Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#66946) rlazol válasza h1mpi (#66945) üzenetére


rlazol
addikt

jah, h TD. :D

hát... már egy csomó ász közeli csatám volt vele, de ász még nem sikerült, haverok vagyunk, de nem barátok (mint a marderrel) és nem is szeretők (mint a párduccal.). Igaz, én tomato vagyok. :D

A L/70-est használom, bár megvan 8,8-as is. Sose próbáltam, de a 132-es átütése (golddal 174) szerintem édeskevés a T7-es csatában is, nemhogy T8-ban. Az L70 legalább golddal majdnem viszi a 200-at. Szerintem mindenre elég, úgy is, h én alig töltök goldot, mert rohadt pontos az L/70. Ha a gyenge pontokat lövöd, bőven elég. A 135-ös alfája nem sok, de én már megszoktam, még sose volt lényegesen nagyobbat ütő ágyúm. :D
A másik 220-asa nem annyival nagyobb, hogy feláldozzam érte a pent, szerintem nem jó biznisz.

A JagdIV-el a te dolgod a csipkedés. Nem te fogod full hp-ről kilőni a tigrist, de még a KV1-et se. Viszont le tudod őket gyengíteni vagy meg tudod adni a kegyelemlövést. Maradj hátul és támogass. Nem neked kell megnyerned a csatát, csak segítsd a többieket abban, h ezt megtehessék.

Nekem azt mondta a bölcs tanítóm, hogy a jagdpanzer már sokkal jobb lesz. Türelmetlenül várom, mert a jagdIV azért nehéz ügy.

Más: olvastam olyat, h lesz prémium panther. Most akkor az M/10 nem annak számít? Mire lehet számítani? Merthogy az M/10-et lehet, megveszem a szeptemberi akcióban... :U cicabuzi lettem a WOTban és jókat olvasgatok róla.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.