Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#65101) Bad Pritt válasza emre (#65098) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Sokat gondolkodtam amúgy, hogy megéri-e új accountot nyitni. Az volt a baj, hogy az elsőnél kb 10ezer csatáig nem rédekelt a stat, csak hülyéskedtünk, utána jött a klánosdi, hogy komolyabban foglalkozzunk az egésszel, de 17ezer csata után már alig tudom növelni a statot, mert egyszerűen embertelenül sokat kéne menni. Plusz néhány tankkal nagyon rosszul mentem az elején sok csatát, ami zavart, meg valahogy a kihívás is elillant, úgyhogy kellett egy új account. Az tuti, hogy a stock tankokkal megszenvedek rendesen, most a Tigris 2 a mumus, de mindjárt megvan a nagy ágyú és akkor fasza jószág lesz, már érzem. Kövi kiszemelt a Pershing, de oda szerintem betárazik elég free-t a modulokra, mert 160 pennel nem fogok szórakozni T8-ban...

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#65102) Angel1981 válasza LZs?! (#65094) üzenetére


Angel1981
veterán

Az, hogy magát a csatát végül 8000 kredit nettóval zártad, legalább fél tucatnyi tényező figyelembevételével kalkulálta ki a program.
Kredit nem csak a sebzésért jár, hanem a spottolásért, a bázisfoglalásért, de még magárt a csatába való puszta belépésért is (feltéve, hogy megvártad, hogy leteljen a 30 másodperces visszaszámlálás).

A "compensation" mindig a szövetséges által okozott kár fele, fixen számolva.

(#65103) emre válasza Bad Pritt (#65101) üzenetére


emre
veterán

Én kezdtem egy második accot, és egészen tier2-ig el is jutottam vele, prémium fiók nélkül, a akkor hagytam a fenébe az egészet. :N Szerencsére elég kiegyenlített teljesítményt tudtam produkálni, hogy ne legyen elérhetetlen a jelentős javulás.
A Pershing nem reménytelen, jó legénységgel (látótáv) és a lövegpáncéllal lehet operálni. :K

(#65100) +SoulRiever-

Na ez az ami számomra is baromian ellenszenves, remélem sose fogom így tolni.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#65104) dfsz34 válasza SoulReaver (#65100) üzenetére


dfsz34
őstag

Frag lopással senki nem lesz lila, bár mivel ők sokat sebeznek, ezért gyakran érzed úgy, hogy elvitték a frag-et az orrod elől. Az meg szerintem követendő kéne legyen, hogy nem mindenki előre rohan, mint az őrült nulla információ mellett, már ami az ellenség helyzetét illeti. A megszokás nagy hiba, pl most előre mentem a városba Live Oaks-on, megszokásból, nem néztem, hogy ki jön. Jött egy vk3002d, aki annyit csinált, hogy beállt a seggembe és nem tudtam side scrapelni, utána meg kilőtték, marha nagy segítség. Az össze nehéz tank elment a töltésen illetve a leshelyre ment, csak ketten a városba. Na most, az van, hogy elértem kb 500 sebzést, a csatát mégis megnyertük, mert nagyon sokáig szórakozott velem az ellenséges 5-6 tank és a mi hordánk a töltésen természetesen lehengerelte az ellent. Sebzést viszont nem tudtam felmutatni, mert folyamatosan 3-4 ágyúcső meredt rám :) Pro gondolkodással szépen felmentem volna a leshelyre, megvárom amig kilövik a vk-t (elég hamar) addig is sebzek, utána mivel látom, hogy az ellenség nem jön ki, elmentem volna alul takarásban az ellen bázisa irányába. Tuti biztosan sokkal több sebzéssel zárok.

A wn8 alapja a sebzés. Igazából azt kéne valahogy nagyon megtanulni, hogyan tud az ember akkor is jó magas sebzést elérni, ha éppen rossz szériában van. Igazából ez a nehéz.

Ha jó szériám van, akkor a most húzott tankok bármelyikével megyek 2500-3000-3500 wn8-t, de ezt pl én nem tudom tartósan hozni. Arra még nem jöttem rá, milyen taktikával és stratégiával lehet betli szériában is legalább jó átlag sebzést felmutatni.

Mint a fociban vagy a tőzsdén, ha van beton védelmed vagy a veszteségeidet valamilyen technikával minimalizálni tudod, akkor van igazán lehetőséged egy jó eredményre.

[ Szerkesztve ]

(#65105) Zolee_70 válasza SoulReaver (#65100) üzenetére


Zolee_70
senior tag

Tegnap volt erre egy jó példám: T44-el jött a lila, én M103-al. Végig a takarásomból lövöldözött, mondom magamban milyen okosan játszik. Egy E75 volt szemben félig lesebezve és egy 1 lövéses T29. Nekünk kb. fél HP. Gondoltam rámegyünk, megesszük. Én rámentem, Ő elfutott. T29-et likvidáltam, de egyedül nem bírtam az E75-el....buktuk a csatát. Én voltam a noob mert bíztam benne. Miután kérdőre vontam, elmondta, hogy szerinte nem lett volna szabad rámenni az E75-re, hanem megvárni míg kijönnek.

Én abszolút nem bízok a lila játékosokban, többségük egoista, zéró tolerancia (mindenki más hülye), és nem csapatjátékosok.

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#65106) emre válasza dfsz34 (#65104) üzenetére


emre
veterán

Szerintem:
1, nem kell erőltetni a vereség szériát, mert csak egyre idegesebb leszel, és nem fog jobban menni a játék.
2, a pro gondolkodás az hogy ez az okfejtés akkor és ott jut eszedbe, nem pedig fél nappal később.
3, de egy adott szituációt nem lehet kiemelni, mert minden csata más, folyamatosan figyelni és improvizálni kell

A játék egyik leglényegesebb része hogy hogy ki tudja felspotolni az ellenfelet, és ha ez megvan akkor az elfoglalt pozícióból lehet-e rá lőni. Sokan csak mennek előre mint a marhák, és el is hullanak, sokan pedig olyan biztonságosan helyezkednek, hogy nem látnak rá vagy egyéb ok miatt nem tudják lőni a felspotolt ellenfelet. Az hogy a tank páncélzatát próbáljuk kihasználni a támadáshoz és a védekezéshez szerintem csak másodlagos, de természetesen nem elhanyagolható.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#65107) SoulReaver válasza dfsz34 (#65104) üzenetére


SoulReaver
veterán

Fraglopás alatt úgy értem, hogy én elkezdek valakit lőni, és amikor már elég kevés hp-ja van, éppen megjelenik a kis lila és kilövi előlem... így tényleg sokat lehet sebezni, ha csak azt nézem, h kinél milyen kevés hp-s tank van, azt megyek megölöm...

A másik, hogy az elején csak odáig szoktam előre menni, ahol tudom, h várható lesz valaki, nem egyenesen a szájukba.

Tegnap raktam fel egy 50B-s replay-t abban elég vesztett helyzet volt, mégis 3k fölötti sebzéssel és 2 killel öltek meg a végén.. Mondtam is az elején, hogy "GG enemy".. egyedüli kék játékos voltam sok csatás piros és sárga játékos között, az ellenségnél csupa lila platoonok... De igyekeztem legalább a gyengébbik oldalnak támogatást nyújtani, ahol csak medek voltak és medek jöttek.

(#65105) Zolee_70

Az egyik legjobb taktika, ha meddel/papír tankkal vagy. Használj élő pajzsot magadnak, vagy egy kilőtt tankot.

[ Szerkesztve ]

(#65108) Zolee_70 válasza SoulReaver (#65107) üzenetére


Zolee_70
senior tag

Nem is azzal volt baj, hogy engem használt pajzsnak, hanem hogy elfutott, amikor segíteni kellett volna.

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#65109) SoulReaver válasza Zolee_70 (#65108) üzenetére


SoulReaver
veterán

Hát igen, lehet hamarabb átlátta, h nincs sok esélye, még veled sem, bár én megpróbáltam volna még a fedezékedből a közelébe jutni, aztán két oldalról kiszedni.. De ez én vagyok :D

(#65110) Habib[HUN] válasza Zolee_70 (#65105) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

A lilákkal óvatosan kell bánni. Ha olyan a szituáció, ahol bizony meg kell halni a csapat érdekében, akkor nem nagyon szokták ezt vállalni. Teszem azt időt kell nyerni a csapatnak, hogy foglaljanak, visszaérjenek stb. Akkor egy csapatjátékos beáll oda ahova kell, és igyekszik minél tovább kitartani. Egy stapadder fajta lila, nem fogja ezt megtenni. Inkább visszavonul hogy lőhessen még párat, mert az jót tesz a wn8-nak. Az nem számít, hogy a csapat emiatt kikap. Így a te véráldozatod így semmit se fog érni. A lényeg, hogy ő minél többet sebezzen. Sajnos ezzel számolni kell, ha nem kommunikálsz a másik emberrel, akkor ne várj tőle semmit. (Főleg ha a chat is ki van nekik kapcsolva :) ) Mondjuk a sok értelmetlen anyázás, klán toborzás miatt néha már én is kilövöm... az esetek nagy részében érdemi info nincs a chat-en.
Én ha kell beállok, és addig küzdök amíg lehet. Így időt nyerve a többieknek. Pl ha megy a lemming train, akkor irány a túloldal. Hátha tudok egy kis időt nyerni a vonatnak a foglalásra. Tuti halál, nem lesz rekord sebzést. Viszont talán nyerek annyi időt, hogy lehozzuk a csatát. Mondjuk én nem vagyok lila, csak zöld. Vagyis az lennék, ha fenn lenne az XWM.

(#65111) Jolet válasza emre (#65106) üzenetére


Jolet
őstag

én sosem adom fel, már csak azért se, mert akkor mivel cseszem el a napom :-)
az a tapasztalat, hogy a WG hamarabb feladja és akkor lehet nyerni újra
minden időszakban van olyan tankom, amivel tartósan nem sikerül nyerni
a most húzott 6 tankomból 1-2 biztosan
például a múlthéten az indianpanzert csak 6-8 csatával tudtam lecsillagozni, míg a többit elsőre vagy másodikra
és ez egész héten tartott
hétvégére viszont elmúlt és a 3x-os győzelmek megvoltak 8-9 csatából a 6 tankra
Statot és kreditet most az SP-vel növelem, tehát a csillagozás után csak azzal megyek, kivéve, ha túl korán kilőnek
így simán tudom tartani a 2000-2500 közötti napi WN8-at
de szigorúan csak délelőtti játékkal, 2 után megbolondul a WOT és ha nem hagyom abba zuhanni kezd a statisztika, ha szerencsém van délelőtt már lenyomtam 30 csatát és akkor érdemben nem tesz tönkre mindent mire megunom

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#65112) #43783936


#43783936
törölt tag

Tegnap kifogtam Redshiren egy űberlila szakaszt. Beírtam hogy kövessük a SuperPro platoont, és a pálya sarkába mentem, velük.
Csak nyolcan követtek minket.
15:3-ra buktuk a csatát. :C

Megtanultam hogy a jó játékos és az űber között az a legfőbb különbség, hogy amíg jó kiossza a saját HP-ja 2-3 szorosát, és kiszed 1-2 ellent, az űber ugyanannyi (vagy jóval kevesebb)sebzésből 6-8 killt csinál. :D

(#65113) Cseri0058


Cseri0058
őstag

Köszi mindenkinek! :)
Igen annak idején kovoltam akadva az e-75 re :D
Hát már elég régóta átakartam lépni ezt a szintet...most végre sikerült :)
Goldot ugyan úgy szinte alig lövök. Csak mikor a helyzet úgy kivánja. Stock tankal is megyek nem tudok minden modult kihúzni free xp vel mivel nem váltok illetve prémem sincsen h jobban jöjjön. Hát óvatós játék nálam nem igen van. Utállok hátul kempelni. Nagyon sokszor van az hogy én vagyok mindig elől.
Szakaszozni meg nem nagyon szoktam.
Egyébként ha valakit érdekel leírhatom, hogy SZERINTEM hogyan lehet valaki jobb. :)

(#65114) Jolet válasza Cseri0058 (#65113) üzenetére


Jolet
őstag

várjuk

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#65115) vhw válasza #43783936 (#65112) üzenetére


vhw
addikt

Mert nem követni kellett volna őket, hanem spotot adni, lefoglalni az ellenséget.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#65116) jozefgucci1 válasza Cseri0058 (#65113) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Oszd meg velünk a nagy titkot , mert szerintem sokakat érdekel , hogy neked hogyan sikerült :DDD

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#65117) #43783936 válasza vhw (#65115) üzenetére


#43783936
törölt tag

Persze. A1-A2-ben, a dombok és a házak takarásában.
Onnan nagyokat lehet alkotni. :D

(#65118) Habib[HUN] válasza vhw (#65115) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Szarkazmus ON:

Ez így működik. Ha nagyon jó Wn8-at akarsz csak pár alapszabályt kell betartani:
- Nem menj előre. Hagyd hogy mások menjenek. Amit ők felderítenek, te majd szépen levadászod.
- Tényleg ne harcolj első vonalban. Arra ott vannak a noob-ok. Majd ők felveszik a lövéseket és sebeznek is keveset. Neked megmarad a hp-d a végjátékra, és tudsz csipegetni. Na meg a sérült vadakat kivégezni.
- Légy türelmes. Ha patthelyzet van, és nem látsz célpontot akkor nyugi. Egy tomato tuti meg fog indulni. Láss csodát, lesz célpontot dögivel.
- Soha ne használj stock tankot, sőt lehetőség szerint valami jó kis OP tankot válassz. Még véletlenül se menj rá a ritkaságokra.
- Végül de nem utolsó sorban ha menthetetlenül tehetségtelen vagy, de lila akarsz venni. Van egy jó barátod, Eurónak hívják. Vegyél egy tenyésztett accot és lila leszel. Egy ideig. Utána szép zöld, majd narancs... és végül ismét a jól megérdemelt piros.

Szarkazmu OFF.

(#65119) zsolthee válasza Cseri0058 (#65113) üzenetére


zsolthee
senior tag

Kíváncsian várjuk... :))

(#65120) Zolee_70 válasza Habib[HUN] (#65118) üzenetére


Zolee_70
senior tag

:C

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#65121) KaLeun válasza Habib[HUN] (#65118) üzenetére


KaLeun
senior tag

Kihagytad a legfontosabbat: Csak arany lőszert vigyél magaddal.

Cila

(#65122) janimilan


janimilan
csendes tag

Sziasztok!
Valaki Tier 10 szakasz?
Az itt nagyon nem szeretett Spg-kel mennék nem szoktam szakaszozni de tegnap este horror a random egyedül
Statom: [link]

Játékban a nevem ugyanez.

[ Szerkesztve ]

"Az emberek nem bölcsességgel,hanem a gondolkodásra való képességgel születnek,s az idő múlásával-sok gondolkodást követően-bölcsességre tehetnek szert" (Napoleon Hill)

(#65123) ddt500hu válasza KaLeun (#65121) üzenetére


ddt500hu
veterán

Kék szakaszoknál látom rendszeresen, hogy full goldal mennek. Meg narancs/sárga T34-nél.

(#65124) Angel1981


Angel1981
veterán

(#65125) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Nem találok szavakat :D

(#65126) marked one94 válasza SoulReaver (#65125) üzenetére


marked one94
őstag

Te a szavakat valaki meg a tankokat nem találja :)

You'll Never Walk Alone

(#65127) vhw válasza marked one94 (#65126) üzenetére


vhw
addikt

Francért nem bannolták már ezt innen?! :U

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#65128) Kakumix válasza ddt500hu (#65123) üzenetére


Kakumix
senior tag

Én is inkább ezt látom, hogy a kékek spamelik a prémium lőszert bármiből és gyakran még a narancs és piros T34-ek.
Én is rendesen szórtam a gold lőszert még karácsony táján - nem csak azt, de ha úgy éreztem kell, akkor simán váltottam rá -, de idén már csak nagyon ritkán és nem tudom miért, mert nincs mögötte tudatos döntés.

Legyen szép napod!

(#65129) SoulReaver


SoulReaver
veterán

50B+Acélfal. Velem volt az erő :D

(#65130) sith7 válasza SoulReaver (#65129) üzenetére


sith7
nagyúr

AMX nevű tankkal acélfal ? :Y

(#65131) SoulReaver válasza sith7 (#65130) üzenetére


SoulReaver
veterán

ez az előnye, ha olyan piroska lövi, aki nem tudja, hogy az 50b eleje 170mm :D ;] !!!a tornyát kell lőni!!! ;]

Bár ebben a körben még arról is pattantak :D

50b+acélfal :R :C

[ Szerkesztve ]

(#65132) ng0ofy válasza sith7 (#65130) üzenetére


ng0ofy
KORREKTOR

Visszajatszast :DDD
Benny hill zene is kell alá

(#65133) popey37


popey37
addikt

ilyen csúnyákat én is tudok feltenni, van jópár belőle:



sajnos a kisebb tieres tankokkal a tank ász képmentéseim nincsenek meg.

igazából a kis tierben nem is nagyon kell küzdeni a top gun, vagy nagy kaliber plecsniért, az epic medálok sokkal nehezebb falat, vagy tier8 és a fölött top gunt csinálni. az az igazi kihívás.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#65134) sith7 válasza SoulReaver (#65131) üzenetére


sith7
nagyúr

Nekem is megvan, de rólam nem nagyon szoktak pattogni :(

(#65135) popey37


popey37
addikt

a másik mire reagálni akartam, az a színek szerinti leosztás, higgyétek el, semmi köze a tudáshoz. ezt bizonyítani is tudom.
nem vagyok egy full lila, a statom se túl jó, mondjuk én egy játékost a találati arányáról itélek meg, be szokott vállni.

amióta a 9.2 megy a következő a helyzet nálam: 2 eset lehetséges a leosztásban:

1. magas nyerési százalék, 56-80% között. ilyenkor mindig +2 tierbe tesz, az ellenfél full piros, max pár narancs van közöttük. a meccs eredménye: 10-ből 9 bukta.

2. alacsony nyerési százalék: 15-40% közötti. ekkor mindig saját tierben vagyok, az ellenfélnél nincs, vagy max 1-2 piros, sárga, a többi zöld, lila. a meccs eredménye 10-9 bukta

a másik:

amióta lehet goldot venni creditért a meccseim jórészét azzal nyerem, és nem azért mert noob vagyok, hanem azért mert a +2 tierben csak így tudok sebezni. a kedvencem a KV-1S tank, rendszeresen a tier 8-ok között tolom vele. ott kell a gold. ha nyolcassal megyek ott szintén, mert előszeretettel dobál a 9-10 közé.
a kilencessel automatikusan csak gold.
lejjebb, tier 6 és alatta is használom ha kell, néha kell.

a goldhasználat mindenkinek adott lehetőség, érdemes használni, de nem mindig, ha nem ismered a tankok gyenge pontjait, jobban fogsz pattogni arannyal mint a simával. az átütés 10%-al magasabb, és ha tudod hova kell lőni nincs pattogás.

[ Szerkesztve ]

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#65136) sith7 válasza popey37 (#65135) üzenetére


sith7
nagyúr

a kilencessel automatikusan csak gold.

miért ? :U

(#65137) popey37 válasza sith7 (#65136) üzenetére


popey37
addikt

amx 50 120 és IS-8 a két kilencesem, 10-ből kilencszer tizesek közé tesz. ott muszály ha sebezni akarsz, célozgatni nincs időd: egy tizes tank akár 1 lövéssel is kiszed ha tökölsz. az amx meg amugy is gyors tank, azzal menet közben lövök, ott meg muszály az arany, máskülönben pattogsz.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#65138) Diarmand válasza sith7 (#65134) üzenetére


Diarmand
senior tag

Kedvenc top tier tankom az 50B. Az a frontpáncél, te úristen :Y Imádtam!

Olyan sztorijaim vannak róla, hogy hihetetlen... sok hülye azonosítja a többi francia heavyvel és lazán testen lövik, amit persze levesz mellel, még a 300-as pent is akár. Asszem Cliffen volt, hogy mentem a kanyarba segíteni és mikor kibukkant a tankom, közel egyszerre lőtt rá egy M103, egy T110E5, egy Object 704 és egy JagdpanzerE100. Mindegyik pattant a testemről :DDD Rejtély, hogy miért nem tornyon lőttek (akkor végem), de persze élveztem a dolgot :DD
Vagy mikor egy fullos BL10-es ISU-ra mentem rá valami 100 hp-val és bíztam benne, hogy nem ismeri annyira az 50B-t és a hülye testen lőtt, hát persze, hogy kivégeztem :D Jjóformán nincs olyan heavy, td vagy med amit ne pattintottam volna vele. Akkor fuldokoltam a röhögéstől, mikor egy WaffenE100 teljes tárát levettem mellel, mert a hülye begőzölt az első két pattintáson és csak azért is a frontot lőtte :C
Megint meg kell szereznem asszem.

popey37 ezeket ugye viccből írod?

[ Szerkesztve ]

(#65139) sith7 válasza popey37 (#65137) üzenetére


sith7
nagyúr

hm ... van pár 10 -es tank, aminek közel nincs akkora penje, vagy csak hasonló mint az általad írt 2 tanknak ... nem értem az összefüggést :U

szerk.:
Diarmand

sokat nem mentem még vele, lehet többet kellene vele játszanom

[ Szerkesztve ]

(#65140) dfsz34 válasza popey37 (#65137) üzenetére


dfsz34
őstag

Érted, azt ok pl berakja a hetes tankot kilences csatába mondjuk 155-175 pennel alap lőszerrel, akkor néha muszáJ aranyat lőni, de az megvan ugye, hogy az amx50120-nak tier10 ágyúja van, szinte ugyanaz, mint ami az amx50b-n van, persze töltés idő, lövedék betöltési idő (a buff után csak) jobbak neki, de egy tier-el feljebb is van.

Akkor most az amx50b is csak aranyat lőjön, mert máshogy nem viszi át célzás nélkül? Érdekes.
Egyáltalán a te logikád szerint melyik tank mehetne normál lőszerrel?

(#65141) ddt500hu válasza popey37 (#65137) üzenetére


ddt500hu
veterán

Az IS8-nak és az 50 120-nak is 10-es a top ágyúja így nem értem miről beszélsz. :U

(#65142) emre válasza popey37 (#65135) üzenetére


emre
veterán

Youtube csatornád nincs véletlenül? :)

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#65143) L-e-f-i-e válasza SoulReaver (#65125) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Tudok jobbat előbb történt:

=^-^=

(#65144) popey37 válasza sith7 (#65139) üzenetére


popey37
addikt

pedig elég érthető: vegyünk egy példát:

ellenfél FV215 183. és szembe megyek vele az is-8-al. lepattanok róla 10-ből 8x. ő viszont egy lövéssel 1800 hp-t sebet és kilő.
és ez csak egy 10-es a sok közül.
hiába nagy az átütésed papiron, a gyakorlatban sokkal kevesebb. legalább 20-30mm-ert elvesz a csatamotor.
de modok még jobbat:

T-32 vs hellcat
én ültem a T-32-ben, a pálya: himmelsdorf

A t-32 a boltiv alatt, a test takarásban, a torony van kinn, szemben a helcattal. a hellcat 4 lövésből kilőte a t-32-t. én 3x lepattantam róla. a hellcat el sem mozdult a helyétől úgy lőtt ki.
a t-32 tornya 300mm. a hellcat max átütése 170 mm, a sebzése 240
mégis kilőtte a tornyomat.
a videó be lett küldve, és semmi reagálást nem kaptam vissza róla.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#65145) Diarmand válasza dfsz34 (#65140) üzenetére


Diarmand
senior tag

lövedék betöltési idő (a buff után csak)

??
Csak a célzását buffolták neki nem, vagy lemaradtam valamiről?

popey37

Ezekért nagyon fogsz kapni itt, úgy érzem, úgyhogy készülj fel :)

Ami az FV-t illeti, rábasztál, mert az legpuhább top td a FV 183 :DDD Bármelyik tízes ágyúval ott lövöm neked sajttá, ahol akarom, még a lövegpajzson is keresztül megy a lövedék 3-ból kétszer.
A T32 vs Hellcat meg... ugye mennek az alap játéktechnikai ismeretek?

[ Szerkesztve ]

(#65146) marked one94


marked one94
őstag

Nem is tudtam hogy itt még mindig ilyen jókat lehet nevetni :))

You'll Never Walk Alone

(#65147) rlazol válasza Angel1981 (#65124) üzenetére


rlazol
addikt

- 30% - jajdejó! Megveszem végre a 3001P-t és a GW Panthert, rég ki vannak fejlesztve.
Már csak a legénységi átképzésre kell kedvezmény, hogy átüljenek a srácok az új játékszerekbe. A jagdpanther is megvan már csak nem akarok a legényeire 100ezret elkölteni...
Várható szerintetek ilyen a közeljövőben? Vagy már csak szeptemberben (Market-Garden 70 éves...)?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#65148) popey37 válasza ddt500hu (#65141) üzenetére


popey37
addikt

pl. T110E4 páncélja 257 mm. a 120 átütése ugyanennyi, ha beforditom kicsit a tankot, soha nem ütöd át, ellenben arannyal ugy fordithatod ahogy akarod, simán bemegy.
de ez csak egy pálda. .van még kb 10.000 ugyanilyen. és a csatákban szintén

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#65149) emre válasza popey37 (#65144) üzenetére


emre
veterán

Ha az fv-vel mész szembe is8-al akkor maximum 2-szer pattanhatsz róla, ugyanis mielőtt a harmadikat ellőnéd véged van. De ez ugye elég nagy marhaság lenne bárki részéről is hogy egyedül lerohanjon szemből egy fv-td-t.

A hellcatnak sincs rossz ágyúja, viszont azon a gépen nincs parancsnoki kupola ami sebezhető. De ha valaki csak a lövegpáncél lövi rajta akkor érhetik meglepetések.

Nem tudom ki hogy szokta, de én ismerek olyan játékost is aki nem menetből akarja a bolha tökén ellőni a pattanást, esetleg ha céloznál néha.

(#65150) popey37

Nem kívánok a nem gyenge kifejezésbe belekötni, de mégis miben látod az erősséged?

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#65150) popey37 válasza Diarmand (#65145) üzenetére


popey37
addikt

ha tudnál olvasni tier9 vs tier 10 a téma. pontosabban a két 9-es tankom a tizesek között.
és itt a statom amiből létszik, hogy nem vagyok profi játékos. bár nem vagyok gyenge sem.
http://www.noobmeter.com/player/eu/popey46/514638321/

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.