Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grex4
aktív tag
Elmehet már a vérveretesbe a retkes MM. ma 15-20 próbálkozásból egyszer SEM volt 40%nál több esély nyerni és az összes agyhalottat mellém osztotta. Mi a francért nem tudják integrálni a VN6-ot a játékba, bármelyik harmadéves gyakornoknak 15perc lenne 45-55% közé be randomolna. Az ég világon senkinek sem jó ez mi a francért találták ezt ki, melyik az a gyűlés a WG-nél amelyik után ezzel az ötlettel álltak fel az asztaltól, bármely normális cégnél az ilyeneket kirúgnák a francba. Itt az ég világon semmi sem random, semmi. Diablo 3-ban is dettó ugyanez megy, randomitás hazudozása és a franc se játszik már vele...
Elhiszem hogy szopóágnak hívják ezt a jelenséget meg hogy a rulettnél is kaphatsz 20szor egymás után feketét, de ennek az esélye kisebb mint megnyerni a lottót, és bármelyikünk megkapja hetente a cidriágat és lottót nem hiszem hogy nyert valaki a héten...
üdv
-
grex4
aktív tag
3 napja szivat engem a játék, meredeken zuhan a win rate-m és a lényegesek meg emelkednek. ki érti ezt?
Ma még nem voltam top tank, 30-40%os esélyekkel indul el minden party, alig tudok nehányat megmenteni.
Erősen szopóágon vagyok, nem értem miért, pedig ma beaktiváltam a szülinapos kódot is. Tegnap 37%os WRMM érdekesség... kinek jó ez
Ezt a panzer 2napja nem tudom leszorzózni. 10vesztes csatám van vele és mind az utolsó 10.
echterion: Hát de muszáj tolni a prém miatt
sütihez grat.[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
üdv.
Kilőtt ez a barom a csatában 11:40utánJogos ha ticketen jelentem, nem?
Felnem fogom mi volt a baja, próbáltam elmenni az útjából először előre majd visszagurultam hogy helyet váltsak de jött ez a majom is és ráadásul beis faroltatott. 24k csata után szégyen neki hogy 2k csata után jobb vok statilag mindenben
Amugy, T6 heavyként faszányos ágyúval (-10fokos elevation) abban a meccsösszeállításban nem láttam jobb helyet magamnak.[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
elküldtem, kíváncsi vagyok kiteszik-e pihenni egy napra legalább.
+SoulRiever-:
Hát pedig szó nélkül jelentenélek ezért ha látnám. Ez sajnos egy csapatjáték, ha más siet valahova vagy egyszerűen nemérdekli a te dmg keresgélésed az utolsó kempelő tanknál az teljességgel jogos.üdv
-
grex4
aktív tag
Ledupláztam a tankjaimat 19 óra után kb és most belépve ismét dupla xp-t ír mindre és meg is adja. Normális?
üdv
-
grex4
aktív tag
M6-ra milyen skillek kellenek?
Hatodik érzék és bia mindenkinek majd kuplungégető és javítás?
két lövésznek érdemes azt a skillt választani ami javítja a torony mozgás közben a pontosságot?üdv
-
grex4
aktív tag
Biztos örült a medálnak
Ha valaki unatkozna feldobtam a fenti csatát, hegyről sniperkedtem T-29el Himmelsdorfon. Én élveztem
replayüdv
-
grex4
aktív tag
kv-1s-re töltésgyorsítón, periszkópon kívül mi javallott rá? Célzásgyorsító ér vmit? nem használtam sose de ezen a tankon elgondolkodtam hogy kell-e rá...
célzásgyorsító vagy venti?
Igazából nem tervezem hosszú távra a tankot csak most jó legyen.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz sebijani1982 #3131 üzenetére
Világos de csak egyiket akarom megvenni.
Venti ha 5%ot ér de mindenre akkor inkább azt teszem rá.köcce
üdv
-
grex4
aktív tag
M4 sherman trollgun gold ammoja lepattant az M7 priest arty-ról, pislogtam eggyet... majd a második sima ammo belevert 40sebzést... éérdekes
üdv
-
grex4
aktív tag
Srác nem sz@rral gurigázik...
Megoldás: 1M xp
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
phf télleg, erre nem is gondoltam. Gold mennyisége nem indokolja az átváltást.
Más: IS tankot aki szereti mesélje már el a titkát mert magamtól nem jövök rá.
3.4 sec célzásidő kikészít, ez rengeteg. Front armor sem indokolja a célzásidőt ami bármitől szétugrik és vert stab sem vehető rá. Mi kell erre hogy használható legyen? lassan lesz kredit a töltésgyorsítóra, utána célzásgyorsító vagy mi?köcce
üdv
-
grex4
aktív tag
egész jól sikerült a tegnapi napom
nyálverés offüdv
-
grex4
aktív tag
ptr-nek menyi hely kell már? Állandóan criticalozik mert fogalmam sincs mennyi elég neki. Lekapta az 5gigát és ugyanezen a meghajtón kell neki hely vagy a c-n is? mennyi?
üdv
-
grex4
aktív tag
Kis tierben is mókás játszani:
kövi meccsen csak ennyire adta meg az ászt:
T-29el már ideje volt ugy 400 meccs után az ász, ennyiért vesztegetik:
Ezt meg most lőttem össze, első Bilotte medálom! Végére eléggé izgalmas lett, bénáztam eleget de az ellenfél még többet. Tipikus csapatom volt ismételten bár az ellenfél top tankjait még mindig nem értem miért zúztak be az erdőbe.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
érdekes ez a planetwot.com! Ma vettem meg a Stug III.-at és azt írja tegnap már toltam vele 5kört szal ennél valamikor ma délben volt vége a tegnapi napnak. Hawaii felé lehetnek ezek
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
-
grex4
aktív tag
üdv. feltennék pár kérdést ami mostanában foglalkoztat hátha valaki ráér!
-Tankok torony frontpáncéljának a vastagságában a lövegpajzs is benne van? T-29nél evidens, de egy kv-1s-nél vagy M4-nél? Vannak olyan tankok ahol a lövegpajzs nem takarja el az egész torony frontot.
-Gold ammot mint fogadó fél hogy lehet felismerni? (Múltkor egy vk36-os 5ből 5ször átlőtt a beforgatott vk36-os tankomon távolról,én ezt simával képtelenségnek tartom.)
-Spot rendszernél az ellenséges tankon ugye 6 pontot figyel a rendszer, ha ezek el vannak dugva akkor láthatatlan vagy de mi van akkor ha például a tankom első sarka lóg ki? Mindig úgy kell elbújni hogy az egész tank rejtve legyen, de ezek szerint elég eldugni az észlelőpontjaidat?
-Ha engem felspottoltak akkor 5 másodperc mire eltűnök vagy 10? (10 mp-et hallottam csipogni egy modot spottolás után de a wiki-k 5-ről írnak.)
-Gold ammónál is van +-25%?
-Utolsó kérdésem hogy xvm-ben merrefelé lehet beállítani hogy a tank ikonszíne az adott tankkal elért wn6-ot jelezze? Szóval a játékos név a teljes wn6-ot a tank szín meg a tankos wn6-ot.
köszönöm.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
valaki platoon?
diospite a játékban a nickem.
Rémálom ezzel a rengeteg agyhalottal játszani, nem kell ts se semmi csak egy csapatba legyünk és legyél könyörgöm szííííínes wn6-os
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz SoulReaver #9567 üzenetére
Wot-ban a piros az alapszín, ami meccsenként maximum 1 sebző lövéssel elérhető, 500 csatánál bőven illik narancssárgának lenni. Aki nem, az hagyja abba a játékot de kétségtelenül annyira ostobák játszanak hogy fel sem fogják. Múltkor fehér színű player volt a top tankunk egy IS-6-al ami felháborító. Tökéletes játékot lehetne ebből faragni ha egy minimális energiát ráfordítana a WG például azonnal bevezethetne egy rpg szerű fejlődési sorrendet. Átlag xp, találati arány és csata szám alatt nem juthatna felső tierbe. Ugye ezek folyamatosan nőnek a tier szinttel párhuzamosan szóval egyáltalán nem lenne nehéz elérni, simán kiszűrné az agyhalottakat.
Az hogy valaki első játék telepítés után kis lóvéval a zsebében Tier 8-ba jut az szégyen és gyalázat. Sokkal kifizetődőbb lenne megtartani a fizető és játszani tudó játékosokat mint harmadrangú televíziócsatornákon hirdetve felszívni a tipikusan ostoba tizenéves nyomorékokat. Ez a legnagyobb hibája a játéknak, hogy semmiféle teljesítmény sem szükséges a haladáshoz. Egyedül pénzre van szükség. Nem nagyon tudok olyan játékot felhozni példának ahol teljesítmény nélkül eljutnál bárhova is a pénzed mellett.Napfénysüti: Semmi más nem kell csak pénz, kitartással nem jutsz el sehova. 5-10000 csatát nem fog lejátszani egy piroska se hogy eljusson T10-be ahol ugyanazt kapja mint mindeddig.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz marked one94 #9573 üzenetére
Nincs az cáfolva. Tudom hogy tele van piroskákkal de mindegyiknek prémium tankkal van tele a garázsa és prémium előfizetése is van. Nem kell ehhez teljesítmény csupán pénz és a lovetta mellé egy minimális kitartás. Kreditet vehet akármennyi, tier 8as prém tankot akármennyit, xp-t átválthat akármennyit és ugye gold lőszer is vehető. 45%os win rate-el 250 átlag xp-vel párezer csatára kell a kitartás és bohóckodhat is tier 10-ben. Az állításom arra vonatkozott hogy csupán kitartással nem jutsz el sehova. Nem fog egy prém nélküli piroska 20 T4-5 meccset letolni mielőtt bemegy tier 10-be 1-2lövés után meghalva 30-40k minusszal zárni.
Amúgy nem játszottam T10-be de még 9-be sem. Sajna az amcsi ággal indítottam és eléggé leragadtam a T-32-nél mert pont nincs elég kitartásom letolni minden T-32 körre a farmolós kört.
üdv
-
grex4
aktív tag
-
grex4
aktív tag
válasz mcwolf79 #10961 üzenetére
A T-29 még egy nagyon jó tank viszont a gondok majd a T-32-vel lesznek. Kicsi pen és pontatlan is ráadásul, prémium fiókkal használható T-29-ként másként közel kell vele majd menned.
más: BDR G1 B-nek -8 fokos a gun depression-je papíron, ezt mikor nerfelték? Mert 4foknál jelenleg ez nem több szóval lényegében nincs. Másnak is feltűnt?
üdv
-
grex4
aktív tag
nem tudom láttátok-e de Amcsiknál brutális akció van még holnapig!
Repeatable Mission: Hat Trick
Objective:
Destroy Three or more tanks in a single battle
Reward:
100 XP multiplied by the tier of the tank used to complete the mission (100 XP* tier)
5,000 multiplied by the tier of the tank used to complete the mission (5,000* tier)Sz@rásig kereshetnénk magunkat...
üdv
-
grex4
aktív tag
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
62-57-69-65-67-52-50-46 % winrate.... ki nem találjátok mely napokon volt a hétvége az eventtel.
Wn6 1600 és 2000 közt ingadozott. Semmi kiugró. De ami a hétvégén volt az egy rémálom.... komolyan elkezdtem gondolkodni hogy átcuccolok másik szerverre és letojom a 4000 csatám. Ennyi agyhalott nem létezhet a világon, ennyi aggyal nem lehet átkelni egy zebrán nem hogy eléljenek 10 x éveket.Direkt figyeltem hogy a percek előrehaladtával hogy fogy el a csapat, én még a frontra sem értem ki de már 3-7en halottak voltak. 5 perces csaták tömkelege, ez alatt az idő alatt kukáztam össze a sebzésem. Tucatszor el sem értem a helyemre már fordulhattam vissza.
T-32 vel 167%os sebzéssel 1400wn7el 18% winratem volt tegnap. délelőtt 7 győzelem, utána 20 vesztés egyhuzamban utána felváltva már helyreállt a MM.
Legalább ne csinálná ennyire feltűnően a MM amit csinál, mert azt gondolom a sok WG hívő itt nem gondolja komolyan hogy az égvilágon itt minden random? tfh ha minden random, akkor a nemzetek között a pontosságot mi befolyásolja? jaa hogy az randomabb...
Ja meg régebben itt valaki felhozta hogy a MM-be biztos nincsen az XVM és a wn6-7 integrálva szóval nem tud játszani a játékosokkal, adok pár tippet:
Stock tankok?
top platoon low platoon?
Meccsszámok adott tankkal?
200 csatás is-6 mint top?üdv
-
grex4
aktív tag
Na gondoltam utánanézek én hogy melyik szerveren mi a helyzet retardáltság tekintetében és érdekes dolgot találtam.
EU-n a teljes játékosállomány mindössze 10%-a jár vissza, Oroszoknál 20%.
80% Eu-n Tier 5-nél abbahagyja.
Eu-n 88% 1000 csata alatti, oroszoknál csak 72%.
Eu-n 56% 200-300 átlag xp-vel rendelkezik, oroszoknál ez 39%
Eu-n 88%-a a játékosoknak 5 meccset sem játszik egy nap, szóval a csapat bokrai újratermelődnek.a legdurvább hogy a közel 10 milliós EU játékosállomány 20%-a a múlt hónapban regisztrált. (kép fenn) Igaz, hasonlóan kiugróan sokan regisztráltak a többi szerverre is feltehetően a nyár miatt. Rengeteg az újonc és rengeteg a retardált is, így számomra már világos hogy a csapatom 70-80%-a miért áll használhatatlan emberekből.
Egyáltalán nem értem egy cégnek miért az a koncepciója hogy minél többen regisztráljanak, hagyják ott a játékot és újratermelődjön a játékosállomány. Értem hogy nincs konkurencia de azért a 60 millió regisztrált játékosból (ami max 30) miért elég neki a 16% maradó játékos. Ráadásul a 16% játszó ember túlnyomó többsége idióta hiszen 300 átlag xp-t elérni nem túl nagy művészet.
Amúgy Amcsi szerveren sem túl rózsás a helyzet, de ott legalább idő előtt abbahagyják. Sőt részemről az eventek miatti sírást abbahagyom mert ilyen problémákkal küzdő játékosállományra én sem adnék jó eventeket. Az oroszok komolyan mondom megérdemlik a jó eventeket, szerintem.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz Gab_bee_tm #12978 üzenetére
helló.
Szerintem bedobhatnád az adott tankkal prémium nélkül elért max xp mennyiséget az oldaladba mert versenyeknél jó lenne tudni, és más oldalakon én még nem láttam.mefistofeles: Összefoglalót nyisd le és olvasgasd el az alapokat, ez a két videó sem árt. Tegyél fel egy weakspot skin modot meg ami kell és ha unatkozol nézzél pár stream-et. Ha már mindent értesz akkor szerintem mehetsz bőven feljebb. (T4-5) Streamekből eltudod lesni a tanktipusoknak ajánlott helyeket az adott pályára így élesben könnyebb lesz mert tudod hova kell menned. WotTankViewer-el alaposabban is megnézheted melyik tank miből áll sőt a sajátodat is meglesheted. Tankot forgasd be, biztos ami biztos és ha nem tankvadásszal játszol akkor ne a bázis bokrait védd meg hanem inkább a harcmezőn hullj el. Ha a komplett banda egy irányba indul el az már csak rajtad áll hogy velük tartasz potyasebzésért, vesztes körért és 100 xp-ért vagy beásod magad a másik oldalt és minimális esélyért de esélyért, a győzelemre.
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz Gab_bee_tm #12988 üzenetére
értem és köszi.
Amúgy Gratula az oldalhoz, nem rossz[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
csinálj akkor mellé egy res_mods/0.8.6/ könyvtárat és ebbe dobáld
XVM-et ha felteszed talán az hozza létre ha alapból nincs ilyen könyvtár.
üdv
-
grex4
aktív tag
-
-
grex4
aktív tag
Skacok!
Más is kapott már klán meghívást a http://worldoftanks.eu -n? Ez divat mert semmi üzenet csak egy meghívó?
The Grand Lodge of Freemasons
Clan registered: 04.03.2013
Invitation received: 12.07.2013 23:12
Invitation valid: 19.07.2013 23:12Accept Decline
Tudok dönteni csak aszittem adathalászat de ez télleg komoly.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz krisss93 #13276 üzenetére
Nem tudom miért nekem címezted de szívesen válaszolok.
Arra annyi a taktika hogy imádkozol hogy top tank legyél és akkor ledarálhatod a fél ellenséget. Tekintve hogy nem kell vele sok meccset menni szerintem megéri a muníció felét gold ammo-val feltölteni és használni, nagyon mínuszba nem tudsz vele menni. Gyorsan lő nagyon ha meg beforgatod akkor pattint elég sokat top tankként.
Amúgy tudtommal ennek a tanknak könnyített MM-e van szóval nagyon szarnak kell ahhoz lenni hogy ezt kapja
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest