- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
bigobert #236198 üzenetére
Alapvetően én is így voltam vele ahogy a többiek, félre is raktam. Azt mondták olyan mint az e100 csak jobb. hát mondom ez valahogy nem műxik. Aztán kicsit odafigyeltem, és kb mentem mindig a heavykkel a fronton( nem a heavy fronton, azokat mindig elkerülöm, csak megy vele az idő és nem történik semmi), és így már nem igazán sikerült 3k alatt sebezni vele. Alapvetően tényleg "nem jó", annyi a nyitja, ami a többi tier10 tanknak is: nem a hátrányaira kell fókuszálni, hanem az előnyeire
és akkor menni fog. A lövedéke kb mint kés a vajban úgy szeli a páncélt. Meg ez az egyetlen tier10 TD aminek van toronypáncélja. Annyi a baj, hogy megszokod T30al, hogy hulldown lehet operálni az ellent. Ezzel nem. És meg se próbáld. Nem te fogod dominálni a dombot. tipik 2nd line tank...annyi különbséggel hogy annyira nem kell neki a távolság, hogy hatékony lehess, mint ahogy egy torony nélkülinek kéne.
Mondjuk én nem szoktam 9eset megtartani azért, mert a 10es hulladék. Inkább "kifizetem" a tanulóidőt, és megtanulok játszani vele. Végülis ez a játék lényege, nem?! a fejlődés. -
BigBear
senior tag
válasz
bigobert #235993 üzenetére
A MM / RNG szerintem senkinek nem tetszik. A csapatok összeválogatásával kezdve a sebzéseken át gyakorlatilag minden úgy van megcsinálva, hogy a csaták 90+ %-ánál 5 mp agy 1-2 lövés után lehet tudni, ki fog nyerni. Max. 10%-a élvezhető a meccseknek, függetlenül attól, hogy nyer vagy veszít az ember. Engem totál hidegen hagy, hogy nyerünk-e, ha jó a csata. Máshogy fogalmazva: ha élvezhető a játék - ami igencsak ritka - akkor veszíthetünk is részemről (persze az ember igyekszik nyerni, de nem az a lényeges). A minap tök jót beszélgettem egy ellencsapatbeli ismeretlennel. Veszítettek, (a végére csak ő meg én maradtunk) de rohadt jó volt a játék, ő is élvezte. De az ilyen csata igencsak ritka.
A pályák valóban lehetnének nagyobbak.
A Modern Armor féle végtelen látómező (keverve ugye a spottal / detektálási távokkal) szerintem sokkal jobb mint a normál spotrendszer.
Gold... hát igen. Gyakorlatilag a legalsó tierekben is köpködik a gold ammot. Ami a WG-nek egyértelműen jó.
Tisztában vagyok vele, hogy ezek nagy része nem bug, hanem feature. Csak néha bosszantó tud lenni, mikor kifog az ember egy 30-40 csatás buktamenetet, mindegy melyik tankkal és tierrel van. Enyire nem kellene belenyúlni a játékba. De ez van... -
phoenix1989
őstag
válasz
bigobert #235714 üzenetére
notika77
ti meg is néztétek a videót rendesen? nem látszik az ellenféltől senki. ki spotolta az ellenfeleket de nem látta őket pedig vele szemben álltak de még a térkép sem mutatja őket. akkor hol vannak? fel vannak derítve de sehol nincsenek a pályán. legalább nézzétek már meg rendesen a videót. szerinted ő mi a szarért nézett ilyen nagyon? még a tank ikon mellett sem jelöli kis lámpával , hogy már 1szer látták őket. böfögtök itt össze vissza de látni azt nem láttok. -
phoenix1989
őstag
válasz
bigobert #235630 üzenetére
Sokra mész vele xD ettől még lesz olyan hogy a heawy spotoljak a lightot mert meg teheti. Igaz fele olyan álcája sincs de nem fogod látni , igaz fele olyan latotavval rendelkezik de látni fog. Amikor bemegyek egy közel 600 latotavval rendelkező tankkal aztán nem veszem észre azt aki ha lila cuccal van se közelíti meg ezt a távot mégis lát én meg nem. Álca meg kb ugyan az. Értem én hogy le van írva meg videót mutatunk de ettől még nagyon sokszor nem jön be amit mondanak. Ha bokor nem látszik át elvileg csak akkor láthatnak meg ha közel mennek ,de ugye akkor ők is villannak. Ennek ellenére amikor egy bokor sor van előtted miért is lát meg bárki is a kis körön kívülről? Az se működik hogy fal mellett előre nézve kidugod a tankot majd vissza tolatsz te látod őket ők meg nem. Még a görgőd ki se ér de látnak ,megy a lánc és baszhatod. Pedig videón milyen jól néz már ki ,hogy a kis light gyors kigurul majd vissza fedezékbe és lát mindent őt meg már csak későn. Hát ez nem így működik. Másik amikor várod a ház sarkán kigurulo tankot majd leesik a spot mielőtt ki érne ,a következő pillanatban már akkor látod amikor félig áthaladt előtted az úton és épp be ér a túloldalon. Na az azért elég meredek. Átmenni egy úton úgy hogy csak a felénél látod meg xD
-
Dobi 562
addikt
válasz
bigobert #235308 üzenetére
Szerintem kotvenyt nem erdemes bealdozni erre max ha par %-ot kell kivaltani, mert az a legnehezebben farmolhato eroforras a jatekban.
Aranybol free xp + beletolni a sok toredeket. Nalam van par nemzet, kifejlesztve az osszes tank, a toredekek meg csak gyulnek a semmire.
7:40-kor ultem a gep ele, akkor meg 32000 tank volt. Belassult az eladas miutan elfogytak a szamozott Skin-ek. En kicsit csalodott vagyok, mert gyujtom a 3D skin-eket, a legtobb marha jol nez ki. Adhatott volna a WG a maradek 35000 tankra szamozas nelkuli skin-t es akkor mindenki boldog lett volna. Mindegy, azert megvettem a tankot hatha majd kesobb lesz hozza skin is.
-
xAttilax
őstag
válasz
bigobert #235308 üzenetére
De ez egy tankos játék amiben minden " felhalmozott vagyonod" tankokra és vele kapcsolatos dolgokra tudsz elkölteni
Miért jobb ha mondjuk egy tech tree-s tankra áldozod azt a free-t vagy kreditet? Én ezt tartom az eddig legkorrektebb beváltos cuccnak. az only free XP és GOLD az sokkal lehuzosabb volt. Itt legalább minden szarral tudsz fizetni mixelve.
-
po1son
addikt
-
-
kchryss
veterán
válasz
bigobert #185745 üzenetére
Ja azt elfelejtettem én is odaírni, hogy a kredit hozamom úgy értendő, hogy nálam is ment az 50%-os kredit tartalék és most kivételesen prémium fiókom is van pár napig.
Akinek nincs sok kreditje annak aranyat ér a kredit tartalék. Nagyon meg tudja dobni a farmolást.
Én felhalmoztam jó sokat belőle, most kb 100 van. Néha lehet küldetésekért kapni illetve ha jól rémlik a legtöbbet a tavalyi frontline-ban szereztem és a tavalyi rangsorolt szezonban.
Csak akkor aktiválom őket ha épp van prémium fiókom is és amúgy is kreditet farmolnék. Ilyen esetben nagyon hatékony.
Ha meg sikerül úgy időzíteni, hogy karácsonyi vagy halloween-es +50%-os kredit van amúgy is mindenre és klános tartalék is van aktiválva akkor van habzsi-dőzsi. -
peterson79
őstag
válasz
bigobert #185743 üzenetére
Alábbiak igazak, valamelyik küldetésre kaptam párat és most használom fel a frontline-nál.
Most teljesen nulláztam magam, vettem mindenféle dolgot, kólát, potkaját, egyéb fogyoeszközt leárazásnál, tankokat is jó párat és most kaparok össze megint egy kis creditet.
Egyébként tegnap be volt kapcsolva legénységi és tank booster is a klánban -
e-newsee
addikt
válasz
bigobert #185517 üzenetére
Akkor a pohár whisky olyan, mint valami pótellátmány. Megnöveli az összes képességet 20%-kal. Különös tekintettel a 6. érzékre.
(#185514) ooloo:
Háhááá, te is elérted a 49,95%-os triggert?
Én is ott jártam egy hete. Aztán jött a futás, meg a sikítás.
Az elmúlt 7 napban 58 csata, 41,38% win. -
peterson79
őstag
válasz
bigobert #185469 üzenetére
Nem mindig működnek a megszokott helyek, de érdemes azzal kezdeni, aztán vagy összejön vagy nem
Na persze azt is nézni kell, hogy a többi mit csinál, mivel két spotter egy helyen elég gáz, ha ráadásul a pálya másik fele meg tök vak emiatt.
Prohón volt olyan, hogy egy csapattárs javaslatára felmentem a bokros oldalon a kisdomb tetején lévő bokorhoz. Nem tudok képet lőni melyikre gondolok, de H1-ben van azt hiszem. A lényeg, hogy nem bíztam az egészben, de azért megpróbáltam, végül sikerült onnan is felszpotolni egy csomó tankot, társak adtak is nekik rendesen. A legmelegebb szitu az volt mikor egy 50TP már szó szerint 100 méterre volt, közvetlen mellettem/alattam, csak pont akkor kilőtték a láncát és nem tudott továbbmenni. Szerintem pár méteren múlt csak, hogy ne szpotoljon fel. Ilyenkor az adrenalin miatt kezem-lábam remeg, de nagyon fasza érzés
-
peterson79
őstag
válasz
bigobert #185452 üzenetére
Mint írtam ez bármelyik másik light-ra, de akár egy komolyabb látótávval megáldott heavy-re is igaz, amíg nem érsz fedezékbe mindenki fel tud szpotolni
Pár nappal ezelőtt Malinovkán csináltam meg a "szpotolj 4000-et úgy, hogy nem fedeznek fel" küldetést. A szokásos szpot bokorba mentem T-54-ltwt-el és ott körözött a kis kerekes ELB vagy melyik, de nem látott meg, a csapattagjaim pedig voltak olyan kedvesek és lőtték a célokat. Aztán csorogtam közelebb és még mindig nem fedeztek fel. Azóta még kétszer meg tudtam ezt csinálni, úgy, hogy mindig volt kerekes és másik light is. Igen, szerencse is, mert nem lőttek bele vakon a bokorba.
Az vitán felül van, hogy rohadtul zavaróak ahogy ott száguldoznak a mező közepén és el sem lehet találni őket vagy ha igen, akkor meg alig zavarja a mozgásban és persze HP-t nem veszít...
Egyik legdurvább esetem az volt mikor Prohorovkán a szokásos teli bokros részen araszolok előre, egyre-másra tűnnek fel a tankok, Én szerencsére rejtve maradok, aztán az orrom előtt egyszer csak megjelenik egy M41..kicsit beszartam és persze el is haláloztam rögtön
gyakorlatilag elértük az 50m-es távot és egymást szpotoltuk fel, de szerintem Ő is legalább annyira meglepődött, mint Én
-
peterson79
őstag
válasz
bigobert #185443 üzenetére
Ha jól el tudsz bújni egy bokorban és persze nem jön túl közel a kerekes, akkor azért lehet szpotolni továbbra is. Kicsit gyakorolni kell, hogy mikor mi fér bele és amikor már ráérzel, akkor olyan, mintha ott se lennének vagy max., mint egy másik szpotter és kész. Mivel a látótávjuk szar ezért a többi light még mindig veszélyesebb szerintem. utálom Én is őket, de alkalmazkodni lehet a helyzethez.
-
kchryss
veterán
válasz
bigobert #185397 üzenetére
Jah a heavy lista az nálam tök máshogy nézne ki. WZ heavy nálam is top5 lenne meg az 50TP is. Az új 9-es francia heavy pedig majdnem utolsó helyen végzett pedig állítólag az a legjobb. Sajnos ezzel saját tapasztalatom nincs, mert én még nem játszottam vele, de mindenkitől jókat hallok róla.
-
kchryss
veterán
válasz
bigobert #185393 üzenetére
Skill4ltu szerint egyértelműen a legrosszabb 9-es med. Elsősorban a rossz ágyúkarakterisztika miatt. Nekem nehéz objektíven néznem, mert én szerettem nagyon amikor húztam. Azért ha tárgyilagosan próbálom nézni akkor ez a med lista elég jól el lett találva, mert tényleg az obj430 tűnik a legerősebbnek és a wz/type páros a leggyengébb. A többi tank szerintem hasonló erősséget képvisel a listáról, ízlés dolga a sorrend. Én például a pattont biztos az első 3-ba tenném. Egyébként szerintem a 9 -es medek egész jól vannak egyensúlyozva, még a leggyengébbek is bőven játszhatóak közülük, erős ez a tier-osztály kombó.
-
-
kchryss
veterán
válasz
bigobert #185053 üzenetére
Elsősorban a nézők miatt használja ezt a mod-ot és nem saját maga miatt. Ő a mod nélkül is tudja, hogy milyen teljesítménytől kb mennyit változik a kiválósági jel.
Ez a mod viszont egyszerűbbé tette az életét streamelés szempontjából. Amikor nincs neki fent akkor minden harmadik ember aki feljön az élő adására azzal kezdi, hogy megkérdezi hány százaléknál tart a kiválósági jelnél. Ha viszont fent van ez a mod akkor csak ránéznek a képre és látják a nézők, hogy hol jár, így nincs kérdés.(#185054) @lacibacsi:
Kinézetre sokféleképpen be lehet állítani ezt a mod-ot attól függően hogy mit és hol szeretnél megjeleníttetni, mekkora méretben, milyen színnel. Ez a 3 streamer nagyban hozzájárult a mod népszerűségének növeléshez, mindegyikük egyedi stílust állított be magának, mindegyiküknél máshogy néz ki ez a mod. A kódban azért szerepelnek ezek a streamerek, mert a rájuk jellemző stílus beállítást ki lehet választani bárkinek aki azt szeretné, hogy olyanok legyenek a beállításai mint a fenti streamerek valamelyikének. -
lacibacsi
addikt
válasz
bigobert #111975 üzenetére
Csak egyszerűsíteni próbáltam a problémát...
(#111976) Dr.Én :
Minden tanknak más és más az ász határa. Naprakész kimutatás nincs róla legjobb tudomásom szerint, de nézegesd a wotreplays.com.ot és ott meg tudod nézni, hogy a feltöltött replay-ek közül kb. mekkora a legkisebb XP, amire már ászt adott.Mint ahogy bigobert mondta, az XP számít. Tanktípustól függően csináld azt, amihez legjobban értesz. Egy light-tal pusztán spotolásból is összejön a szép XP, de ha egyedül foglalsz elegy bázist 100%-ban, akkor is kaphatsz jó sokat. De a lényeg: sebezz, spotolj, killezz, foglalj, vagy éppen lődd vissza a foglalást, mindenért "dől" az XP. Egy dolgot tudj: kempelésért, gyávaságért nem adnak ászt, ahhoz nyomni kell rendesen, ráadásul minél kedveltem egy tank, annál jobban kell nyomni, mert annál magasabban van a határ.
-
rlazol
veterán
válasz
bigobert #111001 üzenetére
bigobert: honnan veszed, h eddig 4xeresen tolták? most leveszik az eddigi negyedére, de hogy mekkora volt az eddigi, nem tudjuk. Nekem nem tűnt fel, h sűrűbben lett volna.
T10 kapcsán: ha van máshova tenned a legénységet és nem élvezet a tank, miért ne adnád el?
egész nap nem adta (3/16), de összeraktam eddigi legjobb csatám az AX-vel:
ha nem lövik el 2x az ammo rackem, akkor lett volna még egy kill (az E3), de ász vsz akkor se lett volna. -
Plata
félisten
válasz
bigobert #108817 üzenetére
Nem tudom T30 ágyúja most milyen,de évekkel ezelőtt nagyon jó volt.Sokáig meg sem vettem a T110E4-et,hanem a T30-al mentem,de aztán jött egy frissítés és a T30 ágyúja szarabb lett,a töltés ideje több mint két másodpercet nőtt,és az ágyú is vacakabb lett,akkor eladtam és megvettem a T110e4-et.
T28 is már évek óta fullos,de nem visz rá a lélek hoyg t95-öt meg vegyem,T28 atom jó tank,de kell hozzá hogy egy kicsit segítőkész legyen a csapat.És nagyon térkép függő,viszont az ágyúja pontos és T10 td-ket is átüti,és ha jól emlékszem 7 másodperc a töltés ideje.De már nem is tudom mikor játszottam vele,hülyékkel egyszerűen nincs kedvem elő venni. -
Angel1981
veterán
válasz
bigobert #75984 üzenetére
Az a probléma, hogy az assist damage nem volt számolva a játék kezdetén, ezért nem alkalmazza egyik formula sem (WN6/7/8), mert nem lenne autentikus.
HáGé és Jolet: amennyiben a 0-ról kell kezdeni, akkor én nagyon meggondolnám ezeknek az új light ágaknak a kihúzását, mert már most vagy nagyon népszerűek, vagy nagyon jól teljesítenek, (általában mindkettő) pedig még csak 2 hónapja vannak a játékban.
Ha ez így megy tovább, a 9.6 / 9.7 környékén nerfek lesznek, ebben szinte biztos vagyok - én ezért vetettem el a kihúzásukat, mert mire meglennének, pont nem tudnám élvezni őket. -
Angel1981
veterán
válasz
bigobert #75903 üzenetére
Miért haragudnék?
Amit írsz szintén jó ötlet,, esetleg egy XVM szerkesztőnek továbbítani lehetne!
Érdekes dolog egyébként, mert én az utolsó 2000 csatámban bármivel is mentem, ha fullos volt, és már kiismertem, 2000 körüli WN8-ra voltam képes vele - mondjuk igaz, nagyjából hasonló stílusú tankokkal mentem.
Az IS-2-t, és a T29-et kicsit máshogy kell azért játszani, lehet, Neked a "nyers erő" jobban fekszik, mint a taktikás hull-downozás - feltéve, hogy fullos mindkettő, és van már legalább 50 csatád velük.sequator: persze, az utolsó 1000 csata sem lehet Szentírás, de mégis autentikusabb képet adhat, mint az overall - nem egy játékost láttam noobmeteren, aki az első 5000 csatájában még az 1000 WN8-at sem érte el, de aztán elkezdett keményen fejlődni, és mondjuk 15.000 csata után az utolsó 1000-ben már 2500 körül volt, az összesített mégis csak 1500.
-
sequator
senior tag
válasz
bigobert #75903 üzenetére
Ez lenne az igazi, és még jó lenne, ha a spot dmg sem esne ki a számításbólaz API miatt. Akkor lehetne reálisan felmérni, hogy mire számíthat az ember a csapattárstól/ellenféltől. Én is hiába vagyok világos/sötétzöld, ha a 13-90nel megyek, inkább sárga vagy piros a valós szintem. (nem megy ez a spot-tolás (
), rohangászás nekem
).
Az utolsó 1000 csata is csalhat, pl most kezdtem a brit HT ágat, minimális freexpvel, de a lövegek megvannak a med ágról, de a T2-T3 a Matildáig és most a Churchil I így is szenvedés. Az 5x xp event alatt nem tudtam összeszedni a 27k xpt a Churchill VII-esre, annyira nem ment. Meg sok ágat is viszek egyszerre, így mindig van 2-3 stock közeli tankom, amivel megyek. Emiatt 70-80-nal alacsonyabb az 1000 csatás WN8am, mint az overall (15k csata) és 110-zel rosszabb, mint az utolsó 13,8k csatám.
sautia
-
jozefgucci1
addikt
válasz
bigobert #75703 üzenetére
Én most tartok ott ahol te az 50 120-al . Nemrég lett meg a tizes nagy ágyú és végre lehet vele élvezetes köröket menni . Úgyan úgy érzek ezzel kapcsolatban mint ahogyan mások . Nekem eddig az 50-100 jobban bejött mint a 120 még így is . Igen kicsit pontatlan volt az az ágyú a 100-on ,de hat tárba belefért , lehet mondani . A felső sorban lehet aratni vele szépen és ha berak Tier10-be akkor a nagyok mögött lehet lőni a lesebzett vadat . Ellenben az 50120 már igazi havy ami lassabban mozog , pattannak is róla szépen ,de gyakrabban kerül Tier10-be . Ugyan így a lori is de az mozgékonyabb jobban lehet vele helyezkedni és természetesen papír bár nem annyira mint a BC . Csak az 50B miatt húzom azt az ágat és most az akcióban visszaveszem az 50 100-at is .
-
fradi81
veterán
válasz
bigobert #72293 üzenetére
pz4s, pershing, t29, kv2 is, is3
Ilyen tankokkal küzdöttek a csapattársaid a sarokban, ezek simán lőhetőek a 175 pennel. Ugye a dombról is tudtad sebezni az is3-at aki a völgyön jött át meg ott volt 13 arany lőszer szóval ez nem kifogás. Ha mész A1-be segíteni az +1 gond az ellenfélnek, lehet több tank megmarad, 50 100 ugye néha tölt, akkor jó ha van aki fedezi. Csak a végén, egy ilyen meccset szinte lehetetlen lehozni, ezért kellene megtanulni mi az a csapatjáték.
De hogy mondjak is olyat amit kérdeztél: Ha a végén nem mész neki az is3-nak hanem megkerülöd akkor nem sebződsz + nem lő meg a T-150, akkor lett volna kicsit több esélyed a végjátékban, arannyal.
-
emre
veterán
válasz
bigobert #72280 üzenetére
Ezt legszívesebben végig sem néztem volna mert:
Alapvetően elhibázott a hozzáállás, hogy várni amíg "top tankok megnyerjék a meccset".
Azzal a géppel nem volt olyan ellenfél amit ne tudtál volna sebezni. Én csak akkor állok így hozzá ha még gold lőszerrel, vagy a páncélozottság illetve a mozgékonyság hiánya miatt sem lehet érvényesülni. De erre elég nehezen találok példát. Talán csak a kis Centurionnal T10-ben ilyen felállás mellett.A továbbiakról:
- Az arty után nem kellett volna kimenned, mert az arty-n kívűl 2 gép várta hogy felbukkanj, és mint utólag kiderült időt nyertél volna a Pershing és az IS3 ellen, és a Super Pershing nem került volna olyan hamar a seggedbe.
A másik, hogy már a felbukkanó IS3-ra reflexből töltöttem volna a gold lőszert.(#72293) bigobert
Valamelyik szikla mögé kellett volna visszavonulnod, de már nem maradt rá idő. Szerintem onnét kezdve hogy kinéztél a dombról az artyra elvesztetted a csatát. Ha akkor nem mész ki akkor elég idő lett volna megfelelő védekező pozíciót felvenni, mert a T150 nem indult el, az SP ellen meg kellett volna a megfelelő távolság. Így eleve semmi esélyed nem volt.
-
-
dfsz34
őstag
válasz
bigobert #70285 üzenetére
Nekem be van kapcsolva a gyorsított képzés, úgyhogy nem kaptam semmi xp-t a tankra, legalábbis én nem látom. Free-t biztosan nem ad, de nem látom a chaffee sport mellett sem. Mondjuk sokat nem érdekel, nem szoktam aranyért konvertálni, úgyhogy nekem inkább a gyorsított képzés volt a fontos.
Amúgy itt a [link], azt írja, hogy a végén a felhalmozott xp átkerül a T1-re, de nekem az nulla lesz.
-
-
törölt tag
válasz
bigobert #67202 üzenetére
Tuti premium tank buff, akkor a Pz38H-val meg lehet célozni az 1500XP átlagot?
Szerintem a WG részéről premium tankos free XP buff igazán jó ötlet a bevétel növelésére.
Múltkori kérdésemre meglett a válasz. M12-re nem érdemes felrakni a nagyobb ágyút, mert a kicsivel is ugyanúgy lehet aprítani. Viszont muszáj kifejleszteni, ugyanis az M40/M43 csak ezután fejleszthető.
-
Habib[HUN]
senior tag
-
vhw
addikt
válasz
bigobert #67160 üzenetére
Hát az várható volt, hogy nem fog maxon vinni mindent, de az lett volna érdekes, hogy fejlesztetten van-e olyan beállítás, aminél lehet hozni 40-50 fps-t.
KaLeun: nekem 3 skilles a panther is meg a type is, mindkét optika fent van, de a fent emlegetett spotter pályákat olyan 7-8 meccsenként kapom, egyébként meg ilyenek mennek; Ensk, Himmelsdorf, Kharkov, Tundra, Sacred valley, Sverogorsk stb... ezeken marad a sebzés osztás - de ezzel nincs is gond, általában másodikként akad be az 5 kill után, a spot meg az xp miatt kell a végén még vagy ~10 meccset rátenni.
-
-
Angel1981
veterán
válasz
bigobert #66905 üzenetére
"Vajon ez, vagy egy üveg Glenfiddich érte meg jobban? Ez több mint 30 óra szórakozást nyújtott már, és még mindig "birtoklom", míg a másik 2-3 órányit, és az üvegét is kidobtam."
Hasonlókban én is szoktam gondolkodni, amikor a játékra költök!
Pl: most kb. egy kifli áráért leszerelem a cuccokat a tankról, vagy most 1 liter gyümölcsléért veszek 1 nap prémet!Öcsém ment a múltkor felsőfokú nyelvvizsgára, megkérdeztem; mennyibe került?
Kb. 4 Löwébe..... -
alldaybig
tag
válasz
bigobert #66905 üzenetére
maga a játékstílus sztem más, mert a 2, gyorsabb, mármint agilisebb, az ágyú pontatlansága miatt közel is kellett menni rendesen az ellenhez, legtöbbször külső nézetből tüzeltem, sz.rva a célzásra
ellenben a 3 "lomhább", de az ágyú valamivel pontosabb és a közép támogató szerepét betölthető vele, csak a csőlehajlás borzalmas sajnosmind1, ha már a pénzt jól hozza 3 akkor jó, amúgy ez a prémium tank dolog durva, a hétvégi akcióban megvettem a chi nu kai-t, 2 nap alatt felhuztam 75ös legényeket 100ra, nagyon fontos a tanknak a legénység, rettentően, mert semmire se jó, csak állj vhol aztán lőjj, ennyi, ha vannak kicsik akkor rabolj rájuk de vigyázni kell mert átütnek azok is XD álcaháló binó töltésgyorsító, nettó 20k meccsenként jön vele
-
Patrick76496
őstag
válasz
bigobert #64892 üzenetére
Igazából én tanktípustól függetlenül egyikkel sem szeretek rákerülni, bár a meccsek végére majdnem mindig összehozok valamit. Mondjuk ha így nézzük, akkor én a pályák kb 75%-ával így vagyok.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Kicsit off, de ezen nagyon jót röhögtünk:
Tegnap berak egy meccsre, nyerési esély 43%, rajtunk kívül az egész csapat szinte vörös. Megfullad egy top tier tankunk, 42%. Meghal még egy tank, 41%. Megtörténik az előző eset, marad 40%. Végül arra a következtetésre jutottunk, hogy abból a 43%-ból csak mi ketten teszünk ki 30-at, a maradék 13 ember pedig 1-1%-ot.Azon sz*rtam volna be, ha meghal egy tankunk és még feljebb megy a nyerési esély.
-
grex4
aktív tag
válasz
bigobert #64892 üzenetére
én most toltam malinovkát kv-4el. (első lépés amit tehetsz hogy hátragurulsz mert a szomszéd városból is észrevesznek, majd 2 perc eltelik mire elfordulsz, utána 5 perc mire elérsz a célhoz, de akármilyen jó a páncél szétlyuggatnak, ha észreveszel valakit indul a 3-4mp célzás majd a 175pen és a tier 9 armor effektus) érdekes hogy kv-4el még nem jártam városi pályán, mocsarat nagy nyílt pályát látok vele csak, 350m látótávval és stock ágyúval 9ből 2 átütés... az amx 1390-el 10ből 9szer városba dob be, kezdéskor átlátok az ellen bázisára, kicsit sem feltűnő a wg rendszere. Mindig csata indításkor elgondolom hogy az adott tankkal melyik pályára ne tegyen be, és oda is rak 70%ba. (statisztikások kiszámolhatják ennek az esélyét, írják le és dobják ki.) Pedig bőven lenne lehetősége randomolni, mert van rengeteg pálya.
Elképesztően nem vagyok szerencsés, jaj akarom mondani random és rng.
-
Patrick76496
őstag
válasz
bigobert #64761 üzenetére
Az, hogy egyike a dedikált camper pályáknak (főleg T9-10-ben), plusz az arty-k kedvence.
Azzal viszont egyet értek, hogy ráférne a light-okra a buff. Én medként szeretem használni a WZ-132-t, amire jó is lenne a saját szintű tankjai között, spotolni viszont ilyen pályákon tényleg nem lehet. De az a szomorú, hogy sok dolgot még oldalról sem üt át, pedig ez a light tank rendelkezik a legnagyobb átütéssel a játékban a saját osztályában. Randomban játszani szopás vele, viszont stronkhold módban nagyon jó kis gépezet tud lenni.
-
dfsz34
őstag
válasz
bigobert #63356 üzenetére
A t49-el is "imádom" himmelsdorfot. Páncél semmi, kamo érték esetleg a síneknél jöhet szóba, de ott meg csak a nagyon hülyék mennek ki nyílt terepre. Esetleg a hegyről lefelé, de az már nagyon necces, gyakran spotolnak.
Marad a táncika, meg a kiugrálás, de ugye a nagyon egyszerű játékosok azt csinálják, hogy leállnak az utca közepén és ráfókuszálnak oda, ahol én mennék ki. Ilyenkor mit lehet csinálni? Nagyjából semmit, elmenni onnan.
Ha sikerül mozognom, akkor még úgy-ahogy le lehet hozni a csatát 1,1e sebzés körül, ami az elvárt szint, de nagyon nehéz.
Más:
Van ebben valami sorszerű, a legutolsó csatám a Chi-ri előtt és sikerült az ász is a csintóval. Vicces volt, mert megjött a pizzám közben de nem volt mese, megvárattam a futárt kicsit, mert éreztem, hogy jól sikerült a csata addig, sok volt az ostoba ellenfél. Ha lemegyek afk-ba, akkor buktuk volna.Nem egy nagy csata, igazából csak pár ügyes dolgot tudtam csinálni, pl egy cometet úgy kaptam ki full hp-ról, mint a cowboyok, pisztolypárbajban az utca közepén, csak én beforgattam a tankomat és pattantam párat, ő nem. Erre agresszív lett, hogy pattog rólam és megindult előre, mint a felbőszült bika, de most én csináltam azt, amit a t49-nél leírtam, csak álltam és lőttem. Arty fedezékben voltam (legalábbis jól spekuláltam, hogy hol van, nem tudott meglőni, se ő se a sunyi td ami a halálfolyosót leste oldalról a nyílt részről). Mondjuk hülye volt a comet, de mindegy is.
Ruinberg Type 4 Chi-To
Szerzett tapasztalat:1 869 Szerzett kredit 43 537
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Bevétel: 37 128 WN8: 9 310 (100) -
bigobert
tag
válasz
bigobert #62102 üzenetére
Mielőtt kijavítana valaki, élnék a lehetőséggel, és megtenném magam. Elfelejtettem, hogy csak a 9.1 óta nézi az átlagot. Így az előző kommentemben írt átl. dam. nem túl mérvadó, mivel az első 150 csatám vörös időszakomból való, a második 2-300 9.0-ból, és csak az utolsó 100-150 a 9.1-ből. (Nem pontos adatok.)
wn8 alltime
average damage dealt
average damage via radioElnézést, ha okoskodásnak tűnik, csak érdekel a téma, és próbálom megérteni.
-
dfsz34
őstag
válasz
bigobert #61313 üzenetére
Vicces, csökkentették a T49 sebzési cél szintjét (meg a hellcat-ot is) egy kicsit. Már nagyon közel vagyok a 60% kamo értékhez a T49-en és olyanná vált ez a tank, mint szellem. Kiálltam a domb tetőre, igaz bokor mögé, de nem tartottam a 15m távolságot és csak köptem a golyókat és szerintem senki nem spotolt, pedig egy nyomorult churchill egész közel jött és mégsem. Ha csökkentik a wn8 cél szintet, akkor még brutálisabb tank lesz belőle.
Egy amúgy dög unalom csatában szereztem 2678 sebzést, a többi 14 tank meg 2193-t, mit lehet erre mondani?
Mondtam az ellenfélnek, hogy ne foglaljanak, már csak 5 lövedékem maradt (abból is 2 he), harcoljunk kicsit, hátha izgalmasabb lesz, de nem jöttek, hogy nem is akartak vagy tényleg féltek, hogy kiszedem őket, nem tudom.Vereség T49
Szerzett tapasztalat:1 191 Szerzett kredit 29 562
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Tapasztalat: 1 786 Lőszer: 3 840
Bevétel: 25 722 WN8: 8 931 (100) -
Mclovin
senior tag
válasz
bigobert #61054 üzenetére
Szia, hát igen az előző két félévben volt STAT I és II. az egyetemen.
Amúgy nem teljesen zöldfülüként vágtam bele a WOTba, az egyik lakótársam(tőle kaptam az accot, mert egy másikat használ) játszott és közbe odaültem mellé és megtetszett, közben meg sokat kérdeztem tőle és persze rengeteg videót néztem és nézek mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged