Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Yodafon
őstag
2024 -ben USB 2.0 ? Ehhh....
-
janeszgol
félisten
válasz
dcsabika84
üzenetére
Senki? Én használom a gyári appokat.
-
Drughi
addikt
Szerintem is ideje témát váltani...
Aki esetleg használja már a telefont, meg tudja mondani mennyire csúszós?
Nem volt még lehetőségem megtapizni, de sort kerítek majd rá.Valahol említik (talán valamelyik yt videótesztbe), hogy van vegán bőr hátlapos verzió. Ezt látta valaki már?
-
Narxis
nagyúr
Szerintem nem a reklámok zavarók hanem a mindent kilövök a háttérben mindegy mennyi RAM-od van és a különböző extra funkciók amik teleszemetelik az értesítési sávot gyárilag, persze ezek lehet változtak azóta MIUI 14-et használtam utoljára Xiaomi-nál. A reklámok ellen beállítod az ingyenes Adguard DNS-t aztán szevasz.
-
-
janeszgol
félisten
De aki ideírja, hogy nem talált reklámot, de nem a gyári appokat használja az ezzel mit szeretne bizonyítani?
A gyári appok tartalmazzák. -
Motorolám van, de nem láttam benne reklámot, sőt semmilyen bloatware program sincs benne (se social media, se játék, se semmi).
Szinte vegytiszta alap android fut rajta a legalapabb google appokkal, bármi mást akarsz használni, azt neked kell letölteni. Furcsa is volt sok évnyi Samsung használat után, hogy neked kell telepíteni a szükséges appokat és nem törölni/tiltani a rengeteg feleslegeset

-
janeszgol
félisten
Ha nem figyelsz oda, akkor az. Eleg baj, hogy kifizetsz parszazezer forintot egy teloert, es meg a reklamokkal is kell foglalkoznod.
En szeretem a markat, tudom kezelni a reklamokat, de a felhasznalok tobbsege nem tudja. (Sok hasznalt telefont veszek, Xiaomit is, es mikor kerem, hogy allitsak be a kezdokepernyoig fiok nelkul, akkor mar ott sem kapcsoljak ki a reklamot. Nekem kell egy FR-t csinalnom ujra, hogy jo legyen.) -
martonx
veterán
Ne tedd, a fiamat is az őrületbe kergetik a kéretlen reklámok, gyárilag beállított, és átállíthatatlan alapértelemzések.
Pedig jó telefonok lennének hardveresen.
Ugyanez ott van Poco köntösben, még egy fokkal olcsóbban, a Xiaomi-s baromságok (reklámok, átállíthatatlan alapértelmezett programok) nélkül.
Ezerszer inkább Poco, mint valaha újra Xiaomi. -
mhydas99
senior tag
Mar a motorolakban is van reklam sajnos. Ugy erzem a kovetkezo evekben ez lesz a trend minden mobilgyartonal. Ugy mint a streamereknel a reklammal tuzdelt olcsobb elofizetes...
-
Narxis
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez kicsit hihetetlen számomra vagy nagyon mást várunk egy op. rendszertől.
-
janeszgol
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen megéri, de szerintem ez akkor is gáz.
Nekem a MIUI jobban bejött, mint a HOS. De attól még imádom a Xiaomi márkát. -
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igen ezzel nekem is van sokszor bajom. Van egy telefon, akkor én szeretném látni az elődjét is a kijelző, illetve a teljesítmény táblázatban, mivel az ember ahhoz veti össze elsőnek. De sokszor van olyan, hogy pl egy 150 ezres telefon teljesítmény tesztes táblázatában vagy rahedli ugyan olyan SoC-vel szereplő telefon van benne (pl anno az sd778G-nél volt ez jellemző, de nem csak annál), vagy teljesen kategóriaidegen az összes!
-
janeszgol
félisten
A kontra szekciót elnézve az csak azért lett kitöltve, hogy legyen ott is valami.
A telefon ajánlott vétel!Igen van gyorsabb, szebb kamerás (talán), de ez ajánlott. Az ajánlott nem azt jelenti, hogy akkor csak az a jó vétel, hanem azt, hogy az adott telefon fixen jó vétel. Ha valaki lusta körbe nézni, akkor az ajánlottak közül választva nem nyúlhat mellé.
Nekem lesz majd 13T/Pro és 14T/Pro is a gyűjteményemben. -
HUNNIA1920
őstag
2. oldalon: "A 12 RAM LPDDR5X RAM és a 256 GB-os UFS 4-es kezdőtároló..."
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem nem tűnt fel mert nem akarok ilyet venni
Volt Xiaomim korábban, nem rossz, de nem is jó.Amúgy jogos a felvetés, ez így kusza
-
Eléggé érthetetlen, hogy milyen elv szerint hasonlítják össze a tesztbe a tesztelt telefont a szóba jöhető konkurenciával
A végén az értékelésben a következő telefonokkal vetik össze, mint szóba jöhető alternatívákkal:
Poco X6 Pro, Pixel 8a, Galaxy S23, Honor 200 ProEzzel szemben a kijelző tesztben a követkző telefonok vannak részletezve:
Galaxy S23FE, Motorola Edge 50 Pro, Nothing Phone 2, Honor 200, Pixel 8a.A teljesítmény tesztben pedig a következők szerepelnek:
Motorola Edge 50 Pro, Poco X6 Pro, Honor 200 Pro, Pixel 8a, Oneplus Nord 3, Galaxy S23 FE.Vagyis aki a tesztet olvassa, az értékelésben szereplő szóba jöhető alternatívák közül egyedül Pixel 8a telefon tulajdonságait tudja korrekten összehasonlítani a tesztelt Xiaomi 14T telefonnal. A többi telefon vagy egyáltalán nem szerepel az adatokat összehasonlító táblázatokban (Galayx S23), vagy csak az egyikben.
Ennek így mi értelme
-
MikeWazowski
veterán
Jó telefon, jó teszt.
-
válasz
Jack Hunter
üzenetére
Sokszor nem veszi vissza a frissítést, így "pazarolja" az akkut.
-
Jack Hunter
tag
13T- ről érkezve nem érzem égető szükségét a váltásnak, ettől eltekintve jó telefon lett. Az mondjuk pont meglepett, hogy a "kontra" rovatba került a 120hz kijelző,ezt nem értem miért,de biztos.
-
Drughi
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Biztos megéri és nincs is ezzel kifejezetten gond, nekem kicsit idegesítő volt a maga idejében.
De biztos sokat számított, hogy csak a Redmi szériákkal volt dolgom, Xiaomi csúcsmodell vagy felső kategóriásom nem volt eddig. -
Predatorr
őstag
USB2.0, és a többi...
-
-
Drughi
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A Cikk is említi, hogy van reklám:
Csak a néhány gyári appban előforduló hirdetésekért és pár kéretlen értesítésért kár, ilyesmivel nem kellene ennyiért találkozni.
-
Drughi
addikt
Pár éve kiábrándultam a Xiaomi-ból, főleg a teleböfögött reklámos, bugos szoftvere miatt, de lehet tennék egy próbát megint vele.
Ha mondjuk valami jó 11.11.-i akcióba beleraknák, elgondolkodnék rajta .Egyedül a mérete nem tetszik, S22, Pixel 7 /7a után a pixel 8 volt tervben.
-
Teljesen rendben van a készülék, a főkamera éjszakai teljesítménye nagyon jó!
-
cs.zs.
veterán
Yettelnél feltöltősben 212.990.-
-
Graphics
Jómunkásember
Ránézésre is ez egy kipofozott X6 Pro. ( Ami túl jó ajánlat )
Kicsit esik az ára amúgy jó lesz. Szokásos magas nyitóár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- League of Legends
- Vezetékes FEJhallgatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.