- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
grex4
aktív tag
-
Chris0321
veterán
Ezek direkt arra hajtanak, hogy meg vagy kilődd és megkapják érte a kreditet és az xp-t mert maguktól nem nagyon tudnak fejlődni ezért nem szabad őket kilőni. Velem elég régen fordult ilyen elő, akkor küzdöttem kicsit, hogy kikerüljem majd beírtam, hogy blokkol és nem tudok tőle mozogni ezért kilépek. Leengedtem az ágyú csövét és nem mozdultam egy ideig ezt megunta és előre rohant meghalni én pedig mentem a dolgomra.
-
jr1994
addikt
Úgy tűnik ma összegyűltek az idióták. Cliffen Tier8-ban Centurionnal megyek, jó lenne begyűjteni még lefekvés előtt a mai x3-mat. Mivel az ellennek alig volt gyors tankja beírom csata elején hogy megpróbálok felmenni a világítótoronyhoz. Erre egy vérvörös t29 ugyanígy beáll elém. Leláncoltam hogy ki tudjam kerülni de amikor hátbalőtt és kigyújtott annyira feldühített hogy direkt nem oltottam el. 1100-at sebződtem összesen, az meg bekékült és ki is bannolódott, mehetett pihenni
. Azért szurkoltam hogy kapjunk ki és lőn, szoros meccs volt, 12-15 lett. De jól sült el a dolog, utána 1300 alap xp-re sikerült a szorzózás
-
Clodovicus
csendes tag
Lol, az AMX M4 45 a tierjében szerintem az egyik legjobb heavy a mozgékonysága, az ágyúja és annak negatív kitéríthetősége miatt, csak tudni kell kihasználni. Nem egy első vonalbeli frontharcos hanem inkább támogató, más heavyt kísérő tank. 52 csata alatt nekem 63% wr van vele, az átlag xp 860 gold nélkül.
-
redzsi
senior tag
Kinek mi. Szerintem egyáltalán nem szar. Sőt!
Minden ki van rajta fejlesztve?
Talán a T7-es tankok közül az AMX M4 45-nek van a legjobb ágyúja (DCA 45), ha a pontosság, átütés, tűzgyorsaság szentháromságot nézzük. Ezt kell kihasználni - már ha én adhatok egyáltalán tanácsot. Ok az alfája nem a legnagyobb.
Ráadásul a tornya is tud meglepetést okozni. Sokkal szívesebb játszottam vele, mint az IS IS2 duóval. -
emre
veterán
Szerintem erre gondolsz: Tank Inspector
mod: vagy nem, de ez biztos
-
szlovibuki
tag
Köszi, de nem nézem minden nap a fórumot, nem vettem már észre.
Más: másnak is ilyen tetűlassan töltődött le az update? elindul max sebességgel és 2 perc múlva úgy belassul, hogy szinte nem is szed...
Folyton meg kell szakítani és akkor újra gyors, de aztán ugyanúgy belassul... -.-
-
nyunyu
félisten
azt vágod hogy benne voltál a tv-ben?
Es tenyleg.
1 ora 52-tol 2:02-igAzt a fejet, amikor meglatta a meccs vegi osszesitot
-
bullseye
addikt
Nagyon rosszul jön ez tévé, de amit a srác nyom... vagy mesterlövész, vagy SerB személyes barátja, és az RNG-t +100-ra vették neki. De még piásan is hihetetlenül jól lő. Mondjuk pont beleszaladt valami hülyeségbe most, amit el is ismert, szóval nem csaló és sérthetetlen, csak simán brutálisan jó.
-
Don Vittorio
őstag
Értem én, hogy gőzgép... de mi hajtja?
Látom a videón, és nem találják el, amikor Téged vagy engem eltalálnak. Úgy megy, mint, aki nem látszik, elmegy a tank mellett, aztán csak szórakozásból kilövi. Ne már. Marha gyors a tankja, marha gyorsan tölt, nagyon pontosan céloz és lő - valahogy irreális. Olyan, mintha komoly rásegítés lenne a rendszer(é)ben.
Monnyuk az látszik, hogy eszelős a gyerek.
-
Teljesen egyet értek, ami a mai napon megy az már minősíthetetlen.
Az nem igaz hogy nem IP cím alapján manipulálják a játékot.
Egyszerűen az ember bármennyire akarna is javítani a stat-ján nem sikerül.
Pláne ha úgy nézünk ki hogy az ellen 60-62%-os WR-el van míg a saját csapatod 45% és alatta. -
PAtr0n
addikt
Ne add fel. Tegnap majdnem ugyanebben a cipőben jártam. A 14 win viszonylag elég hamar megvolt, amiért dolgoztam is rendesen. Erre a 15.ik kábé 7 vereség után lett meg, mert agyhalott csapattal voltam mindig, ráadásul abban a 7 csatában szinte mindig én voltam aki a legtöbbet ölte/sebezte.
Próbálkozz még, össze fog az jönni. Amúgy tényleg katasztrófa az MM, a rőtvörös csapatátlagot úgy ellensúlyozza, hogy pl. 4/1 heavy-t rak a mi javunkra. Szerinted érünk vele vmit? -
PAtr0n
addikt
Sajnos az MM nem tud csodát tenni olyan esetben, amikor létrehoztok egy szakaszt, amiben van akár 6 tiernyi különbség is a gépek között, ezért a legnagyobb tank szerint sorsol be egy csatába. Én is voltam már T2-esként 8-asok között, mert haver T7-el csinált szakaszt.
Ilyenkor érdemes scoutnak lenni, bármivel is vagy. -
hfrici
aktív tag
A gold azért kellett, mert egyedül maradtam a 2 artyval és az általam kilőtt 5 páciens és a 2 artyjuk is még élt. A csapatom többi tagja pedig az enyészet martalékává vált addigra, ja és közben még telefonálnom is kellett
A véremre szomjaztak, ezért 1 lepattanó már nagy hiba lett volna azzal a maradt 4 hp-mal -
vhw
addikt
Így mégis 45% körűlről indulsz akármit is rontasz el és akárhányszor.
Ezzel nem értem mi a probléma?
Ez épp abból következik, hogy a csapatok véletlenszerűen állnak össze. Így a teljesen "életképtelen" játékost is elviszi a hátán a csapata ~45%-os win rate-ig. (egy teljesen afk illető várható győzelmi aránya - aminek még mindig picivel több a teljesítménye a nullánál, mert a cap körben vesztegelve legalább tud spotolni, vagy húzni az időt míg kilövik)45-től lehet menni lefelé is, van rá példa.
-
vhw
addikt
Nem ígértek "szakasz-nélküli" win ratet, század és CW eredményeket akarják elkülüníteni a random csatákétól.
Egy játékos pedig nem 1/15-öd részben képes befolyásolni a csata kimenetelét. A top tankok természetüknél fogva nagyobb ráhatással vannak a végeredményre, mint a lista alján szereplők.
És még ezt bolondítja meg a játékosok egyéni teljesítménye. Van, hogy a lista alján szereplő, papíron "leggyengébb" tűzerővel, páncélzattal stb-vel rendelkező tank többet tesz le az asztalra, mint a lista tetején ücsörgő. Ehhez természetesen a kis tankban ülőnek meglehetősen ügyesnek kell lennie.
És mivel a top tanknak alapból "nagyobb szerepet" osztanak ki már a csata elején, így ha ő hibázik máris sokkal jobban lehúzza a csapatot, mint egy első percben levegőbe repülő tier4 scout.Épp ezért roppant kellemetlen tud lenni, mikor bizonyos illetők, még a lista tetejéről sem képesek még csak elégséges teljesítményre sem - mit várjon tőlük az ember akkor, ha a lista aljára kerülnek?
Parancsolj, érvek.
(Nem kell a házmesteres duma, meg a sértődöttség. Érveket hozz fel, amik megállnak a lábukon.) -
Stauffenberg
nagyúr
Nem tudom hol szerezted a kereskedelmi diplomád, de meglehetősen unortodox szemlélet, hogy az elégedetlen ügyfél szívesebben költ. Bár nem vagyok a sablonok híve, de nem véletlenül tanítják mindenhol, aminek köze van a közönség/vásárló figyelmének fenntartásában, hogy az érdeklődést meg kell ragadni és nem szabad elengedni.
Ha valaki elégedetlen a videójátékkal, az nem fog rá költeni, hanem keres mást, mert hamar megunja. Én ezért sem tartom szándékosnak, hogy az MM hajlamos sokszor rátenni a szopóágra. Szerintem ez az elcseszett algoritmus egyik defektje amivel a WG nem tud mit kezdeni, mert nem akarja nagyon megbolygatni.
Egyébként ezért is lenne szerencsés ha az MM-et tényleg átalakítanák úgy, hogy az effet is beleszámolja a csapat összeállításba. Hogy ez mennyire bonyolult, arra van sok más példa más játékoknál, ahol a statból levezetett hatékonysági mutatót is kalkulálja mikor összesorsol mással/másokkal. Nem is kéne sokat variálni, csak amikor megvan az adott csatára a 30 ember, akkor ossza szét eff szerint őket. Lehet egyik oldalra több nagy vas kerülne de a harci értéket amúgy sem a tank adja, hanem aki használja.
-
vhw
addikt
45% és 55% között tudod mennyi a különbség? 100 csatára vetítve 10-zel több győztes csata.
Ehhez képest egy 60-65%-os játékos - aki már állítólag eléggé ügyinek számít - 5-10-zel tud többet nyerni ehhez képest (gyakran ezt is szakasszal)
Mire nincs magyarázat?Azt már nem említem hogy a játék szinte minden területen a noob-okért él, ezért a MM-nek is melléjük kell állni mert ő nem veszíthet túl sokszor mert nem fog fizetni.
Nem gondolod, hogy azt a 40-50%-ot, amit úgy általában maximum elérnek a noobok, azt sima random csapateloszlásokkal is eléri? Mi a francéért kéne ezt az egyszerű dolgot még túlbonyolítani, valami képzeletbeli rendszerrel, ami állítólag külön nézeget mindent; játékos teljesítményt? nyert csatákat aznap? mennyi zsetont költött az illető? stb...
-
Gyuri27
félisten
Már a kredit rendszernél látszik mire megy ki a játék. Ha van prem t8-9 csata rossz esetben is +-s az átlag játékosnak. Ha nincs prem már t7 is erősen bukó. Azaz vegyél premet, prem tankot. Lehetőleg mindkettöt.
Ez az átlag user sorsa. Az is igaz, hogy szopó ágon 8-10 bukó is be tud csúszni. Mig nyerő ágon 3-4 meccs az általános. Nyilván ennek is megvan az egyszerű oka.
A fene ott ette meg az egészet, hogy nincs egyéni eló. Lehetne 3 liga. Bronz, ezüst, arany. Mindenki játszana a maga köreiben. Más játékokban ezt megoldották. Itt nem is akarják. -
Angel1981
veterán
Nézd meg alaposan a 2. kép jobb alsó sarkát, és megérted, mit nem értek.
Merthogy nekem abból az jön le, hogy ha nem duplázó kör lett volna, akkor is ennyi járt volna.
Vagy rosszul gondolom?Szerk.
Jó, megnéztem más reportokat is, úgy látszik, ha duplázó kör van, a free xp-t egyből duplán számolja - ez viszont nem elég precíz! -
nyunyu
félisten
Tegnapig tartott az akció, ezt tegnap az utolsó órákban ki is hirdették a cikkben, sőt ventiből is kettőt szerezhettél ha vasárnap délután előtt megvolt az egyik mert azt is nullázták.
Szombaton lottem egy venti3-at, vasarnap hiaba toltam megint ~60 killt, akkor mar nem kaptam ventit.
Mondjuk ebbol kb. 20 kill delelott 11 es a Forma1 kozti idoresben volt.
-
dorka16
aktív tag
Nem konkrétan neked szántam. Többen is megszólaltak pro/kontra, hogy vajh a cég hozáállása milyen. Erre tettem egy szerintem idevágó megjegyzést. Nem akartam senki véleményét minősíteni ezzel csak elmondtam a sajátomat.
Köszi de nyilván nem replayezek olyat ahol szarul ment a játék pedig az van többségben. -
AlexWolf
senior tag
WG hívő kontra... lol.
Éppen most fogom abbahagyni megint huzamosabb időre a játékot, mert unom.Amúgy akkor légyszi mondd meg, hogy mit kéne csinálniuk? Mi az a "sírásszám", ami után az adott fejlesztést el kéne végezniük...vagy úgy egyáltalán szerinted, hogyan kéne működnie a WG-nek, hogy megfeleljen a számodra?
Azt is nyilatkozta hogy direkt vannak túl erős tankok, hogy mire elérik a felhasználók és minden aranyat kinyertek az adott ötletből, nerfelik és kreálnak másik top tankot. (Ezzel még önmagában nincs is probléma, de szintén gusztustalan)
ÉS ez szerinted más játékokban nem így van? Ott van pl a WOW, ahol azért fizetsz, hogy EGYÁLTALÁN játszhass. Játszol mondjuk 2-3 hónapot, amikorra lenyomtad az összes instát, napi questet, akármit. Majd miikor éppen megunnád, megint beraknak néhány új instát, questet, akármit, ami miatt maradsz.
Így ehhez a ponthoz is kíváncsi lennék, hogy szerinted mi lenne a jó megoldás?..ja és azt is vedd figyelembe, hogy nem a Máltai Szeretetszolgálat fejleszti a játékot, hanem egy profitorientált cég.
-
psycroptic
őstag
Ezt nem is vitatom. Én csak arra reagáltam, hogy miért nem szólhatnak bele a játékosok a fejlesztők munkájába. Az már más kérdés, hogy hogyan közlik ezt a játékosokkal. Ha személyes sérelem érne emiatt, akkor nem vennék több prémiumot sose sőt lehet nem is játszanék vele már csak dacból se. Nyilván telibeszarná mindenki ezt is, mint bármi mást.
-
-
Bingisz
addikt
Amiről te beszélsz, az a töketlen Eu community sara és nem a WG-é.
A kérdésekre SerB meg direkt troll válaszokat ad, hiszen gyakorlatilag kétnaponta megkérdezik tőle ugyan azt. Gondolom, te is egy 8-10 mondatos összetett választ adsz akkor, amikor már ötödször kérdezik meg tőled ugyan azt.... -
kirjak
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
-
Szilu
tag
grex ezek nagyon diktatórikus, hatásfokot, megvalósíthatóságot és az pénzügyekre való kihatást nélkülöző ötletek
Lehet csak 100 csata után, de az afk-kat végleg törlik... ez jelenleg teljesen jól működik.
A csapatsebzés figyelembe veszi, hogy az ellenségnek mennyi sebzést osztasz, ezután kékülsz be. ...ez jelenleg teljesen jól működik.
Én kezdtem már úgy csatát, hogy kilőttem egy saját játékost, miután lesebzett 50%-ra, majd megnyertem a csatát.Nem veszed figyelembe a rendszereknél az olyan alap elveket, mint az ártatlanság védelme... Más játékosoknak és a Wg-nek akarsz munkát adni, csak mert rosszul jött ki a lépés? A játék tele van frusztrált játékossal, akik sokszor még a józan pillanatokban sem tudják megítélni egy jobb játékosról miért csinál mást mit amilyen szerepet ő kigondolt neki...
- A játékban afk-nak szabad lenni (nem véletlenül, ráadásul ugyanakkora az esélye annak, hogy nálad lesz, mint annak, hogy az ellenfélnél).
- A játékban bénának szabad lenni (nem véletlenül). -
Tenken
őstag
TK-ért sem ad semmit... Engem rengetegszer reportoltak és eddig egy darab pihenőt sem kaptam. Kifizetem az okozott sebzést és kész. Persze ne értesen félre senki csak úgy nem TK-zok. Nem találok örömet az értelmetlen csapattárs gyilkolásban, de ennyi ret*rdált mellett nekem már megszűnt az együttérzés...
-
04ahgy
nagyúr
"Tartsa tiszteletben az ilyen hogy egy csapatjáték része, akármennyire is alul iskolázott degenerált menjen a helyére és tegye a dolgát."
Nem is tudtam, hogy a játékosoknak van helye...
Nem is tudtam, hogy nem választhatok egészen extrém és szokatlan stratégiát, hogy nyerjek. Mert hát ugye a te szavaid értelmében én ekkor bant kapnék.HGyu
-
Sanya
nagyúr
2 meccsen kap afk-t aznap már nem játszik.
lefagy a gép, csengettek, elkészült a kaja, áramszünet, elmegy az internet, stb, elég sok ok miatt lehet valaki AFK, akár 2 alkalommal is 1 napon.
Mellesleg nem köti ki senki, hogy nem lehetsz AFK. én volt, hogy kv-4-gyel a kezdőkörben AFK-zva nyertem meg a meccset, míg a vk3601 próbált szemból kilőni, addig kiszedte a scout az erdőből
mellesleg ez a beküldöm a replayt és nézzék meg a wg-nél.
megnéznélek napi 100.000 replay-jal, mit is kezdenél...
-
Steelheart2
őstag
Azért ez a 30mp elég nagy hülyeség lenne.
Föleg td-k nél.
És mi van akkor,ha az történik mint velem tegnap? Elkezdödik a csata és T54E1 kezdökörböl elkezdi lödözni a csapattársakat random.A kezdökörben maradt.Én és egy másik tank adtunk neki.Én 2 lövést Jp2 vel és be is kékültem.Ez volt az elsö szándékos sebzésem.Ha nem löjük ki,akkor ö lövi ki a mieinket.A chatben még meg is köszönte,mert igy lessz pénze.Na ilyenkor mi van? -
vhw
addikt
És ha én pár haverral foglak és jól felnyomlak? Mert mondjuk nem tetszett a tankod festése, vagy a rápingált zászló? Vagy éppen nem tetszik a lejátszott csata / WN7 arányod?
Ja hogy te tudod visszajátszással bizonyítani, hogy mi csak jó kedvünkben nyomogattuk a reportot, egyébként nem csináltál semmi rosszat?
Oké, akkor a WG alkalmazzon egy sereg embert, akik naphosszat csak békebírót játszanak és a troll reportokat meg replayeket néznek vissza.
És hát mindenki szeretne várni a supportra, e-mailezgetni velük, hogy tisztázza, ha netán "tévedés" történt volna - pár óra/fél nap múlva be is léphet a játékba és kezdődhet a kikapcsolódás.
De végülis a csúnya troll jelentgetők a nap végén azért megkapják a büntijüket! Haháá!
- A mindössze 10 csatával rendelkező alt fiókjukra...Gondoljuk már át mégis miket szeretnénk...
-
krisss93
aktív tag
Új hozzászólás helyett, véletlen válaszra nyomtam.
De azért kösz, eddig csak 1 top tankos meccsem volt a többi mind T5-ös, és szemből a KV1-et max a sofőrnyiláson lehet meglőni még golddal is
Nagy meló lesz 15k xp-t kihúzni ezzel a szeméttel, max majd a napi duplán kívül nem foglalkozom vele.
-
scyllarus
veterán
Minden T5 tank-TD 50%-os áron, +50% kreditszorzóval nem nagy szám??? Szerintem igenis jó kis akció (már ha T5-ben gondolkodunk, és a High Five miatt abban kell). Nézd meg az amcsiknál mi van most, na az gyenge. (Mondjuk ott a júli 4 miatt előtte volt baromi jó akció...)
-
Gab_bee_tm
csendes tag
Sajnos, ezt még nem tudom megoldani. A WG csak ennyi adatot szolgáltat a tankokról:
object(stdClass)[105]
public 'spotted' => int 0
public 'localized_name' => string 'Pz.Kpfw. VI Tiger' (length=17)
public 'name' => string 'PzVI' (length=4)
public 'level' => int 7
public 'damageDealt' => int 0
public 'survivedBattles' => int 0
public 'battle_count' => int 310
public 'nation' => string 'germany' (length=7)
public 'image_url' => string '/static/2.4.0/encyclopedia/tankopedia/vehicle/small/germany-pzvi.png' (length=68)
public 'frags' => int 0
public 'win_count' => int 174
public 'class' => string 'heavyTank' (length=9)Amint feltöltik rendesen, akkor már többet tudunk számolni.
-
joergie
őstag
Vacak a marketingstratégiájuk. költenek a sok tv-spotra, de hogy fizessenek egy használható marketing cégnek, vagy felvegyenek erre használható képzettségű embereket, azt már nem. a másik ami miatt ez lehet, hogy a vásárlói szokások/magatartás iszonyú változó Európában, így elég nehéz mindenhol úgyanúgy eladni a terméket, illetve megtartani a játékosokat, akár fizető, akár ingyenélő.
-
Simulacrum
senior tag
Egyáltalán nem értem egy cégnek miért az a koncepciója hogy minél többen regisztráljanak, hagyják ott a játékot és újratermelődjön a játékosállomány.
Pedig nem nehéz rájönni. Ahogy már mások írták az új regisztráló lelkes. Halad valamennyit, majd egyre nehezebben tud előre lépni és megtalálja a prém tank lehetőséget és jól befektet, míg a visszatérő játékosnak van egy-vagy két prémtankja és azzal jól elvan. Én is pl. egyszer költöttem eddig a játékra egy nagyobb összeget, de azóta egyszer vettem csak aranyat, azóta semmi, már nincs miért. Elérve pár olyan tank, amit akartam, az újak kevésbé érdekelnek, ami viszont mégis arra meg szépen ráérek lassan kifejleszteni.
-
LZs?!
aktív tag
grex4
Csak egy vélemény ezzel kapcsolatban, noha nem ez a szakterületem: egy új résztvevő általában naív és lelkes, ellenben a háttérinformációk és gyakorlat tekintetében értelemszerűen nagy hiányosságokkal küzd.
A 'mit akarok' gyorsan megfogalmazódik, de a 'hogyan' sokáig, rossz esetben folyamatosan kérdőjelel marad - és ilyenkor könnyen előjön, hogy amit nem tud megszerezni kitartással/affinitással, azt megpróbálja megszerezni pénzzel, és tulajdonképpen a Wargamingnek ez lenne a prioritás.
Gondolom az új fogyasztó jellemzően lelkes és impulzív, míg a régi viszont racionális és deduktív, mivel valószínüleg már tudja mire kell ez az egész neki, illetve mit és hogyan akar kihozni belőle.
Szerintem érdekes statisztika lenne az is, hogy mennyi beletett pénz szikkad el a lemorzsolódó játékosok után...
-
AlexWolf
senior tag
Van amivel egyetértek van amivel nem.
mivel ez nem egy olyan bonyolult játék, amiben szinte végtelen lehetőség van (mint mondjuk a WoW, vagy bármely más ténylegesen MMO PRG) így ahhoz, hogy a játékos állományt hosszú távon is megtartsák, szükség van eventekre. Ha szart adnak, akkor az emberek azt szűrik le, hogy semmi értelme maradni. Ezért tartom hülyeségnek, hogy nem minden clusterben ugyanazok az eventek vannak.
Másrészről szerintem a WG úgy gondolja, hogy ha a nagy számú regisztrálóból kis százalék marad (és esetleg fizet a játékért, amit az olyan játékosok, akik komolyan gondolják a játékot vagy elég gazdagok előbb-utóbb megtesznek), akkor azzal jól járnak. És nem azt akarják, hogy egy kis szűk réteg játszon csak vele.
Nekem ez szimpatikus hozzáállás.
-
bullseye
addikt
Hétvégén több ideje van a vasárnapi tankosoknak, így jó eséllyel több a kezdő, és a hülye is. És ha minden csapat vörösekkel van tele, nehéz jól játszani (nekem nem, mert mindegy, de profiknak számít, hogy legyen 1-2 normális a csapatban).
Így nem olyan meglepő az eredmény. Sőt, még az sem, ha minden hétvégi akció ilyen, sőt, minél nagyobb az event, annál rosszabb. -
AlexWolf
senior tag
Azért az az XP mennyiség és undorítóul sok. Gondolj bele, hogy egy tier 8-as csatában kilősz mondjuk másik 3 (4) tier 8-as tankot. Ez alsó hangon 2400 (3200 XP). És ebben nincs benne a sebzés xp + a nyerésért járó esetleg, a prémium szorzóról, meg a napi 2x-ezésről nem is beszélve. szerintem simán lehet hozni 10k XP-s csatákat.
Nálunk valaha lesz ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest