Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#44906) Szilu


Szilu
tag

CW-n meredeken tud zuhanni az átlagsebzés, igaz akikről írtatokk valószínűleg nem ezért bénáznak.
(Én nem is megyek már máskor Tier10-et, mert kell az ezüst másra. Bat-tel néha 0 sebzéssel ér véget a csata, mert nem az a feladat, és az elsődleges cél a győzelem. IS-7-tel menni kell az ellenfélnek pattintani, átlag 2-3 lövés ha összejön. Igaz, az artyknak meg plusz sebzés egy CW. Természetesen van med, heavy rush, TD védelem stb, most általánosságról írtam.)

Ugyanakkor mindenki hibázik itt, aki egy meccs alapján ítéli meg az XVM-et. Tessék elkezdeni beírni azt is amikor a zöld megveri a pirosat... Egy alkalom nem jelent semmit!!! (Lehet épp beteg a gyereke, kirúgták a munkából, kifejlesztetlen tankkal megy, vagy csak nem ez a kedvence, esetleg peche is lehet, de még az is előfordulhat, hogy ismeretlen szituációba keveredik, hiszen az XVM nem egy adott szituációt mutat, hanem több ezer csata együttes teljesítményét, spottolással, sniperkedéssel, foglalással együtt, nem kizárólag egy bizonyos 1vs1 szituációt. Nem beszélve a számítás hibáiról, például, hogy most rengetegen mennek TD-vel, mert épp azokkal könnyű sokat sebezni, senki sem szeret szenvedni.)

Ma még nagyon tetszett a napocskás beírás :))
A Baktérítő alatt északról süt a nap, de mivel itt nincsenek déli pályák nem erről van szó. Rengeteg topic van róla, hogy a minimap a csataterületet mutatja (pl egy ház alaprajz), és nem egy földrajzi térkép. Vagyis hiába tulajdonítunk égtájakat neki, azok nem egyeznek a valóságossal, de iránytűnek nem látják értelmét a készítők.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.