Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
xenom0rph
üzenetére
Nekem az account feltöréses ticketemre 1 hónap után válaszolt és közben zárolta a fiókomat.
Utána egy hónap volt amíg feloldotta, közben buktam az eventeket meg a vele járó jutalmakat és a prémnapokat is. 
Persze az okozott kárt nem térítették meg, ennyit a supportról. Ha nem fontos szerintem hagyd a picsába, csak a pénzed kell nekik.

-
Swinegod
őstag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Sidescrapelni azért lehetett vele távolabbról, a torony döntött oldalairól meg lövegpajzsairól azért elég szépen pattogtak ha bemakkoltad pont ott találjanak el, az ágyú magában azért már elég fasza, hogy ne kelljen nagyon neki más meg egyébként szerintem rohadt jól néz ki az egész tank hátulról, szerintem az egész ágban az E50M messze a legszarabb
-
joergie
őstag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Viszont az arnie-s kedvezményt talán akár márciusig is el lehet húzni, nem kell január közepéig-végig elhasználni, legalábbis korábban így volt. Csak kiválasztani kell január közepéig-végéig.
Szóval ha tudod hogy addig befejezel egy ágat, akkor érdemes arra rakni. Ha szerencséd van nem lesz addig TOTT-ban
-
Bad Pritt
félisten
válasz
xenom0rph
üzenetére
Miért ne? Kicist faragnak minden értékén, nerfelik a többi szintjére, megkapja ugyanazt a tier limitet, mint ők és akkor majd 15K lesz. Legalábbis ez lenne a logikus, máskülönben semmi értelme nem lenne továbbmenni azon az ágon, a Chaffee így is elég pedo tud lenni.
-
unravel
őstag
válasz
xenom0rph
üzenetére
De legyél óvatos mert a stabil verzió még hivatalosan nem jó a 9.1-hez.
A nightly már félkész és vannak benne hibák. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
xenom0rph
üzenetére
Abba benne van mindaz, amit a helyszínen osztanak szét, nem csak az online közvetített cuccok. Kapcsolgatnak a helyszínek közt, de az osztogatás/játékok nem érnek végett amikor a kamera elfordul.
Urshini: Elvileg nem sebesség kérdése, random tolják. Plusz időnként -szintén random- kikapnak pár embert a feliratkozók közül és megszórják őket golddal.
-
-
Simi37
őstag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Nekem 720M van i5 3337U mellett. És max alap grafikán 30-50 fpsel viszi van nehány pálya ahol 30 alá esik de ritka inkább az 1. killnél laggol be egy kicsit. De a 740 vagy 750 azért nem kicsivel jobb szvsz. Még nem próbáltam olyannal de ennek 64bit azoknak 128bit a memóriainterfésze. És kicsit jobbak az órajelek is. Ha egyenes arányosságban gondolokodok legalább 30-50 fps, de a tippem szerint 35-55 ez a beállításon főleg ha nem 3337u-d va hanem 3230m-ed. Annak az órajele sokkal megasabb.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
xenom0rph
üzenetére
Igazából vagy 2 hónapig nem vettem meg, pedig ki volt fejlesztve, mert azt gondoltam nem kell. Aztán kicsit emguntam a Conquerort és megvettem, nagyot csalódtam, először negatívan, aztán pozitív értelemben, mert tényleg monszter. Nem mondom, hogy sajnálom, hogy lecserélik, de mindenképpen színes folt volt a 10-esek között.
Totál nem találom már azt az FTR cikket, ami erről írt, de annyi a lényeg, hogy le lesz cserélve a 10-es med és heavy is. Amit hírbe hoztak az valamelyik Chieftain prototípus és a Vickers MBT. Obviously, mivel a Vickers nem lehet heavy, ezért a Chieftain jönne az FV215b helyére.
Ez azért sem lenne hülyeség, mert volt olyan korai Chieftain prototípus, amibe gyengébb motort raktak, mert a fegyver- és tűzvezetőrendszerrel kísérleteztek akkor még csak, az kb egy IS-7-szerűség lenne, lapos, kicsi, hosszúkás toronnyal, 120-as ágyúval.Amúgy az én lelkesedésemből nem érdemes kiindulni, mert a cikk első fele arról szólt, hogy gyenge statjai vannak mindkettőnek és lehetséges a csere. Megerősítve asszem nem lett, de egy jó ideje nem figyelem már a dolgokat.
-
K6000
aktív tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Csak szakaszban használd, és mindenképpen maradj a szakasztársaddal aki páncélozott heavy legyen. Mind a ketten ugyanazt a tankot támadjátok, ha az ellenséges tank ellövi magát te akkor tárazz bele. A töltés idejére a szakasztársad mögé kell behúzódnod, addig rá vagy utalva.
P.S:Sok gold lőszert vigyél magaddal.
-
Enzolord
addikt
válasz
xenom0rph
üzenetére
Leginkább ne legyél a tűzvonalban, ne nagyon próbálj vele felderíteni ,és egyéb fürge medes manővereket megcsinálni..

Okosban ház, vagy szikla mögött, esetleg a Heaavyk mögött osonni, amikor az enemy ellőtte magát elő, kitáraz, azután ismét elbúj.. Amíg jobb tanácsot nem kapsz, addig próbáld ezt, életet menthet..
-
psycroptic
őstag
-
ddt500hu
veterán
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
Tigen 2 a top löüveggel, és a top toronnyal jó, de páncélja 9-10-ben nem sok van annak se, ugye ott már kevés tank oldja meg páncélból a dolgokat, lehet vele pattintani, de mondjuk egy e75-höz képest sehol nincs

Én végigtoltam azt a vonalat ott parkol az aranytápos 10-es a garázsban
De szerintem az e75 a legjobb tank azon a vonalon
Nekem tetszett az ágyú /a top amíg az nincs kicsit szenvedés/ a páncélzat kíváló, a mozgékonyság még annak ellenére is jó hogy már csak a 900 paci hajtja előre
A t69 is jó, kicsit kicsi az átütése, de cserébe a tárasok között gyorsan tölt /2* gyorsabban mint nekem az 50 100, igaz én 6 ot lövök ő négyet meg nekem nagyobb az alfám/ -
mcwolf79
veterán
válasz
xenom0rph
üzenetére
A hajszálaid kímélése érdekében (színmegtartást tekintve) jobb, ha a célzásgyorsító helyett vizes lőszerrekeszt raksz be. Megéri

Anélkül sűrűn fogsz ammo rack sérüléstől szenvedni. Nem szűnteti meg teljesen, de legalább nem pukkansz el olyan könnyen.
Ja, és töltőnek szintén nem árt a Biztonságos elhelyezés skill.
Szóval az én tippem: töltésgyorsító + vert. stabilizátor + vizes lőszerrekesz. -
jano_77
nagyúr
válasz
xenom0rph
üzenetére
Próbáld ki venti + vert.stab. + tölt.gyorsító hármast.
Tegnapi csatám ezzel a hármassal:
6.095 dmg, 6 kill, Top Gun, Tank ÁSZNagy viszontagságok után - 3. újra rakás sikerült, mert 2x telepítés vége előtt Failed hibával leállt - ezért a csatáért megérte szenvedni.

Illetve utána még hajnali 1:15-ig nyomtam és kegyes volt hozzám a WG. (tudom én pozitívan is szidni őket, ha megérdemlik, de sajnos többször van a negatív élmény
)Th1sN04ll: köszönöm a késői segítségedet, sokat számított abban, hogy tudtam játszani és működik végre az XVM is rendesen.

-
Bad Pritt
félisten
-
dfsz34
őstag
válasz
xenom0rph
üzenetére
vert stab a közelharchoz, meg úgy általában mindenhez
vizes lőszerrekesz is kellhet, mert gyakran kap ammorack lövést és szép bumm, most már nagyon látványos, lerobban a tornya

Én egy kicsit eltértem a konvencionális ajánlásoktól és vert stab + bino-t raktam rá. Legénységi skillnek adtam viszont elsőnek biztonságos elhelyezést.
Azért binot, mert valahogy az én stílusommal vagy csak úgy, de nagyon sokszor kínlódtam a rossz látótávja miatt. Nem szoktam a lemming vonathoz csapódni és akkor nagyon nem mindegy, mennyire látok el. Illetve sokszor maradtam úgy, hogy vagy elhullottak a társak vagy messze voltak és meg kellett oldanom a helyzetet, binóval sikerült, anélkül bukta lett volna.
Ez olyannyira így van, hogy pl tegnap egy t44-el kiszedtem úgy egy szerencsétlen is3-t, hogy végig spotoltam, lőttem, leláncolva tartottam és ő meg csak tekergette a tornyát, mert semmit nem tudott csinálni. Próbált néhány vakot lőni, de olyankor odébb mentem kicsit. Ha lett volna binoja, akkor meglátott volna.
A látótáv legalább annyira fontos szvsz, mint a töltés gyorsítás (ha nem jobban) és mégis, amíg a másodikat mindenki elfogadja és felteszi a töltésgyorsítót, addig a látótávra legtöbben csak legyintenek, pedig rosszul teszik. Egedül a városi pályákon, pl himmelsdorf van minimális szerepe a látótávnak, de a térképek többségén nagyon is fontos dolog.
(#56623) xenom0rph A szabadon cserélgetni annyit jelent, hogy költesz rá kreditet és elbukod ilyenkor a 10%-t a legény meglevő xp szintjének, ami kb annak felel meg, ha a második skill 30% magasságában van. Pontosabban ilyenkor az első skill marad 100%-os, ez pl a hatodik érzéknél fontos, a második meg valami minimális szintre esik vissza a csere után.
Azért szokták ezt javasolni, mert vannak olyan tulajdonságok, amik csak 100% elérése után aktívak, de van olyan is, ami már azonnal aktív.
2. vagy 3. skill kifejlesztése meg hosszú idő lehet, tehát ez alatt a hosszú idő alatt nincs ott neked egy inaktív tulajdonság, hanem egy olyant választasz pl tűzoltás, ami aktív folyamatosan, bármennyin áll és akkor cseréled ki egy másikra, amikor 100%-t elérte.
Én ilyen cserét maximum első skill esetében csináltam, utána már valóban olyan nagy az xp veszteség, hogy átgondolom és ha hajlandó vagyok valamennyi aranyat beáldozni (akcióban 100, normál esetben 200), akkor csinálok cserét, de egyébként nem, hanem kiválasztom azt a tulajdonságot, amit tényleg akarok neki adni és inkább vállalom, hogy a kifejlesztés idejére inaktív.
-
unravel
őstag
válasz
xenom0rph
üzenetére
(#56396) xenom0rph: "azt hittem jobban pattint a frontja"
Azt tapasztaltam, hogy beforgatva és mozgatva jobban tud pattintani. De a legjobb ha keresel egy tereptárgyat és eldugod a csukaorrt.------
Kiszedtem a választ, mert okafogyottá vált.
[ Módosította: #40993792 ]
-
Tomi0703
addikt
válasz
xenom0rph
üzenetére
Aha, 50 100-on használok, mert párszor mellényúltam és így bekaptam 1-2 lövést. Annál a tanknál meg létfontosságú, hogy mennyi hp-d marad mert nincs páncél ami megvéd.
(#56361) HáGé: Mindenképp. Ha van rá jó legénységed akkor safe stowage elég rá. Nálam ritkán lőnek ammot. Már 1v1 versenyt is nyertem vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

70%-os WR-el adtam el. Iszonyat jó az ágyúja csak kicsit lassan céloz.