Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#29921) oPalRx7 válasza SoulReaver (#29910) üzenetére


oPalRx7
tag

Hát ez sokmindentől függ :D ha valamit tudok úgy 1hitelni, hogy tudom hogy a terep nem akadályoz, ráadásul nem is kapok be végzetes találatot közben, akkor megpróbálom kiszedni.

...de ha csak szemből látok rá, azt csak prem skulóval támadhatnám, az 34s reload. szóval ha az is7 szembe van, esetleg még hulldown is, pláne egy domb miatt totál rá kéne rohannom, akkor én is hagyom, hisz fölösleges kockázat :S

50B a kicsit megemelt tornya miatt talán több esetbe is tud lőni az ellenfelekre, az 50-120 sajnos sok esetben a csillagokat tudja lőni ezeken a hulldown-ra optimalizált felújított térképeken... (replayt most nem tudom nézni, mert laptopon nem fut el normáls sebességgel a wot :S )

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.