Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#29501) Bingisz válasza dorka16 (#29498) üzenetére


Bingisz
addikt

Csak ez nem a vonat tologatós topic, hanem a World of Tanks MMO fórum.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#29502) diegho válasza dorka16 (#29498) üzenetére


diegho
nagyúr

Nem tudom úgy elmagyarázni amit szeretnék, hogy te is megértsd, ezért nem is teszem, de tanácsokat és véleményeket sem tudok ezentúl megfogalmazni, hiszen semmi értelme.

(#29503) csapee


csapee
senior tag

Mostmár értem miért maradnak távol a fórumtól az okosabbjai :O

[ Szerkesztve ]

Csapee

(#29504) Patrick76496 válasza D1Rect (#29129) üzenetére


Patrick76496
őstag

Ez mondjuk igaz.

(#29490) dorka16: Ezeket a videókat direkt úgy rendezik meg, hogy alapból a "főszereplő" tank lőjjön ki a legtöbb ellenséges tankot. Plusz valószínűleg azért pattog ennyit, mert nem a weakspot-okat lőtték, amúgy hidd el, nem nagy szám az a tank.

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#29505) D1Rect válasza Patrick76496 (#29504) üzenetére


D1Rect
félisten

(#29506) dorka16 válasza diegho (#29502) üzenetére


dorka16
aktív tag

Én pontosan értem. Az a baj, hogy te nem érted.
Elmondom én, hogy értelek aztán majd kijavíthatsz.
Jön egy újonc, noob vagy kezdő esetleg átlagos játékos és megfogalmaz egy véleményt. Pl. rakjunk T32-re csigát vagy valami mást. Erre jön diegho és jobb esetben elsőre még normálisan fogalmaz véleményt de az biztos, hogy legkésőbb a második hozzászólásában már előkerül a 30 000 csatája meg a 3000-es WN7 és, hogy ő mennyi időt szánt arra, hogy megnézze a DW2-es gyenge pontját.
Persze valamelyest megértelek hiszen engem is zavar amikor az újak(bármilyen témában nem csak a wot-ban) megpróbálják feltalálni a spanyolviaszt. De csak valamelyest.
Mert lehet, hogy a fickó campelni szeret (több tucatszor kifejtették itt nekem, hogy mindenki úgy játszik ahogy akar) és ahhoz biztos jó a csiga. Lehet, hogy nem lesz vele olyan jó játékos mint te de lehet, hogy nem is akar az lenni.
Te nem tanácsot adsz hanem leugatsz mindenkit.
Ezt berakhatnád aláírásnak mert ez vagy te: "Szerintem meg a rossz játékosok ne próbáljanak poénosan beszólni senkinek, mert csak magukat járatják le." Ezzel ki is állítottad magadról a bizonyítványt. :C

Most magyarázhatnám még hosszasan hogy milyen is lenne az a stílus ami nem nyitja ki a bicskát jóérzésű ember zsebében de hát szerencsére ez csak egy játék úgy, hogy csak annyit mondanék: Te egy super unicum játékos vagy aki azt hiszi, hogy ez jelent valamit és mellékesen még bunkó is.
Ajánlom magamat.

(#29501) Bingisz Jobb ha tudod az értékük hasonló. Nem éri meg, hogy bunkó legyél. :U

(#29504) patrikgtaivs Képzeld poén volt.

Az mondjuk tényleg komoly problémákat sejtet emberi, agyi, szellemi, érzelmi stb. szinten, hogy egy tök átlátszó tréfát van aki komolyan vesz.

(#29507) echterion válasza D1Rect (#29505) üzenetére


echterion
nagyúr

Hullajó. :))

**********

(#29508) sith7 válasza dorka16 (#29498) üzenetére


sith7
nagyúr

Az én lányom jól kézilabdázik, meg ügyesen rajzol

De mi köze ennek a Wot - hoz ? :F
Semmi ... nincs erkölcsi magaslat, a lila játékos sem kap olcsóbban semmit a boltban, azért mert lila, de ebben a játékban ő az ügyesebb, és ezt statisztikával is alá tudja támasztani

Könyvelésből , statisztikából érettségiztem '94 - ben, és hidd el tudom ... a számok nem hazudnak :N

(#29509) Cucuska2 válasza diegho (#29502) üzenetére


Cucuska2
őstag

IS-3-ra is ugyanazt felszerelés érdemes rakni, mint T34-re? Rammer+EGLD+Vert stab, amíg nincs BiA, ha van akkor Vert stab helyett venti, vagy érdemes inkább béna legényeknél szerszámosláda a vert stab helyett?

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#29510) diegho válasza dorka16 (#29506) üzenetére


diegho
nagyúr

Azt nem fogod fel drágaságom, hogy ez egy szakmai topik, ahol bizony az, hogy én super unicum vagyok jelent valamit. Nem megyek a quantum fizikás fórumba észt osztani, mert nem értek hozzá. Én itt megpróbálom a tudásom szerinti legjobb tanácsot adni. Adhat tanácsot más is, csak legyen ott mellette a játéktudása, mert ugye te sem Mátyáshun-tól szeretnél tanácsot kapni? És igen oda fogom írni a saját eredményeimet, mert az alapján, aki nem tudja kinek van igaza el tudja dönteni, hogy a 600WN-es vagy a 2200-asra kell hallgatni. Te meg úgy látom ezt nem érted meg. Nem azért írom oda a statomat, mert fú mekkora király vagyok, hanem azért, hogy mindenki tudja kitől kapja a tanácsot. Olyan nehéz ezt felfogni? Mellesleg nem fogok többet tanácsot adni, mert semmi értelme. Mindig lesznek hozzád hasonló okoskodók, akik miatt nem lehet leírni az egyenes véleményemet, hazudni és ferdíteni meg nem fogok senki kedvéért.

(#29511) D1Rect válasza diegho (#29510) üzenetére


D1Rect
félisten

Nem a tanáccsal van bajuk ha jól értem(szerintem annak mindenki örül, ha egy jó játékos segít) hanem azzal, hogy kicsit csípős a stílusod ha valaki nem ért veled egyet. ;)

(#29512) dfsz34 válasza dorka16 (#29506) üzenetére


dfsz34
őstag

Ezek nem fogják ezt soha megérteni, csak magukat tömjénezik a stattal. Tényleg szánalmas valahol, mintha fontos dolog lenne.

Meg kell nézni a kirilloid, straik vagy akár EJ, quickybaby videóit, akik teljesen normálisan gondolkodnak. EJ-vel egészen jól el lehet beszélgetni a chat-ben a videó streamnél bármiről. Múltkor megkértem, hogy mutassa már meg a hellcat legénységének átlag xp-jét, kíváncsi voltam mennyivel jobb és hát van lemaradásom az átlag xp-ben :)

El is küldhetett volna a büdös p.csába, mert ő super super unicum és mit akar egy noob tőle. De mást mondok, simán mondják neki, ha valamit nem csinált jól és van mikor vitatkozik de simán rámondja, hogy igaz. Egyszóval normális, segítőkész, nem a magas lóról ugató stílusa van, pedig látszik, hogy fontos neki a stat, mert külön feltünteti a wn7-t meg a WR-t a fejlécben, de nem érződik a stílusán.

Ellenben itt is a fórumban meg a játékban pláne vannak bunkó primitív játékosok, akik azt hiszik, hogy valakik, mert nagy szám van a nevük mellett. Az ilyen parasztok szoktak kitolni (meg a nagyon buta noobok) a bokorból, mert az az ő helyük és takarodjak. Múltkor a Kazna-s faparaszt, de abból is a legalja a stat alapján ott arcoskodott. 1 perccel a csata után már alig volt hp-ja, de engem küldött volna meghalni, hogy neki spotoljak, erre kilőttem hátulról az ellenséges t54-t ami akadályozta a háromfős elit szakasz nyomulását úgy, hogy nem volt spot, de tudtam, hogy hol van és megsoroztam azt a helyet és beírtam nekik, hogy hol van a gyenge pontja a t54-nek, de erre nagyon megharagudtak rám és végig a scoutot, azaz engem okoltak a várható vereségért. Egyébként siegfried line, ahol amúgy is nagyon nincs mit spotolni, be kell nyomulni a városba aztán kész. Oldalt akartam elsurrani az artykhoz, de túl sok ellenség volt ott, ha kimegyek ott maradok, ezek tuti nem segítenek. A harmadik legtöbb xp-t kaptam, csak jelzem, a t54 kilövése megdobta, de ez mindegy is.

(#29513) SoulReaver válasza D1Rect (#29511) üzenetére


SoulReaver
veterán

Engem is felqrna, ha a tapasztalataim ellenére, inkább a hülyeséget védik... Az olyan embernek ényleg felesleges elmagyarázni, mert vakon hisz a saját igazában.

(#29514) #43783936 válasza diegho (#29510) üzenetére


#43783936
törölt tag

Úgy tűnik, hogy lassan elsikkad, hogy ez egy játék.
A szórakoztatás a célja. :))

(#29515) Cucuska2 válasza D1Rect (#29511) üzenetére


Cucuska2
őstag

Én nekem kifejezetten tetszik diegho stílusa, hogy ha érvel, akkor észérveket használ, tapasztalatot mesél. Jóarc, én bírom. :K

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#29516) KaLeun


KaLeun
senior tag

400ms ping van nálam a EU1-n, kénytelen voltam 10 suicide kört menni... Másnál?

Cila

(#29517) myckey válasza KaLeun (#29516) üzenetére


myckey
veterán

(OFF)szintén zenész
de nem állandósul,csak néha ugrik be,akkor viszont tuti hogy kilőnek :C (/OFF)

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#29518) bullseye válasza Cucuska2 (#29515) üzenetére


bullseye
addikt

Engem kicsit zavar, mert szerintem az ő WoT képességeivel lehetne "kedvesebb" (Most nézem újra a House-t, imádom, de akkor sem hiszem, hogy valaki ilyen bunkó lehet, csak mert zseni). De a tippjei, meg a videói és visszajátszásai szerintem nagyon hasznosak.

Amúgy eddig, ha egy <500 WN-es játékos elkezdett irányítgatni, max. kapott egy udvarias F6-t, de ezentúl megkérdezem, milyen szinten játékvonatozik, és ha abban jó, hallgatok rá.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#29519) KaLeun


KaLeun
senior tag

Na látom pár érzékeny lelkületű megint megsértődött... Sajnos kénytelen vagyok egyetérteni diegho stílusával, mai magyar ember csak ebből ért. Lehet az segédmunkás vagy több diplomás, ha valamit szépen elmondasz mindenki elengedi a füle mellett. Erre szoktam megkérdezni, hogy elmondjam-e egyszeri magyarban is? Aztán olyankor el is mondom... Valahogy mindenki megérti... Kicsit lefagynak az áramkörök és egy része támadásba lendül, de mindenki tudatáig eljut.

Cila

(#29520) D1Rect válasza SoulReaver (#29513) üzenetére


D1Rect
félisten

Persze, de ez a topik igen hosszú ideje "balhés". Kicsit diplomatikusabban is el lehet ugyanazt mondani és érvelni. ;)
(#29515) Cucuska2: Én kifejezetten jókat szórakozom az ilyeneken(rt06 for prezident), de ha eldurvul vagy átmegy lightos személyeskedésbe akkor megint jönnek a nagybetűsök takarítani.

(#29518) bullseye: Nem kedvesnek kell lenni, csak nem kell belemenni az értelmetlen szurkálódásba.

[ Szerkesztve ]

(#29521) csapee


csapee
senior tag

Na csak sikerült az egyetlen szakmai hozzászólót is elüldözni gratulálok :(((
Mert az nem szakmai, hogy e-penis növelő képeket rakok be, meg hogy tudok egy Maust oldalba lőni. Ja én is ezeket szoktam, de nem folytom bele a szót a másikba. Elfér az a hozzászólás is nem?

[ Szerkesztve ]

Csapee

(#29522) Rellind


Rellind
senior tag

Elmegy a fa...ba az összes.....
7/25
ráadásul a játék meg összeomlik minden 30percben...spam protection vagy mi a vér :W

(#29523) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

T110E3-ra venti vagy távcső inkább? Mindig zúzok előre vele, sokszor én spottolok, távcsővel meglenne a max látótáv, venti nem tudom mennyit dobna az általános teljesítményen. Van már rajta töltésgyorsító meg repeszpáncél.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#29524) Patrick76496 válasza dorka16 (#29506) üzenetére


Patrick76496
őstag

Bocs, nem olvastam át az előzményeket, ezért nem tűnt fel. Értem én a poént, pl ez nagyon jó. :)

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#29525) nyunyu válasza Cucuska2 (#29509) üzenetére


nyunyu
félisten

Szerintem vert stab >> venti.

Nem esik ugy szet a celzokor mozgas kozben, joval pontosabban tudsz loni, ha ugy adodik.
Illetve, ha megallsz celozni, akkor legalabb fel masodpercet lefarag abbol az idobol, mire a teljesen szetesett celzokor alapallapotba visszaall. (onnan kezdodik csak az aim time...)

Pl. Foch lenduletbol megallitva ~4 masodperc alatt celoz be teljesen egy celpontot, mert nem lehet vert stabot tenni ra.
Holott 2.3 sec a specifikacioban szereplo aim time, es meg EGLDt+BIAt is tettem ra, igy 2.05 korul kene lennie a tiszta celzasi idonek.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#29526) Memphis79


Memphis79
aktív tag

Szevasztok! :)
Van másnak is problémája az Aslains XVM Mod-al?Nekem elég sokat kilép asztalra általában pont a csata végén-de teljesen váratlanul minden rendszer nélkül teszi ezt.Ja fent van még a Gold lőszer detektoros damagepanel csomag Vitiristől is.
Valami tipp?Ugyan ezek voltak fent 8.8ban is és nem volt velük probléma... :(((

Origin:Memphis79HUN

(#29527) octopus666 válasza Memphis79 (#29526) üzenetére


octopus666
tag

Szia nekem is az volt vele a problémám ami neked. MOD+XVM ment a kukába :DDD így elég fapados de nem ugrál ki csata közben és a legjobb pillanatokban. :D

(#29528) L-e-f-i-e válasza KaLeun (#29519) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Mi lenne ha off-ba tennéd a magyar ember, ki ha én nem, és éljen a bunkó stílus jellegű hozzászólásodat, szakmai a topic, diegho úgy is szólt hozzá, te pedig bevédted a bunkó stílust, nem pedig a szakmaiságot, gratulálok. :)

=^-^=

(#29529) Stigma.HC válasza Memphis79 (#29526) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

gui/flash mappában átnevezed a application.swf fájlt application_backup névre és akkor nem fog kidobni.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#29530) KaLeun válasza L-e-f-i-e (#29528) üzenetére


KaLeun
senior tag

Na, te vagy az aki mindjárt rossz értelemben magyaroz és az említett támadó.

Cila

(#29531) Scheff


Scheff
tag

Srácok, van itt valaki, aki az új játékmódot komolyabban nyomatja, és jobb eredményeket ér el benne a csapatával? A jobb eredményt olyan 70% győzelmi arány felé tenném első blikkre. Az érdekelne, hogy mit találtok ideális felállásnak?

A 2* IS-3, 2* AMX13 90, 1* AMX50 100/T69 + 2* T1 Cunningham eléggé jónak tűnik, de gondolom mással is lehet eredményeket produkálni.

[ Szerkesztve ]

World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff

(#29532) Petyus87 válasza Memphis79 (#29526) üzenetére


Petyus87
aktív tag

Hali!
Nekem egy ideig nem csinálta, aztán egymás után folyamatosan kilépeget a csata végén, a WOT működése leállt címszóval. Előfordult, hogy egy félbevágott négyest is képernyőre tett csata kellős közepén, úgyhogy én le is töröltem, mert idegesítő... test2 csinálta ráadásul, szóval nem működik stabilan....

(#29533) Bad Pritt válasza Scheff (#29531) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

26 meccsből összesen 82%-os győzelmi arány, az jó vagy legyen jobb? :DD

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#29534) Memphis79 válasza Stigma.HC (#29529) üzenetére


Memphis79
aktív tag

Köszi!!Betesztelem :D

Origin:Memphis79HUN

(#29535) Angel1981 válasza CHaooSS (#29263) üzenetére


Angel1981
veterán

Nem semmi! :R
Master medál már megvan? :)

(#29536) Mr X


Mr X
veterán

Megvan az első Top Gun. Tudom, nem nagy szó, de egy núbnak teljesítmény. :D

(#29537) PAtr0n válasza D1Rect (#29402) üzenetére


PAtr0n
addikt

Szerintem nem lesz jobb, mert más játékstílust kíván majd meg. Imádom a WT-t, de úgy gondolom, bármennyire is ütős lesz a ground forces része, lesznek olyanok akik visszakívánkoznak majd a jó öreg taktikázós, spottolós, HP rendszerű WoT-hoz. Bármennyire is baromságnak tartom a spotolást, meg a HP rendszert, sokaknak az jobban fog feküdni. Én tuti tolni fogom mind2-t, mert teljesen más a hangulatuk.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#29538) D1Rect válasza PAtr0n (#29537) üzenetére


D1Rect
félisten

Én a WT repülős részét ~hamar meguntam, szerintem rosszak a feladatok.
A GF-ra nagyon kíváncsi leszek, a konkurencia csak jót tehet mindkét játéknak.

(#29539) vhw válasza Scheff (#29531) üzenetére


vhw
addikt

Én eddig 16 csatát mentem egy este random emberekkel a klánból, mind a 16 győztes volt. Igaz nagyrészt kritikán aluli csapatok ellen.
Legtöbbet 4 x 50 100 + 13 90 + 1-2 x T1 felállásban mentünk. Volt, hogy 2 x 50 100 helyett T69 vagy T32/IS3 volt... ki mit akart éppen hozni.

(a sok autoloader-es miatt mindenki maga alá csinált és csak bekempeltek egy sarkot...)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#29540) dorka16


dorka16
aktív tag

Na vége az F1-nek.

1.Diegho nem vagyok a drágaságod.
2.Látom itt is dívik a szövegkörnyezetből kiragadás.
3.Semmi baj nincs a jó tanáccsal a stílussal annál több. Ha valaki elkezd bunkózni BIZTOS, hogy az ellenkező hatást éri el.
4.Rengeteg ember van más fórumokon is aki kérdez valamit az okos megmondja a tutit erre pont az ellenkezőjét csinálja. Utálom őket én is. Reakció? Nem szólok hozzá. Elmondtam amit akartam kész.

5.És ez lenne a legfontosabb. Lapozzatok vissza és vegyétek észre, hogy diegho nem velem kezdett bunkózni! Nem én kérdeztem, nem engem ugatott le! Engem az zavart ahogy mással beszélt!!
Nem hiszem, hogy ez jellemhiba lenne.

ui. Hála az égnek van aki érti miről beszélek. :U

(#29541) emre válasza dorka16 (#29540) üzenetére


emre
veterán

Veled is csak eggyel többen vagyunk.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#29542) PAtr0n válasza D1Rect (#29538) üzenetére


PAtr0n
addikt

Nem rosszak, csak unalmasak. Mindig ugyanaz: vagy öld le az összes földi egységet, vagy domináljál a reptereken. Emiatt egysíkú. A HB mód azért jóval összetettebb, viszont abban meg az a flusztráló, hogy 1 szem géped van, amit ha kilőnek, mehetsz is aludni. Kellene az arcade módba sok olyan pálya, amiben mondjuk hidakat, konkrét épületeket kellene megsemmisíteni, és nem rögtön a város határában kezdődne. Mondjuk ha a város/hidak/bázis közelében elfoglalsz egy repteret akkor feléledéskor onnan. Ötletek lennének, de sajnos nem vagyok a fejlesztőjük :) Egyedül a frenetikus hangulat viszi el a hátán a játékot egyenlőre.
Abban meg igazad van, hogy mivel lesz konkuranszié a WoT-nak, így valószínűleg belehúznak a WG-nél is, lehet megsürgetik az új motort is... Mert grafikában erősen lemaradott lesz a WT-hez képest.

Érdekességkép itt van pár kép a Tiger 2-ről: [WT Tiger 2]. Még mielőtt valaki kételkedik a grafikát illetően, a kép alján írják hogy "ingame footage"

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#29543) myckey válasza Scheff (#29531) üzenetére


myckey
veterán

én már 140 csatát lenyomtam :)
szerintem 2,AMX13 90
egy Tigris 2,a 8.8 löveggel
egy 50 100 és egy 110 lenne a jó választás.

-Tigris kettő akárkit átlő a kisebb löveggel is,cserébe nagyon jó a tűzgyorsasága
-110 hasznosabbnak vélem mint az IS-3 gépet

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#29544) Iron Funeral válasza PAtr0n (#29542) üzenetére


Iron Funeral
őstag

A repülős része is így néz ki, szóval nem kell kételkedni a grafban ;)

A küldetéses dolgot meg nem értem, Wot-ban mi van? Lőj ki mindenkit vagy foglald el az adott bázist.
Ami azt illeti WT-ben kilőheted a repülőket, kiszedheted a földi egységeket vagy elfoglalhatod az ellen repülőterét.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#29545) Enzolord


Enzolord
addikt

Megint LAg hátán LAg, meccs után kidob a játék...
Jó lenne, ha erre odafigyelnének, nem pedig csak a pénzünket számolgatnák...

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#29546) Cseri0058 válasza diegho (#29510) üzenetére


Cseri0058
őstag

meg az is jelent valamit, hogy itt írod a sok okosságodat de bezzeg szakaszozni sosem jössz...

(#29547) D1Rect válasza PAtr0n (#29542) üzenetére


D1Rect
félisten

Van bármi erről az új WoT motorról?
Mert én csak annyit találtam, hogy "dejó lenne".

WT alatt tényleg nagyon szép grafikai motor van, de ez csak egy része a játéknak. Szerintem a WoT nagyon szórakoztató a teamkilles/bokorból kitoló hülyékkel együtt is. :)

(#29544) r1E3S3E7T: Repülőket halálfölösleges kilőni, mert mindenkinek van egy féltucat egy csatára.
A földi egységek jórészét meg csak bombával tudod sebezni. Szóval arról szól ki tudja hamarabb lebombázni az ellen vackait/vagy egyszerűen belerepülni mert úgyis respawnolsz 5mp múlva.

[ Szerkesztve ]

(#29548) SoulReaver válasza Enzolord (#29545) üzenetére


SoulReaver
veterán

Pedig más nem érdekli őket... Hétvégén lese sz.ják, h kinek mi a nyűgje...

(#29549) Angel1981 válasza Bingisz (#29346) üzenetére


Angel1981
veterán

Szép teljesítmény, kár, hogy ez lett....

(#29550) dorka16 válasza emre (#29541) üzenetére


dorka16
aktív tag

Kb. ennyi a célom. Ez egy játék nem kell ide több.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.