Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#29651) Jo33by


Jo33by
tag

Kifejlesztve:
IS-7 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 189 200. Elköltött szabad tapasztalat: 0. Na ezt is elértem. Összegezve tapasztalatomat ezzel a járművel.: Jó löveg, jó gyorsaság, páncél meg kicsit kevés egy kilences tierben játszó tankhoz. Köszönhető a jó lövegnek mindenkit át lehetett ütni vele.
Ezt a tankot hatodik érzék nélkül vittem végig, nyilván sok bekapott lövéstől megmentett volna az a képesség ha megvan.

[ Szerkesztve ]

(#29652) Jolet


Jolet
őstag

nem gondoltam, hogy vereségre és kill nélkül is megkapom, de összejött...
sokat köszönhetek a csapatnak, mert teljesen reménytelen helyzetben is megvédték a seggem

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#29653) Linkin válasza unravel (#29635) üzenetére


Linkin
senior tag

Én is ebben a klánban vagyok és éppen nem mentem ebbe a csapat csatába XDD
Linkin1994 a játékban is a nevem ha valaki akarja csekkolni a statomat

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#29654) unravel válasza Bad Pritt (#29646) üzenetére


unravel
őstag

"The sentinel meg cleverland ismerős számodra?"

Nem. Majd meglesem.

¯\_(ツ)_/¯

(#29655) #35692544 válasza Jolet (#29652) üzenetére


#35692544
törölt tag

a medál miatt úgy számolt mintha nyertél volna ;)

(#29656) bullseye válasza Vitiris (#29647) üzenetére


bullseye
addikt

Thx, este lesz időm talán játszani, majd jól megnézem!

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#29657) TESCO-Zsömle válasza Jolet (#29652) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Csak az XP számít, hogy miért kapod, az nem.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#29658) gagyenkov válasza dfsz34 (#29453) üzenetére


gagyenkov
tag

Emberek, a venti mindenre kell amire fel lehet szerelni!! Mindenhez ad 5%-ot! Tehát a töltés gyorsító által csökkentett időből is még levesz! Olyan mint a bia! Azt is ki kell húzni! Nem egyszer azon dőlt el egy csatám, hogy én hamarabb töltöttem vagy gyorsabban tudtam célozni! Egyébként a biát úgy érdemes kihúzni, hogy először egy aktív skill-t húzol föl elsőnek és ha az 100% akkor újra osztod és beteszed a biát!

W.O.T: gagyenkovHUN Klán:BPP

(#29659) 04ahgy válasza #43783936 (#29648) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Itt egyébként egy ilyen screenshot:

Az egyik SU100 sora üres, az jelzi azt, hogy ugyan rálőtt, eltalálta, de nem sebezte. Felderítés, kritikus sérülés meg nem volt.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#29660) jano_77 válasza Vitiris (#29647) üzenetére


jano_77
nagyúr

Helló Vitiris....én ha haza érek felteszem, mert pont emiatt jöttem most fel, hogy megkérdezzem, hogy van-e már megoldás arra, hogy miért dobál ki most az új patch óta random szerűen csaták után!? Nem minden csata után, hanem teljesen random produkálja. Ezek szerint ekkor ez lehet, hogy segít majd rajtam is!?
Ma este tesztelem és holnap majd prezentálom az eredményt.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#29661) jano_77 válasza jano_77 (#29660) üzenetére


jano_77
nagyúr

Esetleg EZT is ki lehet próbálni annak, akinek kilépeget a játék!

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#29662) dfsz34 válasza gagyenkov (#29658) üzenetére


dfsz34
őstag

Részemről a Venti vita lezárva, mindenki csinál, amit akar, elmondtam a véleményem. Csak annyit mondanék tárgyszerűen, hogy nem 5%-t ad hozzá hanem 2,3% az effektív hatása. 5%-t a legénységhez ad, de azt kiszámolták már okosok, hogy az effektív hatás 2,3%, érdemes azzal számolni inkább.

Ha szerinted ezen múlott a csata, akkor rendben, használd.

Illetve egy kérdésem lenne, ha szerinted ilyen fontos, akkor miért nem használsz még plusz csokit, kávét stb? Az dupla annyit dob rajta, mint a venti, csak ott ugye meg kell gondolni, mert 20e (akcióban 10e) kredit de ha tényleg ennyire fontos, akkor elméletileg azt is kéne használni, gyakorlatban meg alig látom. EJ az egyetlen, akinél láttam, hogy a Hellcat-on kólát használt, de neki nincs kredit problémája.1500 csata, 15-30 milla kredit csak kólára, de ő mondjuk simán kitermeli, annyira tud vele menni.

Egyébként a WoT Wiki sem ajánlja a Ventit, csak a nagyon hosszú töltésidejű töltőtárasoknál.
Például az említett T34: [link], venti nincs az ajánlott listában.
Innentől lehet vitatkozni a Wiki-vel is.

A hitvita még arról is folyt, hogy kell-e rá látótáv növelés, de ez megint egy olyan témakör, hogy nekem bejön, másnak nem. Pl EJ is coated optics-ot használ a hellcat-on, de az orosz profik is mind, de akinek nem tetszik, ne használja, nem kötelező, csak a profik szerint hasznos és én is azt vettem észre, hogy több xp-t kapok, mert több spot dmg, több sebzés, hiszen hamarabb észreveszem és sok csata múlt ezen már, hogy kilőttem a segítségével a foglaló ellenséget vagy foglalás közben megláttam a közeledőt. Jó kérdés, hogy mi a fontosabb: meglásd az ellenséget vagy mondjuk gyorsabban célozd be vagy Ventit tegyél rá, ami kicsit tesz csak hozzá de több mindenhez, de ha nem látod, akkor mit célzol? Vagy mindig a többiekre hagyatkozol vagy mindig közelharcolsz. Erre kell válaszolni először is.

[ Szerkesztve ]

(#29663) gagyenkov válasza dfsz34 (#29662) üzenetére


gagyenkov
tag

Részemről nem is volt vita! ;) Én használom a ventit is és a bia-t is! Mondjuk ha valaki nem használja az egyiket akkor gondolom, hogy a másikat sem hisz gyakorlatilag ugyan az a kettő! Kólát, csoki, pudingot, stb-t azért nem használok randomban mert nem igazán tudom, hogy mitől vegyem el a helyet! Fontos a javító csomag a tűzoltó és az elsősegély is!

W.O.T: gagyenkovHUN Klán:BPP

(#29664) Diarmand


Diarmand
senior tag

Az örök vita, BiA és Venti vs minden más.

Én sosem ajánlottam egyiket sem, mert az effektív bónusza olyan mértékben elhanyagolható, hogy csak na. Valóban 2,2-2,3%-ot ad mindenre, ki lehet számolni mennyit ér.

Mi teszteltük. Azonos járműpárokban, skillezett legénységgel egyikben van BiA, másikban nincs. Mentünk medekkel, nehezekkel, td-kel.
A gyorsulásban látható a különbség, de csak akkor ha nagyobb távot mész, mint 2-300 méter és akkor is csak féltankhosszal előzöd le a másikat maximum. Igen, mi is láttuk a különbséget és gyorsan meg is kérdeztem magamtól, hogy megéri? Mikor fogsz 250 métereket egyenes vonalban futni td-vel vagy heavy-vel (indulás után rush a jó helyekre vagy vissza resetelni). Ez a féltanknyi előny lófasz, ráadásul kialakult harchelyzetben, ahol csak kilesegetsz a sarok mögül, megy a face-hugging, csiki-csuki, hidd el, nem fogod észrevenni, no nem azért mert nem arra figyelsz, egyszerűen csak azért, mert kis távolságon nem észlelhető az "előny".

Test/toronyfordulás. Észrevehetetlen. Esetleg egy egy-két tizedmásodperccel fogsz gyorsabban körbeérni, de itt még kevésbé látható a bónusz, mint a gyorsulásnál.

Célzásidő. Hogy is működik a százalék? Minél kisebb értékből vonsz ki egy adott százalékot, annál kisebb lesz az adott érték. Kérlek, számold ki, hogy mennyi 3,4-nek a 2,2%-a. Nagyszerű. Tényleg azt hiszed, hogy észreveszed a gyorsabb célzást? Itt annyira kicsi az érték, hogy konkrétan kimutathatatlan.

Töltés. A másik olyan dolog a gyorsulás mellett, ahol talán van értelme, de azt is csak a lassan töltő tankokon. Egy t62-a-ra hót felesleges ventit és bia-t tenni, mert hétszentség, hogy érdemben nem javít a tankon, de egy jagdpanzer E100 vagy egy FV215b 183 már esetleg látja értelmét. Persze itt is csak a töltés miatt, mert érdemben csak ezen javít a két cucc. A 4,4% itt érhető a legjobban tetten, mert elvégezve az alap matematikai műveleteket tényleg 4,4%-ot von le a töltésből. Példa. 18 seces töltésből lesz (BiA-val és Ventivel) 17,2 és ez már egy igen lassú töltés. Minél kisebb, annál kevesebbet farag rajta.
És nem, nem az a fél másodperc fog megmenteni ha szarban vagy, azt garantálom neked. Kapaszkodhatsz szalmaszálba, de igen asszámííít, tízből talán egyszer. De meccset nem fogsz nyerni vele.

Venti helyett sokszor vannak sokkalta hasznosabb cuccok, a BiA meg elvesz egy skillslotot mindenkitől a lófasz bónuszáért. Nekem nem éri meg.

[ Szerkesztve ]

(#29665) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Bázist védünk Erlenbergben:
-Védd meg a bázist!
-Negatív!
-E2!
-Negatív!
-Védd meg a bázist!

-Negatív!
-Támadás!
-Negatív!
-Védd meg a bázist!

-Negatív!
-E0!
-Negatív!
-Védd meg a bázist!

Csapat fele E2-nél leölette magát, másik fele E0-ánál szobrozik. 6 ellenséges tank indult meg a bázis fele. Eddigre már én is elmentem onnan az egyik hídhoz az egyetlen másik emberrel, aki hajlandóságot mutatott a védekezésre, hogy kikapjuk az ott betörő 3 tankot aztán tovább araszolva az artykat.:
-Védd meg a bázist!
-All to the base
-Negatív!

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#29666) dfsz34 válasza gagyenkov (#29663) üzenetére


dfsz34
őstag

Én tényleg, komolyan kíváncsi lennék egy olyan replay-re ahol valóban a venti és/vagy a BiA jelentette a győzelmet.

Mert olyant már számtalanszor láttam és tapasztaltam is, hogy pl a binoval megláttam messziről a foglaló ellenfelet, de venti és bia?

Az kb olyan lenne, mintha a T34 12,4 sec töltés után lő és kilövi az ellenfelet és ha nem ő lő először, akkor az ellenfél lövi ki őt. Előfordulhat, de ez a gyakorlatban elképesztően ritka helyzet, ráadásul ha nem nyomod folyamatosan a bal gombot (amit amúgy sem ajánlok, mert nekem túl gyakran félrelő olyankor), akkor a reakció időd is hozzáadódik, mint tényező, aminek a szórása simán lehet több.

Vagy amit még el tudok képzelni, hogy leszedik a láncot és az az egytized másodperc hiányzik pont. Előfordulhat, de milyen gyakran? Egy replay segítene elképzelni az ilyen helyzeteket, de kétlem, hogy van olyan replay, ahol ez tényleg kimutatható.

Kipróbáltam az adrenalin rush-t is, de ott sem tapasztaltam, hogy érdemben hozzátenne bármit is a csatákhoz. Nagyon nagyon ritka helyzetben lenne értelme csak és csak olyan szoros csatában, ahol ezen múlna a győzelem. Elméletben jól hangzik, de gyakorlatban? Több száz csatát mentem adrenalinnal és soha nem kellett, soha nem kerültem olyan helyzetbe, hogy ezen múlott volna bármi is. Biztos van olyan, aki meg szentül hiszi, hogy anélkül nem gurulhat ki tank a garázsból, de én csak azt tudom mondani, amit tapasztaltam. Elképzelni el tudom a helyzetet, de a gyakorlatban soha nem kerültem ilyenbe.

Ventit én ott használok, ahol a nála hasznosabb modulok már érdemben nem tudnak javítani a tank tulajdonságain.

Nekem venti van pl a JT8.8-n, mert az annyira gyorsan céloz be, hogy egészen egyszerűen felesleges rá a célzásgyorsítás. Semmiféle gyakorlati haszna nem volt, mert alapból is ahogy rááltam a célra, már be is célzott, illetve ha finom rá kell igazítsam vagy követni a mozgását, akkor is mire lövök már réges régen becélzott teljesen, úgyhogy mehet rá venti nyugodtan. Kapáslövés TD-vel amúgy is ritka, de még ott sem vettem észre, hogy kéne a célzásgyorsító.

Nyilván van, aki meg váltig állítja, hogy a célzásgyorsító nélkül nem lehet csatát nyerni a JT8.8-al, de én nem ezt tapasztalom.

[ Szerkesztve ]

(#29667) gagyenkov válasza Diarmand (#29664) üzenetére


gagyenkov
tag

ebből is kiderül, hogy mindenki a saját megérzése szerint rakosgatja a cuccokat! Még csak annyit az elhanyagolhatóságról, hogy minden kis többlet számít ha közelharcot vívsz egy azonos vassal és neki nincsenek meg ezek a pluszok! Az egyik CW-nket azon nyertük meg, hogy az ellen bat ját nem volt bia és a mién előbb tudta kilőni ;)

W.O.T: gagyenkovHUN Klán:BPP

(#29668) Vigneau válasza Vitiris (#29644) üzenetére


Vigneau
félisten

Parancsolj. ;)

Engem is rnd kidobott tegnap az XVM, még vége sem lett teljesen a csatának. Estefelé kipróbálom én is.

Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...

(#29669) octopus666


octopus666
tag

Állat ez a KV-1S :D csak egy picit OP. :DDD KV-1S kontra IS-6 :D

(#29670) csapee válasza 04ahgy (#29659) üzenetére


csapee
senior tag

Grat a szep tuninghoz most olvastam:DD

Csapee

(#29671) nihill válasza dfsz34 (#29666) üzenetére


nihill
őstag

Ha már a venti helyetti dolgokról van szó, JT88-ra én mondjuk szerszámos ládát raktam a venti helyett, mert gyakran lelövik a lánctalpat, és sokat számít az a 25%. Nincs még fullos repair skill a legénységen, esetleg utána majd lecserélem.

[ Szerkesztve ]

(#29672) Jo33by


Jo33by
tag

Most ilyenektől mit várhat az ember?

(#29673) TESCO-Zsömle válasza Jo33by (#29672) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Ingyen frag-et a túloldalnak. :))

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#29674) Bingisz válasza Jo33by (#29672) üzenetére


Bingisz
addikt

Semmi. KRESZ tanfolyamon vagyok és unatkozok.

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#29675) D1Rect válasza Bingisz (#29674) üzenetére


D1Rect
félisten

Minimapon is látszik.

(#29676) Chris0321 válasza Bingisz (#29674) üzenetére


Chris0321
addikt

Ha kilövik és átvált a csapatuk egy másik tankjára akkor is így mutatja.

[ Szerkesztve ]

(#29677) Jolet válasza Jolet (#29652) üzenetére


Jolet
őstag

ehun van ni: [link]

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#29678) Kakumix válasza Bingisz (#29674) üzenetére


Kakumix
senior tag

A hullája az E7-ben van a fehér pötty :)

Legyen szép napod!

(#29679) Bingisz válasza Chris0321 (#29676) üzenetére


Bingisz
addikt

Tudom, tudom, csak próbálok ébren maradni egy kis trollkodással. Sorry.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#29680) nihill válasza Jolet (#29677) üzenetére


nihill
őstag

Ez milyen minimap mod a videón?

(#29681) Vitiris válasza jano_77 (#29660) üzenetére


Vitiris
aktív tag

Hali közben kipróbálták egy páran és sajnos továbbra is fent áll! Nem erre készült hogy a kilépést megakadályozza, de azt hittem egy kellemes mellékhatás!

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget.

(#29682) Jolet válasza nihill (#29680) üzenetére


Jolet
őstag

vitiris féle xvm része

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#29683) Bad Pritt válasza Vitiris (#29681) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Szia Vitiris!
Jól tudom, hogy a Mjölnir célzómod neked köszönhető?
Most azt használom és csak annyit szeretnék kérdezni, hogyha ráviszem egy ellenségre a célkeresztet, kiírja milyen messze van és egy százalékot. A százalék mit jelent pontosan? :B

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#29684) dfsz34


dfsz34
őstag

A japán prém tank megvan valakinek? Érdekelne a tapasztalat ezzel kapcsolatban, mert nem tűnik rossznak.

(#29685) nyunyu válasza dfsz34 (#29666) üzenetére


nyunyu
félisten

Nekem venti van pl a JT8.8-n, mert az annyira gyorsan céloz be, hogy egészen egyszerűen felesleges rá a célzásgyorsítás. Semmiféle gyakorlati haszna nem volt, mert alapból is ahogy rááltam a célra, már be is célzott, illetve ha finom rá kell igazítsam vagy követni a mozgását, akkor is mire lövök már réges régen becélzott teljesen, úgyhogy mehet rá venti nyugodtan. Kapáslövés TD-vel amúgy is ritka, de még ott sem vettem észre, hogy kéne a célzásgyorsító.

2.9-3.4 sec celzasi ideju agyukhoz kell az EGLD.
TDknel ez:
- francia TDk kozepso+top agyui a furdokadtol kezdve
- amcsiknal T30/T90/T110E3/T110E4 155mm-es hajoagyuja
- szovjet 152mm-ek

Nemetekre teljesen felesleges.

Kapasloves: gyors TDvel megkerulod a haztombot es durr hatba?
Foch pl. olyankor is mellelo, hiaba van orra elott 50 meterre a fel kepernyot kitolto Lowe.
Pedig annak 2.3 sec a celzasi ideje+EGLD is van rajta...

Nem hinnem, hogy ennyit kesne a szerver oldali celkereszt.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#29686) Cseri0058


Cseri0058
őstag

tegnap megszereztem az egy napos prémet, de máma már nincs prémium... hogy lehet ez? :O

(#29687) vhw válasza nyunyu (#29685) üzenetére


vhw
addikt

...JgPz E100 :U

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#29688) Bad Pritt válasza Cseri0058 (#29686) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

tegnap mikor?
Mert ha mondjuk 4 körül délután, akkor ma 4ig volt érvényes.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#29689) Cseri0058 válasza Bad Pritt (#29688) üzenetére


Cseri0058
őstag

épp ez az hogy olyan este 7-8 körül szerezte meg...

(#29690) ollie válasza unravel (#29635) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Mekkora epic fail, hogy az összes heavy az erdőbe megy, ez valahol megmutatja a játékosok tudását. Az meg a másik, hogy 5 t8 vs 3 t8 volt, és mág így is vesztettek (az összes többi játékos kb elhanyagolható volt).

Ja, most látom, hogy ellenfél befoglalta a bázisukat. :D

[ Szerkesztve ]

***

(#29691) dfsz34 válasza nyunyu (#29685) üzenetére


dfsz34
őstag

Na igen, a francia TD-k. Most járok az amx 46-nál, de még stock motorral és még nem tudok fogalmat alkotni a gyorsaságról, mert eddig nagyon lassú volt mindegyik de nagy motorral meg nagyobb tier-ben már jobb a helyzet állítólag. Háztömb megkerülésre ritkán vállalkozom ezzel a sebességgel :)

Azok tényleg képesek bárhova lőni, ha nincs becélozva teljesen és nagyon lassan is céloznak.

A kapáslövés alatt azt értettem, hogy ráfordulok és lövök azonnal vagy felbukkan a látótérben és rárántom a cél és durr. A JT8.8-al még ilyenkor is általában találok, mondjuk nem mindig ahova szántam pontosan, de eltalálom. Az igaz viszont, hogy olyan lassan fordul, hogy van idő a célzásra is. Háztömböt ezzel nem ajánlatos vele megkerülni ha ott ellenfél van :)

Specifikusan a JT8.8-ról írtam de franciára én is tennék természetesen célzásgyorsítót.

[ Szerkesztve ]

(#29692) D1Rect


D1Rect
félisten

Az M3 Lee ennyire szutyok vagy én vagyok vele a béna?
TD szerűen próbálom játszani, de borzasztóan megy.

A hétvége viszont jó volt, 2400 free gold meg 6.2M free credit. :))
Ilyesmi lehetne máskor is.

(#29693) PAtr0n válasza D1Rect (#29692) üzenetére


PAtr0n
addikt

A free gold meg az a sok credit miből jött?

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#29694) Iratus bug válasza Diarmand (#29664) üzenetére


Iratus bug
tag

Ugyebár a kiinduló vitatéma a lassan töltő és lassan célzó nehéz tankok voltak. Mi is teszteltük, hogy milyen felszereléssel, szkillekkel, perkekkel lehet a legtöbbet kihozni belőlük. Érdekes módon pont nem azt tapasztaltuk amit te leirsz.
Pontosan a BIA+Venti+töltésgyorsító kombó az amivel másodperceket nyersz két lövés között. Minden mással ez sokkal kevesebb. A periszkóppal kb 10 méter észlelési távolságot nyersz, ettől sokkal több bónuszt ad egy álcafestés. Az adrenalin rohamhoz meg annyit, hogy ha olyan szerencsés vagy, hogy ezt tudod használni (mert pont marad még annyi hp) akkor ez szintén másodperceket jelent a töltési időből.

TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.

(#29695) Rellind


Rellind
senior tag

Hogy lehet így játszani hogy laggol meg kilép folyamatosan??? Mára végeztem ezzel a xarral..tuti azt akarják ne 5× le a tankokat... :W

(#29696) D1Rect válasza PAtr0n (#29693) üzenetére


D1Rect
félisten

A free gold a garázshely(50% off) a credit meg a féláras equipment.

(#29697) Diarmand válasza Iratus bug (#29694) üzenetére


Diarmand
senior tag

BIA+Venti+töltésgyorsító

Érted már drága barátom? Kérlek idézd már be, hogy mikor említettem meg a töltésgyorsítót. Amit írtam, az ki van számolva, le van vezetve. Mind a BiA, mind a Venti ~2,2%-ot gyúr le a töltésből (is). Gyakorlóban várok minden delikvenst aki jobban tudja :) Mondom megint testvér, töltésgyorsítótól szó nem volt. Ahogy periszkópról sem, és adrenalinrohamról sem.

De ha már utóbbi. Képzeld el mi lenne ha, cw-n az artyk a szokásos agyonturbózott töltésgyorsaság helyett még 10%-kal gyorsabban töltenének. Kapisgálod? ;)

(#29698) jano_77 válasza Vitiris (#29681) üzenetére


jano_77
nagyúr

OK.
Az miért van, hogy ha újra indítom a játékot - mert ugye most nem is kell, megteszi magától :U -, akkor eltűnnek a csata utáni üzenetek?!? Ezt meg lehetne oldani vhogyan?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#29699) Iratus bug válasza Diarmand (#29697) üzenetére


Iratus bug
tag

Az eredeti kiinduló témában amit direkt kiemeltem, igen is szó volt. Ha te nem vagy hajlandó figyelembe venni azért, hogy védd dfsz34 fórumtárs seggét akkor is!

Akkor szerinted a BIA+Venti+Töltésgyorsitó kevesebb bónuszt ad, mint a szimpla töltésgyorsító? És elárulom neked, hogy artira nem lehet ventit szerelni! FAIL!

[ Szerkesztve ]

TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.

(#29700) vhw válasza Iratus bug (#29699) üzenetére


vhw
addikt

Már amelyikre.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.