Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#216687) Thrawn


Thrawn
félisten

HE-rework ahogy én látom:

- jelenlegi állapotában a tesztszervernek semmi értelme, a játékosok 90%-a kizárólag a feladatok teljesítésére hajt, hogy megkapja majd érte a jutalmakat, ebből kifolyólag csak golddal indul csatába. Nesze neked teszt...

- a HE pontosan úgy működik, ahogy azt a tegnapi videóban részletesen kifejtik, szóval az implementációja jól sikerült.

- a HE használhatósága az eddigi játékmenethez képest rendkívül korlátozottá válik, az alacsonyabb átütésű HE feleslegesen veszi el a helyet a többi lőszerfajtától. Nyugodtan el lehet felejteni és a helyette inkább több goldot vinni. A magasabb pennel rendelkező HE sem lesz olyan hatékony, mint régebben volt, de valamennyire használhatóbb marad. De csak valamennyire, mert hiába ismeri valaki a gyenge pontokat, a legtöbb HE lőszer kevés ahhoz, hogy ott bármi kárt okozzon, vagy ha okoz is az nem számottevő. Nehéz tankokra, jól páncélozott medekre és TD-kre egyáltalán nem használható, lepattan és nem sebez. Aki ezekkel a járgányokkal szeret játszani ezentúl számítson az eddiginél is jóval több goldspamre.

- a "fun factorra" épülő tankok, mint pl KV-2, FV4005, stb, nem lesznek mókásak többé, mennek a levesbe úgy ahogy vannak. Sokan azért mennek ezekkel a járművekkel csatába, hogy egy jót nevessenek egy random beadott HE-pen okozta egyhiten. Ennek az esélye a rework után ha nem is nullára, de jelentősen le fog csökkenni. Tegnap simán lőttem nulla sebzést KV-2 repesszel egy E-25-be, mire újratöltöttem volna már ki is csinált, szóval az minden volt csak nem fun. Tudom, sokan véresen komolyan veszik ezt a játékot, de ne felejtsük el, hogy ez egy játék, sokan csak szórakozni szeretnének. Nos, ők nagyon csalódottak lesznek, hogy azt a kis élvezetet is elveszik tőlük. Az meg ugye nem reális, hogy pl egy medet becserkészel FV4005-tel hátulról, hogy jól megpenetráld.

Ha összegeznem kellene a tapasztaltakat a játékosállomány szempontjából, akkor érzésem szerint sokkal többen lesznek azok, akiket hátrányosan érint a HE rework és hozzájuk képest igen kevesen vannak akik elégedetten fogadják a változtatást. Üzleti szempontból nézve kétélű fegyvernek látom (pay-to-win goldnoob vs olcsó HE-t használó, a játék apró örömeiért játszó gamer). A kérdés az, hogy az utóbbi kategóriába tartozók mennyire lesznek hajlandóak áttérni az első kategóriába, vagy ellenkező esetben netán abbahagyni a játékot.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.