Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#216641) Geller72 válasza 3 (#216638) üzenetére


Geller72
veterán

De nincs olyan, hogy valaki arra képes. Már két számjegyű csatát nyomtam ma eddig, és nincs nyertes meccsem, noha az utolsó kettőben top sebző/xp voltam, a többiben, meg amit fentebb is leírtam. Kurvára nem az egyénen múlik, erről beszéltem. Szerintem a kamu klános csaták miatt lehet valakinek 85% (ilyet is láttam már jópárat) win rate-ja. Soha (!!) nem voltam ennyire alacsony win rate-val adott hónapban, mint az utóbbi. A többi mutatóm ok, sőt a killjeim majdnem harmadával többek mint egy átlag hónapban, csak ez a winrate. Leszarnám, ha nem az lenne, amit fent is vázoltak, hogy semmit nem kapsz rá. Sem zsozsót, sem xp-t. Mindkettő kellene ahhoz, hogy tudj húzni egy ágat, fejleszteni, stb.. Vesztes csatáknál ez lfsz. 100-200 Xp-ből mikor lesz megy egy 9-es tank, vagy akár csak egy nyolcasnak az ágyúja, torony, etc? ~160k egy 9-es stock tank.. :U 40-50k egy nyolcas nehézre a top ágyú..pl. Ha aktív meló mellett napi 20 csatánál nem tudsz többet nyomni, és annak a 80%-a bukó, akkor soha nem haladsz előre semmivel.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.