Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#207401) peterson79


peterson79
őstag

Azért az megint látszik, hogy mennyire nem tudnak balanszolni. Egyrészt az SH-s tankokat sem igazán, bár közelítenek a jóhoz, de hogy 1 nap alatt ki lehet maxolni és utána nincs benne semmi extra, míg a Frontline legalább kreditfarmolásra jó volt és baromi nehezen lehetett benne haladni. Nekem ez nem kerek sehogy sem :D

(#207402) nomic válasza Imilenni (#207400) üzenetére


nomic
aktív tag

Ez engem is érdekelne, zavaró hogy csak a fejlesztésből látod mi van épp rajta.

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#207403) peterson79 válasza Imilenni (#207400) üzenetére


peterson79
őstag

Úgy emlékszem, hogy erre nincs mód, sajnos be kell mindig lépni a fejlesztésbe...

[ Szerkesztve ]

(#207404) jano_77 válasza jano_77 (#207399) üzenetére


jano_77
nagyúr

és akkor már azt is pls, hogy a német retek, ami mikor én mentem vele akkor egy tanker hajó is gyorsabb volt nála, most meg a retard úgy letolta a Harbinger-emet, hogy csak pislogtam! HOGYAN tudnak egyesek ilyen qva gyorsan menni a tankokkal, amik alapból nem is olyan gyorsak?!? és mindezt a csata legelején, tehát nem fullos tankkal! :F :W :o

szek: inkább úgy kérdezem, hogy bármiben vagyok, az enemy mindig gyorsabb nálam! Most épp a Herbinger lealázta a franszia tankomat. :O

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#207405) kchryss


kchryss
addikt

Na meglett az első 1. helyezésem is a SH módban. Azért úgy nem nehéz ha 3x is a fejemre esik a repülőből a loot.
Angollal voltam és mobilitásra mentem.

(#207401) peterson79
Ha elérted a 15-ös szintet farmolhatsz kötvényt! Naponta 75-öt!!!! Csak első helyen kell végezni hozzá a csatában. A hülyének is megéri. ;]

[ Szerkesztve ]

(#207406) Macka válasza ooloo (#207397) üzenetére


Macka
veterán

Köszönöm, akkor felejtős.

(#207407) peterson79 válasza kchryss (#207405) üzenetére


peterson79
őstag

Hoppá, ez valahogy elkerülte a figyelmemet. Akkor játszok vele tovább, eléggé izgalmas tud lenni ez a kergetőzés. Random-ban megcsinálom a napi küldiket, oszt csá. Bár, ha meg nyerek háromszor, akkor meg ott "felesleges" menni. De mondjuk jobban élvezem, mint a szopatós randomot :)

(#207408) peterson79 válasza jano_77 (#207404) üzenetére


peterson79
őstag

Kipróbálom már Én is ezeket, mert Én orosz és német tankkal nem sokat mentem. Hátha van olyan build amivel megéri menni. Eddig mindig megzabáltam őket, akkor volt csak gond mikor beszált egy harmadik. Bár olyan is volt, hogy kettőt is felpofoztam egyszerre. A berserker elég erős cucc.

(#207409) hulp01 válasza peterson79 (#207391) üzenetére


hulp01
senior tag

Köszi a tipped, de amúgy is ezt a taktikát alkalmaztam már tegnap is. Csak nem mindig tudok meglógni. Volt nem egyszer olyan, hogy elkezdtem valakivel küzdeni, aztán láttam a lehetőséget a meglógásra, és már mentem is. Csak ez sajnos nem mindig jön össze. Meg ugye utána még mindig belefuthatok valakibe, aki viszont simán kinyír az alacsony hp-ról. Nekem legjobban talán a Raven tetszik. Én azt úgy szoktam fejleszteni, hogy első körben a minél gyorsabb radar újratöltés, aztán jobb ágyú, dinamika, de utána már mindkettőt a páncélra rakom, mert az még páncélozva is viszonylag jó mozgásparaméterekkel rendelkezik, viszont így más szemből nem nagyon sebez senki.És ugye ha a végjátékban nem sikra kerül az ember, akkor nehéz körbetáncolni az ellenfelet. Persze könnyebb meglógni is. Nagyon sok múlik azon, hogy éppen hova spawnolsz, és ott éppen agresszív ellenfelek vannak-e, vagy csak gyüjtögetők. Volt akit úgy nyírtam ki, hogy nem is foglalkozott velem. Csak mentem utána és lőttem. Most 11-es szint közepén vagyok, remélem még sikerül behúznom párat, aztán a 15-ös szint után elfelejthetem. De az tény, hogy sokkal gyorsabban lehet haladni vele, mint frontline-ban. Persze ehhez kell az is, hogy egyszer-egyszer mákja legyen az embernek, és eljusson az elejébe. De azt továbbra se tudom, hogy az 1000 alatti wn8-as játékosok hogy jutnak előbbre ebben a módban.
Viszont akkor a sok sebzés miatt kaptam olyankor pontokat, amikor nem jutottam el a végjátékba. Volt, hogy 10k sebzéssel nem voltam benn az első ötben.

Viszont azt jó tudni, hogy a sebzős küldetést naponta ennyiszer lehet teljesíteni. Úgy simán meglesz a 15-ös szint is az első ötbe kerülés nélkül is. Kicsit annak kell még rögzülnie a fejemben, hogy a némettel nem állunk le face to face. Főleg az elején.

[ Szerkesztve ]

(#207410) nomic válasza jano_77 (#207404) üzenetére


nomic
aktív tag

A németnek van ideiglenes boostja, olyankor lángol a segge és megy mint a golyó. :DDD

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#207411) jano_77 válasza nomic (#207410) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ez meg van, de az nem rögtön az elejétől aktív illetve ennek nem is lángolt csupán csak ezerrel jött utánam :( :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#207412) peterson79 válasza hulp01 (#207409) üzenetére


peterson79
őstag

Ezt a menekülést nem úgy értem, hogy ha már valakivel leállsz bunyózni, akkor a felénél abbahagyod és futsz! Annak nem sok értelme van, bármikor alakulhat úgy a meccs, hogy neki nem adja be az utolsó két lövést, de Neked meg igen. Hányszor győztem Én így, el nem hinnéd. RNG ;)

Inkább úgy értsd, hogy sunnyogj. Gyűjts össze minél több cuccot. Ha találkozol a pálya szélén valami magányos farkassal, arra rá kell esni. Raven, Harbinger legtöbbször megesz bármit, már 3-as szinten is. Persze, néha nem fogsz győzni, de ha ráérzel, akkor menni fog.
Quickybaby-t néztem tegnap. Nagyon sokat bénázik vagy legalábbis tegnap nem ment neki. Nem használja az automata célzást és nem kerüli körbe az ellenfélt. Csak áll és próbálja Sniper módban lőni az ellenséget. Nem használja ki a tank előnyét, a gyorsaságát. Nekem tök fura volt nézni, hogy mennyire szenved. Általában nem így játszik.
Scheff tegnapelőtt a franciával hozta le a meccset, meg is irigyeltem tőle, hát nem egyszerű. A végén a 10-es tár az brutál, de olyan kicsi a HP, hogy nagyon kell vigyázni. Ráadásul kétszer saját hibámból sebződtem, mert ugrattam a tankkal és leesett a lánc :D

(#207413) peterson79


peterson79
őstag

Amúgy Jano kösz a tippet, mármint a CTRL+egérrel kiválasztod a fejlesztést. Sokkal gyorsabb, mint a kisujj gyűrűs ujj kombó :D
Egyébként nem tudom ki hogy csinálja, de Én ritkán megyek be a térkép közepére, ott bármerről megláthatnak, a szélén kisebb rá az esély. Sokszor a szélén sokkal több cuccot találni, egymás hegyén-hátán vannak.

(#207414) hulp01 válasza peterson79 (#207412) üzenetére


hulp01
senior tag

Persze, értem mit mondasz. Próbálok is sunnyogni. És néha még menekülni is megéri, csak nem mindig. Volt már, hogy sikerült. Azért a radarfejlesztésnél is a gyorsabb újratöltést szoktam választani, hogy minél többször tudjam csekkolni a körülöttem lévőket. Sőt, van, hogy a sárga zónába is megéri bemenni, ha nem túl mélyen van a felszerelés. Arra már én is rájöttem, hogy az autoaim hasznos itt és a hagyományos wotos technikát (sniperkedést) el kell kerülni. Ahhoz itt túl gyors mindenki és kicsi a látótáv, hogy kupolákra meg weakspotokra lövöldözzön az ember.
Olyan nekem is volt, hogy sikerült kinyírnom magamat. Sprinteltem egy kék utánpótlás csomagért, és láttam, hogy jön egy valkyr is (persze itt már inkább menekülni kellett volna), és mikor odaértem a csomaghoz, valamire rámentem, és vagy 5m magasra felugratott a tank és mikor leesett meghaltam. Amúgy szép ugrás volt, 10 pontos. :)

Igen, ez a CTRL klikk nekem is hasznos tanács volt. Én meg néha már pont ellentétesen döntök, és a pálya szélén, de inkább terekhez közel megyek. Ott mintha több cucc lenne. De lehet, hogy csak placebo, vagy rng ez is.

[ Szerkesztve ]

(#207415) Fücsök007


Fücsök007
őstag

Kérnék mindenkit akit érdekel a készülő magyar fejlesztési ág látogasson/írjon ebbe a fórumba. :R (Angol reddit-es fórum.) :))

(#207416) Imilenni válasza Fücsök007 (#207415) üzenetére


Imilenni
addikt

Nem azt mondták hogy nem kapunk külön fejlesztési ágat?

Press "F" to pay respects.

(#207417) ollie válasza Imilenni (#207416) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

De. Ez szerintem amolyan petíció.

***

(#207418) KISDUCK válasza Imilenni (#207416) üzenetére


KISDUCK
addikt

A pirossal bekeretezett részek mindent elárulnak. Ez fanmade techtree és hobbi kutatás eredménye, annyi hogy kapcsolatba lépett az illető a wg-vel, de ez közel se jelenti azt hogy lesz belőle valami.

(#207419) Imilenni válasza ollie (#207417) üzenetére


Imilenni
addikt

Igen, ezért sem értem hogy igazából semmi értelme ennek :N
Facebookon rendszeresen összevesznek ezen, hogy most akkor kinek az elképzelése a jó :C

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#207420) KISDUCK válasza Imilenni (#207419) üzenetére


KISDUCK
addikt

Mindig az az elképzelés a jó amelyik overpowerebb tankot eredményez ingame. ;]

(#207421) szbalogh válasza Imilenni (#207419) üzenetére


szbalogh
őstag

Előbb vagy utóbb úgy is szükség lesz majd rá ha már más újítást nem tudnak belevinni.
Persze, hogy OP lesz a magyar ág, hogy minden játékos azt hajtsa és minél többet költsenek a fejlesztésre :D

Nick: HE_Storm

(#207422) nomic válasza szbalogh (#207421) üzenetére


nomic
aktív tag

Pótkajának gyulai kolbász meg kerítésszaggató. :DDD

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#207423) Fücsök007 válasza ollie (#207417) üzenetére


Fücsök007
őstag

Nem egészen így van. A magyar ágat már berakták/berakhatták volna mostanság, ha a felső két tier-be lett volna régebben jelölt. WG-nél nem állították, hogy soha nem lesz/lehet magyar ág, csak azt, hogy ők amikor még kutattak nem találtak jelöltet tier IX és X-be. Egyébként a lengyel ág létrejötte sem a WG érdeme, mert lengyel levéltárosok kutatták ki és adták át a tervrajzokat, ami nélkül nem lenne fejlesztési águk. Nem tudom mennyi ideig húzzák a jelenlegi ágak kibővítését, de azok után megint szükségük lesz új fejlesztési ágakra, ami gyakorlatban már csak a miénk és a svájci ág lehet.

[ Szerkesztve ]

(#207424) KISDUCK válasza nomic (#207422) üzenetére


KISDUCK
addikt

A keritésszaggatót hagyjuk, az levenne 50%-ot a legénységi képességekből és bekapcsolná a TK-t. :)

(#207425) Imilenni


Imilenni
addikt

Életem körét mentem az előbb, igaz T8 de 1 Hp-val maradtam a végén az IS-8 ellen :C

csapatszinten:

:U

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#207426) hmb válasza Stigma.HC (#207367) üzenetére


hmb
aktív tag

mentem kb.10 csatat belepek megyek 50 metert es ketten ramesnek.egyszer sikerult mar 3 ladat felvenni a franciaval autan jott egy walkure es nem tudtam elole lelepni olyan gyors volg mint en.....bassza meg a tetves wg ezt a szart ha jovore is ezt dibjak a frontvinal helyett.az ae ohase meg a charbfutur megvan az object nem erdekel de akkor is basszak mar meg abredbas anyjukat ekkora fistalicska modot berakni.

a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!

(#207427) Argh! válasza hmb (#207426) üzenetére


Argh!
aktív tag

Első csatáim nekem is ilyen 1-2 percen belüli halállal végződtek.
Aztán Harbringerrel kezdtem el játszani , pár óra alatt meglett a 15 szint, kb 6x voltam első , sokszor 2-3-4.

A map szélére spawnolj mindig, ne középre. A szélein csipegesd fel a cuccokat ha vannak.
Ha látsz két tankot ami egymást lövi várj addig amig majdnem meghalt az egyik és a másikat kezd támadni.

Sebességre meg mozgékonyságra és gyors töltésre kell gyúrni ebben a játékmódban.
Gyüjtögess, látsz valakit menekülj el, ha kettőt látsz egymás közelében akkor lehetsz a nevető harmadik. Használd a radart folyamatosan, látsz valakit a minimapon menj a másik irányba.

A kis francia tankkal végig lehet bujkálni, lővés nélkül el tudsz jutni addig hogy ketten maradtok a végén.

Azoknak könnyebb szerintem akik amúgy is közepes és könnyű tankkal játszanak sokat.

[ Szerkesztve ]

(#207428) hmb válasza Argh! (#207427) üzenetére


hmb
aktív tag

mindig szelre megyek,probalok bujkalni es gyujteni de mondom idaig mindiv az volt letamodtt egy szakasz es garazs.majd jovore szerzem meg az objectet frontvinalin.faszom se bohockodik ezzel

a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!

(#207429) oke


oke
senior tag

Szerintem elég a küldikre rámenni, a sebzésre, meg az 1 killre. Ha összehozol 5*3000 HP sebzést - mint fent írták nem is kell egy csatában a 3000 összehozni - + a kill az 1100 pont naponta. Már ezzel jól lehet haladni. Egy szint a 10-es szintig 300 pont, azaz a 10-ik szintig 3000 pont kell. a 11-15-ig meg 400 pont, az 2000 pont, ha jól számolom. Gy összesen 5000 pontot kell összegyűjteni a 3 tokenhez, a küldikből a hét nap alatt 7700 pontot lehet összegyűjteni. És akkor egyszer sem voltál a TOP 5-ben..

A 15-ös szinthez már 500 pont kell...

[ Szerkesztve ]

(#207430) peterson79 válasza hmb (#207428) üzenetére


peterson79
őstag

Kicsit gyakorolni kell vele, majd megy az. Kiismered a játékot, a tankot és mindjárt egyszerűbb az egész.

(#207431) nomic


nomic
aktív tag

Ó, de imádom ezt a játékot!

Az ellenfél feltolt a falra, amit a játék volt oly kedves, és úgy érzékelt, hogy felborult a tank. Ilyenkor 5 másodperc után fejre állít, amit úgy sikerült végrehajtania, hogy feldobott a házra....

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#207432) peterson79 válasza nomic (#207431) üzenetére


peterson79
őstag

:D:D:D
Kár, hogy nincs replay. Mehetne a vicces kategóriába.

(#207433) nomic válasza peterson79 (#207432) üzenetére


nomic
aktív tag

Volt azért kárpótlás, következő meccsen a brit tankkal lőttem 7700-at meg 5 killt, instant level 12->15. :D Számomra véget ért a steel hunter, sok tankot húzok éppen, szóval nincs hozzá annyira kedvem, ki akarom használni a prémiumot meg a boostereimet.

És akkor ajánlanám is a brit tankot, mert 4 meccsből 4x nyertem vele. 20 Mp rádió - > dinamika - > gyorsan töltő, egylövetű ágyú -> kétszer a nagyobb páncél / életerő (tehát nem a mozgékonyság) és a végén a nagyot lövő 490 (?) alfás ágyú, nekem nagyon bejött ez a "build". Elég mozgékony ahhoz, hogy ne tudják leforogni, van elég páncélja, a löveg meg majdnem 300at visz át HEATel, és 7 másodperc körül tölt.,szóval lazán le lehet vele 1v1ezni bárkit.

[ Szerkesztve ]

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#207434) oke


oke
senior tag

Valaki rámírt valamelyik csata után, de a nevét nem látom egyik csatában sem, lehet rejtett névvel játszott? Honnan látom, ki volt az, érdekelne a csatában elért eredménye.

(#207435) nomic válasza oke (#207434) üzenetére


nomic
aktív tag

Ha rákattintasz a csata eredményekben egy játékosra, akkor ki fogja írni az igazi nevét. Nézd meg mikor írtak, és az akkor játszott csatánál nézd végig a két csapatot.

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#207436) Argh! válasza oke (#207434) üzenetére


Argh!
aktív tag

Ne fektess bele energiát, küld el melegebb éghajlatra és ignore :D

(#207437) oke válasza nomic (#207435) üzenetére


oke
senior tag

Azokat végignéztem, még a replay-eket is, de nem találtam meg az illetőt. Vagy replayben nem is látszik?
Még az lehet, hogy egy Steel Hunter csata miatt írt, bár ott nem tudom miért írná valaki, hogy campelek...

[ Szerkesztve ]

(#207438) oke válasza Argh! (#207436) üzenetére


oke
senior tag

Hát igen, ezt kéne, de azért kíváncsi lennék rá mit is alkotott.

(#207439) nomic válasza oke (#207437) üzenetére


nomic
aktív tag

Pedig steel hunterben pont hátrány a camp, szóval nem értem, hogy miért szidna érte. :DDD

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#207440) jano_77


jano_77
nagyúr

Na csak sikerült elérni a 15-ös szintet, első szakasz SH letudva, 4 token bezsebelve, már csak 8 kell. :B

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#207441) Argh! válasza oke (#207434) üzenetére


Argh!
aktív tag

Látod vannak ilyenek, ezt kaptam tőle... Ignore és csá :D
Van még ilyen csak nem találom a screent :D

[ Szerkesztve ]

(#207442) ollie válasza Argh! (#207441) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Én néha szoktam beszólni másoknak, olyanokat, hogy idióta meg hülye, és azt is elfogadom (nem tetszik, de elfogadom és nem jelentem), ha ilyeneket írnak nekem. De hogy ilyet írjon valaki, hogy haljon meg, meg még a gyerekei is, az már túlmegy minden határon.

***

(#207443) jano_77 válasza ollie (#207442) üzenetére


jano_77
nagyúr

ki gondolta volna, hogy szoktál írogatni másoknak? ;] bizonyára Neked sem véletlenül van elég gyakran chatbanánod :P ;)

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#207444) nomic válasza Argh! (#207441) üzenetére


nomic
aktív tag

Nekem múltkor hosszú kínhalált kívántak egy "how did you pen me when I was sidescraping u fuckin hacker" üzenet mellé. :DDD

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#207445) peterson79 válasza nomic (#207433) üzenetére


peterson79
őstag

Megnézem nekem mennyire jön be ez a fajta, lehet ebben is van potenciál számomra is.
Nekem már tegnap meglett a 15-ös szint, most már csak funolás van vele.

Először tartottam tőle, a Teszt szerver alapján temettem. De most, hogy már többet játszottam vele sokkal másabb. Amint mondtam már, egyedül azt "sajnálom", hogy hamar végig lehet vinni és nincs akkora kredit benne, mint a Frontline-ban.

(#207446) hulp01 válasza jano_77 (#207440) üzenetére


hulp01
senior tag

És igen, nekem is meglett, ráadásul egy ilyen csatával fejeztem be:

Az utolsó ellenséges tank, amikor már csak egy sárga négyzet volt szabadon többször is bement a pirosba, és simán vesztette a hp-t, miközben tőlem meg szemből kapta az áldást. Nem is értem mi volt az elképzelése. Talán kétszer ha visszalőtt. Mondjuk eleve úgy indultunk neki, hogy nekem full hp-m volt, neki meg csak fele.
Azért pénzügyileg se volt olyan rossz, kerestem vagy másfél millát ezzel.

[ Szerkesztve ]

(#207447) kchryss válasza hulp01 (#207409) üzenetére


kchryss
addikt

"De azt továbbra se tudom, hogy az 1000 alatti wn8-as játékosok hogy jutnak előbbre ebben a módban."

Egyrészt pont ezért vannak a napi küldetések. Igazából ha az a cél hogy a lehető legkevesebb csatával érj a végére akkor az ideális taktika az, hogy minden nap játszol vele, de minden nap csak addig amíg az összes napi SH küldetést meg nem csinálod.
Ilyen szempontból például e-newsee fórumtárs nagy hátrányban van, mert ő csak pár napon tud vele játszani.
Másrészt szoktam nézegetni hogy kik jutnak el a végjátékba és rendszeresen vannak ott 45% körüli játékosok is. Ha szerencséjük van az elején a lootokkal akkor könnyen eljuthatnak az 1000 wn8 alatti játékosok is a legjobb 5-be.

"a radarfejlesztésnél is a gyorsabb újratöltést szoktam választani, hogy minél többször tudjam csekkolni a körülöttem lévőket"
Én a hatótávra szoktam menni a rádiónál. Igazából mindkettőnek megvan a maga előnye. A hatótávosnak az az előnye, hogy nagyobb területen látod a dolgokat, jobban meg tudod tervezni hogy merre menekülj vagy milyen sorrendben szedd fel a lootokat, ritkábban feded fel a saját pozíciódat és a kis hatótávolságú rádiósok amikor használják a rádiójukat sokszor úgy kapod meg a pozíciójukat hogy ők nem kapják meg a tiéd.
Csata elején szerintem hatékonyabb a nagy távolságú rádió, a csata végén meg a gyorsabban frissülő.
(Érdekesség: Azt nem tudom idén hogy van, de tavaly úgy volt hogy ha valaki nem használta a csatában a rádió felderítését akkor azt a többi játékos nem tudta detektálni rádióval.)

"kicsi a látótáv"
A látótáv nem kicsi hanem teljesen más felderítési rendszer van itt mint normál csatában. Van egy látósugár amerre nézel és csak azt deríted fel ami abban a látósugárban van. Ezért aztán érdemes sokszor nézelődni jobbra-balra. Ha jól tudom álcázás nincs is, bokrok például nem működnek itt. Csak az számít hogy merre nézel és hogy rálátsz-e az ellenfélre vagy van köztetek akadály.

(#207448) peterson79 válasza kchryss (#207447) üzenetére


peterson79
őstag

"Azt nem tudom idén hogy van, de tavaly úgy volt hogy ha valaki nem használta a csatában a rádió felderítését akkor azt a többi játékos nem tudta detektálni rádióval"

Akartam válaszolni, de nem tudok...összezavarodtam és fogalmam sincs mi a válasz...

[ Szerkesztve ]

(#207449) peterson79


peterson79
őstag

pfff, mai első meccsem SH-ban, Raven mindent vitt, nem volt ellenfél. Érzésre olyan 3 perc alatt fejlődtem fel max szintre, szinte csak csatáztam...Ja, mindhárom extra küldit teljesítettem...csúcson kell abbahagyni? :D

Még valami, kipróbáltam ezt a két páncélos fejlesztést. Hát, nem rossz, csak kicsit szokatlan, hogy lomhább a tank, de nem vészes :)

[ Szerkesztve ]

(#207450) kchryss válasza peterson79 (#207449) üzenetére


kchryss
addikt

Grat! Na így 1 csatával a 75 kötvény nagyon baba. :)
Külön a kötvényért szerintem nem éri meg játszani vele, de ha amúgy is játszanál akkor jól jöhet ez az extra kötvény.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.