Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#206051) e-newsee válasza Dobi 562 (#206048) üzenetére


e-newsee
addikt

Aztán majd kitalálják, hogy oké, nerfeltük az EBR-t, akkor most már nem kell limitálni a számukat. ;]

Egyébként EBR:
Ma két csatában is a mi EBR-ünk szépen araszolt a medekkel. Nem, mégcsak egy szimpla light szerepkörét sem töltötte be, hanem ment a med csordával. Az ellenfél EBR-je pedig, miután végigspotolta a bandát, tudta, hol nincs tank, szépen átrobogott, és levadászta mindkét artynkat. (köztük engem). Egyszer tudtam tölteni, és lőni.
Egy másik azt gondolta, jó ötlet Sand Riveren a közpső meder partján egy mini bokorban passzív spotolni. Gondolom Elc Even-nek érezte magát. Élt vagy 2 percet.
A negyedik pedig addig-addig kergetőzött Erlenbergen a mási EBR-rel, mígnem menekülőre fogta. De hova menekült a hülyéje? Át a dombon, be a K sorra, ahova ugye követte a másik, így szépen végigspotolta az artykat és pár TD-t az ellenfél artyjainak.
Az ilyen EBR-ek, mint a mieink igazán hasznára voltak a csapatnak. :U

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#206052) e-newsee válasza notika77 (#206049) üzenetére


e-newsee
addikt

Nyilván a Progetto 46 azért kapta ezt a változtatást, mert prémium, így tulajdonképpen úgy hagyták a tankot, ergo nem szólhat senki semmit. Vagyis ahogy írod, mini buffot is kapott az extra hely miatt.
Viszont mi a helyzet a Panterával? Azt mondták, az összes olasz tárastól elveszik a gyorsítót.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#206053) hulp01 válasza Dobi 562 (#206046) üzenetére


hulp01
senior tag

Na, most ehhez képest véletlenül randomot indítottam, ranked helyett:

Szerencsére a sok nyomorult ebr-es a ranked lobbyban ül. :D

A 2,7mp-es tárazás egyszerűen egy vicc. Ráadásul nagyon ritka, hogy pattint bármit is. Bár múltkor pont valami td 700-as lövése pattant, amit máig nem értek. Jó, akkor ne nerfeljék a progettot, de a batchattel csinálhatnának valamit. És lövés közben muszáj megállni vele, mert nem találok el semmit. És akkor az 15mp egyhelyben állást jelent. Annyi idő alatt a legbalfaszabb arty is kilövi. Így is rettentő sok medről is pattanik. De legalább az ebr sebez bele 400+-t. A sebessége semmit nem ér, mert nem tudja megtartani a pozíciót. Én értem, hogy szerintetek nem op a progetto, de azért meg lehet nézni, hogy mi van rankeden. Progetto, meg tvp meg az obj430u, ami már önmagában egy vicc., hogy az hogy a tökömbe kaphatott med besorolást.

Én simán leküzdöttem a rank 9-ről rank 7-re péntek óta. Nem volt könnyű, de sikerült. Még a jövő héten játszogatok, de már nem tudom komolyan venni. Ami zavar, hogy akkora lámákat látok division kettőben, amikor éppen azokkal sorsol össze, hogy nem értem ők hogyan jutottak el odáig.

(#206054) notika77 válasza hulp01 (#206053) üzenetére


notika77
senior tag

A BC25t sajnos régi tank és bár 2017-ben a tervekkel ellentétben mégsem nerfelték (ha jól tudom), sok jobb tank került azóta a játékba. Szerintem az mára egy annyira rossz tank lett a mai metában, hogy nem ahhoz képest kellene nerfelni a tankokat és a szintjére süllyeszteni a többit, hanem a BC-t kellene felemelni, ahogy te is írtad. :)

[ Szerkesztve ]

(#206055) notika77 válasza kchryss (#205960) üzenetére


notika77
senior tag

Még jó hogy inkább tudás alapú a Chimera Alliance 15-ös küldi! 5,5k dmg 4 kill 1v1-ben vagyok egy 1400HP-s 60tp-vel egy 1200HP-s JgPz-vel szemben (+1-1 arty). Meglő az ellen arty, gyógyítok, pattintom a JgPz-t belelövök ~700-at, ahogy jön rám a dombtetőről. Előbb betöltenék és elmennék előle és az oldalába kerülnék, erre a saját arty-nk oda stunnol elé, a JgPz menet közben gyógyít és belém rammol több, mint 400-at (ő vesztett 60-80HP-t) majd, mivel így már előbb is tölt, simán kilő. Ha nincs a saját arty-nk, akkor szerencsés lettem volna és meglett volna a Chimera 15-ös kitüntetéssel, még jó hogy a tudáson múlt ez a csata is!

[ Szerkesztve ]

(#206056) notika77 válasza notika77 (#206055) üzenetére


notika77
senior tag

ui.: a féregnek már nem az volt az első lövése, amit rám küldött és a csatajelentőn 650 sebzése volt GWE100-zal.

(#206057) kchryss válasza notika77 (#206055) üzenetére


kchryss
addikt

A 10-es tankjaid 90%-ánál 4500 felett van a max sebzésed, soknál jóval felette. Nem a szerencsére vagy annak hiányára kell fogni hanem jobban játszani.
A te játéktudásoddal ennek a küldetésnek simán jönnie kéne 100 csatán belül.

[ Szerkesztve ]

(#206058) notika77 válasza kchryss (#206057) üzenetére


notika77
senior tag

Szerintem vagy a küldetést becsülöd le (6,5k dmg+5kill+win) vagy engem nagyon túl.
Bőven túl vagyok már 120 csatán és ez volt az egyetlen ahol valós esélyem volt.

(#206059) 3 válasza e-newsee (#206052) üzenetére


3
senior tag

Ezt viccnek szántad? Ki kényszeríti a WG-t, hogy vegye el a Progetto 46-tól a töltésgyorsítót? Senki. Azért lengették be a változtatást, hogy megtudják, mekkora ellenállásba ütköznek. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy élvezik a játékosokkal való ki****ást, vagy pedig szeretnék megtudni, meddig mehetnek el, meddig üthetik a játékosokat.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#206060) e-newsee válasza 3 (#206059) üzenetére


e-newsee
addikt

Nyilván, nekik nem kerül semmibe úgy hagyni, szóval szerintem is azt próbálják, hogy meddig mehetnek el. Viszont nem sokáig, mert futottak már bele prémium nerfbe, és asszem még jogi herce-hurca is lett belőle, és sokan visszakérték az árát. Talán a Type 59 volt a bűnös. Szóval vagy nem piszkálnak hozzá, vagy adnak valamit cserébe,vagy kiveszik a tankot a játékból.
Az EBR 75-tel is ez a probléma. Az is elég cancer a 8-asok között, de azt elvileg nem bántják. Vagy nem tudom pontosan. Volt olyan is, hogy az is változik, csak cserébe valamit kitalálnak arra is, hogy a végeredmény ne nagyon változzon.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#206061) Argh! válasza e-newsee (#206060) üzenetére


Argh!
aktív tag

Nem túl jó az angolom de nincs benne a felhasználói szerződésbe amit elfogadtatnak velünk hogy a változás jogát fentartják vagy iesmi?
Ilyen változtatásokba biztos nem engedném a játékosok dirigáljanak hogy nem mernek prém tankot nerfelni. Hát milyen agyhalottak dolgoznak WGnél? :D

(#206062) Dobi 562 válasza notika77 (#206049) üzenetére


Dobi 562
addikt

A Progetto 46-al es az EBR 75-el is az a problema, hogy tul erosre sikerultek es megis bekerultek a jatekba premium tankkent, a Wg kesobb megprobalta a hibat orvosolni nerfelessel de a community nyomasara nem lesz nerf, sot ahogy irod a Progetto 46 eseteben ezt meg mini-buffnak is fel lehet fogni. Ez olyan tesze-tosza hozzaallas a WG reszerol...

Mindezt el lehetne kerulni ha rendesen le lennenek tesztelve a tankok eles jatekba kerules elott. Mindig elkezdek rohogni mikor meglatom egy-egy WG fejlesztoi videoban vagy kerdezz felelekben leirva, hogy : "a balanszert felelos reszleg". :DD
Ja, meg a szuperteszterek 46% win rate-el, na az o velemenyukre biztos lehet alapozni!

(#206052) e-newsee : a Pantera-tol elveszik a gyorsitot es elvileg ennyi, tovabbi valtoztatasokat nem kap ha jol tudom.

(#206053) hulp01 : a BC felett eljart az ido, valaha o volt a tier 10 dominans med de jottek ujabb es jobb tankok, ebben a metaban mar nem szamit tul jo tanknak.

(#206063) e-newsee válasza Argh! (#206061) üzenetére


e-newsee
addikt

Ezt nem a WG dönti el. A prémium tankoknál elvileg valós pénzt fizettél azért a termékért, épp a tulajdonságai miatt. Ha utólag módosítanak, akkor elvileg nem azt kaptad a pénzedért, amit szerettél volna.
Ennél ugyan kicsit bonyolultabb, mert szoftveres termékről van szó, de a lényeg ez. Büntetheti őket az EU, és még az elégedetlen játékosoknak is vissza kell téríteni az árát. Ez túl sok macera, annyit nem ér nekik, inkább nem nyúlnak hozzá. Vagy mondom, kiveszik, és akkor mindenki kap visszatérítést mondjuk goldban, akinek megvolt a tank. Ekkora cégek akkor is félnek a perektől, ha zsebből kifizetnék, mert a járulékos költségek, a hitelvesztés, stb. sokkal többe kerülhet, mint a bünti. Ha egyszer nerfelnének egy prémium tankot durván, és a képedbe nyomnák, hogy elfogadtad, hogy változtathatunk, akkor te utána vennél még tankot annak a tudatában, hogy bármikor elronthatják, és nem szólhatsz semmit? Jelenleg megy nekik a szekér, veszik a cuccokat a játékosok, mint a cukrot, miért tennének ennek keresztbe? Annak idején a Gyáróriások sorozatban volt a WG is. Akkor azt mondták, a játékosok kb 1%-a fizetős. Na ezek az idők elmúltak, már sokkal többen, és sokkal többet költenek a játékra.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#206064) Dobi 562


Dobi 562
addikt

9 TeDe full tier 8 csataban. Amikor az Obj 260 kuldetesiben kellett TeDe-re vadaszni akkor meg alig voltak, sokat valtozott a meta.

(#206065) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Erdekes, 5/5 vereseg rankeden, a legszorosabb 7:15 volt de altalaban 3:15-re bedaralnak, az en csapatomban 48-52% gyozelmi aranyu jatekosok, elvetve 1-2 55% koruli, ellenfelnel rendre 2-3 unicum 58-60%-al, 4-5 55-56%-os jatekos. Skill alapu MM, aha.

(#206066) notika77 válasza Dobi 562 (#206065) üzenetére


notika77
senior tag

Túl magasan van a jó játékosokat elválasztó határ? Játssz jobban és te is bekerülhetsz a jobb csapatba! Ezt jelenti a skill alapú MM, nem? ;]

(#206067) wwenigma válasza Dobi 562 (#206065) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Tegnap 5-10 csatából az összes ilyen volt nekem is, nem jutottam se feljebb se lejjebb az első rankról a harmadik divben. :D

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#206068) Dobi 562 válasza notika77 (#206066) üzenetére


Dobi 562
addikt

Malinovkan az arty elviszi a srafot, balra a mi EBR jatekosunk aki a piros vonalrol snipe-olt, jobbra az ellenfele, aki folyamatosan ott rohangaszott amig ki nem lottek. Tehat az ellenfel light nelkul maradt Malinovkan de a mienk tovabbra sem tarotta fontosnak, hogy spottoljon a csapatnak. Ja es o is Div1-ben tolja mar, megerdemelten... Kilovese utan az EBR-unk meg maradt trollkodni a chat-en, ha mar nem segitett a csapatnak... :U

Van szerepe a skill-nek de a szerencsenek meg tobb, ha olyan jatekosokkal rak ossze az MM akkor vert hugyalva sem lehet nyerni.

[ Szerkesztve ]

(#206069) notika77 válasza Dobi 562 (#206068) üzenetére


notika77
senior tag

Lehet, hogy arty-val szeretett volna játszani csak túl sokáig nem kapott csatát.
Egyébként lehet, hogy találkoztam már vele és ő volt az, aki Prokhorovkán a csata elején beállt az EBR-jével a spot bokorba a pálya szélén és akkor sem mozdult, mikor a csapata 3-4 TD-je és heavy-je elment alatta spotolni magának :)

(#206070) Dobi 562 válasza notika77 (#206069) üzenetére


Dobi 562
addikt

8/8 vereseg, elveszitettem az osszes srafot, ujra rank 1-en vagyok. Pedig nem bot modjara tolom, sebzesben is altalaban a legjobbak kozott vegzek. :)

Lehet mindjart kiprobalom a conqueror gc arty-t, hatha azzal osszejon. :C

[ Szerkesztve ]

(#206071) Thrawn


Thrawn
félisten

TotT küzdés lvl9999999999: 14 csata Charioteer-rel 3 győzelem :D
Felébredtek a vasárnapi sofőrök ;]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#206072) Dobi 562


Dobi 562
addikt

10/10 vereseg, utolso csatat megnyerhettuk volna de az ST-II-nk afk volt. alt +f4

(#206073) Eugene Roe válasza e-newsee (#206063) üzenetére


Eugene Roe
őstag

Van erre megoldás jogilag, minden egyéb harckocsi kap +100% wheel penetrationt és hőkövető lövedéket az összes kerekes ellen, és akkor nincsen nerf :) pozitív vs negatív megkülönböztetés.

[ Szerkesztve ]

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#206074) e-newsee válasza Dobi 562 (#206064) üzenetére


e-newsee
addikt

Ezt a kört múltkormentem.Semmi extra, de neked kimentettem az MM-et, tudom, hogy szereted az ilyeneket. ;] :B

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#206075) e-newsee válasza Eugene Roe (#206073) üzenetére


e-newsee
addikt

:C
Bár a hőkövetés nem jó, mert a menetszéltől ezek jégcsaposak. :D

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#206076) Dobi 562 válasza e-newsee (#206074) üzenetére


Dobi 562
addikt

De itt volt pár med és heavy! Arty és lightok nélkül nem az igazi! :P

(#206077) 5-ös kezelő válasza ooloo (#206042) üzenetére


5-ös kezelő
senior tag

Tudod, van az a nyuszikás vicc, az ugrott be a tiltólistáról. Amúgy én nem írok rá senkire csúnyán, és h nekem se írjanak, ki van kapcsolva a chat.

(#206078) Dobi 562


Dobi 562
addikt

20 vereseg 3 gyozelem, ugy hogy nem botkent tolom, hanem top5 sebzesben benne vagyok. Meg botkent is ennel jobb gyozelmi aranynak kene lennie, nem? Nem ertem mit csinalok rosszul.

Altalaban a csapat lemmingezik egy oldalra es ott megallitja oket feleannyi ellenfel, majd a tobbiek hatba kerulnek es ennyi volt. Ha elmegyek a lemmingekkel, akkor nem tudok loni mert kitolnak maguk elott meg blokkoljak egymas loveseit. Ha elmegyek az ures oldalra vedekezni, akkor megint csak legyur a tulero mert nem jonnek vissza vedekezni.

Nem ertem egyszeruen...

(#206079) Razermazer


Razermazer
őstag

Sziasztok

Egy kérdésem lenne csak érdemes megvenni ezt a csoda vk75.01k-t akciós és van coupon is így 7k-ba fájna, vagy felejtsem el és költsem másra.
Van Löwem szeretem, már amikor nem vagyok a vágóhídon vele, heavy küldetésekhez kéne de lehet hogy ez nem az a tank nagyon úgy néz ki, mindenki belövi, artymágnes, pontatlan.
Jobban járnék nem ha kifejlesztem a Pz.Kpfw. VII-al vagy az orosz heavykkel?.

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

(#206080) ollie válasza Razermazer (#206079) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A VK75 ez egyik legrosszabb tier 8-as heavy, ne vedd meg.

***

(#206081) Razermazer válasza ollie (#206080) üzenetére


Razermazer
őstag

Vettem vettem :R

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

(#206082) ooloo válasza 5-ös kezelő (#206077) üzenetére


ooloo
őstag

Így már világos ... ;)

Más...

Olyan szomorú vagyok . Mentem pár csatát , amiben a csapattársak zöme nem sokat tett a csatához . :W ( ;] )

Azt hiszem így kell felvezetni a jó csatákat . (?) :DDD

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#206083) wwenigma válasza Dobi 562 (#206078) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Felmentem 3as rangig artyval, mondom akkor szorzózzunk 5ig amivel lehet. Nem lehet. Egyszeruen hihetetlen csapatokat rak mellem, halal komolyan inkabb szopatna randomban. :W

Má bontottam sört mert nem birom.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#206084) CirrMee válasza wwenigma (#206083) üzenetére


CirrMee
addikt

Két meccs után tudtam nemet mondani a rankedre, annyi még sok is volt... :)

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#206085) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Mai ranked:

Eloszor is elnezest mindenkitol a reggeli sirasomert, toxikus lettem mert nem igazan ment a jatek! Most mar helyreallt a rend. :B

kb 20 vereseggel kezdtem, visszaestem Div 1 rank 3-rol rank 0-ra. Most nagy nehezen, vert izzadva visszamasztam es elertem a Div 1 rank 5-ot ami vedett, innen nem tudok visszacsuszni. :DDD

Sracok, ennek a rankednek semmi koze az egyeni skillhez, ha nem vagy teljesen bot, akkor egy jo session-nel siman lehet maszni felfele, ha csak par sebzo lovest le tudsz adni a szerepkorodnek megfeleloen akkor ha hibazol es meg is halsz es szerencses csapatba kerultel akkor siman lehozzak neked a tobbiek. Teli van a divizio 1 48%-os jatekosokkal, lehet latni a jatekukon hogy sokszor foglamuk sincs mit kene tenniuk, valahogy megis felertek.

A csatak korulbelul ugyanugy zajlanak mint randomban annyi kulonbseggel, hogy itt kevesebb az afk meg ongyilkos yolo jatekos, mert mindenki fel hogy lemarad a srafrol.

-Itt is rengeteg a kemper, meg akik nem ismerik az adott palyakon alapveto poziciokat, peldaul az elobb Himmelsdorfon 3-an mentunk fel a varba, a tobbiek ott kempeltek a vasuti sineknel es ott is haltak meg.

-Itt is vannak turbo csatak, sikerult ma 0:15-re kikapni, a csata 2. percere 10 tankunk halott volt.

-Legtobb csata ugy zajlik, hogy van egy nagy lemming roham egy kulcspozicioba es altalaban aki tobb tankkal odamegy az nyert is. Persze elofordul, hogy utana kivedekezik a masik csapat kemperei, ez akkor fordul elo hogy ha sikerult ellegge lesebezni a lemmingeket.

EBR-al mar 5 perceket kell varni, nem is eroltetem tovabb, egyebkent is az elozo ket EBR csatamban a csapat nem lotte spotom. Illetve lottek csak nem talaltak el semmit.

A legszarabb csatak azok voltak ahol osszerakott div 1-es jatekosokat div 3-asokkal, semmi kulonbseg nem volt a random csatakhoz kepest.

Erdekesseg, volt hogy ugy kaptunk ki, hogy mar ligaba felkerult jatekosok 0-ztak ki magukat eloszor csata elejen mind az 5-en, igy aztan boritekolhato is volt a vereseg.

Div 1-ben az arty jatekosok nagy resze nagyon jo es nagyon veszelyes, ismerik a kulcspoziciokat es ha latjak, hogy nem birnak veled a csapattarsaid akkor kapod a fokuszt es perma stun-t. Egyebkent tobb Obj 261-et latok mint barmi mast.

[ Szerkesztve ]

(#206086) kchryss válasza Dobi 562 (#206085) üzenetére


kchryss
addikt

"Sracok, ennek a rankednek semmi koze az egyeni skillhez"
Ezzel nem értek egyet, a többit adom.

(#206087) wwenigma válasza kchryss (#206086) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Semmi koze hozza.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#206088) Dobi 562 válasza kchryss (#206086) üzenetére


Dobi 562
addikt

Nem jol fogalmaztam. Ugy kellett volna irnom, hogy az egyeni skillek nem annyira fontosak itt mint hittem, a szerencsenek is nagy szerepe van. Ha jo csapatokkal sorsol ossze akkor gyengebb egyeni teljesitmennyel is fel lehet maszni a letran mig forditva is igaz, gyenge csapatokkal kivalo jatekteljesitmennyel is lehet haladni.

Ez a velemeny fogalmazodott meg bennem de ez csak a sajat ,egyeni velemenyem es lehet csak az egom nem tudja feldolgozni a reggeli 20 csatas veszto szeriat.

Nekem a vasarnapok egyebkent mindik ilyen "atkozottak" regen hosszu idon keresztul nem is jatszottam vasarnaponkent egyaltalan most viszont nem volt mas dolgom, igy ugy dontottem letrazok kicsit.

(#206089) kchryss válasza wwenigma (#206087) üzenetére


kchryss
addikt

Ugyanolyan wr mellett a jobb játékos kevesebb csatából végez, a hatékonysága is jobb lesz és így a ligákban is előrébb lesz.
Valamit Dobi is rosszul csinál mert azt nem akarom elhinni, hogy 20 csatában zsinórban nem volt egy olyan csata sem amit át tudott volna billenteni győzelemre.

(#206088) Dobi 562
A hétvége mindig ilyen, nem is tudom nekiálljak-e a mai etapnak.

[ Szerkesztve ]

(#206090) peterson79 válasza wwenigma (#206087) üzenetére


peterson79
őstag

Hogyne lenne, ne hülyéskedjetek már. Azért aki tudja hol kell lőni és összekapar pár ezer sebzést az kicsit több eséllyel várja, hogy a létra közepén vagy elején végez, mint egy tökkelütött EBR-es...
Szerencse is kell, oké, de aki tudja hogy kell odatenni magát, az megkapja a jussát is. Akik stream-erek és iszonyat jól játszanak, nekik vajon miért megy olyan jól? Segít a WG, mi?
Nekem azért nem megy, mert most elértem a szintemet, DIV 2 Rank 4, innen nem jutok feljebb egyelőre, de elég rossz volt a szériám is tegnap délelőtt.
Most nekiesek megint, meglátjuk a hétvégi huszárok között mit ad a JÓ ÖREG RNG :)

(#206091) e-newsee válasza peterson79 (#206090) üzenetére


e-newsee
addikt

Mondtam múltkor, szerintem a legrosszabbul a középmezőny jár. Aki nem elég jó egy top 3-5-höz, de annál jobb, hogy a csapat végén végezzen. Ők vanak teljesen kiszolgáltatva az MM-nek. Ha nyerő széria van, akkor jönnek a sráfok, ha bukó, akkor pedig veszíti őket. Nem tudja befolyásolni eléggé a csatákat, hogy a saját oldalára billentse a mérleget. Ők azok, akik alig-alig haladnak, vagy csak napokig helyben topognak a védett szinteknél, miután az MM nagy kegyesen hagyta őket eljutni addig.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#206092) Indian74


Indian74
senior tag

Sziasztok!!
Ezt a nyomorék pénzéhes játékot hol lehet feljelenteni???
Egy akkor csaló mint ide.....
Na hagyunk,csak kérek szépen mindenkit értelmes válaszokat adjon,mert sehol nem találtam,wot.eu-n belül nincs ilyen ,max panasz,én feljelenteni akarok őket ...ezt hulladék játékot..sorry mindenki mástól,nem szeretnék senkit sem megbántani,köszönöm. :R

NAGYPAPA

(#206093) 5-ös kezelő válasza Indian74 (#206092) üzenetére


5-ös kezelő
senior tag

Nem is pénzéhes. Én még nem vettem semmit tőlük. Meg is látszik az eredményemen. ;] Mondjuk, ha vennék, akkor sem lennék sokkal jobb. De hát áldozatnak is kell lennie valakinek. :)

(#206094) Argh!


Argh!
aktív tag

Hihetettlen, feljutottam Div 2 be :D El se hiszem :D

(#206095) ollie válasza Indian74 (#206092) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A feljelentéshez a rendőrségre kell menni.

***

(#206096) e-newsee válasza Indian74 (#206092) üzenetére


e-newsee
addikt

Szerintem nem bántasz meg senkit, de mit csalt el tőled a játék?
Ha konkrétumot is írsz, talán adunk tippeket is, hogy mit tegyél.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#206097) ooloo válasza Indian74 (#206092) üzenetére


ooloo
őstag

Szerintem hagyd ... teljesen felesleges feljelentened a WG-t . Ezek úgy körülbástyázták magukat , többek között jogászokkal és ügyvédekkel , hogy nem találsz fogást rajtuk . Csak magadnak csinálsz felesleges munkát .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#206098) DVlad válasza ooloo (#206082) üzenetére


DVlad
őstag

Ilyenekkel meg tudnám tölteni a fórumot. Szinte 80%-ban ilyenek a csatáim.

(#206099) peterson79


peterson79
őstag

Szerintem sok a 15 tank a Ranked csatákban. Ide is elég lenne a 7 vs 7 vagy max 10. Sokkal pörgősebb csaták lennének. Itt beáll a banda és várjuk, hogy valaki hibát kövessen el...unalmas..legalábbis nekem.

(#206100) ollie válasza peterson79 (#206099) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nekem a csatáim 90%-a 5 perc max.

***

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.