Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#207951) Swinegod


Swinegod
őstag

Szerintem senkinek sem az a problémája, hogy egy F2P játékban fizetni kell dolgokért, hanem az, hogy alapból, egy T8-as tank, egy darab tank, egy játékban, amire még extrában neked kell venni a fogyócikket, felszereléseket, lőszert, fizetni a csata utáni javítást alapból többe kerül, mint egy teljes, vadi új, AAA játék Delux Edition-je. Emellé még sokszor ha van is kuponod, nem használhatod amire akarod. 13k pld egy Defenderért amihez a világon semmit nemkapsz csak a lét minimum 100%-os legénységet egyszerűen undorító
És utálom magamat is amiért vettem már 5 8-as prémtankot és még jóval több ez alattit

A GSOR egy TD és 40%-al több HP-ja van mint az STRV-nek ugyan azon a szinten, grat
Ez konkrétan egy med, de adtak neki egy tűzerő slot-ot mozgékonyság helyett

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#207952) hulp01


hulp01
senior tag

Most a hetes szinten vagyok, és ennek a végéig tuti eljutok, de akkor sem fogok érte semennyi pénzt adni. Ha goldból lehetett volna kipótolni, akkor ok, de ha nem lesz meg, hát nem lesz meg. Sok év kimaradt, szóval nekem ez újdonság még (nem tudom milyen volt a Renegade maraton). A T34 megszerzése emlékeim szerint nem volt ilyen húzós. 20e Ft egy tankért szerintem irreális. Steamen is csak akkor veszek meg egy teljes játékot, ha 10-20 EUR-nál nem több. És igen, az egy teljes játék, nem egy jármű egy játékon belül.

(#207953) jr1994 válasza e-newsee (#207943) üzenetére


jr1994
addikt

Ez sajnos a csapat össz kiosztott sebzése után járó xp miatt van így, ezért jár több xp a semmire tier 10-ben, mint tier 6-ban. És ez az, amit meg kéne szüntetni, vagy legalább az arányát csökkenteni a teljes xp-n belül. És ezt nem fogja a WG meglépni, mert akkor a botok nem tudnának felfelé haladni.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#207954) Stigma.HC válasza hulp01 (#207952) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

T34-ért semmit nem kellett tenni csak a garázsban állnia. Az utolsó 6-7 ilyen maraton mind grindelős volt. 3-4 pedig szinte teljesen egyforma. Ez van, Vagy idővell fizet valaki, vagy pénzzel ha pedig tud játszani akkor tudással pikk pakk megcsinálja.
8-as prém tankokért ezt kell tenni, a kisebb tankokat meg szinte hozzád vágják különösebb erőlködések nélkül. Sőt még kötvényért is ott van lehetőség szerezni. Tényleg kurva szar.
Plusz a maratonok mellett jön a sallang is az elért szintekért, amiért kb csak játszol mint máskor.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#207955) ollie válasza Stigma.HC (#207954) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

De a T34 nem egy új tank volt, másrészt akkor még töredéke volt a játékosbázisa a WoT-nak, így sokkal inkább próbáltak mindenki kedvében járni.

***

(#207956) Stigma.HC válasza ollie (#207955) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Hát ez az, csak úgy sosem dobáltak hozzánk T8 tankokat. Főleg nem az utóbbi években.
Az fv4202 hogy volt? Megkaptuk azt is amikor lecserélték?

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#207957) 3 válasza hulp01 (#207934) üzenetére


3
senior tag

Nem túl életszerű, hogy a csata végén az első ötből legalább kettő gyenge játékos legyen. Igen, most többen vannak, mert a maraton rothadó töklámpásként hat muslica elméjükre, de azért igencsak érdekes, hogy a csapatok jó játékosai is gyakran kiszorulnak az első ötből. Pedig ők sem gyenge tankokkal játszanak. Nagyon kéne már egy állandó skill alapú játékmód, amiben kizárólag tech tree tankokkal lehet játszani. Meg havi egy-egy hét brawl tier 7/8/9/10 tankoknak.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#207958) e-newsee válasza Stigma.HC (#207956) üzenetére


e-newsee
addikt

Én a T-25 Pilot maratont szoktam példának hozni. Talán 4-5 éve volt. Az még olyan volt, hogy minden nap volt egy db küldetés. Csak az az egy, csak azon az egy napon. Volt 10 küldetés, volt rá 14 napod. A hiányzó (nem teljesített) küldetéseket meg tudtad venni token formájában viszonylag olcsón, vagy az utolsó pár napban feloldották az összes küldit újra, és megpróbálhattad befejezni. Arra már nem emlékszem pontosan, de asszem csak a 10. naptól lehetett megvenni egyáltalán a tankot (vagy a tokeneket), addig nem is láttad a tankot a csatában, max a streamereknél. Nekem úgy lett meg, hogy 3 küldit kellett kipótolni, de az valami potom pénz volt, talán 1500 JMF körül. Az a rendszer sem volt jó, mert nem "kényszerített" rá, hogy sokat játssz. Ha megvolt a küldetés első csatára, akkor ki is léphettél másnapig. Egy másik hátránya volt, hogy ha sebzéses küldetés volt, akkor olyan fejetlenség és lökdösődés ment a csatákban, mint egy black friday-en a Wallmartban. Ha spotolás volt, akkor a fél csapat light volt, és egymástól lopták a spotot, stb.
Amit ki akartam hozni, az az, hogy azok a küldik annyiban hasonlítottak a mostani X-eseknek való küldikhez, hogy minden nap más volt, egyre nehezebbek, de még úgy is sokkal könnyebbek, mint a mostaniak. Én, akinek akkor lehetett vagy 5000 csatája, és szerintem 500 alatti wn8-a, majdnem meg tudtam csinálni az összes küldetést, és tudtam volna szerezni egy 8-as prémium tankot ingyen. Most, magamhoz képest sokkal tapasztaltabb, és jobb játékosként esélyem nincs az első 3 szintnél többet megcsinálni a teljesítményes küldik közül. Ami nem feltétlenül baj, mert tényleg maradjon meg azoknak, akik jó játékosok.
Az viszont ebből is látszik, hogy elmentek abba az irányba, hogy a küldetések egy átlag játékos számára szinte lehetetlenek, tehát ha kell a tank, akkor vagy megveszed kedvezménnyel, vagy kiseggeled XP-ből, de akkor ebben a 10 napban tuti, hogy megcsömörlesz a játéktól.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#207959) hulp01 válasza Stigma.HC (#207954) üzenetére


hulp01
senior tag

Igen, emlékszem, csak nekem nulláról kellett indulni azon az ágon, amikor kiderült, hogy megkapjuk prémiumként, ha benn áll a garázsban. Szóval nekem grind volt az is. Örültem is neki, és jófej húzás is volt a wg-től (hogy ne csak mindig szidjam őket). És ez a sok küldetés is elég sok extra cuccot ad. Ezt is értékelem és a kötvény rendszert is, az is jófejség tőlük.
De jó lenne, ha a high caliber helyett patrol duty-ra adná a nyolcas vagy kilences szintet. Tegnap hármat is összeszedtem a batchattel. Semmi extra nincs rajt az új felszerelések közül (csak venti, stab, optika), és mégis láthatatlan a tank. Volt, hogy 20m-re tépett el mellettem az ebr és nem spottolt. De tudom, ha patrol duty-ra adná, akkor tele lenne minden ebrrel. High caliberből egy jött be, meg egy tank sniper (ami tök vicces volt, mert úgy indult, hogy három lövésből kettő mellé, egy meg pattant, lestem is a végén, hogy medált kaptam). Szóval az öt bármilyen medál meg is van. Természetesen úgy változtatnám a küldetéseket, hogy nekem jó legyen a végén. :)

[ Szerkesztve ]

(#207960) ollie válasza Stigma.HC (#207956) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A FV-ért volt valami maraton szerűség, de nagyon könnyű volt, szóval senkinek sem kellett belegebedni.

***

(#207961) ollie válasza e-newsee (#207958) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A különbség a T-25 Pilotnál az volt, hogy az jó esetben is csak egy átlagos tank volt már akkor is, amikor betették a játékba. Viszont ezek a maratonok az utóbbi időben arról szólnak, hogy az átlagnál jóval jobb tankokért küzdesz meg (Progetto 46, EBR, Renegade, a mostani lengyel med, stb).

***

(#207962) ollie válasza hulp01 (#207959) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Volt az az EBR 50 méterre is, ugyanis az alatt proxy spot van, és lenullázódik a camo.

***

(#207963) e-newsee válasza ollie (#207961) üzenetére


e-newsee
addikt

Sejtettem, hogy ez felmerül érvnek, de akkor még nem volt divat, hogy a prémium tank sokkal jobb, mint a tech tree verzió. De ugyanebben a rendszerben voltak más maratonok is előtte, amik szerintem hasonló szinten voltak. Meg a nehézséget az sem indokolja, hogy azóta jobbak a maraton tankok, mert volt egy Skoda T-127 (vagy mi), amit azóta sem nagyon látni randomban, pedig az is már a seggelős volt. Egyszerűen annyit változott a világ, hogy az emberek többet költenek online játékokra, mint régebben, és ezt a WG kihasználja. Plusz csökkent a játékos bázis, akiket a gép előtt kell tartani, mert akkor nyílik jobban a buksza.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#207964) 3 válasza e-newsee (#207963) üzenetére


3
senior tag

Nálam már csak a bicska nyílik. :D

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#207965) jano_77 válasza e-newsee (#207963) üzenetére


jano_77
nagyúr

Skoda T-27 szerintem egy használhatatlan vaskupac nem más. Erősen fontolgattam, hogy becseréljem vmire a csere akcióban, de sajnos a lehetőségek közül sem volt semmi érdekes tank számomra. :(

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#207966) hulp01 válasza ollie (#207962) üzenetére


hulp01
senior tag

Legyen, ezen nem veszünk össze. :) Mindenesetre szinte érződött az 500dmg-es lehellete a parancsnok tarkóján.

Amúgy szerintetek elég nagy nerfet kaptak (mármint az ebr-ek)? A kereket ért találat után durván belassul, ez igaz, de a sokat sebző lézerágyúja még mindig elég félelmetes. És mondjuk a battel ellentétben max. sebességnél is eltalálja a célt. Bár a rankeden szerettem rájuk vadászni battel, mert elég sokszor eltaláltam őket én is. Persze csak állva, gondosan bezélozva.

(#207967) notika77 válasza hulp01 (#207966) üzenetére


notika77
senior tag

Nem! Ahhoz, hogy lassuljon, el kell találni és ez nem lett könnyebb. Ha eltaláltad és lelassul nem kapsz érte assistot ráadásul gyorsan javít és visszagyorsul. Még mindig túl van tolva a pontossága, célzásideje álló és mozgó helyzetben is, továbbá a HE átütése is túl magas, legalábbis a sebesség+pontosság+autoaim+célzásidő tekintetbe vételével. Abban a tankban szerintem csak az álca+látótáv kontra sebesség az, ami nagyjából jól van beállítva. Bár már csak a sebessége is nagyjából elértékteleníti a többi lightot, mert előbb ér pozícióba.

[ Szerkesztve ]

(#207968) e-newsee válasza notika77 (#207967) üzenetére


e-newsee
addikt

Mégis a nerf óta alig látok csatákban.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#207969) dokee78


dokee78
félisten

Megy még az a dolog,hogy adott streamek alatt twitch dropokat lehet szerezni?
Ha igen akkor még a héten lesz ilyen?

(#207970) peterson79


peterson79
őstag

Na, ilyet sem láttam még :)

(#207971) 3 válasza dokee78 (#207969) üzenetére


3
senior tag

Már vége.

Engem az érdekelne (de annyira nem, hogy utánanézzek), hogy a tanksorsoláson nagyobb-e a nyerési esélye annak, aki hosszabb ideig nézte a streameket.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#207972) Pug válasza e-newsee (#207968) üzenetére


Pug
veterán

Akkor nem ugyan azzal a játékkal játszunk, nekem minden tier 10-es csatámban ott figyelnek továbbra is... ;)

(#207973) peterson79


peterson79
őstag

TVP T 50/51-nél álca vagy javítás a fontosabb?

(#207974) notika77 válasza e-newsee (#207968) üzenetére


notika77
senior tag

Nálam csak péntek óta ritkultak meg, az arty-kkal együtt, miután beállítottam 2 küldetést: 1. első 2 percben ölj lightot, 2. ölj meg egy arty-t :).
Előtte spotolós küldit csináltam és szerintem a csaták 3/4-ben legalább 1 EBR vagy egyéb kerekes volt + egyéb lightok. Átlagra szerintem közelítette a lightok száma a 3-at.

(#207975) ollie válasza 3 (#207971) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Tanksorsolás? Poló sorsolás van, nem? Amúgy nem hiszem, hogy bármitől nagyobb lenne az esély.

***

(#207976) notika77 válasza notika77 (#207974) üzenetére


notika77
senior tag

Átállítottam másikra a küldiket: 4 EBR105 + 2 arty Highway-en. Szerintem inkább visszaállítom, még akkor is, ha nem ezeknek a tankoknak kedveznek, amikkel most játszok.

(#207977) kchryss válasza peterson79 (#207973) üzenetére


kchryss
addikt

Mióta újratöltődő fogyócikkek vannak én előbb rakom az álcát és utána a javítást (kivéve a böszme nagy tankoknál ahol az álcának nincs nagy szerepe).

[ Szerkesztve ]

(#207978) adamgreen


adamgreen
senior tag

Battle Pass Season 3 :
[link]

IS4 és E5 kap kinézetet. ;]

(#207979) peterson79 válasza kchryss (#207977) üzenetére


peterson79
őstag

Köszi.

(#207980) 3 válasza ollie (#207975) üzenetére


3
senior tag

Egynél több Schwarzpanzer 58-at sorsolnak ki.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#207981) Imilenni


Imilenni
addikt

Hát egyenlőre mindent eltalál, remélem ilyen is marad :U

Press "F" to pay respects.

(#207982) kchryss válasza Imilenni (#207981) üzenetére


kchryss
addikt

Szép! Grat!

(#207983) 3 válasza kchryss (#207982) üzenetére


3
senior tag

Nem szeretem a társadalmi szerződés azon pontját, mely megkívánja, hogy becsapjuk a másikat azért, hogy jól erezzük magunk, és hogy később a másik is hazudjon nekünk azért, hogy jól érezzük magunk. Valamiért a +/-25% RNG-re emlékeztet...

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#207984) kchryss


kchryss
addikt

Setter ász utolsó csatára.
16 csata elég volt a 0-ról kifejleszteni a 8-ast belőle hála az x5-ös szorzóknak. Sőt ezzel az utolsó csatával 15 ezerrel túl is léptem a szükséges xp mennyiséget. :)
Kevés lőszer fér a tankba, ki is fogytam, utolsó repesszel gyújtottam az ellenfél light-ját. ;]

[Replay]

(#207983) 3
Te miről hadoválsz? Hány 8 ezer sebzéses csatád van a T57 heavy-vel? Nekem konkrétan nincs egy sem pedig játszottam vele "párszor". Ha ez szerinted nem szép teljesítmény akkor eléggé vakon vagy.

[ Szerkesztve ]

(#207985) peterson79 válasza Imilenni (#207981) üzenetére


peterson79
őstag

Replay-ed van esetleg? Ensk-en ilyet csinálni, meg úgy egyébként is...szép teljesítmény. Nekem is jól jönne néhány küldihez :)

(#207986) hulp01 válasza Imilenni (#207981) üzenetére


hulp01
senior tag

Gratula, szép kör. És nem, nem lesz mindig ilyen, ez csak a beetetés része.

Tegnap Grillével kaptam egy álomkört. Prokhorovka, no light, no arty és nem túl jó ellenfél sok, nagy hp-s döggel. 5k feletti sebzés, de ami a durva, hogy egy Leo spottolt a fenti bokorból. Neki lett igazán szép köre, 9k spot és 6k sebzés.
És tegnap találkoztam olyannal is, hogy az ellenfélnél a legjobb játékosnak 850 feletti xp-je volt, pedig ők vesztettek. Jó, csinált vagy 6k sebzést.
Elengedtem a t10-et és obj430-cal toltam. Bár a stat alapján annyira nem ment jól, mégis élvezetes csatáim voltak és nem mellesleg 20k xp-t sikerült gyűjteni a LIS küldetéshez. Ha minden nap ennyit tudok csinálni, akkor pont nem lesz meg. Szombaton sajnos alig tudok majd játszani, pedig akkor lehetne ennek a dupláját is csinálni.

(#207987) e-newsee válasza 3 (#207983) üzenetére


e-newsee
addikt

Ne érts félre, nem akarom megmondani, mit csinálj, de szerintem engedd el ezt a játékot! Ha ennyire feldühít napi szinten, és nem tudod elengedni a régen minden jobb volt gondolatmenetet, akkor nem neked való. SZERINTEM...

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#207988) e-newsee válasza hulp01 (#207986) üzenetére


e-newsee
addikt

Szerintem a León rajta volt minden, ami a spothoz kell. De a Fejlesztett parancsnoki rendszer (vagy mi a tököm) biztosan. Az Prokhorovkán a varázsbokorban felér egy mini tundra moddal. ;]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#207989) Imilenni


Imilenni
addikt

Meló után voltam, kb saláta szinten.
Olyan lövések mentek be, amiknek egyáltalán nem kellett volna :D
Szerencsére nemrég bekapcsoltam a replay-eket, szóval van.

Press "F" to pay respects.

(#207990) köpet válasza Imilenni (#207989) üzenetére


köpet
aktív tag

Múlt héten mentem egy ász kört hellcat-tel, az volt ilyen. Elképesztő élmény, amikor minden lövés talál és sebez, az ellenfél meg nem reagál le semmit érdemben (itt nem az rng volt ellenük, egyszerűen nem lőttek vissza időben, főleg az arty-kon csodálkoztam, mert máskor vakon is szórják a bevett helyeket, ha felspotoltak biztosan jött a csomag).
Általában én is munka után játszom, sokszor elég megviselt állapotban, amit ez a játék nem tolerál. Jó mérőeszköz lehetne, mini mentál teszt 2.0...

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#207991) hulp01 válasza köpet (#207990) üzenetére


hulp01
senior tag

Tegnap az egyik csatában én pont ezzel ellentétes tapasztalatra tettem szert. Nem tudom mi a pálya neve, de a bal oldalon homokos tengerpart, aztán magas sziklák, a fennsíkon meg egy teknő, ahol a medek szoktak vívni (talán Normandia, mert arra hajaz a táj). Na, ennek a teknőnek az oldalán voltam, és pörögtem, forogtam a két irányba, mert a térkép nekünk jobb oldalára nem ment senki. És a kilences bat arty csak engem lőtt (obj 430). Pont előttem nyirta ki az egyik táras skodát, szóval mögé tudtam menni fedezékbe. De már a teknőnek is ezen a felén volt az ellen, de szerencsére nem sikerült áttörniük, mert a háttérből támogattak, pedig már csak én voltam ott, és egy brutális gangbanget vízionáltam, ahol én vagyok az áldozat. Egy t110e5 egy idő után meg is próbált izomból lenyomni, de szerencsére a csapattársaim résen voltak, és láncolni is sikerült valakinek, szóval kb. azonnal kinyiffant közel 2k hp-ról. És közben folyamatosan lőtt az arty, még szerencse, hogy nem nagyon talált el. És a meccset is szerencsésen megnyertük. Ezt semmiképpen nem gondoltam volna, amikor már szinte a teljes fennsíkot az ellenfél uralta. Jó csata volt.

(#207992) 3 válasza e-newsee (#207987) üzenetére


3
senior tag

Jó lenne, de alkoholista helyett inkább WoT-függő vagyok.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#207993) köpet válasza hulp01 (#207991) üzenetére


köpet
aktív tag

Overlord talán, ott szedett ki futtomban egy lövéssel egy m44 a hétvégén.
Egyik kezével ad, a másikkal elvesz, gondolom a tüzér örült a 640-es sebzésnek, én meg azóta tudom, hogy a hellcat nem bírja a repeszt.
Ilyen szituban, mint amit írtál én el szoktam vérezni rövid úton, futok betömni a rést, de nem jutok el általában az első fedezékig, és nem jön senki segíteni.
Ritka és jó élmény, amikor valóban csapatjáték a WOT és van együttműködés pár emberrel, az tényleg jó meccs lehetett.
Én sem ismerek fel minden helyzetet időben és nem reagálok gyorsan, de azt az önző agyatlanságot, ami néhol fogad nehéz kezelni.
Kedvencem, amikor a high tier nehezek elmennek a medekkel, és a pálya fele üresen marad, aki odaáll annak másodpercek alatt vége, aztán bekerítik és felgöngyölítik az egész csapatot. A nagyok nyilván összelövik maguknak, ami kell a nem veszteséges játékhoz, de mindenki másnak ez szájbatankolás.
Eddig igyekeztem beállni az üresen maradó folyosókba, de ez nagyon nem kifizetődő, lehet inkább menni kéne a lemmingekkel.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#207994) hulp01 válasza köpet (#207993) üzenetére


hulp01
senior tag

Ha észreveszem a kialakult helyzetet, akkor már én sem akarom játszani a magányos hőst. Mindig fel kell ülni a lemmingtrainre. :) Bár ezzel pont ellentétes döntést hoztam tegnap airfielden, mentem egyedül a part feletti sziklához, nem kellett volna. De gondoltam támogatnak legalább középről. Az összes csapattag ott volt, és bár régen kinyírtak engem, mire észrevette a lemmingcsapat, hogy mi van. Az artyknak egy dolga lett volna, egy 300 hp-s med kiszedése, de ez a feladat is meghaladta a képességeiket, és inkább lövöldöztek a térkép másik oldalára feleslegesen. Miközben körülöttem meg voltak vagy öten spottolva, álló tankkkal. De nagyon célozni se kellett volna rájuk. És ez már nem az első ilyen csatám airfielden, hogy senki nem megy a partra, az ellenfél meg simán átjön. És ilyen szempontból nagyon egyoldalú az a map. A jobb oldalon kezdők simán át tudnak jönni, és van fedezékük. A másik oldalról ezt nem lehet megjátszani. És ha hülye a bal oldali csapat, akkor sikeres is szokott lenni.

(#207995) 3 válasza köpet (#207993) üzenetére


3
senior tag

A féreglelkű lemmingek csiganyálát követni alantas dolog. :)

A kommunikáció/visszahúzódás megtanulásával javíthatod az esélyeid.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#207996) köpet válasza hulp01 (#207994) üzenetére


köpet
aktív tag

Jamm, a magányos antilopot ebédnek hívják. :-)
Ilyen szintű pályaismerettel még nem rendelkezem, airfielden ezt még nem tapasztaltam, de köszönöm az infót, most már figyelek erre is.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#207997) köpet válasza 3 (#207995) üzenetére


köpet
aktív tag

Ezt tanulgatom most, fedezékből pingelni a csordát, hátha lesz valami; sok a reménytelen helyzet, alsó tierbeli nehéz tankkal pl. a visszavonulás is nehezen értelmezhető sokszor.
Igaz ilyenkor nem kell belemenni, amiből kijönni nehéz, ezt lenne jó időben felismerni, többek között.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#207998) Black_Sheep válasza hulp01 (#207994) üzenetére


Black_Sheep
tag

Valóban áttolható a vízpart, de mi értelme? A dühöngő melletti platóról belőhető a terület, ha kidugod az orrod, rákoppintanak. Ha láncolnak, és 2 med csipked, akkor permatrack, ráadásul tele a játék táras tankokkal, ami garázsmenet, ha nem szeretnél kempelni. Nekik pedig van álcájuk, bokorcsoport, stb... Akkor működhet ez a taktika, ha a feljáróból valaki proxy spoton tartja a platót.
A bal oldaliak TD platójáról lőhető a vízpart melletti plató, a túloldalról nem igazán.
Engem inkább a az északi rész zavar, ha a sziklákhoz beveszi magát egy gyorsabb med vagy light, akkor spoton tart és sebezgetni is tud, így leszűkítve a játékteret.

(#207999) hulp01 válasza Black_Sheep (#207998) üzenetére


hulp01
senior tag

Általában nem is jár sikerrel, de azért ha egy med beeszi magát oda hulldownba, tud kellemetlenségeket okozni. Plusz ugye ha a saját csapat összes többi tagjának ki van kapcsolva a minimapje.... Nekem se lett volna gond, ha valaki támogat. De én elindultam fel, mikor megláttam az áttépő medet, akit sebeztem is. Aztán felül már volt egy standarb, lent meg át is jött a többi vagy 5-6 tank. Nem sokáig éltem. Mire a saját csapat észrevette, hogy mi folyik ott, nekem már késő volt. Sok kevésre el is veszítettük. Csak fura, hogy a másik oldalon nem nagyon van ilyen hely. Bár közvetlenül a partnál azért ott is lehet némi hulldown fedezékbe menni. Amúgy szerintem sem jó taktika ez, én nem megyek oda soha.

(#208000) galervin93 válasza Black_Sheep (#207998) üzenetére


galervin93
őstag

Szerintem én a bitchen (sic!) max akkor jártam, amikor rá akartam ugratni valamire... Legjobb, amikor a csapat 2/3-a lemegy oda, megölnek 3 ellenfelet, közben fent meg bedarálnak minket a ...ibe, de mi vagyunk a retardáltak. Fogalmam sincs mi lehet ott lent, de vonzza a hülyéket rendesen, mert szinte nem emlékszem olyan csatára, hogy egyik vagy másik oldalról ne oda ment volna a csapat jó része.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.