Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#207501) kchryss


kchryss
addikt

Olyan könnyű volt a SH hogy megcsináltam ruszki szerverre is a max szintig.
Kár hogy nem menti replay-ben ezt a módot. Az utolsó csatám amivel meglett a 15-ös szint nagyon izgalmas volt. Most először lettem első a ruszki tankkal. Volt egy csomó feszültséggel teli szoros szituáció ahol jól taktikázva ki tudtam jönni győztesként. 3 berzerkedő tankot szedtem ki úgy hogy 1 lövésre voltam a haláltól. Az aknamező nagyon hatékony tartalék sokszor azzal fordítottam meg a párharcot.
A végén 1 kockára szűkült a játszható terület és ott voltunk 3-an és taktikáztunk a fedezékekkel. Aztán az a terület is elfogyott és mindenki sebződött végül én haltam meg legkésőbb. A második egyébként egy WG alkalmazott lett:

[ Szerkesztve ]

(#207502) Viktoár


Viktoár
addikt

A 3db IX-es tank közül melyikre érdemes elkölteni a 12 tokent? Mind a 4 szakasz ugyanez a bolondozás lesz vagy változó játékmódok lesznek?

Üdv:Viktor

(#207503) kchryss válasza Argh! (#207490) üzenetére


kchryss
addikt

Szerintem egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, de nekem jobban tetszett a régi rendszerben az hogy nem volt újratöltődő fogyócikk. A csaták vége sokkal izgalmasabb volt mert az életben maradt tankok nagy része le volt rokkanva, így könnyebb volt fordítani nagyobb túlerő ellen is. Ez onnan jutott eszembe, hogy ezen a pályán ami a videódban van volt egy emlékezetes csatám amikor oda mentem ahova te és első lövésre az artytól kaptam egy pofont a csata elején, track, löveg, ammo rack, parancsnok, lövegkezelő és csak kis javítóm és eü csomagom volt. Megjavítottam a tracket hogy életben maradjak aztán felélesztettem a parancsnokot, de az egész csatát úgy kellett tovább játszanom, hogy a sérült löveg és lövész hiányában hold méretű célzóköröm volt és az ammo rack miatt jó sokáig kellett töltenem. Mégis jó csata lett belőle a végére. :D

Más téma:
Nektek is ilyen sok x5 szorzós küldetésetek van? Nálam 40 van. Ha jól sejtem a focis tippjátékból jött a nagy része: matchday
Ennyi x5 szorzóval és tervrajzokkal egy komplett ágat ki lehet húzni nulláról 1-2 nap alatt. Mocsok gyors lett a fejlesztés.



(#207502) Viktoár
Ugyanilyen lesz a következő 3 is mint a mostani.
3 tank közül azt válaszd amelyik szimpatikus. Nincs köztük op, kötelezően választandó. Mindegyik jól balanszolt tank jó és rossz tulajdonságokkal nagyon eltérő stílussal. Nézz róluk videót vagy próbáld ki majd teszt szerveren mielőtt választasz.

[ Szerkesztve ]

(#207504) Argh!


Argh!
aktív tag

Feltöltöttem még jópár videót. Érdekes volt igy végignézni a több évvel ezelötti csatákat, az a fura hogy régebben jobban játszottam mint most :K

De a videókban is többször lecsalóznak :D

Jó volt ez a chat az ellenséggel, kár hogy megszünt :DD

(#207505) vJokka válasza kchryss (#207503) üzenetére


vJokka
aktív tag

Twitch prime után is kapsz X5 küldiket, nekem onnan van most 105, matchday-t nem játszottam.

"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"

(#207506) kchryss válasza vJokka (#207505) üzenetére


kchryss
addikt

Twitch prime-ot mindig ruszki szerverre kérem így ez a 40 az eu szerveren nem lehet abból.
Aki rendszeresen beszerzi a prime-os zsákmányokat annak tényleg egy rakás x5-ös szorzó és univerzális töredék összegyűlhet.

Egyébként a prime most jól megszívatott. Rájöttem hogyan tudok mindig ingyen 1 hetes próbát indítani és behúzni vele a wot-os zsákmányokat. Mindig úgy csinálom hogy az 1 hetes aktiválással 2 havi prime-ot húzzak be, vagyis akkor csinálom amikor az egyik pár nap múlva lejár és jön a másik. Így elég 2 havonta megcsinálnom. Eredetileg aug. 11-én járt volna le a júliusi, megcsináltam az 1 hetes próbát előtte, behúztam vele a júliusit erre az augusztusi wot-os zsákmányt eltolták először 18-ára aztán 20-ára így nem fért bele az egy hetesbe a 2 havi vagyis 1 hónap múlva csinálhatom meg megint.

Ha jól látom többek között a varrógép van a mostani prime-ban. Ha aktiválom a következő havi előtt akkor megpróbálom ott 3 markolni amíg tart a bérlet.
Stake Your Claim to Care Package Dime!

Más:
Ti is gyakran kaptok napi küldetésnek leszerelő modult? Nekem az előző 5 napban kb 7x adott ilyen napi küldetést. Ha ez így folytatódik akkor soha többé nem kell aranyat használnom a felszerelések leszereléséhez. (Tök jól hangzik a felszerelés leszerelése szókapcsolat. :DDD )

[ Szerkesztve ]

(#207507) jr1994 válasza kchryss (#207506) üzenetére


jr1994
addikt

Sok sikert a 13 57 markoláshoz! Nekem még ászozni sem sikerült :DD

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#207508) ako001 válasza jr1994 (#207507) üzenetére


ako001
aktív tag

Pedig,rém egyszerű,csak be kell állni vele egy bokorba :DD :DDD :))

"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"

(#207509) jr1994


jr1994
addikt

Hány kecskét áldoztál a WG-nek, hogy majdnem tisztán spotra elég xp-t adott az ászhoz? ;] Nekem az ilyen általában 1. osztály max.

Grat!

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#207510) nomic válasza Viktoár (#207502) üzenetére


nomic
aktív tag

Mind a 4 ugyanez.

Szerintem a Char a legjobb közülük, de kinek mi a jobb. Én a francia legénységképzés miatt választom majd azt, mert a B-C 12 legénysége megy tovább a 13 90be, a B-C 25nek meg jó lenne egy legalább 2 skilles legénység kezdésnek.

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#207511) jano_77 válasza nomic (#207510) üzenetére


jano_77
nagyúr

Nekem meg van a Phase és a Char Futur is. Utóbbival mentem sokkal többet, de nem véletlenül. Ez alapból egy med, amit med-td kombóként lehet talán a leghatékonyabban használni. Én nagyon szeretem a Char-t, sok kellemes percet szerzett már és meglepő pattintásokat tud produkálni. Lövege szerintem jó franciákhoz képest pontos. Egyetlen negatívuma a túl hosszú töltésidő, de ehhez hozzá lehet szokni. Most a SH-al kiveszem még az Obj.777, de nagyon nem vonz amúgy egy n+1-ik ruszki vas, amiben semmi egyedi nincs.
4 token már van a 12-ből.

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#207512) hulp01 válasza Barret001 (#207482) üzenetére


hulp01
senior tag

Asszem itt a végéről lemaradt egy smiley. Közelharcolni nem lehet vele, mert nem elég mozgékony, és a töltésideje is nagyon hosszú. Siege mód nélkül pedig nem tudsz olyan közel menni semekkora tankhoz, hogy ne legyen nagyobb a célzókör, mint a tank. Esküszöm még egy Maus is kisebb lenne. Egy t49-nek mellélőtt, pedig hozzáért a tankomhoz, tehát nem volt messze (és szerveroldali célkeresztet használok, tehát még ez se nagyon lehetett gond).
Megnéztem skill videóját erről a tankról, és ugyanezt mondja. Szerinte is egy fos az az ágyú és a 8-9-10-es svédek közül a kilences a legrosszabb. És még az átütése se jó. Egy Löwe frontját (lfp) nem tudtam vele átlőni, pedig attól még egy nyolcas tannkal sem tartok. Bár azt simán el tudom képzelni, hogy nem a pen volt kevés, hanem nem találta el az lfp-t.

Mivel most lett meg a 12 token, nekem is választanom kéne a hátom tank közül. Nem könnyű. A francia és az amerikai között vacillálok. Az amerikai tök királyul néz ki, a lánctalp miatt nagyon egyedi. Viszont még egy lassú dög nem a mostani játékba való. A franciának nagyon frankó ágyúja van. Viszont az a töltésidő kriminális. Nem is a két tár közötti töltés zavaró, mert addig el lehet bújni, hanem a két lövés közötti 4mp egy vicc. Már a batchat 2,5mp-e is rettentő sok, főleg egy progetto65-höz vagy egy tvp-hez képest.

(#207513) nomic válasza jano_77 (#207511) üzenetére


nomic
aktív tag

Amúgy a WG (kivételesen) jó munkát végzett ezekkel a tankokkal, balance tekintetében. Elég jók ahhoz, hogy megérje grindolni őket, de nem annyira OP-k, hogy tönkretegyék a tier 9-et.

[ Szerkesztve ]

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#207514) Argh!


Argh!
aktív tag

Megvettem kötvényből pár napja az AMX M4 MLE. 49 LIBERTÉt. Első 10 csata után úgy éreztem hogy ennél jobban nem útálok tankot :D
Aztán elkeztem jó köröket menni vele most már jobban szeretem mint a Renegadet :DD :C
Kis forgási buff azért ráférne. :K
Tegnap volt . jött az AMX 50 100 hogy majd rámtáraz, lött kettő 0 dmg láncot meg 3 lepattanót 25 méterről :D

[ Szerkesztve ]

(#207515) Swinegod


Swinegod
őstag

Megkérdőjelezem azt, hogy mi alapján adja a rendszer az XP-t


Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#207516) ollie válasza jr1994 (#207509) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Szerintem 18 éves szűzlányokat, és minimum hármat. Az ilyen még első osztály is ritkán van meg, bár valszeg a 2 kill besegített.

***

(#207517) ollie válasza Swinegod (#207515) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Az elsőnél 6 killed volt, az sokkal több xp-t számit, mint a sebzés. Aztán ami meg nem látszik a képről, így nem tudjuk, hogy mennyit spotoltál magadnak a másodosztályos eredménynél.

***

(#207518) phoenix1989


phoenix1989
őstag

ez a szar acélvadász mod számomra rejtély . épp elindul a csata de már jön szembe egy táras tank. arról nem beszélve hogy azok a tankok amiknek a gyengesége a sebesség simán jön utánam mikor én meg a francia szarral vagyok. ez mi a pöcs.

(#207519) Imilenni válasza kchryss (#207506) üzenetére


Imilenni
addikt

Nekem még úgy sem megy a Prime-os dolog ha előfizetek rá :(((

Press "F" to pay respects.

(#207520) ako001 válasza jr1994 (#207509) üzenetére


ako001
aktív tag

Csak a standard,sz.p.ág üzö szertartás volt,előtte :DD :DDD
Nekem full látótávra van kihegyezve,most 529m fixen,bondos cuccokkal.
Ha nem Ensk,és Himmelsdorf,akkor néha egész vicces dolgokra képes.

"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"

(#207521) Thrawn válasza phoenix1989 (#207518) üzenetére


Thrawn
félisten

Hagyd azt a francia vackot, az csak maxra húzva jó, de odág el is kell vele jutni. Ajánlom a Harbingert, gyúrjál vele rádió visszatöltésre, dinamikára, töltési sebességre, sebzésre és páncélra. Berserkerrel megeszel bárkit vele.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#207522) phoenix1989 válasza Thrawn (#207521) üzenetére


phoenix1989
őstag

csak a franciával tudok eredményt elérni de vicc hogy utolérik

(#207523) Thrawn válasza phoenix1989 (#207522) üzenetére


Thrawn
félisten

Persze, hogy utolérik mikor sebességre gyúrnak ;)

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#207524) Viktoár válasza hulp01 (#207512) üzenetére


Viktoár
addikt

Ugyanez fogalmazódott meg bennem is mikor "melyik tankot válasszam" kérdést tettem fel. Aztán arra jutottam hogy majd rábökök valamelyikre ha összejön a token. :)

phoenix1989: Szerintem a franciska csak funolni jó ha már összejött a 15. szint. A Harbinger tényleg jó, viszonylag könnyen lehet érvényesülni vele. Persze amikor kikaparod a gesztenyét és beesik egy harmadik ellenfél az nem vicces dehát ez ilyen mód. :DDD Nekem még a német vassal is volt 1-2 jó köröm, de ajánlani nem merem. Ez is inkább múlik a szerencsén meg az rng-n mint a tudáson, de ezt így kell elfogadni és mókából játszani. 5-6 óra tiszta játékidővel elérhető a 15. szint még akkor is ha csak a csata mennyiségére mész és nem a minőségére. ;)

[ Szerkesztve ]

Üdv:Viktor

(#207525) phoenix1989 válasza Thrawn (#207523) üzenetére


phoenix1989
őstag

ATTÓL MÉG EZ A EGGYORSABB HISZEN EZ AZ ERŐSSÉGE . AKKOR TÖK HÜLYESÉG HOGY MI AZ ERŐSSÉG VAGY GYENGESÉG MERT NEM JELLENT SEMMIT. MEG AZ A FASZA MIKOR NYOMOD RÁ A KÉPESSÉGEKET MEG TÖLTÖD A HP D ÉS MÉG IGY IS SZÉT SZED MIKÖZBEN Ő SZART SEM NYOM EL.

(#207526) Atti777 válasza hulp01 (#207512) üzenetére


Atti777
senior tag

"Már a batchat 2,5mp-e is rettentő sok, főleg egy progetto65-höz vagy egy tvp-hez képest."

A Progetto is 2,5 mp, a TVP 1,5

Путин, иди нахуй!

(#207527) Thrawn válasza phoenix1989 (#207525) üzenetére


Thrawn
félisten

Miért kiabálsz? :F
Sokra nem mégy a sebességgel, ha mások nagy tűzerővel szétkapnak. Ezért ajánlom a Harbingert ha minél előbb le akarod tudni az SH-t a tokenekért.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#207528) phoenix1989 válasza Thrawn (#207521) üzenetére


phoenix1989
őstag

ja és pont most azzal a tankkal mentem amit mondtál ugyan az a tank velem szemben még az eső percekben odavertem ezt a rozsda vacakod át jön rajta töltöm a hp m ő csak simán lő rám és szétbasz. hogy? ugyan az a tank ugyan azon a szinten ugyan azzal a löveggel minden bevisz én meg nem tudom belőni és még a képességekkel sem hal meg. ez egy vicc. szar az egész.

nem kiabálok benyomva maradt

[ Szerkesztve ]

(#207529) Thrawn válasza phoenix1989 (#207528) üzenetére


Thrawn
félisten

Azt nem mondtam, hogy minden kör nyerő lesz vele :D
Az első percekben kerüld a harcot, térkép szélére spawnolj, keress dropokat és szerelkezz fel. Persze ha rádesik valaki akkor le kell vele állni harcolni. Goldot ne tölts, kisebbet sebez és ugyanolyan tankkal szemben alulmaradsz. Kerülj mögé/mellé és autoaim.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#207530) phoenix1989 válasza Thrawn (#207529) üzenetére


phoenix1989
őstag

xD ja az ellen fronton basz szét én meg mellé megyek pattogni xD mert nem viszi be .

(#207531) egyedülülő válasza phoenix1989 (#207518) üzenetére


egyedülülő
őstag

Miért nem csodálkozom, hogy megint veled történnek fura és megmagyarázhatatlan anomáliák? :DDD Szerintem ez a játék nem szeret téged.

"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."

(#207532) phoenix1989 válasza egyedülülő (#207531) üzenetére


phoenix1989
őstag

ki beszélt anomáliárol? szemből bebasznak nekem meg az oldalán nem megy be mi ebben az anomália. ez tény ennyi. mit kell ebbe anomáliát keresni. senki nem beszélt erről. kérlek legalább ne beszélj bele hülyeséget. köszi

(#207533) szbalogh


szbalogh
őstag

Meg is van az első 9-es tankom :DDD

Nick: HE_Storm

(#207534) peterson79 válasza kchryss (#207503) üzenetére


peterson79
őstag

Steel Hunter is ad győztes csatára szorzót.

(#207535) peterson79 válasza phoenix1989 (#207532) üzenetére


peterson79
őstag

Szerintem meg szedjél valami nyugtatót, mert ez nem normális amit itt össze-vissza rinyálsz már.
Ha nem tudsz vele játszani, minek erőlteted?

(#207536) peterson79 válasza szbalogh (#207533) üzenetére


peterson79
őstag

Gratulálok. Azt mondják a buff óta sokkal jobb lett.

(#207537) Swinegod


Swinegod
őstag

Szóval az utolsó T-55A köldihez annyi kellett volna, hogy az E3-am eltaláljon egy Borsigot lánctalp fölött. Semmi más. Hát, nem

Tetszik amúgy, hogy a Borsig lánctalpa több HE dmg-et eszik meg, a kocsik kerekével együtt, mint az AE Phase 1 tornyának a közepe

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#207538) Papooo válasza phoenix1989 (#207532) üzenetére


Papooo
senior tag

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. :)
A játéknak az lenne a célja, hogy szórakoztasson.

Ma úgy döntöttem, hogy csak ökörködök és kreditet grindelek, mert kell a lóvé felszerelésre.
Lesz@rom a wr-t, és minden egyebet, csak a lóvé hajt, ennek örömére 60% fölött van a győzelmi arányom. :D

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#207539) phoenix1989 válasza peterson79 (#207535) üzenetére


phoenix1989
őstag

Szerintem ahhoz semmi kozod. Nem mellesleg lehet hogy meg koroket is verek rad szoval nem menjunk vele. Idegesnek meg nem vagyok ideges. Miert kellene idegesnek lennem. Azzt jegyeztem megg hogy szanalmas szar az egesz. Szoval szedj nyugtatot te ha akarsz nekem nincs ra szuksegem.
Papooo ebben a jatekmodban lenyegtelen a stat. Nem adodik hozza szoval leszarom szimplan azt jegyeztem meg hogy az zavaro hogy ami levan irva erosseg gyengeseg az mind hulyeseg.

(#207540) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

3 kulcsos T30 camot automatice adja vagy valahol ki kell valtani?

Masik kerdes hogy az augusztusi prime loot automata vagy lehetett claimelni?

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#207541) Swinegod válasza wwenigma (#207540) üzenetére


Swinegod
őstag

Én kaptam egy, nem tudom hányadik, felteszem akkor a harmadik kulcsomat és rögtön ott volt csak mellé a skin

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#207542) vJokka válasza wwenigma (#207540) üzenetére


vJokka
aktív tag

T30 camot automatán megkapod, ha jól emlékszem, a prime loot-ot viszont be kell húzni, és már lehet is.

Nekem is lenne egy kérdésem. A képfrissítési freqi 120Hz-re van állítva a játékban, ezt meg is jegyzi, viszont elég sokszor előfordul, hogy csatában max. 60Hz van. Kilépek a setupba átváltom 60-ra majd "leokézom", és mikor kérdi, hogy megtartsa-e a beállításokat akkor a nemet választom és voálá, újra 120-on megy. Erre van valami megoldás?

"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"

(#207543) Stigma.HC válasza phoenix1989 (#207539) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Eleinte kb mind egyforma, kis eltéréssel. Később jön jobban ki minek melyik az erőssége.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#207544) peterson79 válasza phoenix1989 (#207539) üzenetére


peterson79
őstag

Pontosan úgy van, ahogy írják, csak Neked nem annyi, mert Nálad áttekerik Ivánék :D:D:D

(#207545) kchryss


kchryss
addikt

Hogy utálom az ingame küldetés kijelzőt. Most vettem észre, hogy nem haladok a A46 évfordulós tank küldetésekkel és nagy nehezen kibogarásztam hogy a most kapott tier2-3-as szutykokkal kellett volna játszani hozzá. Mekkora hülyeség ez.
Évek óta nem játszottam ilyen alacsony tierben. Sokszor már szégyelltem magam miközben farmoltam le a kezdő játékosokat. Kedvencem az volt amikor abbey-n F6-hoz ment középre az úton ácsorogni az összes ellenfél. Volt amelyik ki is fagyott ott és meg sem mozdultak miközben lőttem őket: [kép]



Tier8 alatt is nagyon régen játszottam már. Most vettem észre azt is hogy az 5-ös, 6-os, 7-es tankok tele vannak olyan felszerelésekkel amiket ingyen le lehet szedni, mert többé nem kompatibilis velük. Ráadásul mindegyik első osztályú vagyis a legdrágább felszereléssé változott így lett a depóban 27 távcsövem, 11 stabim, 10 ventim, 21 célzórendszerem és mindegyiket 300e kreditért eladhatom. Vagyis több mint 20 millió kreditet kapok értük. Az új felszerelések ezekre az alacsonyabb szintű tankokra eleve sokkal olcsóbbak és még meg is fogom várni a leárazást így kredit ügyileg nagyon jól jártam az új rendszerrel, nem is értem miért háborogtak miatta. Leszerelő cuccból is annyi van, hogy többet nem kell aranyat költeni rá.

(#207540) wwenigma
Prime loot volt már automatikus bármikor bármelyik játékhoz? Szerintem azt mindig manuálisan kell bezsákolni.

(#207546) Thrawn válasza kchryss (#207545) üzenetére


Thrawn
félisten

Az évfordulós küldetést én túltoltam tier 3-as tankokkal és nem értettem, hogy az utolsó kettőt miért nem adja be. Aztán jobban megnézve kiderült, hogy a Valiant-tal lehet csak letolni azokat :B :D

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#207547) phoenix1989 válasza Stigma.HC (#207543) üzenetére


phoenix1989
őstag

En epp azt vettem eszre kis szinten van nagy kulonbseg. Kis szinten egybol szetcsapnak ezert idegesito.

peterson79
Aha azert aminek a gyengeje a sebesseg leelozi azt aminek az az erossege. En nem vettem eszre hogy barmi koze lenne az egeszhez. Az elejen nalam egyiksem mukodik csak ha mar kihuztam. Ezert megyek a franciaval mert azzal ha a vegeig elmegyek mar nem ernek utol.

(#207548) adrian360 válasza kchryss (#207545) üzenetére


adrian360
őstag

azt is érdemes megnézni hogy melyikkel mennyit kell tolni. tier 2-3 ban 30-at, Vailant-tal meg 20-at és így lesz csak meg a 100 token. én sem néztem és mentem vagy 5-6 csatát tök feleslegesen még tier3-ban.

(#207549) notika77 válasza kchryss (#207545) üzenetére


notika77
senior tag

Én azon gondolkodom már napok óta, hogy megéri-e az 1500 coint az a T6-os tank, mert annyit biztos nem ér, hogy a Valianttal és társaival menjek 20+30 csatát. Vagy az A46-nál még a matricák is többet érnek?

(#207550) kchryss válasza Thrawn (#207546) üzenetére


kchryss
addikt

(#207548) adrian360
Hát 20 csata a valianttal elég soknak tűnik. Lehet inkább hagyom és kiperkálom az 1500 tokent érte. Jó lenne ha csökkenne a tank token ára attól függően hogy mennyit csinálok meg ezekből a küldetésekből.

Ja a másik amit kihagytam az előző írásomból: Azt nagy nehezen meg tudom érteni hogy miért csak 1 felszerelést lehet tenni a 2-es tankokra, de hogy 1 fogyóeszközt? Hát normális az aki ezt kitalálta? Most komolyan ennek mi értelme van, ennyire bonyolult megtanulni a fogyóeszközök számát és használatát? Arról már nem is beszélve hogy nekem alapból az 5-ösön van a javító és a 6-oson az elsősegély itt meg a 4-essel működne amire nem áll rá az agyam. Oké hogy engem nagyrészt nem érint mert nagyon ritkán játszom ezen a szinten, de ennek akkor sincs semmi értelme. Semmi haszna a kezdők számára, inkább csak megzavarja őket.

(#207549) notika77
Hát nem biztos hogy megéri. Főleg ha jövőre megkapjuk megint ingyen mint a T-50-2-t tavaly.
De amúgy normális aki kitalálta hogy egy 6-os ajándék tankért tier2-es tankokkal kéne rontani a kezdők élményét és a saját idegeim?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.