Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#207028) kchryss válasza e-newsee (#206979) üzenetére


kchryss
addikt

Tényleg ezt kihagytam a tegnapi posztból pedig bele akartam írni. A himbáló tankra jó gyakorlás ha bemész valakivel gyakorlóba E5-tel himmelsdorfra a szökőkúthoz 1v1-ezni és csak a kupolát lehet lőni. Dakiék rendszeresen csinálják ezt gyakorlásképpen: [klip]
(A klipben azért szakadt félbe a móka mert a szomszéd kihívta Dakira a rendőrséget, mert túl hangos volt korábban.)

(#206980) Eugene Roe
Valóban, a g2g válaszidő a 8ms. A teljes késleltetésem olyan 20ms körül lehet: [link]

(#206993) notika77
Akkor lehet nem a reflexekkel van gond hanem a monitor és a net miatt nem találod el.
Ha jól tudom akkor a reflexek pont elég sokáig meg szoktak maradni a régi szinten. Öregedéssel először a regeneráció aztán az állóképesség és a koncentráció romlik, a reflexek csak később. Van sok sportoló akik a 40-es éveikben rövid távon még simán felveszik a versenyt a fiatalokkal csak az állóképesség és koncentráció romlása miatt hosszabb távon alul maradnak átlagban.
Federer például 37 évesen alázott a reflex teszten: Which ATP Finals singles player has got the fastest reactions?

(#206986) jano_77
Gépelési teszt nálad nem működik mert angolul van a szöveg amit gépelni kéne csak nálad lefordítja a google magyarra. :)
Egyébként a gépelési tesztnek amúgy sincs értelme, mert semmi köze az intelligenciához vagy bármilyen képességhez, bármelyik egészséges ember képes megtanulni gyorsan gépelni.
A hallás tesztnek sincs értelme ebben a formában, mert nagyban függ attól hogy milyen fülesen vagy hangfalon hallgatja az ember és milyen hangerőn. Csak arra jó hogy ha rossz eredményt érsz el akkor elmenj egy profi hallásvizsgálatra ahol megállapíthatják hogy van-e baj.
A csimpánzos teszt jó, de úgy lenne az igazi ha időhöz lenne kötve hogy meddig memorizálhatod a számokat. A csimpánz csak egy pillanatig nézi és megjegyzi az egész sorrendet, máshogy működik az agyuk: [link]
A többi teszt az jó. A vizuális memóriám nekem is gyenge, valahogy csak egy kisebb részére koncentrálok az ábrának aztán mire az egészet megnézném hogy megjegyezzem már eltűnik és csak a kisebb részre emlékszem.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.