Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#195105) kchryss válasza ooloo (#195104) üzenetére


kchryss
addikt

Azt nem tudtam, hogy ti szereztétek meg előbb a közepet. Akkor ja, elég lett volna ha megakadályozzák, hogy ők felmenjenek a lassabb tankokkal és nagy eséllyel győzelem.
Egyébként ha látni, hogy nincs support és túlerőben fel fognak menni akkor érdemes inkább leesni a hegyről. Annyiból jobb volt a hd előtti verziója ennek a pályának, hogy több helyen is könnyen le lehetett jönni, de azért ha okosan csinálja az ember most is van pár hely ahol le lehet esni hp vesztés nélkül. Például E7-ben szépen le lehet jönni és onnan általában biztonságosan vissza is lehet vonulni a saját bázis felé.

Más:
Jó volt ez a Mailan-Skill szakasz. Jókat röhögtem rajtuk. Mailand 24 órás adást csinál, ennek volt egyik állomása a Skill-lel való szakasz. Most épp Dakival játszik, de voltak gyakorlós játékok a nézőkkel is.
[csúnya fókavadászat1]
[csúnya fókavadászat2]
[yolo vadászat artikra Dakival]

Volt olyan játék, hogy elbújtak a nézők kisebb tankokkal és a streamernek meg kellett találnia őket, úgy hogy a "v" gombbal kikapcsolta a kezelő felületet. Volt egy csóka aki 200 iq-s csellel a kezdőkörben lévő zászlóba bújt el és nem vette észre Mailand. :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.