Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
változni fognak a találati zónák is. Értem ez alatt, hogy meglövöd a tornyot és nem a lánctalp fog leesni.
Hivatalos linket.
És ez most sem így működik csak a prők szoktak így látni.motor hibájából eredően nagyon sok csalás és előnyhöz juttató mod születik.
Amit nem tart a WG csalásnak az nem az jelen pillanatban.
Lásd zoom, amit a példák között felhoztál.
Ezek meg mi a fenék akarnak lenni: ammo tracker, automatic loader, mit nyomoz a lőszer, meg nekem eddig is auto ment a töltés lövés után.
Bár a te fogalmaid csíter vagyok mert 50% felett van a win-emA Wargaming részéről volt olyan kijelentés, hogy a 3 játékukat (WoTank, WoWarplane, WoWarship) egy játékká akarják formálni, tehát olyan lenne amit is sokan leírtak a leendő konkurenciáról.
Nem tudom pontosan idézni mindenki kedven WoT trollját de a WT eme koncepciójáról tömören csak annyi volt a véleménye, hogy marhaság.
Innentől meg te szvsz kevered a szezont a fazonnal.Vitiris
Ha valaki egyszer csinálna egy olyan addont ami mindig epic játékosokkal rak egybe, tuti használnámMég fizetnénk is érte
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Bingisz
addikt
Az, hogy a játékban a tankoknak nincsen fizikális csöve és ezt kihasználva lehet csalásokat létrehozni ez igen is motorhiba! Dafuq?
Lüke a kedvenc trollunk, valamint a modik legjobb barátja a csillió PH! accountjával. A WoT neve: Kr0n0s
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Vitiris
aktív tag
-
Tenken
őstag
válasz virkir #17301 üzenetére
Nem feltétlen lenne rossz szerintem. Most sem lehet akármivel kilőni már egy közepes tankot sem. Persze vannak nagyobb kaliberekkel rendelkező gépek, de azokkal meg elég, ha egyszer rárepülsz valamire nem sok esélye van, hogy újra vissza kapaszkodjon a magasba a gyorsabb vadászgépek sűrűjében. Nem beszélve arról, hogy lényegesen kevesebb pontot ér egy hajót/tankot lőni, mint egy másik repülőt. Már most sincs értelme lőni őket, pedig csak ostoba AI irányítja ami egy irányba halad és alig tud felfele célozni. Ha kicsit komolyabb légelhárítás is lesz és ennyi vagy kevesebb jutalom jár értük, hidd el nem nagyon fognak törődni vele mi folyik odalenn...
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Vitiris
aktív tag
Van fizikai! Meg is lehet lőni! Van eleje meg vége!
A laser sight ennél sokkal egyszerűbb dolog. De ha jól tudom ezt már tudják blokkolni, szerveroldalról.Az hogy miért rak be a WG egy szabványos pyton interpretelt a játékba, amin futattható külső scripteket, az nem motor hanem dirrekte, vagy egyszerű hozzánemértés.
1 mozdulattal megoldható lenne hogy pyc-filok ne legyenek futtathatók. Vagy bizonyos eljárások ne legyen futtathatóak. Mégsem teszik. Szerintem ezért Béta verzió még a WOT mert ebből ők is tanulnak, és még ötleteket is merítenek. Nem egy olyan mód készült ami aztán bekerült valamelyik frissítésbe, mint alaptulajdonság.
-
AlexWolf
senior tag
Én olyan videót láttam a jutubon, hogy egy kiskutyát elraboltak ufók aztán meg jól elvitték másik bolygóra, aztán meg ott 3 csöcsű nénik krokodilalakú tehenekből származó tejet adtak neki...istenuccse a jutubon volt ergo igaz!
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Vitiris
aktív tag
Olvasási problémáid vannak vagy szövegértési!
Tudod ki NoMaXx? És hol van hogy gun direkction módot köszönöm??? DDD
NoMaXx-nak az ötletet köszöntem, én nem is tudtam erről a módról, kérdezte hogy meglehetne-e csinálni benne 1-2 dolgot. Mondom küld át megnézem.
a LINKELGETÉS!! Te szerencsétlen arra írtam ha nem TUDSZ OLVASNI!!! HOGY MIKOR LINKELGETTEM ÉN STATOT vagy Dicsekedtem hogy pro lennék!!
Megmondom mi a gond! Szerintem vagy vagy 12 éves! Mert olvasni értelmezni azt nem tudsz, vagy nem akarsz! Kevered a szezont a fazonnal. És persze ha konkrétumot kér tőled az ember akkor azt mondod most nem akarod megmutatni higgyük el neked!
A fiam van ebben a korban és meg van róla győződve hogy hogy mindent jobban tud másoknál! Kiskamaszkor!
De mondjuk ő legalább tud olvasni, és értelmezni!
én abba is hagyom! mert kezd személyeskedéssé fajulni.
ui. Honnan tudod hogy az ammo Tracker! Működik????? És hogy mi az?
Hivatalosan ez nem működhet mert már nem a kliens dolgozza fel ezt a dolgot. A WG javította.
De te olyan jól tájékozott vagy cheatekben és azok használatában! Sok sikert a játékhoz. bb -
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #17303 üzenetére
ne is mondd, de szép is volt, mikor még feldobta a topicot a régi szép időkben, csak úgy pörögtek az események, mint mikor Esmeraldának visszajött a látása...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
csapee
őstag
Privatba nem lehetne, mert ennek mar semmi koze a topichoz hanem szemelyes lassan.
Csapee
-
Enzolord
addikt
Ha minden igaz, rosszabb lesz..
Nerfet fog kapni, az elejével variálnak valamit, ha jól tudom..
Nem nyeli majd el úgy a lövéseket.. Viszont átütés buffot is kap elvileg..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Preda
aktív tag
Sokan mondják, hogy a jp2 nem tud pattintani. Azoknak itt az ellenpélda . A teteje nem olyan rossz 8 as szintig egész jókat pattint. Csak a mantletet érzem gyengének ott hajlamos beengedni.
-
CHaooSS
őstag
Na ilyet se láttam még, lövök és eltűnik a lövedék
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Angel1981
veterán
Szerintetek ilyen pl. hogy lehet?
A csókának 1200 az átlag XP-je csatánként, de még egy 3. osztálya sincs!(Ahhoz viszont túl sok csatája van, hogy ráfogjuk, hogy csak a "5x-ös" napokon játszik!)
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Angel1981 #17324 üzenetére
Nézd meg, mikkel játszik... Type T29 T32...
Második/sokadik acc...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
CHaooSS
őstag
válasz yarsley #17325 üzenetére
Megnéztem, tökéletesen az alváz közepén van, ő mozdulatlan lövök majd semmi
volt már olyan is, hogy pont rajta volt a célkereszt lövök és valami csoda folytán mögötte csapódott be..
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Angel1981
veterán
válasz Enzolord #17328 üzenetére
Bocs, de nem értem, ez nem magyarázat a kérdésre.
Nem a win rate-jére vagy magára az átlag XP-jére csodálkoztam rá, hanem hogy ennek ellenére még egy class kitüntetése sincs!
1200 átlag XP-vel ne lenne normál esetben legalább mindegyikkel a 3. class?!?!!?? Ugyan már!Bingisz kollégának lehet igaza!
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Angel1981 #17330 üzenetére
Ok, én megnéztem a statját, win ráta is k.jó, ezért írtam..
De való igaz, azelőtt játszott, hogy bevezették ezeket a plecsniket...):Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Stauffenberg #17332 üzenetére
Valószínű nem, mert ha jól tudom, hetente változik a szint, hetente mérik az eredményeket..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz csaba17 #17335 üzenetére
Akkor meg kell adnia, legfeljebb később írja jóvá..
-
Reaper
őstag
Ma meglepően tapasztaltam, hogy egy nyert meccs után a szerzett credit olyan 330.000- volt, ilyet még nem láttam, viszont a részletes jelentés szerint ebből 300.000 valami versenyért? Ez mi, és hol tudom megnézni?
szerk.: most látom lentebb már tárgyaltátok, hogy 30 killért jár. hol van ez leírva egyébként, csak hogy legközelebb ne kérdezzek hülyeségeket
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
-
xtmod
senior tag
válasz CHaooSS #17329 üzenetére
nem vagy egyedül ezekkel a jelenségekkel. jártam így én is sokszor. becélzom, miközben megy a lövedék, eltűnik a tank. semmi becsapódás. pár pillanat múlva ugyanott megjelenik megint a tank sértetlenül...
ja, és ha lövés közben tűnt el az ellen, szinte soha se volt találatom.
viszont volt olyan is, hogy eltűnt az ellen, odapakoltam a helyére és le is szedtem.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
a 30kill/nap a 300K kredithez clan wars-ban is elérhető?
most látom, nem
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest