Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#74978) fsb1000 válasza .OM. (#74954) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Fontos olyanokkal tisztába jönni, hogy
1. A tankok több féle lőszert használnak. Általában páncéltörőt, de van néhány tank, amelynek nagy űrméretű lövege is van, amibe leginkább HE robbanó lőszert érdemes tölteni. T18nak van ilyen lövege. (ezek általában pontatlanabbak, de áthatolás nélkül is jelentősen sebeznek)

2. Minden tanknak van gyengén páncélozott része, de általánosságban az oldala ás főleg a hátulja a leggyengébb. Előröl leginkább a páncélzat alsó része, a hasa sérülékeny meg a nyílások. Ezek tudatában kell helyezkedned, de a legfontosabb hogy mindig keress fedezéket vagy rejtőzködj és onnan "kinézve" beszűkült célkereszttel lőj.
Az automata célzó a tank közepére lő az nem mindig nyerő.

3. A legtöbb pálya három fontos ütköző zónát tartalmaz a két szélén és a közepén valami jól behatárolható objektummal, kastély, mocsár vonat, stb. Random csatában is kitanulható merre érdemes menni, merre vannak fedezékek és mely területeket lehet belőni. (a dombosítás miatt egyre kevesebbet.)
nagyin sok pálya van de az elején ezekből csak keveset kapsz. beszédes szakasztárssal vagy században is lehet ezt tanulni.

4. Nagyon fontos a láthatósági rendszer megértése, mert ezzel a játékosok 80%-val szemben előnyt szerzel.
Nagy vonalakban a te látótávod áll szemben az ellenfél rejtőzködő képességével. Minél jobb a rejtőzködő képessége, te annál közelebbről észleled csak, akár nyílt terepen is. Tehát hiába 350m a látótávod, lehet csak 290m távolságban látod meg az ellenfelet, mert eleve jó a tankjának rejtőzködő képessége, a legénysége jól képzett és álca festés van a tankon. Álló helyzetben az álcaháló és a bokrok is nagy mértékben növelik a rejtő képességet. (ez lövéskor rövid időre megszűnik)
A látótávodat növelheted a legénység képzésével, periszkóppal, és távcsővel.
De nem minden tankon érdemes távcsövezni. Gyakran neked "szpottolnak" kisebb vagy örült tankok akik az ellenfélhez közelebb kerülnek. Ők felderítik ,és ha van rádiókapcsolat akkor te is látod az ellenfelet. (rádiókapcsolat t3-as csatától szinte mindig van, ha nincs a saját tankjaid is eltűnnek a minimappról)
.
Ha a tankjaid már jól termelnek érdemes beruházni javítókészletre és elsősegély csomagra. Ezekkel egy alkalommal 3000 kreditért tudsz tankot javítani és legénységet éleszteni csata közben. Akció idején érdemes ezekből bevásárolni féláron. Felszerelést (ventillátor, töltésgyorsító, stb) is akciókor érdemes venni.
.
A kis tankok némelyikének korlátozott a lőtávja azaz a pálya szélével párhuzamosan 500 méterre láthat ellenfelet , de a lövése hatástalan.
A célzásban segíthetnek (vizuálisan) a célzó modok és a zoom modok. Az XVM mod mutatja a minimappon hol láttál utoljára tankot. És az eléd kerülő statjából tudhatod mennyire kemény ellenfél.

A zöld-kék-lila veterán játékos nem csak jobb nálad (még), hanem a tankja jó eséllyel fullra van fejlesztve, legénysége túlképzett, van pénze felszerelésre akár 500K-s célzás segítőre is. Sokkal gyorsabban és pontosabban céloz mint te. És gyorsabban is tölt, ismeri a pályákat és reflexből fedezékbe viszi a tankját Esélyed nem sok van 1 v 1-ben azonos tankkal szemben.
.
Ez ne szegje kedved, mert alacsony tierü csatákban nem sok ilyennel találkozol és pár ezer csata alatt utolérheted őket, lehetsz méltó ellenfél, ha átgondoltan fejlesztesz tankot, legénységet nem dobod el, minden tankváltáskor, esetleg később áldozol pénzt a játékra.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.