Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#74351) fsb1000 válasza rlazol (#74349) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Én nem akarlak meggyőzni semmiről. Sem mást.
Csupán elmondtam a véleményemet. A témát nem én hoztam fel, hanem valaki linkelte azt a cikket vagy mit.
Azt viszont furcsállom, hogy még mindig vannak olyan arcok akik megmondják kinek lehet helye itt és kinek nem, csupán azért mert egy adott témában a tapasztalásuk és a játék bizonyos jelenségeinek értelmezése nem egyezik másokéval.
.
A WoT-ot nagyon jó játéknak tartom, szabadidőmből csak a CIV-re és COD-ra áldoztam ennyit az elmúlt 20 évben, de ettől még kritika tárgyává tehetem bizonyos részeit.
Felfedezhetek vagy víziónálhatok olyan törvényszerűségeket amire mások nem érzékenyek.
Sok mindenben hihetünk, és gondolhatjuk a világ szög egyenes, tele olyan emberekkel akik magas erkölcsi érzékkel rendelkeznek. Elhisszük hogy a profit orientált játékfejlesztő cégek nem manipulálnak, a bankok nem vernek át. és az állam vagy a hatalom birtokosai nem tudnak a magánszféránkba belépni.
.
Valószínűleg könnyebb ezekkel az ideákkal élni.
Én azt gondolom a Wot játékmenete és mikrotranzakciós szisztémája pont annyira manipulált és kifundált, hogy a játékos bázis elvesztése nélkül tud profitott maximalizálni. Mint a tobi hasonszőrű játék.
Én fizetős játékos vagyok és a pénzemért egy kicsit mást várnék el. Csak kicsit mást: A random csata RNG-je működjön úgy mint a századé.
Még fizetnék is ha lehetne ezért.

(#74352) PitLee válasza Enzolord (#74345) üzenetére


PitLee
őstag

A TD-nek nagy volt a MM értéke és vitte magával a két 8-as Heavy-t, mivel palton-t nem egyensúlyoz ki az MM ezért van több 9-es az ellenél.
(persze hogy ezt nem tudják vagy akarják megoldani az más kérdés)

(#74353) rlazol válasza fsb1000 (#74351) üzenetére


rlazol
addikt

a tények sajnos makacs dolgok és az, h Te mit képzelsz az nem feltétlenül azonos velük csak azért, mert az elmúlt 20 évben játszottál.

A bankok nem vernek át, csak el kell olvasni a szerződést, amit aláírsz. Nyilván, olyan szerződés, ami nekik kedvez, hiszen ők írják.
Az gép fejlesztők is igyekeznek belőni, h a gép a garancia lejárta után rövid időn belül elromoljon.
A Wargaming piacorientált, a WoT célja a nyereség gyűjtése.
Csakhogy a bankoknak van jogi osztálya, az autógyártóknál erre konkrét részleg van, amit senki nem titkol.

Hol a WG ilyen részlege?
Évek óta piacon lévő multi, százszámra váltott azóta alkalmazottat, köztük programozót és senki nem csinált még egy screenshotot a kérdéses kódról, nem adott egy anonim interjút a netes médiának? Még csak nyomorult hoax se kering sehol, WoTos körökben, ami úgy kezdődne, h "évek ota dolgozom a Wg-nek és néztem a csalásaikat, de most már nem bírom tovább...".
nem értem, h gondolhatja azt bárki, h az ilyet titokban lehet tartani.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#74354) fsb1000 válasza rlazol (#74353) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Ha e témában érdemben vitatkozni akarsz, akkor más vitapartnert kell keress.
Neked még új lehet ez a dolog, lelkes és elkötelezett vagy a világ rendje irányában.
.
Nekem már rég mindegy.
És inkább megyek 2 kört minthogy bármit bizonygassak.
.
Azért azt gondold át végezetül, hogy vajon egy nagyobb szisztéma konkrétan tetten érhető része vagy csak fejlesztői balfékség, hogy a tank fejlesztési ágak végein mindig kívánatos tankok jelenek meg és mikor már kellő számú játékos megszerezte akkor nerfelik és jöhet a következő kívánatos tank vagy fejlesztési ág.
.
Sacccold meg hány ilyen T10-esem van....
Szerintem jogosan érzem átverésnek vagy pénzlehúzási taktikának ezt a dolgot. A prém tankoknál még egyértelműbb, hogy valami nincs rendjén ha az X forintért megvásárolt tank tulajdonságai fél év után megváltoznak.
Tudom... olvassam el a szerződést meg az EULA-t.

(#74355) PitLee válasza dfsz34 (#74348) üzenetére


PitLee
őstag

Ok. Azzal tisztában vagy, hogy van az RNG és a jelentésével is ami véletlenszám generátor ez nem más, mint egy gyors számítógépes kockadobó automata és mivel ismered a játékot így el tudod képzelni a szituációt.

Miszerint az ellenség egylövéses hp-jára dob egyet a kockával a kijött számhoz hozzá adja az "utolsó esélyt" és ha te nagyobbat dobsz kilövőd, persze van még a az átütési 50%-k és a sebzési50%-k + még az effektív páncél vastagság + a lövedék szóródás,mert ezek is közbe tudnak szólni, ja hát nem egyszerű.

(#74356) rlazol válasza fsb1000 (#74354) üzenetére


rlazol
addikt

Persze, h manipulálnak! ez a példád kiváló.
ebben nincs vita.
még prém tankok nerfelése is szóba került.

Vagy véletlen, h ennyi küldi van, amikor vmi konkurens tűnt fel? A prém napokat se jófejségből osztogatják, hanem, h rászokj. Az ingyen gold is azért van, h rászokj, nem azért, h biztonságosabb legyen az accod a jelszavad lecserélésével - ha így lenne, figyelnének arra, h korábban milyen jelszavak voltak megadva és nem engednék az ismétlést.
Ez teljesen tiszta sor.
Miért lebegtetnek magyar ágakat? Miért lovagolják meg a nemzeti érzéseket a német/amerikai/orosz tankok kilövésére specifizált küldetésekkel? Hogy játssz és lehetőleg fizess. Ezt nem kérdőjelezte senki.

És még millió egyéb.

De hogy a csatamenetét az RNG felül beépített, személyre szabott szopatórendeszerrel is befolyásolnák... Szerinted igen, szerintem nem. Ehhez egyszerűen kevés a WG és nincs az az isten, hogy ez ki ne derült volna már ennyi év alatt.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#74357) Mottie válasza rlazol (#74356) üzenetére


Mottie
őstag

Ejj akkor valami nálam nagyon el van tolva :D Adtak volt fél év ingyen prémiumot mégsem szoktam rá.. Akkor most minek dobálnak 1-2-3 napokkal? :D

Be Victorious!

(#74358) rlazol válasza Mottie (#74357) üzenetére


rlazol
addikt

jól kib*sztál velük :DDD
mire kaptál fél évet? :Y

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#74359) Mottie válasza rlazol (#74358) üzenetére


Mottie
őstag

Annó volt valami verseny (max XP talán) amin Tier 2 TD kategóriában 2. lettem (ha jól emlékszem - nem tudom már pontosan, hogy mik voltak a feltételek)

Szerk.: Na meg nyertem az 1v1-es Fun kupában is 1000 Goldot egyszer :D

[ Szerkesztve ]

Be Victorious!

(#74360) rlazol válasza Mottie (#74359) üzenetére


rlazol
addikt

utólag is gratula!

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#74361) Mottie válasza rlazol (#74360) üzenetére


Mottie
őstag

Azóta is megvan a T18-am, bár sajnos nerf is volt rajta :) 1641 a max xp-m vele.

Be Victorious!

(#74362) S.Copperpot válasza h1mpi (#74258) üzenetére


S.Copperpot
tag

Neked is, meg amúgy mindenkinek ajánlom a figyelmébe, hogy az, hogy te mit látsz a kliensen nem feltétlenül van köszönőviszonyban a szerveren zajló számításokkal. A kliens megjelenít valamit, ami szerinte a legvalószínűbb esemény lesz, aztán, amikor jön a szervertől az adat, hogy ez van, akkor pedig eldobja a saját adatait, és a szerverét használja tovább... ez jó esetben másodpercenként úgy száz-kétszázszor történik meg jó esetben (50ms ping), ha viszont gebasz van a hálózati kapcsolattal (és inkább a válaszidő - azaz ping - számít, mint a sávszél), azt hálózati késleltetés ingadozásnak hívjuk (network lag), és szívunk tőle, mint a torkos boci. Ezért, ha úgy érzed, valami nem stimmel, nézd vissz a meccseidet, az már a szervertől érkező "hivatalos" adatokat tartalmazza visszajátszáskor - tanulságos lesz.
Aztán, véletlengenerátor. Ha valódi véletlengenerátor lenne a játékban, már rég abbahagytuk volna a játékot, vagy kihullot volna a hajunk, mert taktikailag teljesen kiszámíthatatlan lenne. A WoT igenis kiszámítható játék: kb. mint a póker. Rengeteget számít a játék hátterének az ismerete. Vannak akik ezt tehetséggel tudják pótolni (vagy megfejelni), de a legtöbbünk erősen ki van szolgáltatva a lapjárásnak és a saját jellemzőinek: játéktudásának, aktuális szellemi és lelki állapotának. És persze a szerencsének. Viszont ebben némileg eltér a pókertől, vagy a kockadobálástól. Itt középértékre fektetett normál eloszlás mentén generálják a véletlenszámokat, azaz - nagy mintán - viszonylag nagyon sokszor lesz pl. a megadott pen vagy sebzés közelében a dobott érték, sokszor lesz viszonylag kicsi az eltérés, ritkábban nagyobb, és nagyon ritkán lesz a két szélsőérték felé.
Itt is az javaslom - mint minden hasonló feltevés vagy gyanú esetén -, hogy nézd vissza a replayt! Ha akarsz, használhats freecam modot (visszajátszáshoz legális), modulszínező skint, kockázd ki, hogy mi történt. Én korábban kerestem a magyarázatokat, és mindig volt magyarázat, hogy miért történtek úgy a dolgok, ahogy.
Valaki felvetette korábban, hogy a spotting véletlenszerű: nos, tudtommal nem az (de ha tudsz linket, ne kímélj), hanem egyszerű látótáv vs láthatóság összehasonlítás... a tankok egymáshoz képesti távolságtól függő időnként: minél közelebb van egy tank, annál gyakrabban ellenőrzi a játékmotor a láthatóságot (és - gondolom - a max látótáv - 446m felett meg egyáltalán nem). Itt is van némi csavar: egyrészt azt nem tudom, hogy vajon ha valaki meglát egy tankot, akkor a többiek, akikhez a rádiós továbbítja az ellenséges pozíciót, azok mekkora késleltetéssel látják meg végül az enemyt; másrészt, a láthatóság ellenőrzése nem a tankok teljes térfogatára (vagy 2d metszetének teljes felületére) történik meg, hanem egyfajta "forró pontok" vannak a tankokon, amik közötti vonalakat húzogat a rendszer, és állapítja meg, hogy teljesen blokkolt a látóirányom felől, vagy rálátok a tankra. Ezeket a pontokat amúgy emlékeim szerint meg lehet nézni a Wikin, a Battle Mechanics szekcióban. Ja, persze bugos ez a szemét is, elsősorban abból adódóan, hogy a light (meg néhány med, td, és 1-2 heavy) nagyon gyorsan tud közlekedni, erősen álcázva, és ki-be csúsznak a folyton változó spothatáron, mielőtt újból megtörténne az ellenőrzés. Jó internetkapcsolatot és sok gyakorlást igényel, de kitapasztalható, rendkívül gyilkos taktika.

@dfsz34: Nekem az az elméletem, hogy amikor belépsz a szerverre (avagy időnként), kapsz egy random seed-et, mint játékos; plusz minden csata kap valamilyen seedet (csapatonként vagy egyet közösen?), és az a két paraméter befolyásolja a randomgenerátor működését. Az értelme ennek az lehetne, hogy a statikus eloszlásfüggvényt dinamikusan, időben is eloszlassák. Az eredménye meg valami olyasmi, hogy mind a játékos által tapasztalt szórás időben is kinyúlik. Mivel annyira nem értek hozzá, innen mutogatnom kéne, hogy mire gondolok, de nincs elég smiley, úgyhogy remélem érthető voltam valamennyire. ;) Pl. ha pár meccs után kibaszásszagot érzek a levegőben, szervert váltok, kilépek 5 perce, belépek szakaszba, kilépek szakaszból... mindent megpróbálok, hogy újrageneráltassam magamnak a seedet. Mégegyszer: ez elmélet, bizonyíték sincs, sem ígéret! :)

@fsb1000: Szerintem nem ciklikus, de tendenciózusan hullámzik, lásd fent.
Én 52% felett vagyok. 57-ről csökkentem vissza 55 körülre, és egyszerűen nem emelkedik vissza. De én inkább azt gondolom, hogy ez amiatt lehet, mert:
- a csatáim átlagtier-je lassan eléri a 8-at,
- bejött egy csomó új speckó tank/td, amik a régi motoros "referenciatankokat" ebben-abban túlszárnyalták. Így kategórián és tieren belül is erősebb lett a verseny, és keményebbek az ellenfelek,
- én is változtam: jóval kevesebbet játszok, viszont egyre agresszívebben, egyre inkább a mozgékonyságra építve - viszont a skillem a kevesebb gyakorlás miatt csökken. Sokszor vállalok felesleges kockázatot, mert unom már a játékot - fogok is majd "ünnepi" szünetet tartani, mikor meglesz az FV! :))
Ezenkívül, ne keverjük az agresszív marketing eszközöket a szervezett manipulációval és csalással. Persze, folyamatosan csavargatják a potmétereket, hogy a nekik kedvező irányba menjenek a dolgok, de ilyen alapvető algoritmusba nem nyúlnak bele, mert nincs értelme: pont a tankok tulajdonságainak csavargatása miatt (Type59 anyone? :U ) . Az EULA meg ilyen: mindegy, hogy elolvasod-e, vagy nem, ha játszol, tudomásul vetted. Ez van. Ingyen, bár vannak, akik fizetnek érte (velem is előfordult).

@vhw: "A WG szakértelme, profizmusa már-már közmondásos." - Ezt köszönöm, itt durván felröhögtem.

Ja, és hogy tudjátok hova tenni a véleményem: [ShinyCopperpot]

[ Szerkesztve ]

We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.

(#74363) csapee válasza S.Copperpot (#74362) üzenetére


csapee
senior tag

18k battle es csak egy tizes muhahaha.
De most tenyleg T8 felett elvesztetted a fonalat?

[ Szerkesztve ]

Csapee

(#74364) S.Copperpot válasza csapee (#74363) üzenetére


S.Copperpot
tag

Az IS4 óta horizontálisan fejlesztem a tankokat: az első feladat az volt, hogy minden tierből legyen egy, most pedig a minden tankot kipróbálok projekt. Aztán majd meglátom. Egyébként én pont tier 8-ban és 9-ben érzem legjobban magam, és mivel nem klánozok, nem hiányzit a tier 10. Most az FV-t is csak azért fejlesztem, mert abból valahogyan majdcsak lesz egy prémium tank, állítólag...
A fonalat meg nem elvesztem, hanem általában dühödten tépkedni kezdem, és ennek ritkán van jó vége... :)

[ Szerkesztve ]

We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.

(#74365) Djuree


Djuree
félisten

a tegnapi mérleg bebaszott a célomnak hogy 1500 fölé menjen a wn8. :o

70% győzelmi eséllyel is kikaptunk. engem minden arty megtalált, bezzeg ha én megyek pár kört artyval senkit nem találok el. engem mozgás közben! 800hp-ról kiszed a bat arty. :W és mentem vagy 40-el...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#74366) jano_77 válasza Djuree (#74365) üzenetére


jano_77
nagyúr

Nekem a WN8-am egészen jó lett, viszont a WR az megint csak követte az utóbbi idő zuhanását! :U
(nem baj, nyugtat az a tény, hogy nem én voltam rossz, nem rajtam múlott a legtöbb csata)

Viszont megkérdezném, hogy ez a wotstats.org a jó vagy az XVM!? Mert a kettő nálam eltérő adatokat mutat!? Ez alapján 1615 lépte túl a WN8-am, játékban pedig az XVM azt mutatja, hogy 1622 már! Melyiknek higgyek?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#74367) S.Copperpot válasza Djuree (#74365) üzenetére


S.Copperpot
tag

Ez engem is rohadtul szokott idegesíteni, de amikor beülök egybe én is, rájövök, hogy az előbb egyszerűen belesétáltam valami mázlista "100-ból 1-szer sikerül" lövésébe. Annyiszor meg nekem is össze szokott jönni egy-egy szerencsés találat...
Másik meg - tudom, hogy unalomig ismételgetett szöveg -, mozgás! Gyors, folyamatos, kiszámíthatatlan. Mindig számon tartani, hogy hol lehetnek (menni kell az artikkal, hogy te is tudd, hogy honnan-hova tud lőni), melyik mikor lőtt (ha látod, vagy - ne adj Isten! - érzed a becsapódó lövedéket... Ismerd a tulajdonságaikat: kb. lőtáv, látótáv, páncél, hp, pozíció, szög, stb. A legtöbb maki sosem vált pozíciót, de a "kék" francia artik meglephetnek... meg ilyesmi. Az arty nem annyira veszélyes, mint egy taktikus és skilles TD vagy top med. Persze szerintem.

We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.

(#74368) Djuree válasza jano_77 (#74366) üzenetére


Djuree
félisten

neked hogyhogy magyar az oldal? bár tökmindegy, csak mégis. :D

S.Copperpot: az a baj pont akkor lő meg mikor a legizgalmasabb a csata. engem nem nagyon zavartak az artyk...eddig! mostmár kezdem nagyon unni őket. sztem nem illenek a játékba, tönkreteszik sokszor a jó csatát.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#74369) Flayer válasza jagada (#74278) üzenetére


Flayer
senior tag

Szia!

Bocs,hogy csak most írok de van esély kisebb heavy tankkal is érvényesülni!Csak nem szabad előre nyomulni!
Ha megnézed az off topikot nemrég van ott T-150 ász és az alsó harmadban volt a tank induláskor!

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! Xiaomi MI 9T

(#74370) rlazol válasza jano_77 (#74366) üzenetére


rlazol
addikt

nem lehet, h a két oldal utolsó figyelembe vett csatája eltérő?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#74371) S.Copperpot válasza Djuree (#74368) üzenetére


S.Copperpot
tag

Murphy törvénye :) , ezért kell folyamatosan úgy játszani, hogy úgy veszed, hogy látnak. De egyetértek veled, én is másképp oldanám meg az artykat. Ezért is csalódtam a WG-ben: szarakszik itt a HD modellekkel, mikor növelni kéne a pályák méretét, a látótávot a nagyobb pályákhoz kéne igazítani, hogy ne tierenként 10 m különbség legyen a tankok között, rendbe rakni a spotting rendszert, nem igaz, hogy tankonként 8-10 pont közötti egyenes húzogatásába úgy elfárad a szerver, hogy 400m-ről csak 3 másodpercenként nézi a láthatóságot (ezt most betippeltem, elismerem). Pl. az artyt is át lehetne tenni egyfajta WoT-WT:GF hibridre: legyenek ugyan arty egységek, de üteget szimuláljanak, nagyobb szórással, egyszerre egy nagy lövéssel (az összes üteg tüzel), vagy inkább folyamatos, pergőtűz jelleggel (egymás után lőnek az ütegek). De az artynál is az első lépés a lőtáv szerinti nagyobb differenciálás lenne, amihez kellenének a nagyobb térképek...
Szóval béta óta semmilyen jelentős előrelépés nem történt a fenti témákban, bár el kell ismerni sokat fejlődött a játék, javára, és talán a kisebb léptékű térkép-bővítések, meg a látótáv lefaragása a jó irány. De biztos nem jó irány az ultraHD textúra, és szerintem a HD modellek is ráértek volna... De pl. a Physicset is alig várom, az szerintem sokat változtat a csata dinamikáján.

[ Szerkesztve ]

We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.

(#74372) fradi81 válasza jano_77 (#74366) üzenetére


fradi81
veterán

A jobb felső sarokban meg kell nyomni az update stats gombot.

moto g72, Ninebot d28e

(#74373) emre


emre
veterán

9.4.1 Hotfix hamarosan.....

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#74374) h1mpi válasza emre (#74373) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Vannak benne hibák, amik engem is idegesítettek...

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#74375) Djuree


Djuree
félisten

nektek nem szarakodik a jimbo? 1.43-as van fent, sokszor ugrál a célkereszt, tegnap f2f nem tudtam becélozni egy e75 kupoláját, ilyen aprókat ugrált nagyon gyorsan a célkereszt, pont annyira hogy mellélőttem csak. :W
meg a töltésidőt is teljesen rosszul számolja. kiírja hogy 4mp még, aztán hirtelen leugrik nullára. :U

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#74376) jozefgucci1 válasza Djuree (#74365) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Tegnap nekem is első csatám BC-vel egy percig tartott . Mentünk a medekkel spotoltam egyet persze engem is észrevettek aztán amint elindultam a T92 belém vert egy 1900-at és véget is ért a csata . Amúgy ettől függetlenül ezután szerencsére jól ment . Visszaadta a rendszer amit előtte elvett. Azért voltak vicces pillanatok amikor RU aljába T30-al kritikust lőttem ami visszanézve láncnak adott a rendszer . Vagy ugyan ez a trollszakaszra aki behozott Tier10-be egy A20-at és a seggéről kritikusat lőtt az E100 :Y Szóval vannak vicces csaták . Viszont az utolsó bukó volt a legszebb . Szintén tier 10 csata amikor is berakott egy oldalra egy KItty-WHYMEE szakaszt hozzánk pedig piroskákat . Mondanom sem kell nem tartott a játék három percig sem és mi két tankot lőttünk ki ők meg mindet .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#74377) fradi81 válasza Djuree (#74375) üzenetére


fradi81
veterán

A töltésidő az nálam se az igazi.

moto g72, Ninebot d28e

(#74378) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Mines után a következő kedvencem az Abbey. Ennél több basecamper hevy nincs egyik mapon se...

Na a tegnapi után jön a mai bünti. +2 tier minden mecsben, alulról a 3. sornál még nem tett feljebb....

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#74379) emre válasza Djuree (#74375) üzenetére


emre
veterán

Úgy tudom nem a J1mb0-val van a gond.

(#74377) fradi81
A töltési idővel semmi gond nincs, csak adott esetben szarul jelzi a hátralévő időt attól függetlenül hogy hol áll a töltés.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#74380) KaLeun válasza jozefgucci1 (#74376) üzenetére


KaLeun
senior tag

Egy barom IS-8 behozott egy Matildát, a végén egy IS-7 rammolta. Első alkalommal a Matilda 38hp-t (ez volt szakaszuk össz. sebzése) vett le az IS-7-ből míg az 0-át a Matildából...

Cila

(#74381) jr1994 válasza h1mpi (#74378) üzenetére


jr1994
addikt

Érdekes én ilyen típusú büntit még nem vettem észre :U mellé menő lövések, szélsőséges végeredmények szoktak lenni de ilyen nem igazán

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#74382) h1mpi


h1mpi
nagyúr

A parancsnok1981 az PH-s tag?

Az előbbi sírásom ellenére úgy látszik alulról is lehet elsőnek lenni, ha nem +2-be tesz :)) Még csináltam mellé 1080 spot dmg-et is. Mondjuk csak 1. lett, de minden meccs így sikerülne, ha ennyire alul vagyok..

Következő meccs :U

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#74383) fradi81 válasza jr1994 (#74381) üzenetére


fradi81
veterán

Negatívan kell hozzáállni és akkor majd téged is büntet a rendszer :)

moto g72, Ninebot d28e

(#74384) zsolthee


zsolthee
senior tag

Nem is tudtam, hogy az ISU-t szemből (a lövegtől jobbra, fent) ki lehet gyújtani. :Y
Ott nem a lövésznek kéne lennie?
Replay

Nézegetem ezeket a replayeket, mert közel állok a WZ kifejlesztéséhez.
Kinek mi a véleménye róla?

[ Szerkesztve ]

(#74385) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Régebben a stat resetelte magát minden nap vagy minden belépésnél. Most meg folytatja...

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#74386) emre válasza h1mpi (#74385) üzenetére


emre
veterán

"minden nap vagy minden belépésnél"

nagyon nem mindegy :U

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#74387) fsb1000 válasza Djuree (#74365) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Ezt a stat összefoglalót melyik progi vagy Web oldal csinálja?

(#74388) jano_77 válasza rlazol (#74370) üzenetére


jano_77
nagyúr

az XVM mióta egy oldal? :F :U

(#74372) fradi81: elég régóta használom az oldalt és ismerem, tudom, hogy működik....köszi a segítségedet azért.

(#74376) jozefgucci1: tegnap többször is volt hasonló leosztású csatám, de egyszer megfordult a szerencse és mi nyertünk 15:1-re! Most mondom még1x, hogy ezt is utáltam és nem élveztem, mert szerintem ezek a csaták is egy kalap szamócát érnek! :P

(#74379) emre: pontosan. tegnap foglaltam össze a Fejlesztői Hírcsokor 104-105 és abban is volt erről szó, hogy ez egy bug, amiről tudnak és majd javítják....ha lesz idejük! :D

(#74387) fsb1000: WOTSTATS.org

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#74389) h1mpi válasza emre (#74386) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Attól függ melyiket használtam, de most egyiket se csinálja, hanem a tegnapit folytatja, ha nem resetelem...

Na én például mára abba is hagytam. Most már 100%, hogy nincs véletlen. Ezt direkt csinálja az a gennyes algoritmusa ennek a tetves WG-nek...

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#74390) emre válasza h1mpi (#74389) üzenetére


emre
veterán

az biztos hogy nincs véletlen...úgy hívják user error :DDD

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#74391) h1mpi válasza emre (#74390) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Lehet, ki is mentem inni egy kv-t. Mondjuk reggel a gyerek úgy felidegesített, hogy lehet kihat a játékomra :DDD

Azt melyik mod csinálja, hogy úgy kezd minden menetet, hogy teljesen a tankra van zoomolva és nem jegyzi meg, hogy az előző csatában hol állt a zoom mértéke?

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#74392) rlazol válasza S.Copperpot (#74371) üzenetére


rlazol
addikt

S.Copperpot: az szerintem is gáz, h a Grille majdnem az összes, a hummel és felette pedig már összes német az összes pályát keresztbe átlövi. Sokkal nehezebb lenne, ha -ugyan távolról - de az artynak is követnie kellene a csatát újra és újra lőpozíciót találni.
Mondom ezt artysként.

jano_77 persze, az nem egy általad felkereshető oldal, de mégiscsak egy szerver, amiről a mod veszi az adatokat.
De a lényeg ugyanaz, azt kell megnézni, melyik mikor frissít.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#74393) [HUN]Dani válasza zsolthee (#74384) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

A legtöbb orosz és kínai tankot szemből is ki lehet gyújtani sajnos.

magyarsrac

(#74394) Angel1981 válasza h1mpi (#74391) üzenetére


Angel1981
veterán

Nem azt mondtad, hogy hagyod inkább a KV-ágat? :D

(#74395) h1mpi válasza Angel1981 (#74394) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Nevetni fogsz, de a KV1-S idegesített fel :DDD Még egy poharat is összetörtem véletlen a konyhába.
Legszívesebben eladnám, hogy ne is tudjak játszani vele, de minden festés rajta van...

Használ valaki olyan mikrofont, ami csíptetős? Ha igen milyen minőségű, lehet normálisan hallani, amit beszél?

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#74396) jano_77 válasza emre (#74373) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ez amúgy akkor azt jelenti, hogy lehet újra moddolni? :F :Y

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#74397) Drenadar válasza h1mpi (#74395) üzenetére


Drenadar
veterán

nekem van és igen lehet, viszont az enyém nagyon halk, rá kellett dobnom az alaplap +30db-eljét is... viszont nem sistereg így sem, de nem értem miért ilyen nagyon halk.

(#74398) Angel1981 válasza h1mpi (#74395) üzenetére


Angel1981
veterán

Ha ennyire kínszenvedés egy tank, akkor válj meg tőle, hiába, hogy aranyad van benne.
Pár száz forintért (mert max. annyiban van az álcafestés) ne idegeskedj!

(#74399) jano_77 válasza Angel1981 (#74398) üzenetére


jano_77
nagyúr

én ebben a cipőben vagyok a KV-85-el! használható jószág, érdemes megtartani, egyáltalán kipróbálni? mert csak azért hagytam meg a KV-1S-t hogy megkapjam, de sokan azt mondták rá, hogy gyengébb lett......mi igaz ebből, mert ha az, akkor eladom, nem érdekel az sem, hogy végleges mindhárom álca fent van rajta. :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#74400) szallasi007


szallasi007
őstag

Hosszú lesz, ha valaki egyáltalán elolvassa.

Olvasgatom én itt mindennap ezeket a csal az rng, meg büdös az mm, meg SerB eladta a játékot az ördögnek és társait. Én csak azt nem értem hogy azt mivel magyarázzák a kételkedők meg a stathuszárok hogy léteznek kék meg csoda lila statos emberek? Ők meg mind WoT alkalmazottak és azért olyan jó a statjuk?

Kb. két hónapja játszok úgy hogy nem arra megyek hogy nyerni kell meg jaj milyen rossz a csapatom, hanem arra hogy minnél több legyen a damage-em (persze mikor H1mpi kollégával szakaszoztunk, kurvára nem ment de akkor azért meg kapkodtam mint egy barom) ezzel segítve a csapatot (ez durván 1k csata). Az első hónap eredménye 1500 wn8 a másodiké pedig 1800 az elmúlt két hét meg durván 2k wn8-at mutat, az meg hogy az elmúlt 48 óra masszívan 2800 wn8 gondolom az egyenesen hihetetlen.

Értem én hogy rettentő profi itt mindenki, de az off topicba több építő jellegű replay-t és infót osztanak meg az emberek mint itt, meg hogy Diegho-t kiutáltátok innen mert arcotokba mondta az őszintét az már vicc,de ezen túltettem magam.
Raknék fel én is szívesen replay-eket tankászról meg de sokat sebzésről meg spot damage helyekről, de mi a f@sznak. Kettőt raktam fel eddig a kutya nem nézte meg, cimborák videóit megnézitek de másét nem. Ha meg megnézitek azt nézitek kinek mekkora mákja volt az adott csatában, nem azt kéne hanem azt hogy hogyan gondolkodik, hová áll be, mikor mire lő, hogy helyezkedik csata közben az adott tank erősségeit hol használja.

Mostanában kezdtem el szakaszozni több emberrel, és rengeteg embernél látom, hallom hogy jaj van 30-35-40% esély kikaptunk. Esetek nagy többségében meg simán lehozzuk a meccset csak nem 3 perc alatt hanem 12, mert türelmesen kivárunk és a leggyengébbeket szedjük ki egymás után és sima win. Feltűnt még az is hogy senki nem szeret visszavonulni ha szopásra áll az adott oldal ahol van, nem inkább megáll valami fos helyen és megvárja míg ráesnek, minek? Rengeteg magyar youtube és twitch csatorna van ahol magyaráznak hogy mit miért csinál menet közbe, talán érdemes lenne megfogadni a máker lila statos emberek tanácsait.

Kötsög az MM: 8as vagy 10 tierben, most nem vagyok otthon, de tegnap Caernarvonnal tegnap 3k dam, 3k spot tier 10-ben, masszív "tomatokkal" voltam és fixen lehoztuk a meccset valami 15-3-ra és nem azért mert csaltunk, hanem mert az ment a csata alatt hogy fucking noobs, meg tomato team, hanem mindenki használta a térképet meg a varázs gombokat a sok buta kék meg lila ránk rontott és csdálkoztak amikor össztüzet kaptak.

Puszicsoki

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.