Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#64306) dfsz34 válasza Diarmand (#64299) üzenetére


dfsz34
őstag

Igen, nézz meg pinkman csatát, nézz meg EJ csatát T49-el, illetve most már én is próbálom ilyen stílusban tolni. Arra gondolok, hogy egyáltalán nem lapító sniper, hanem egyfajta sniper-agresszív scout keverékben kell vele játszani a kimagasló átlag sebzésért. Pontosan ezért nem tudnak ezzel tartósan jól játszani az emberek. Most nem arra gondolok, hogy megy vele a tomato 5 jó csatát és ő az istenkirály, hanem menjen vele mondjuk 500 csatát 1100 sebzés átlaggal vagy még többel, akkor igen, már kezdi érteni, hogyan kell ez a tankot használni.

Minden tankra igaz egyébként, hogy kimagasló átlagot csak agresszív stílusban lehet elérni, még a TD-re is, mert ha csak várod az ellenfelet valahol, akkor gyakran elkerül a fő csetepaté, ahol a sok sebzést lehet elérni.

A T49 esetében van még egyéb kényszer is erre, azaz arra, hogy az ellenfelet látótávon belülre közelítsem meg: a teljes becélzás igénye (nagy szórás), illetve viszonylag kevés lőszer. Közelebbről kevesebbet fogsz sebezni, cserébe gyakrabban spotolnak, meg kell tanulnod kezelni az artykat és bizony ki fognak szedni gyakrabban, mint gondolnád.

EJ-nek a híres 15 év prémet érő csatája úgy nézett ki, hogy kb a csata 4/5-ben folyamatosan spotolták. Pinkman csatáját is megnéztem, dettó, kb a csata 2/3-ban spotolják, mert közel van, de mégis használja a sniper technikát, amikor csak lehet, bokor, szikla, domb, minden szóba jöhető fedezék, csak annyira megy közel, ami még éppen elég, de a spotot ilyen távolságban nem lehet elkerülni, hanem meg kell tanulni a kockázatot lecsökkenteni.

EJ jobb csatái nagyon durvák ilyen szempontból, megy, forog, ott van mindenhol, spotolják és mégis, mintha ott sem lenne az ellenfél. Ez nagyon lazának néz ki, de garantálom, hogy odafigyel sok mindenre, sokkal több mindenre, mint akár én.

Egy átlagos T49 játékos ott vérzik el, hogy vagy pötyög távolról a bokorból és ha szerencséje van, akkor jön az ellenség és tud sebezni vagy az ellenkezője túl bátor és azonnal kiszedik. Nagyon keskeny és veszélyes az a határ és távolság, ahonnan és ahogyan a T49-el operálni kell a magas átlag sebzés érdekében.

(#64304) HáGé Ennek ellenére behúztam vele pár tank ászt a vége felé, miután fullos lett és már volt annyi kreditem, hogy modulokat, álca festést tudtam rárakni és 4 arany lőszert is tudtam vinni magammal. De ezzel ennyit tudok, evvan, nem fogok beledőlni a kardomba. Van rosszabb statisztikájú tankom is, keresgess még.

Egy igazi statpadder eleve fullos tankkal indít, jó legénységgel és felszereltséggel.

A wn8 rendszert úgy kell felfogni, mint egy visszajelzés. Értem, hogy aki nem képes egy rendszer keretében eredményt elérni, az a rendszert szokta bírálni. Én is bírálom, de más okból, mert nem minden része logikus és emiatt torzít soxor.

Beszélünk egy mérési rendszerről, amit nagyon sokan használnak a játékban és szeretnénk megérteni a működését és a hatás mechanizmusát. Most azzal oltani, hogy ez a statpadderkedés, súlyos hiba.

Nagyon sokat lehet tanulni a wn8 visszajelzésből és a saját statisztikádból, aminek a segítségével még jobb lehetsz, szerintem ostobaság ezt azonnal statpadderkedésnek beállítani.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.