Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#53137) dfsz34 válasza ddt500hu (#53127) üzenetére


dfsz34
őstag

5 betalált lövés sebzett 3,5e-t meg gondolom a láncleszedéses assist vagy spotoltál ellenfelet, de a spot-ra nem ad annyi kreditet. Ez tényleg közepes eredmény, annak is az alja inkább.

Lőttél hetet és sok hp-t vesztettél. Ezzel a tankkal pluszban csak akkor tudsz zárni, ha nem vesztesz sok hp-t, ami szinte lehetetlen, mert általában hp vesztés nélkül nincs sebzés az ágyúja ugyanis elég pontatlan, szóval vagy kivárod türelemmel a célzást vagy közel mész. Emellé legalább minden harmadik lövésed szép kövéret sebez és persze nem lősz sokat mellé, na akkor lehet pluszos, nekem volt már +6e köröm is vele.

AP löszert szerintem kapd is ki, maximum 2-t szabad vinni, ha több van benne, akkor ki vele. Csak arany. Drága a mulatság sajnos.

Még egy dolog, meg kell várni a teljes becélzást, mert érdekes módon nekem szinte kizárólag akkor adja be az átütést és a brutál sebzést. Eddig a rekordom 2121, amit egy maus tetejébe sikerült bevágnom, örült is neki és még az arty is kiakadt, hogy nagyobbat sebzek, mint ő. Persze lassan céloz, ami nagyon kockázatossá teszi a becélzást és ha mozog az ellen, akkor érdekes betalálni ezzel az ágyúval.

Full hp-ról egy lövéssel eddig csak kilencesek sikerültek, csak a nagyokat sorolnám fel e75, JT és m103.

Az igazi kín, amikor ki kell szedjek 3-400hp ellenfelet, mert az pazarlás, de nincs mit tenni. Az érzés amúgy is megfizethetetlen, amikor kidugja mondjuk a t34 vagy a jpze100 a tetejét és azt hiszik, hogy sérthetetlenek, aztán hamar rájönnek a garázsba menet, hogy nem volt jó ötlet az fv183-nak mutogatni bármilyen részüket is, ha nincs bőven hp-juk.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.