Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#52151) Atlantis válasza jano_77 (#52148) üzenetére


Atlantis
veterán

Nem tudom, ezen múlik-e, nekem semmi bajom a T-Home-mal.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#52152) Napfénysüti válasza scyllarus (#52125) üzenetére

Egyetértek. Nálam is sokadlagos a grafika főleg hogy minimumhoz közeli beállításokkal tolom és ígty is ugyanannyira beleélem magam mintha csilli-villi lenne minden. Inkább a több magos támogatást oldanák meg és akkor lehet még a gyengébb gépűek is kicsit feljebb tekerhetnék a beállításokat.

Més que un club!

(#52153) iwu válasza Angel1981 (#52149) üzenetére


iwu
addikt

egyik nagy kedvencem volt anno...! :R (máig aoe2-zöm is!)
a wot pedig van annyira szép már, hogy mással foglalkozzanak...szvsz.

[ Szerkesztve ]

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#52154) Djuree válasza Bingisz (#52144) üzenetére


Djuree
félisten

nekem 5 éve van t-home, soha semmi probléma nem volt...25 megás. szval a hiba lehet h az ön készülékében van... :U
hibás router beállítás, szar router stb...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#52155) jano_77 válasza Napfénysüti (#52152) üzenetére


jano_77
nagyúr

Egyet értek....szerintem sem a csicsával kellene foglalkozniuk! Pont leszarom, hogy mennyire kidolgozott egy csavar vagy szegecses illesztés a tankon (HD), meg mennyire lifeg egy antenna a tankon menet közben! Oldják meg végre - és ne tologassák folyamatosan maguk előtt - a többmagos használatot illetve a számtalan bug-ot, ami a verziók váltásakor folyamatosan előkerül vagy éppen vissza kerül a játékba!

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#52156) dfsz34


dfsz34
őstag

Na, offenzív chat miatt kaptam 3 napos chat ban-t.

Nagyszerű, de amilyen idióta felhozatal van, ki kellett osszam őket.

Amióta ennyi a primitív játékos, azóta nagyon keserves könnyű tankkal menni, de az akció miatt meg kell csinálnom 75 győzelmet és ráadásul az első 10-ben lenni, ami nekem legalábbis nem mindig sikerül, a győzelmet meg könnyű tankkal nem nagyon lehet lehozni, vagy nyer a csapat vagy nem, amit tudok megteszem, de észrevehetően nem nagyon tudom befolyásolni az eredményt.

Mindegy is, csak egy példa, amiért elküldtem a büdös csába az egész bandát. A varázserdő várt rám és nem szoktam egyből berohanni (hiába megy az ugatás, meg a kilövéssel való fenyegetőzés a chatben), hanem várok, hadd helyezkedjen el az ellenfél kényelmesen és még azt is megvárom, hogy a másik oldalon a dombon legyen valami aktivitás, mert a TD-k oda fordulnak, a többi tank meg ugye nem szokott mozdulni, de a tornyát legalább elfordítja és akkor már az könnyen sebezhető.

Csak 6 ellenség jelent meg a másik oldalon, úgyhogy már előre dörzsöltem a tenyerem a szép spot dmg-re, de hiába persze. Nem tudom miért, de az ellenfél még kb 2,5-3 perccel a kezdés után is mozgásban volt és kereste a helyét és a TD-k meg ba.ztak oldalra fordulni, nem érdekelte őket a célpont.

Úgyhogy súlyos hibát vétettem, olyan ellenséget spotoltam fel, akik még mozogtak és akik nem az oldalukat mutatták. Így a hatás az lett, hogy szereztem 473 spot dmg-t 7-8 ellenséges tankon és természetesen ők kilőttek engem, bár a kőházig azért eljutottam és nem sok hiányzott, hogy az artyt is spotoljam.

Ennyi célpont és szinte nulla sebzés? Mert mozogtak és mert be voltak forgatva és mert nem az oldalukat mutatták, a moronok ilyenkor nem tudnak sebző lövést leadni a rendelkezésre álló 20-25 másodperces időintervallumban.

Ez csak egy tipikus példa, hogy mennyire nehéz a felderítő dolga és ha ilyen a csapat, akkor mennyire nem lehet számítani a spot dmg-re sem. Radásul folyamatosan inzultálnak, ha passzív módon spotolok és véletlen elfoglalom a nagy tank bokrát, akkor kitol onnan (pl egy is3, ami annyira vaksi, hogy mit akar ott egész pontosan csinálni? ja menjek és haljak meg, hogy neki legyen célpontja) stb.

Nem fog hiányozni a chat, lehet, hogy ki is kapcsolom örökre.

(#52157) Djuree válasza dfsz34 (#52156) üzenetére


Djuree
félisten

én már kikapcsoltam a csetet. sokszor akarok beírni vmi lebaszást de mindig ráeszmélek h hoppá, nem tudok. :DDD :C így ban se lesz, meg van oldva, meg nem is idegelem fel magam annyira. látom h hülyék, jóvan, le vannak fosva. :)) teljesen közömbössé teszem magam a hülyékkel szemben.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#52158) yarsley válasza dfsz34 (#52156) üzenetére


yarsley
aktív tag

Egyszer egy pro 60%+-os scoutnal lattam, hogy nem bement a varazserdobe, hanem 1-2 meterrel mellette (nyugati oldalan) ment el. Ott fel tudsz spottolni szinte mindenkit, es nehezebb target vagy, mert az erdo szele kicsit dombosabb.

... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir

(#52159) Atlantis válasza Djuree (#52157) üzenetére


Atlantis
veterán

Én is kikapcsoltam, amint lehetett. Sokkal jobb, hogy nem látom, hogy olyanok núboznak le, akiknek néha igazuk van. :)

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#52160) Mark_o válasza dfsz34 (#52156) üzenetére


Mark_o
tag

Csak támogatni tudom.
Két év és 14 K cseta után mondom ezt.
Mióta kikapcsoltam wot idegesítő értéke jelentősen csökkent, és nem érzem úgy lemaradnék chatben elhangzott taktikákról :DD

Az élet olyan mint a sakk : sok a paraszt!

(#52161) dfsz34 válasza yarsley (#52158) üzenetére


dfsz34
őstag

Ez tényleg így van, de mivel egyedüli scout voltam, megpróbáltam az artyt megtalálni, mint másodlagos célpont. Néha bejönnek az erdőbe, de leggyakrabban a kőház mögött a kis emelkedőn szoktak tanyázni.

Az erdő mellett mentem már el és valóban egy nagyon jó felderítési útvonal, de egy gondot látok vele. Az ellenfél általában a térkép szélén szokott támadni az erdőben és őket nem látom onnan. Ha több felderítő van, akkor viszont tényleg ez a leghatásosabb, egy menjen az erdőben a térkép szélénél és egy meg az erdőn kívül nagyjából takarásban és mindenkit megtalálnak az biztos.

(#52162) Ry0K3N válasza dfsz34 (#52156) üzenetére


Ry0K3N
senior tag

Engem múltkor t21-el akart kilőni az egyik proto mert nem volt kedvem szétlövetni magam el hallufon az első két percben. :D

"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."

(#52163) Pete55555 válasza mcwolf79 (#52124) üzenetére


Pete55555
addikt

Teszten E4-el meglőttem egy fullhp-s IS-7-et a hasán. Repült a tornya... ;]

...Szeretem leracsniztatni...

(#52164) Zadia válasza Ry0K3N (#52162) üzenetére


Zadia
senior tag

Az ilyet megfigyeltem én is,bár jelenleg nincs könnyű tankom,de néha van úgy ,hogy nem kell belerohanni rögtön az ellenfélbe.Ekkor jön a noobozás meg szitkozódás,hogy miért nem spottol és tetejébe olyanoktól akik megtehetnék,hogy skoutoljanak,mert ugye gyors med tank van alattuk.Á ők nem inkább állnak a szikla mögött mint egy TD és vadásznak ;] ,közben meg szidják a könnyű tankos emberkét.

(#52165) Angel1981 válasza Mark_o (#52160) üzenetére


Angel1981
veterán

Pontosan így érzek én is, baromira nem hiányzik a chat!

(#52166) csapee válasza dfsz34 (#52161) üzenetére


csapee
senior tag

Az erdo mellett azert jo mert el kell forogniuk ha ki akarnak loni, olyankor meg mar minden hulye be tudja loni a torony hatuljat. Egyszer volt igy ropke 7e spot sebzes, de tenyleg ongyilkos kuldetes a legtobbszor mert utana nincs hova bujni.

Csapee

(#52167) joergie válasza Bingisz (#52099) üzenetére


joergie
őstag

igen tényleg az volt. de az email sehol. de annyira korrekt az alienware oldala hogy ott is ott van a key. be is aktiváltam köszönöm a segítséget :R

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#52168) Simulacrum válasza dfsz34 (#52156) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Pár napja kb. ugyanezt írtam le. Minden elismerésem az olyan jó játékosnak, aki light tankkal mer játszani.

Mikor kék játékos osztja nekem az észt, hogy hogyan kellene könnyűtankkal játszanom és kilövéssel fenyeget, ha nem spotolok neki, akkor még bennem is felmegy a pumpa. Hogy lett ez kék, ha fogalma nincs róla, hogy talán nem az a jó scout aki azonnal meghal, de ő egyet tud lőni az ellenre?
Már kék játékostól se lehet elvárni úgy látom, hogy elhiggye tudom mit csinálok. Akkor mit várhatok egy pirostól vajon?

[ Szerkesztve ]

(#52169) Simulacrum válasza csapee (#52166) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Igen, ez a gond ezzel, hogy ott nincs visszaút. Az erdő szélén való spotkor vissza lehet kicsit gurulni és a kis dombosodás megfoghatja az ellen lövéseit.

(#52170) dvids válasza Simulacrum (#52168) üzenetére


dvids
aktív tag

Ez a statfetisizmus ártalma.

(#52171) scyllarus


scyllarus
veterán

Az amerikai szerveren is lag volt, másnak, más szolgáltatótól. Ez a WG sara.
Az AMX 12t-m meg 2 hónapja megvan, de még egy kört sem mentem vele. Egyszerűen félek az idióta csapattársak + 0 sikerélmény rám váró keverékétől...

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#52172) xenom0rph válasza Simulacrum (#52168) üzenetére


xenom0rph
őstag

Úgy olvasom, hogy te értesz a light tankokhoz. Én most a T21-et húzom (próbálom húzni) de nem igazán megy vele a játék.. Hogyan milyen stílusban próbáljam használni? :F mert szinte csak vesztes csatákat megyek vele. Annyira nem is gyors :/

[ Szerkesztve ]

halahala

(#52173) Lunky88 válasza scyllarus (#52171) üzenetére


Lunky88
tag

A kis tier 4-es A-20-al van esetleg tapasztalatod? Én azt nyúzom egy ideje, kisebb nagyobb sikerrel... :D

"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"

(#52174) Angel1981 válasza Simulacrum (#52168) üzenetére


Angel1981
veterán

Lőjön csak, majd jön érte az 1 hét / 1 hónap pihi!
Jól tette a WG, hogy bekeményített TK tekintetében, tényleg kevesebb a TK troll!

(#52175) Napfénysüti válasza scyllarus (#52171) üzenetére

AMX 12t elég érdekes egy jószág. Sokkal lassabb és kevésbé agilis mint az ELC AMX. A 13 75 már jobb lesz én egyelőre annál tartok de abbahagytam. A 12t-t kevesen szeretik mert ezen az ágon gyengébb a mobilitása mint a többinek.

Més que un club!

(#52176) Ry0K3N válasza xenom0rph (#52172) üzenetére


Ry0K3N
senior tag

A hulldownos kikukucskálós aktívspot stílussal. Ha van majrélámpa lehet passzív spottolni is de lehet mire kugyullad meghalsz mert előszeretettel dobálja tier 8-9-be. :D

"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."

(#52177) SoulReaver válasza Angel1981 (#52174) üzenetére


SoulReaver
veterán

Én pont most lőttem ki egy nyomorék naracs t-54 -et, mert mentem neki segíteni 4 tank ellen, erre elém áll, mikor vissza tolattam volna, blokkolt, menekülni akartam, elém állt, kaptam miatta sebzést, na mondom ha ilyen nyomi vagy akkor szájonárá... 15:58 ig pihizek, addig kajálok stb.. XD

De am. nem értem miért ad esélyt rá, h a csapattársadba beletudj lőni...

[ Szerkesztve ]

(#52178) yarsley válasza csapee (#52166) üzenetére


yarsley
aktív tag

Egy laza 180 ha meg eletben vagy az erdo vegen, es visszamesz ahonnan jottel. Mondjuk ha felspottoltal 3-4 tankot utanna mar lehet is fordulni.
Tegnap lett elit a 13-90-esem, iszonyat elvezetes volt vele jatszani full camo-s legenyseggel. Ha barmikor ugy ereztem, hogy sz.r a support akkor egyszeruen odebaltam. Csata kozepen akar heavyket is lehet apritani, ha nekialnak kozelharcban izmoskodni. (Mondjuk support TD-kre figyelni kell)

... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir

(#52179) PaJa1


PaJa1
őstag

Én a chatet nem kapcsolom ki, a hülyeségek és a spam tényleg indokolná, de az esetek többségében tanács, figyelmeztetés megy rajta. A végén meg hülyézem a mieinket ha tényleg nem akarnak nyerni :D Még nem volt eltiltás

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#52180) Djuree válasza PaJa1 (#52179) üzenetére


Djuree
félisten

" de az esetek többségében tanács, figyelmeztetés megy rajta"
te melyik játékkal játszol? ez itt a world of tanks nevezetű tankos játék topikja. :K

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#52181) dvids válasza Napfénysüti (#52175) üzenetére


dvids
aktív tag

Igen, a 12t nem valami fényes darab. Az ELC kiemelkedik a nagyon alacsony profiljával és mozgékonyságával, a 12t után a 13 75 lényegében teljesen ugyanaz a játékstílus, csak sokkal jobb mindenben, a 13 90 meg még egy szintben előre lép. Az ELC-t és a 13 90-et megtartottam, azok a fun tankok a vonalon, a köztes az csak időtöltés amíg kihúzza az ember a többit. Persze azok se rossz masinák.

(#52182) Simulacrum válasza xenom0rph (#52172) üzenetére


Simulacrum
senior tag

(#52183) jano_77 válasza SoulReaver (#52177) üzenetére


jano_77
nagyúr

Tedd fel EZT a modot és nem lesz többet problémád a saját tank kilövésével! Persze, ha van ellenséges tank köztetek, akkor tudsz rá lőni vagy ha lövés közben megnyomod a bal oldali ALT gombot, akkor szintén.
Szerintem nagyon hasznos, engem gyanítom sok bantól mentett már meg. ;]
Persze volt olyan, mikor annyira elszakadt a cérna, hogy lenyomtam az ALT-ot és csak azért is bele lőttem a retard majomba! :P

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#52184) Angel1981 válasza Djuree (#52180) üzenetére


Angel1981
veterán

Pont ez jutott nekem is az eszembe! :D

(#52185) SoulReaver válasza jano_77 (#52183) üzenetére


SoulReaver
veterán

Eltünteti a csapattársakat? :)

(#52186) Zadia válasza Napfénysüti (#52175) üzenetére


Zadia
senior tag

Ezeket jó tudni,mert készülök light tankot venni,de én a T21 és az 59-16 között vacilálok.
Esetleg MT-25

Főleg ha lesz esetleg valamilyen akció ( leárazás) a hétvégén.

[ Szerkesztve ]

(#52187) scyllarus válasza Lunky88 (#52173) üzenetére


scyllarus
veterán

Akkoriban csak az az út vezetett a T-34-hez, máshonnan nem lehetett kifejleszteni. Gyűlöltem minden percét a vele töltött játéknak. Na jó, nem, volt 2 perc egyszer, amit élveztem. T8-as csatában Wideparkon előrerongyoltam a sínek mellett, megkerültem valamelyik orosz 8-as TD-t, és lövöldöztem a fenekén az ajtót. Forgolódott szegény, de esélye sem volt. Persze azzal a nagyszerű ágyúval sokáig puffogtattam, 14 lövésből elment 75% HP-ja, aztán visszajött egy T-29-ük, és egy lövéssel kiszedett.. Az poénos volt addig. Akik nálam sokkal jobban értenek a lightokhoz, azok is azt mondják, hogy az egy fos. Túl kell rajta valahogy lenni. A Tank Ász meglett vele valahogy, már nem emlékszem hogy, de nem szerettem, nagyon nem. Amíg nem játszottam a B1-gyel, "a játék szerintem legsz.rabb tankja" büszke cím birtokosa volt.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#52188) myckey válasza Zadia (#52186) üzenetére


myckey
veterán

WZ-131-132 nagyon jó gép
szarrá lehet copatni az ellenfelet,és mellé sok sebzést is ki lehet osztani
T71 megint nagyon jó kis tank,táras style

mindkét gépet vedd meg.
de a tr6 egyiknél sem annyira kiemelkedő,sztm!

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#52189) Bingisz válasza Zadia (#52186) üzenetére


Bingisz
addikt

Minek neked light?
Hogy rendesen light tankozz, vagy csak át akarsz rajtuk menni, hogy kihúzd az adott ág következő tankját?
Mert az első esetre én egyiket sem ajánlanám a 3 közül. Arra ott a Chaffe, a kis Leopard, vagy a Luchs. Vagy nagyobb tierben a francia és a kínai tier 7-8 light, és persze a T71.

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#52190) Bad Pritt válasza SoulReaver (#52177) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Nagyon zsír, addigra kb hazaérek :P

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#52191) Švejk válasza scyllarus (#52187) üzenetére


Švejk
őstag

A B1 pedig korrekt masina volt, én szerettem. Az AMX40, na az kegyetlen. Bár Top Gunom majdnem lett vele, az csoda volt. Az A20-al is megküzdöttem rendesen.

(#52192) Zadia válasza Bingisz (#52189) üzenetére


Zadia
senior tag

1,át kell verekednem magam rajtuk.
2,egyenlőre 1-re van kreditem.
3,ha bejön és megy velük,akkor a végén megtartanám a T71-et vagy WZ-132-őt.

Jelenleg amit nagyon megbántam,hogy megvettem az az M26 Pershing.

[ Szerkesztve ]

(#52193) Bingisz válasza Zadia (#52192) üzenetére


Bingisz
addikt

Hát annyit tudok mondani, hogy szerintem az 59-16 nagyobb szívás. Mondjuk a T21-se leányálom.
Részemről most passzolom a kérdést. :B

A Pershing viszont jó kis gép. Csak rá kell érezni.

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#52194) xenom0rph válasza Bingisz (#52193) üzenetére


xenom0rph
őstag

Én se tudom hogy szedek össze 60k XPt, a T21-gyel

halahala

(#52195) Máté94 válasza Bingisz (#52193) üzenetére


Máté94
addikt

Pedig T21 remek gép, ha ráérez az ember, ahogy VK 28.01 is howitzer-rel. Nekem light tank ekkora meglepetést nem okozott sosem használhatóságban.

59-16 pedig tényleg rémes, hiába táras.

(#52196) Zadia válasza Bingisz (#52193) üzenetére


Zadia
senior tag

Messze nem érzem jónak a medek közül,pedig van Panther II-őm , T-44-em is.
Ezek közül a legjobb a T-44.

myckey: A T20-al jó volt a játék. Sőt élvezetes.Gyors volt pörgöt - forgot.
A Pershing ehhez képest lomha amilyen szintekre berak tier 9-10 közé ott a löveg nem nagyon ér semmit,bár fordulni jól fordul.

[ Szerkesztve ]

(#52197) myckey válasza Bingisz (#52193) üzenetére


myckey
veterán

mikor volt az is-6 event,há az elején verdestem a fejem a falba,hogy mi az anyját kezdjek az 59-16 mahinával :C

azt a végére valahogy átverekedtem magam rajta :))

Zadia
igazából sztm egyik se rossz gép.
mellé lehetne mondai még akár az indijány parízert,vagy a japó tr8 medet is.
jók a tr8 medek.mérföldekkel használhatóbbak mint a tr7 -ek :DD

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#52198) yarsley válasza Simulacrum (#52182) üzenetére


yarsley
aktív tag

Egy adag paradicsom kozott nem igazan derul ki semmi a tankrol.

... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir

(#52199) Angel1981 válasza yarsley (#52198) üzenetére


Angel1981
veterán

Egyetértek, a legutóbbi videójával is ez a bajom.
Igen, nagyon jó játékos, ez nem vita tárgya, de amikor EKKORA GYÖKÉR az ellenség, az nem mutat meg szinte semmit magából a tankból, így a hozzá fűződő dicséreteket is kicsit hiteltelenné teszi!
Többek között ezt a meccset is nem ő nyerte meg, hanem az ellenség vesztette el - szerintem még egy IS-3-mal is lehozta volna!
(Nem véletlen, hogy még véletlenül sem mutatja az ellenség eredményeit - szerintem akár 10 nulla dmg-s is lehet köztük! :D :((( ).

[ Szerkesztve ]

(#52200) Pete55555 válasza Simulacrum (#52168) üzenetére


Pete55555
addikt

Pár napja kb. ugyanezt írtam le. Minden elismerésem az olyan jó játékosnak, aki light tankkal mer játszani.

Köszönöm :R :D

...Szeretem leracsniztatni...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.