Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#42806) Tiszteletes válasza jano_77 (#42776) üzenetére


Tiszteletes
aktív tag

Hát biza így van jancsi! :-) Azért remélem egyszer mi is felnövünk és elhagyjuk ezt a csúnya és nem mellesleg képességrontó szentségelést. Javaslom amúgy próbáld ki a játékot egyszer Scharnhorst-tal! Ő a béke rendíthetetlen szigete, és ez a nyugalom rád is át fog ragadni, ennek eredményeként pontosabban, jobban fog menni a játék. Ügyes medes, tehát neked most épp kapóra fog jönni. Nincs a klánban, de kis alien fejét időnként láthatod a szakasz szobákban. Jah és gartula a landinghoz!

Azért elgondolkodom néha mi fordul meg egyik-másik játékos fejében. Tegnapelőtt is. Épp egyensúlyozom a 8-as trógerrel egy sziklameredély szélén. Már nem billeg a tank. Tudom, hogyha nem mocorgok senki nem vesz észre bokor híján sem. Megjelenik a lőni való óvatlan ellenség. Rá-zommolok, és azt veszem észre, hogy a tank fölfelé eltűnik egy billenéssel a látóteremből és én a szakadék alja felé tartok. Lor40 1200 effis játékos volt olyan kedves és lelökött a lejtőn. Lánc persze lehullik spotot megkapom, 3 sec és kilőnek.

Írom neki ékes angolsággal, hogy mégis mi a jó ku*va anyjáért kellett ezt csinálni? Válaszul beírja nekem, hogy: Túl sok a TD, menjek rendes tankkal. NORMÁLIS AZ ILYEN?

Szerencsére szakaszban voltunk így megkértem a baráti ISU-152-t hogy egy 800 közeli végbél mellé adott injekcióval tüntesse el a söpredéket, amit kisvártatva meg is tett. Az ilyen galádságok megtorlását viszont a következő patchben már nem lehet majd megoldani. :-( A feljelentési rendszert meg szerintem említeni is kár....

[ Szerkesztve ]

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.