Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#42635) LZs?! válasza KaLeun (#42616) üzenetére


LZs?!
aktív tag

Aztán ott az arany téma. Tegnap megjegyeztem egy erősen páncélozott tankokra (T-44, AMX 13 75, vmi WZ) csak aranyat pufogtató O430II-nek, hogy ezeket simán lőheti ám normál lőszerrel is. Válasz tipikus,mint a parancsra tettem: neked is ott van, mindenki használhatja. Minek? Sima AP is átvitte őket. Neked is ott van... Itt pár támogatóra lelt, felbátorodott. Mindenki használhatja, noob. Noob? Mert papír tankokra nem arannyal lövöldözök? Jött a szokásos nagyképű duma néhány "neked is ott van" társaságában.

Csak azt nem értem, hogy az ilyen aranyhuszároknak miért kell ezt végig bizonygatni? Miért fáj nekik annyira ha valaki nevén nevezi a dolgokat? Gondolom csak arannyal tudnak érvényesülni és a gatyájuk is rámegy, így aztán savanyú a szőlő. Mert egy pl. KAZNA-s aranyat spammelő T57 szakasznál fel sem merül bennem, hogy esetleg nincs kreditük aranyra, de az ilyen gyökereknél meg igen.

Pár gondolat erre, csak általánosságban.

Szerintem itt nem arroganciáról van szó, hanem tele van a hócipőjük azzal, hogy a "goldammo" kérdést feszegetik nekik. Egy dologban igazuk van: a lehetőség mindenkinek adott. Aki goldot használ, az legfeljebb pillanatnyi előnyben van azzal szemben, aki adott csatában éppen nem; de utána bárki bemehet a 'Service' oldalra és telepumpálhatja a rekeszt azzal, ami neki kell.

Mi a gond ezzel: drága? Nem etikus? Low-skill? Rombolja a játékélményt?

Lehet; akár a fentiek mind egyszerre - és?

Ha valakinek a folyamatos sikerélmény érdekében (vagy csak a folyamatos kudarc elkerülésére) ez kell, akkor ezt fogja csinálni - és mivel a játék része, nem is lehet vagy kell szankcionálni.

Mindenki teljesíteni (dmg & kill) akar és nyerni - gondolom én -, csak valaki fordulatszámból (core features & skill), míg más nyomatékból (metagame) próbálja kifutni magát.

Anno tizenéves koromban gyakran jártunk a ki a Hajógyári szigetre péntekenként előforduló gyorsulási "versenyre", ami nagyjából arról szólt, hogy akit érdekelt, az kihozta amije volt és "tolta" neki.

Az elején csak "apu autója", a két kiló kenyér árából szerzett "rizsrakéták" és "bömösök" és hasonlók fordultak elő, majd évek alatt szépen felbukkantak a wannabe-k is, akik között bőven akadt olyan, aki biztosra akart menni és tellet is neki rá, így vagy úgy: WRX STI, Carrera, "csak-ezért-hozattam-be-S2000", stb.

Természetesen ezek még komfortfokozatban hagyott váltóval, kuplungot/gumit zabáló riszálós indulásokkal is otthagyták azokat a "célgépeket", amiket leginkább munkába járásra méreteztek, vagy jobb esetben erre a célra építettek az érdeklődők, de gombokból - just for fun...

Méltányos: nem.
Igazságos: igen.
Etikus: összességében igen; csak egy elvárás volt: ne veszélyeztesd a másikat. Ez egyébként sokszor a wannabe driver-eknek okozott gondot, de akkor ők ezért lettek kipakolva és nem azért mert OP-ok voltak.

Amikor már a TV2 is felkapta - bőven a fénykor után

[ Szerkesztve ]

Nevermind...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.