Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#36633) Kean_Sorbo válasza Stigma.HC (#36610) üzenetére


Kean_Sorbo
őstag

Hát pedig jobb ha elhiszed. Én egy nagyon nyugodt természetű ember vagyok, de ma már nagyon kihozott ez a szar a sodromból. Éppen az előbb mentem a Jagdpanzerral. E 75-öt magasról lövöm, jól rálátni. Négyet lőttem rá, amiből 4 talált (a manus négyszer beszélt hozzám), ebből a végén hármat írt ki. Az első átütés(?), a második pattant(!), a harmadik már gold átüt(?), a negyedik meg hab a tortán. Ebből sikerült 0 sebeznem. Aztán megdöbbenve láttam végén, hogy 0 a páncélátütésem (kérdem ez hogyan?). Az E 75 írja hogy balfasz vagyok, én meg rá hogy szerencsés mert máskor átgázolok rajta 1 lövésből. Tehát ha az MM nem is, de a találati algoritmus bizony nagyon is megtud gyalázni, és ez a kiszámíthatatlanság a legnagyobb hibája ennek a "játéknak". Ezért van az a sok keserű szájízű ember. Talán ha kutyaszart ennék is jobb képet vágnék mint a mostani meccs után. Szégyen ez a "véletlen" generátor. 25% minek? Talán 5, a való életben meg 0. Ha én egy ágyúból rápirítok ötször valamire, ha átüti akkor ötször fogja átütni. Aki foglalkozik lőszerekkel az tudja, hogy a puskaport grammra ki kell számolni, a torkolati sebesség általában ugyanannyi. A nagy történelemhűségben nem. Itt bizony 66% :Y lehet két töltet között! Persze így a programozott csalást le lehet ennyivel rendezni. Akkor írja ki bassza meg, hogy mennyi éppen a szopószázalék, és ha nem tetszik akkor nem megyek ki lőni, mert minek hisz felesleges. Ami meg érdekes, hogy a két töltőm századmásodpercre mindig ugyanúgy betudja tölteni a löveget. Miért? Jürgennek soha nem viszket a segge, vagy fáj a körme?

Szarom le holnap megyek horgászni. Főzök egy jó csülökpörköltet, magyaros fűszeres tárcsán sütött krumplival. Megkóstoljuk a nemrég főzött házi pálinkákat, oszt jó napot. ;]

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.