Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #220573 üzenetére
És amúgy is, ha jól tudom, van ingyenes döntögetős mod is. EZ megint az a tipikus Egységsugarú Józsi, aki minden "anomáliára" cheat-et kiált, de nem hajlandó kicsit sem foglalkozni a játékmechanikával.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz kchryss #220582 üzenetére
Ez randomban is így van? Nekem elég sok olyan eset rémlik, hogy amikor leesik a spot az ellenről, és ha utána rögtön kap találatot, akkor nálam felvillant az assist, és írja, hogy mennyit sebeztek bele. Tracknél is, és nem egyszer stunnál is, amikor visszaszámlálás közben leesik róla a spot, de a többiek még lövik a helyet, vagy kap egy blindot a másik artytól.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
hulp01
senior tag
válasz e-newsee #220604 üzenetére
Nem lehet, hogy csak szimpla szinkronizációs probléma? Ez olyankor szokott lenni, amikor a két esemény szinte egyszerre következik be.
Lövésnél van olyan, hogy a te látókörödben már nincs benn az ellenfél tankja, de ha lövöd és a csapat számára még spottolva van, akkor kiírja, hogy mennyit sebeztél, és hozzá is adja a látható sebzéshez. -
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #220606 üzenetére
Ahhoz sokkal később. Sokszor a tárasok még kilövik a tárat a blindra, nekem meg folyamatosan írja fel az assistot. De majd megfigyelem legközelebb, ha ilyen lesz. Elvileg a replayen is látszania kell.
[ Szerkesztve ]
-
Barret001
addikt
Igen meg fog lepődni Gagarin,mikor beül egy német tankba
-
Barret001
addikt
válasz 5-ös kezelő #220619 üzenetére
Szerencsére a wotban ez nem okoz problémát
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Cobra medál, ami a Prime Gaminges loot dropban van tulajdonképp micsoda? Nem találom sehol, azt hittem ilyen jelvény hülyeség, ami a neved előtt van, de nincs a listában.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
zozyk
addikt
Srácok, nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de az én véleményem az, hogy a mostani ranked tönkrevágta a Tier IX-X játékot is....
Ennyi hátul kempelő és csak a +1-2 lövésre váró TierX tankot, amit mostanában látok, egyszerűen nem is értem....VIII-IX tier vívja a csatát, a "nagyok" meg fappolnak hátul...
-
zozyk
addikt
válasz Bad Pritt #220627 üzenetére
A full tierX eddig is nyomi volt szerintem...
De most szerintem kiemelkedően várják az alacsonyabb tiertől hogy megoldják a csatát, és hogy + 1-2 lövést még ők be tudjanak vinni...
*szerk: És ez csak most azért tűnt fel, mert szinte csak VIII-IX tier-t játszom...
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz zozyk #220629 üzenetére
Csata után nézd meg ezeknek a kemper 10-eseknek a szolgálati naplóját hogy mennyi csatát játszottak a mostani rankeden.
Ha valaki kiseggelte a rankedet sok száz csatával kempelve az lehet hogy szerepben marad. Viszont a wot játékosok nagy része hobbi játékos és sokan még azt sem tudják hogy egyáltalán van rangsorolt csata. Így szerintem különösebben nincs ráhatással a ranked a random játékra. A bosszantó kemper top tier heavy csapattárs a ranked előtt is gyakori jelenség volt. -
Viktoár
addikt
Hát én nem tudom, sokat megyek maus-sal (elég ratyi mostanság) de nem nagyon állok meg. Ha odaérek a frontvonalra, nem állok meg. Elkezdem betolni és ha van 1-2 tökösebb csapattársam akkor segítenek és áttoljuk a kempelő beszari ellenfelet. Általában felveszem a lövéseket, erre való ez a tank és közben aprítjuk őket. Persze sokszor nem jön be a taktika de akkor már az úgy is egy kalap szar csata.
Üdv:Viktor
-
Swinegod
őstag
Már nem is tudom hol hallottam ezt, de eddig igaznak látszott, hogy a legelső csatád egy tankkal a játékban mindig top tierként fog bedobni, aka, tier 8-as tankkal mindig a legelső csatád tier 6-osok ellen lesz
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Szibilla
aktív tag
Szerintetek megint akciósak lesznek a tankok hétvégén? Meglepett, hogy ma is 5* szorzó van és meg kéne vennem pár T5-öst, de így nem mertem.
-
Swinegod
őstag
Csak nekem halott a Wargaming oldala?
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Ármester
A prime-ban beváltott bérlős tankokat mikor kéne megkapni?
A többi cuccot már megkaptam, de a tankokat nem látom.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
notika77
senior tag
válasz SyMbioTe #220642 üzenetére
Ha kiválasztottad melyiket akarod, akkor azonnal. Úgy emlékszem a depóban jelenik meg legalul (vagy legfelül) a választó képernyő.
ui.: ha használsz modokat, akkor lehet, hogy alapból ki vannak szűrve a tanklistádból a bérelt járművek. Ha ez a helyzet akkor a tankválasztó elején a tank gombra kattintva majd, ha kell, akkor lefelé görgetve egy óra ikonos gombbal tudod kikapcsolni a szűrést
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz notika77 #220643 üzenetére
Jaa, hogy választhatok ennyi cuccból, ez nem volt még. Köszi, megvannak így már
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
peterson79
őstag
Most Én tanultam meg játszani vagy olyan tankkal megyek amivel tudok is vagy etet a WG?
Amúgy még nem is a legjobb legénységgel, de az AMX M4 51 valami brutál jó tank
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Nem csak akkor kellene "megnyitottnak" lennie a 3-asz szintnek, ha van hozzá elegendő pontom (300)?
Én nyitottnak látom, mert a következő szintnél látszódik is a lakat, hogy az még nem elérhető, ellenben mikor rányomtam, hogy átvegyem, azt írja, hogy nincs elegendő pontom hozzá - hiszen ahogy lent látszódik csak 150 pontom van!
De akkor hogy van ez?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Ármester
válasz jano_77 #220646 üzenetére
Nem úgy van, hogy a szint meg van nyitva (mert az előzőt kivaktottad), de mivel nincs megvéve a következőn még lakat van.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest