- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
po1son #259451 üzenetére
Gratula.Legtöbb csatám az ELC van. 2 csík van az enyémen,de én nem gunmarkolok,nincs idegrendszerem hozzá
Illetve átlagjátékosként a kettő is csoda,h úgy magától meglett. Nagyon fun vele a játék. Simán ülök vele 10 percet a bokorba és élvezem,h mindenki kering körülöttem. Màs tankokkal meg egy percet nem tudok egyhelyben lenni
-
jano_77
nagyúr
válasz
po1son #259352 üzenetére
Köszi...ennyire nem vagyok perfect az oldal használatában
Segítsetek nekem pls összevetni két csatát! Mindkettőben Prototipo 6 voltam és tier9 tankok ellen!
1. csata tegnap 3.4K dmg és 4 kill = Tank ÁSZ
2, csata 3.7K dmg és 6 kill_Top Gun, Oskin, Harckocsizó mesterlövész = 2.osztályHogy jön ki a WG matekja?
-
válasz
po1son #259349 üzenetére
Február környékén hagytam abba a wotot. Fejest ugrottam az "offline" játékok világába. Most bepótolok sok mindent ami a wot "miatt" kimaradt. Próbálok felzárkózni a woton kívüli gaming világ helyzetéből. Itt sincsenek szentek. Mindenki kb a bevétel oldaláról néz mindent. A wg húzásai mind arra mennek hogy a nap végén bevételt termeljen. És persze többet mint amit tegnap. Ha esik a játékosállomány akkor a bevételkiesést kötelezően vissza kell termelni. Olyan megoldásokkal amik jobban fejik a megmaradt fizetőképes állományt. Lásd ezek a tieres ládák vagy mik 2 hónappal ezelőtt. Ezt már nem követtem annyira nyomon mert nem játszottam. Egy biztos live service játék közelébe mint a wot egy darabig biztos nem megyek. Ezen a "másik" oldalon van annyi előnyöm hogy a pénzem okosabban elkölthetem. Pl cyberpunk2077. Amikor kijött jó drágán a játék botrány övezte rengeteg szempontból. Optimalizálatlan plussz rengeteg bug. Most két évvel később a hibái kijavítva és akcióban 25 euróért megvettem és egy nagyon fasza élménnyben lehet részem. Megvan mindenkinek a lehetősége hogy a pénzével szavazzon. Ez a wotnál is igaz.
-
Baltazár123
őstag
válasz
po1son #259337 üzenetére
Aslain is panaszkodik, most töltöttem le és írja, hogy csúnyán visszaesett a patreon tagság létszáma, amivel együtt a bevétele is. Biztos, hogy sok munkaórát belerak, de a panaszkodásból arra következtetek, hogy leszálló ágban van ő is.
Szoktam neki adni pár havonta, de most már alig pár modot használok csak, egyre kevésbé fontos.
Nem néztem végig a kajzoo videót, de én most hallok először erről a steel hunter mecha játékról. Miért nem integrálták a WoT-ba az induláskor és akkor sokan kipróbálták volna, de így, hogy Kajzoo is csak onnan tudta, hogy a twitch chat-en mondta neki valaki, ez így nagyon gáz azért. Hogyan képzelték ennek a felfuttatását? Dilettánsok volt ismét. -
köpet
aktív tag
válasz
po1son #259284 üzenetére
Mint írtam néha lehet jó, mert az erdős domb keleti részét lehet onnan felvillantani, amire más nem nagyon lát rá, onnan viszont öngyilkosság lőni. Volt már onnan jó köröm, de sokkal több a negatív tapasztalat. Én akkor látnám hasznát, ha több light van, akkor érdemes lehet egynek oda befutni, de többnek nem.
Az ebr-t ne emlegesd, még a lynx-en keresem a fogást... -
köpet
aktív tag
válasz
po1son #259280 üzenetére
Néha tud működni, de orosz rulett, az igaz.
Az erdős rész közepét fel lehet villantani, de lőni nem szabad semmiképpen akárhány bokor mögött is van az ember, és valóban nem lehet elmenekülni, fentről belőhető az egész. Janónak igaza van, meg kell nyerni a várost és két oldalról ráesni erre az oldalra. -
jano_77
nagyúr
válasz
po1son #259277 üzenetére
Én bezzeg rászűkülve sem találom el a tankot, de engem többször célzás nélkül - a szűkülést már nem is említem, hogy nem várja meg. Vannak érdekes találatok. De volt már olyan is - mielőtt vki ezzel kezdene érvelni - hogy biztosra vettem, hogy nem találtam el a tankot és mégis megadta találatnak. Már nem is próbálok magyarázatot találni ezekre.
-
kchryss
veterán
válasz
po1son #259265 üzenetére
Nincs mostanában szerencsém ezekkel a dropokkal. Mire gépközelbe kerülök és elindítom a streamet általában már késő.
A wot versenyes dropoknál ott tök jó hogy ha vége a versenynek akkor lehet tovább gyűjteni a dropokat a kommentátor csatornákon, chessgeanie még hajnalig szokott utána streamelni így ott simán be tudom húzni nála a dropokat. Itt viszont csak a hivatalos csatorna van és ők elég hamar elmennek aludni ...
-
kchryss
veterán
válasz
po1son #259250 üzenetére
Sosem fogom megérteni hogy ilyen eseményeknél miért ennyire rövidek az adások. 15 körül kapcsoltam oda és pár százalékkal lemaradtam a tokenről. Máskor elég szokott lenni a műsoridő 20-30%-át nézni, most pedig 75%-át kellett volna kb.
szerk. ja most nézem hogy a tokenhez 2 órát kellett volna az kb 50% mivel 4 óra 16 perc volt az adás.
Akkor viszont vagy előbb kezdődött az adás mint 14 óra vagy nem számolta végig a haladásom.
Nézni nem néztem amúgy, csak odakapcsoltam és a háttérben futott. -
-
-
köpet
aktív tag
válasz
po1son #259188 üzenetére
Hm, nekem nem működött annyira jól, próbálkoztam ott többször. Az E9 körül bujkáló sznájpereket csak akkor tudtam felvillantani, ha ellőtték magukat, ezért általában megpróbáltam előbbre kúszni és vége volt a körnek, vagy akkor ellőttek amikor még oda tartottam, szóval nem jött be eddig, de majd adok neki még egy esélyt...
-
phoenix1989
őstag
válasz
po1son #259150 üzenetére
hát nem tudom hogy tudtad lemarkolni mert második napja próbálok haladni de már most elegem van. tegnap még csak csak eljutottam 85% fölé valamivel de ma konkrétan nem tudok elmozdulni 82% ról . 66 csata a semmire
Obj. 261 győz: 33/66 seb: 1 810 wn8: 1 561
CMD: 2 730 MoE: 81.86% (-2.48%)most nézem 3500 átlag kellene a 3. jelre mi a .. aztán hogy
-
phoenix1989
őstag
válasz
po1son #259150 üzenetére
a mai napon eddig csak lefelé haladok. ez is olyan mint a light rá vagy utalva a csapatra. hiába kábitom őket ha fixen nem azt lövik. számtalanszor van hogy inkább lövik azt aki nincs vagy megvárják amíg letelik az idő.
2,5% minusz eddig. borzalmas pedig már 85% megvolt.
-
h1mpi
félisten
válasz
po1son #259009 üzenetére
Komoly vagy, nekem a 89% volt a max. Igaz én nem spotterkedek vele, szellőzés+lila vert stab. és lila célzásgyorsító van rajta, így szinte 1 mp alatt be is szűkül. De kiprobálom majd a Te setupodat is, nekem ez a kedvenc tankom a játékban. A 3 gunmarkhoz spotolni is kellene vele
Megnéztem a statodat vele 100 csata, 5000+ WN8
-
kchryss
veterán
válasz
po1son #258930 üzenetére
Na nekem viszont nagyon megkopott a memóriám mostanában. Öregszem.
Visszakerestem a posztjaim mert nem emlékeztem biztosan hogy mit nyertem. A lorr40t-t karácsonyi ládákból nyitottam még régen.Twitch dropból egy E75TS-t kaptam. Abban az időben sokan kaptunk prém tankot ugyanabban a karácsonyi dropos eventben. Minden nap a rejtélyes drop az aznapi adventi kalendáriumi tank volt.
inferno88 nyert egy Guard-ot: #212205
köpet nyert egy lt432-t : #212553
ollie egy AMX 13 57-et nyert de már megvolt neki ezért kredit kompenzációt kapott: #213034
e-newsee valami olyan tankot kapott ami már megvolt neki és kredit kompenzációt kapott érte: #213050
és itt az én E75TS-em: #213166Azóta is biztos voltak tank nyeremények. Azért nem olyan ritka mint a lottó telitalálat. Illetve szerintem olyan is van aki nyert csak nem tud róla mert nem vette észre az értesítést. Ha olyan tankot nyert ami már ott van a garázsában akkor kredit kompenzációt kapott ami fel sem tűnik később.
-
xAttilax
őstag
válasz
po1son #258907 üzenetére
de ezért RNG
inkább lejjebb kéne vinni.
Gyors csata meg szerintem simán a szarok miatt van. Elég ha az egyik csapat kap 3 világtalant dominás tankokban, akik vagy rossz helyre mennek vagy kimennek és szétlövetik magukat..stb bukik is az az oldal és már kész a flank ami sokszor villám 15-3.
Ha megnézed rankedben is bronból és ezüst aljáról nehéz kijutni, mert még ott sok a "kezdő" ezüst B-ból arany aljára mindig sokkal kevesebb kell nekem mint előtte egy szinthez.
Meg nyilván az sem segít, hogy kb elkezded a játékot és minden tapasztalat nélkül 8-9 es tankod van... egy X-eshez elég egy hét aktív játék 0-ról!! aztán ott kóvályognak 1-2K-s játékosok medekkel festés nélkül a heavy dühöngőben autó célzással -
Dobi 562
addikt
válasz
po1son #258907 üzenetére
En nem hiszek a manipulalt RNG-ben, szerintem a WG szandekosan fejleszti olyan iranyba a jatekot hogy felgyorsuljanak a csatak, spammeld a gold ammo-t, egesd a kreditet.
Az a csapat nyer nagy folennyel altalaban ahol jobbak a jatekosok/adott palyara jobb tankjaik vannak.
De ez csak az en meglatasom.
Pelda: ellenfel 3 konnyu tankja halott volt, meg egy perce nem megy a csata...
Mondjuk minek kell 4-4 konnyu tank oldalankent, az megint csak erdekes.
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
po1son #258667 üzenetére
Van most 20-24 óra között mindenféle jóság, fut az akció. Előre levettem a kinézett prém tankjaimról az x2-t, mert ugye csak utána adja be a plusszokat. Csakhogy győzelmet kér
1/10 volt az arány kb 2 óra alatt, aztán ki is léptem a wotból, inkább játszom xcom2-t. Ad is meg nem is a wg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- One mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I-7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/Garancia
- Dell Precision 7550 15.6 FHD Touch / i7-10850H 32GB / 512GB / nVidia Quadro / IR workstation tervező
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max