- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
po1son #259009 üzenetére
Komoly vagy, nekem a 89% volt a max. Igaz én nem spotterkedek vele, szellőzés+lila vert stab. és lila célzásgyorsító van rajta, így szinte 1 mp alatt be is szűkül. De kiprobálom majd a Te setupodat is, nekem ez a kedvenc tankom a játékban. A 3 gunmarkhoz spotolni is kellene vele
Megnéztem a statodat vele 100 csata, 5000+ WN8
-
kchryss
veterán
válasz
po1son #258930 üzenetére
Na nekem viszont nagyon megkopott a memóriám mostanában. Öregszem.
Visszakerestem a posztjaim mert nem emlékeztem biztosan hogy mit nyertem. A lorr40t-t karácsonyi ládákból nyitottam még régen.Twitch dropból egy E75TS-t kaptam. Abban az időben sokan kaptunk prém tankot ugyanabban a karácsonyi dropos eventben. Minden nap a rejtélyes drop az aznapi adventi kalendáriumi tank volt.
inferno88 nyert egy Guard-ot: #212205
köpet nyert egy lt432-t : #212553
ollie egy AMX 13 57-et nyert de már megvolt neki ezért kredit kompenzációt kapott: #213034
e-newsee valami olyan tankot kapott ami már megvolt neki és kredit kompenzációt kapott érte: #213050
és itt az én E75TS-em: #213166Azóta is biztos voltak tank nyeremények. Azért nem olyan ritka mint a lottó telitalálat. Illetve szerintem olyan is van aki nyert csak nem tud róla mert nem vette észre az értesítést. Ha olyan tankot nyert ami már ott van a garázsában akkor kredit kompenzációt kapott ami fel sem tűnik később.
-
xAttilax
őstag
válasz
po1son #258907 üzenetére
de ezért RNG
inkább lejjebb kéne vinni.
Gyors csata meg szerintem simán a szarok miatt van. Elég ha az egyik csapat kap 3 világtalant dominás tankokban, akik vagy rossz helyre mennek vagy kimennek és szétlövetik magukat..stb bukik is az az oldal és már kész a flank ami sokszor villám 15-3.
Ha megnézed rankedben is bronból és ezüst aljáról nehéz kijutni, mert még ott sok a "kezdő" ezüst B-ból arany aljára mindig sokkal kevesebb kell nekem mint előtte egy szinthez.
Meg nyilván az sem segít, hogy kb elkezded a játékot és minden tapasztalat nélkül 8-9 es tankod van... egy X-eshez elég egy hét aktív játék 0-ról!! aztán ott kóvályognak 1-2K-s játékosok medekkel festés nélkül a heavy dühöngőben autó célzással -
Dobi 562
addikt
válasz
po1son #258907 üzenetére
En nem hiszek a manipulalt RNG-ben, szerintem a WG szandekosan fejleszti olyan iranyba a jatekot hogy felgyorsuljanak a csatak, spammeld a gold ammo-t, egesd a kreditet.
Az a csapat nyer nagy folennyel altalaban ahol jobbak a jatekosok/adott palyara jobb tankjaik vannak.
De ez csak az en meglatasom.
Pelda: ellenfel 3 konnyu tankja halott volt, meg egy perce nem megy a csata...
Mondjuk minek kell 4-4 konnyu tank oldalankent, az megint csak erdekes.
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
po1son #258667 üzenetére
Van most 20-24 óra között mindenféle jóság, fut az akció. Előre levettem a kinézett prém tankjaimról az x2-t, mert ugye csak utána adja be a plusszokat. Csakhogy győzelmet kér
1/10 volt az arány kb 2 óra alatt, aztán ki is léptem a wotból, inkább játszom xcom2-t. Ad is meg nem is a wg.
-
jano_77
nagyúr
válasz
po1son #258619 üzenetére
Jajj milyen kedves vagy!
Köszi Srácok....még most is alig hiszem el, igaz még ébredezem.Raidon: nem tudom, hogy ma este tudok-e lenni, mert itt lesz a párom. De lehet, hogy lefekszik korán - gyengélkedik sajnos - és akkor lehet róla szó, csak nem leszek én sem TS-en.
cherubion08: tökéletesen megértelek! Hasonlóan éreztem h1mpi iránt mikor tegnap előtt bedobta a Gromot az ingyen gömbből.
Lehet ez a titka
Ma lehet Te fogsz nyitni a napi küldikért járó gömbből egy Chiftain-t!
-
jano_77
nagyúr
válasz
po1son #258581 üzenetére
de annak lófütyi páncélja van...akarom mondani semmi nincs - simán szétgyaláznak vele, ha nem tudsz felvenni semmi sebzést. Ezek a dögök mint Grom, TS-5, Turtle, XM57 azért működnek, mert van páncéljuk. Nekem amúgy a T-832 is nagyon jó volt 1-2 csatában.
A lényeg szerintem olyan vas kell, ami páncélozott, de gyorsan tüzel, gyors a töltése.....épp ezért az XM annyira talán mégsem alkalmas, mert lassú töltése van. De a Grom-nak is ha jól tudom, bár ha ezek leveszik a BOT HP-ának nagy részét és a gyorsabban töltő tankok meg a maradékot gyorsan - de ehhez ugye kell a fókusz és a kommunikáció, hogy melyiket lőjük közösen - akkor lehet jó. Az a 20K-s kör tényleg brutál volt, gratula.WZ-120 1G FT prém kínai TD is jó lehet ide szerintetek? Fürge, gyorsan forog, ami nem árt néha, viszonylag páncélozottabbak közé tartozik és nagyot lő.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
po1son #258543 üzenetére
az SSD jó állapotban van 98%-os, és nem fut semmi külön a WOT alatt, csak és kizárólag a windows indításával induló dolgok, Nvidia. Torrent nem szokott menni. Nem állandó jellegű a dolog, tegnap pl egyszer sem tapasztaltam.
Random sajnos és azt sem tudtam megfigyelni, hogy mindig ugyan annál a térképnél csinálja-e.
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
po1son #258347 üzenetére
Tudom, a t55a spg15-re elhasználtam 4 parancsot, miután több évig nem sikerült még az alap küldetés se, aztán 2 hónapra rá sikerült volna
Azóta se mentem olyan jó csatát, brit t8 arty, t10 csatában, ghost town és minden összejött, de persze a másodlagos nem sikerült volna. Nyertünk, de a sebzés nem volt meg és amúgy se ez volt aktív már
Az obj260 spg15 meg már évek óta megoldásra vár. Talán egyszer az alap küldetés meglesz. Sajnos, azt a 4 parancsot csak úgy tudnám visszavenni, ha kitüntetéssel megcsinálnám a t55a spg15-t, ami közel lehetetlen nekem, már nem is erőlködöm rajta, elfogadtam, hogy örökre bent ragadtak.
A wg úgy segít, hogy vegyem sok ezer aranyért a parancsot black marketen
csak ennyit nem ér az obj260 tank, inkább másra költöm az aranyat. Ez van.
ZsYr: nem könnyebb, ugyanis az alapfeltétel, hogy top xp legyen és másodlagos, hogy nyerni kell. A sebzés és stun mennyiség valóban könnyebben összejön, de tier10 artyval nagy csatában szerintem esélytelen top xp lenni. Én még ott nem láttam artyt elsőnek lenni, pedig egy időben figyeltem, hogy érdemesebb lenne-e ott próbálkozni. Persze minden elképzelhető elméletben, próbálkozni lehet. Nekem néha összejön, jellemzően tier8 arty tier10 csatában, ha jó ütemben sikerül kábítani és lövik is a kábított tankokat. Az ad sok xp-t.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
po1son #258244 üzenetére
Nekem tavaly szeptember óta nem ad semmit. Mikor rákérdeztem nekem miért nem ad, másnak meg igen, akkor ennyit sikerült válaszolniuk:
"Please note that these gifts are personal offers provided for marketing purposes. Unfortunately, we have no influence or view on which missions and offers are provided to some players and not to others. They are distributed randomly and are not guaranteed. You simply need to be patient until you get other ones."
Azóta sem kapok, pedig eltelt több mint fél év.
-
tboj
tag
válasz
po1son #258208 üzenetére
Voltam vele egy csapatban a 9. besoroló csatámon. Nyertünk, de abban a csatában pont nem csinált semmit kb (800 damage), mondta is a streamen, hogy gyakorlatilag csak sebzést vett fel. De sejtettem, hogy így lesz, valahogy mindig így járok, ha streamerrel kerülök össze
Amúgy nekem elég jól sikerültek a besorolók:
A 2 vesztesből is az elsőre már azt hittem sima win, amikor elhaláloztam, de aztán valahogy mégis elbénázták, és csak 1 EBR élte túl végül az ellenfélnél 500 hp-n. -
phoenix1989
őstag
válasz
po1son #258175 üzenetére
nem a nagy bumm a lényeg, csak iritál mikor belém a legkisebb fospuska is 500+ ver én meg odavágok egyet és 200 nál nem kap nagyobbat. ma is volt olyan csatám ahol 70hp-s tank mellé odavágtam 3x és nem halt meg. ott robbant a tank mellett , bezzeg mikor mellém lőnek megy a mínusz 500
-
phoenix1989
őstag
válasz
po1son #258151 üzenetére
nem tudom neked hogy adja ennyire az arty. most vissza vettem kettőt az elmaradt küldetések miatt de ez valami borzalom. a legtöbb helyre be se tudok lőni, ha mégis akkor vagy nem talál vagy szart se sebez. telitalálat esetén 2-300 sebzés max, ha mellé akkor 0 és kábítás is csak ritkán. szörnyű. bezzeg mikor az én tankom mellé odapörköl alap a mínusz 4-500
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
po1son #258022 üzenetére
Airfield pályánál csak nekem van olyan érzésem, mintha a Frontvonal sivatagos pályájának bizonyos részeit aplikálták volna bele? (pl a váras rész vagy a "barlangos" rész)
De amúgy ezek tényleg nem tűnnek rossznak.
Mint ahogyan a jó öreg - ez volt az első 10-es tankom talán, de TD-m biztosan - Obj.268 számára egy kis buff már nagyon elkelt. Eléggé el lett feledve szegény járgány, mert nagyon elszaladt mellette az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest