- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Írsz a Supportnak: Lost access to bound phone
-
jano_77
nagyúr
Köszi az ajánlást!
Végül nekem a T-34-85M nagyon bevállt. Miután azzal mentem be, mindig sikerült szereznem egy pontot a 8-ból. Meg is lett a 8 sikeres csata és ezzel az első boszi legénységi tag (parancsnok).
Az mondjuk bosszant nem kicsit - de hát a WG-ről van szó, így nagyon nem lepődtem meg, csak bosszant - hogy ezzel a Tökfesztiválos csatákkal a BP pontokat nem lehet gyűjteni! Nyaljanak sót a WG-ek! -
Dobi 562
addikt
Nézd meg még egyszer. Az E5 jobbra-balra mozog, hogy nehezebb legyen belőni a kupoláját. Kajzoo meg jól tippeli meg hol kell elengedni a lövést, hogy belemozduljon pont.
A többiek meg biztos csak azért nem szuperunikumok mert nekik nincs ilyen csíter sztrímer árendzsíjük.
Mindenesetre aki elengedte a konteókat és szeretne fejlődni a játékban az próbalja ki Kajzoo beállításait a videóból, én azóta játszok bekapcsolt szerver-oldali célkereszttel, meg alacsonyabb érzékenységű egérrel és nekem segített javítani a célzásomon.
-
phoenix1989
őstag
ugyan már, mik ezek a lövések? xD tegnap nyomtam 279e vel a rino szarvát nem tudtam eltalálni 20 lövés alatt egyszer sem. full célzás végig a kupolán és fölé, alá ,mellé . mindenhova ment csak oda nem, ez meg mozgásból lövi el a kranvagnek kupoláját? hát azért elég érdekes. meg a domb mögött álló t30 kupoláját 2/2 ? ráadásul textúrán keresztül? nekem ezek mind a dombon felrobbannak. ami nekem egyébként rohadt fura (nem csak nála) hogy kurva kicsi a célkörük és alig esik szét. nekem meg sokszor akkora a célkör alig akar beszűkülni.
arról már nem is beszélve , hogy nem a kör közepére repkednek a lövéseim 99%.ban. jó ha a fele oda megy és akkor már boldogság van.
-
po1son
addikt
Elméletileg már elfogyott.
Ez a lista amúgy
Kereskedő Karaván: Járművek Listája - Árak
Bérelhető Járművek
T-34-3 - 1,500,000 Kredit
M 41 90 GF - 1,500,000 Kredit
Strv 81 - 1,500,000 Kredit
T-103 - 1,500,000 Kredit
Senlac - 1,500,000 Kredit
Bourrasque - 2,000,000 Kredit
Progetto 46 - 2,000,000 KreditJárművek Kreditért
TOG II - 3,500,000 Kredit
Cromwell B - 5,000,000 Kredit
IS-2 - 5,000,000 Kredit
ISU-122S - 5,000,000 Kredit
Rudy Pl - 5,500,000 Kredit
VK 168.01 P - 7,500,000 Kredit
T25 Pilot 1 - 8,500,000 Kredit
Kirovets-1 - 15,000,000 KreditJárművek Aranyért
SU-130PM - 10,100 Gold
GSOR 1008 - 9,300 Gold
Renegade - 9,300 Gold
Bisonte C45 - 10,500 Gold
T77 - 10,100 Gold
703 II (122) - 9,540 Gold
ISU-152K - 9,000 Gold
CS-52 LIS - 6,300 Gold
IS-3A - 11,200 Gold
E 75 TS - 8,730 Gold
Turtle I - 8,100 Gold
Type 62 - 4,140 Gold
AMX 13 57 - 4,320 Gold
M41D - 5,490 Gold
Type 59 - 6,300 Gold
JgTig.8,8 cm - 8,370 Gold
TS-5 - 9,100 Gold
VK 75.01 K - 7,500 Gold
LT-432 - 5,490 Gold
Somua SM - 9,180 Gold
Skorpion - 9,090 Gold
M6A2E1 - 6,300 Gold
Járművek Kötvényért
Foch 155 - 20,000 Kötvény
T-22 med. - 25,000 Kötvény -
phoenix1989
őstag
nem lett volna vele baj ha nem 2s lett volna a tárazása. foch b ugyan ez csak ott az átütésed szar és nincs tornyod és ez nagy hátrány. Wt egyértelműen op volt, viszont szeritem a mai játékmenetben éppen elmenne.
egyéb: meg volt a kvalifikációm, egész jól sikerült végre. T57 heawy nagyon adja. van valamennyi páncél, gyors ujratöltés és 2s szórás.
-
Swinegod
őstag
Egyébként én nem értem mi lenne olyan rohadt OP benne, ha visszakerülne egy 4-es tárral akkor pld a GSOR 1008 funkcionálisan ugyan azt csinálná csak sebességgel, létező camoval és némi páncéllal, arányaiban még jobb gold pennel
WT Auf E100 olyan istenesen OP sose volt, még a teljesen eredeti konfigurációjában sem. Igen, megöltél egy Maust egy tárból, mintha megtörtént volna valaha olyan egy nem teljesen selejt ellenséges csapat ellen. Kb sose ment be mindegyik lövés, még azzal ágyúkezelhetőséggel sem. Hatalmas, relatíve lassú papír szar voltál cserébe 1 perces töltéssel. Amennyi más hurkatöltős meg táras szar bejött azóta + az intuition reworkje, hogy manapság maximum elmenne a WT E100, OP, nem
-
phoenix1989
őstag
6 lövedék a tárban a bekerülése pillanatában volt aztán el is vették tőle és sokáig 5 volt benne. szóval nem hinném, az 53s meg kevés azt max biával kajával meg egyéb cuccokkal érhetné el de a wg sosem az az értéket adja meg hanem a sima nyers töltést. én nem hiszem hogy wt lenne.én nem nevezném teszt videónak azt hogy játszanak a játékkal mint mindenki más.
-
Warton
őstag
-
joergie
őstag
azért nem lehet megvenni, mert nincs a shopban. azt csak alkalmanként lehet beszerezni devizáért, nem goldért.
Caernarvont szerintem azért nem tudod megvenni, mert nincs végigfejlesztve a hozzá vezető ág, mint nálam látható. Bár a rino nem FOG xp-be kerülni, ha eljutok odáig, de az ágyút még ki kell fejleszteni hozzá.
-
popey37
addikt
hát lehet neked megérte a kinlódás azért a 3k kötvényért, én nem szenvedek vele, minden csatámba eddig 3-4 percet kellett várni, matrica helyett lószart sem ad. a csapat egy bot kivétel nélkül, felszedik a plazmát és rohangálnak vele ide oda, meg lelövetik magukat.
nem véletlenül játszanak vele kevesen. annyira kevesen, hogy ha harrierrel mész be bonuszként mehetsz néha wtf-el is. mert azzal senki sem játszik. nem költik az emberek a pénzt. ez az event a wg-nek ráfizetéses lesz, jól elkurták.
adott egy prém tankot, eladom, lesz belőle credit, erre jó volt, semmi másra.
2 óra alatt 7 csatát mentem vele tegnap este. ennyire futotta az időből, a többi várakozás volt. -
jano_77
nagyúr
Nagyon nem - eddig - borzalmasnak mondanám! Hatalmas csalódás eddig. Kpz50t a kezdetektől nagyon tetszik és megérte a 20K kötvényt, de ez sajnos NEM.
Vajon az ilyen játékosok a madarakat próbálják meg eltalálni vagy mire lőnek?!?
Amúgy nincs vele baj, hogy Ő csak játszik és élvezi, hogy tankot irányít és néha lő párat, de legalább akkor az enemyhez rakja a játék és ne mindig hozzám az ilyen egysejtűeket! -
Nyugis
senior tag
Hello!
érthetetlen módon igen. --->> hirtelen vége lett egyik pillanatról a másikra!
15- ig irta a játék, de ma reggel reset után hopsz eltűnt.
olyan Wg-s megoldás.
se szó se beszéd, kivették és annyi.
pedig nagyon élvezetes volt!
ráadásul igen sokat lehetett belőle tanulni.
aki játszott vele, az igen nagy előnnyel indul HA majd ESETLEG betetszik a játékba. -
Swinegod
őstag
-
kchryss
veterán
Gagarinnál lehet venni őket: https://tothestars.worldoftanks.eu/en/prizes
Vagy a napi küldetésekből veszed ha nem a fő jutalmakra költöd vagy veszel a shop-ban extra csillag pontokat és abból veszed. -
Swinegod
őstag
Hát én nem tudom pld te hogy tudod élvezni a játékot staton aggódás nélkül. Tudom, hogy vagyok olyan jó a Tiger 2-vel, hogy össze tudom szedni a 2,7-2,8k átlag sebzést és a 3 kiválóságjelet, de egyszerűen nem jön össze magamtól teljesen független körülmények miatt, mert folyamatosan 2k sebzés körül 1. vagyok tier 9-10ben is és ennél irritálóbb dolog nincs számomra
-
jano_77
nagyúr
milyen spotról beszélsz!? látsz közreműködésért kapott sebzést a nevénél?
Ami tankkal találkozott egész csatában - az a 3 - azokat mind én spottoltam fel a banánból és lőttem is meg párszor mire felértek hozzájuk.Csak a kill, amiben jobb volt nálam, de minden másban viszont sokkal gyengébb! És mondtam, másik csatában hiába volt 3 killel többem, ott a másik tank kapta a több XP-t pedig csupán 500-al volt több sebzése.
-
po1son
addikt
Akinek nincsen goldja, jobban jár a shopban megvásárolhatóval link (-1300 Ft).
-
Viktoár
addikt
Az acélvadász játékmódban helyezéstől függően gyűjtheted a Battle Pass pontokat.
Valamint napi küldetéseket lehet teljesíteni az acélvadász módban. Mai küldetés például sebezz 8000-et és kapsz 20 pontot illetve 4 kill szintén 20 pontért. Persze nem egy csatában kell teljesíteni.
Aki nem szereti (mint én) az valószínűleg hanyagolni fogja az acélvadászos gyűjtögetést, bár ezt a 40 pontot pár csatával össze lehet hozni. Randomban több csata kell 40 ponthoz, de azt már megszoktuk és nem annyira nem idegtépő.
peterson79 : Igen jobban lehet vele haladni, csak éppen nem lehet húzni a normál tankokat, legénységet fejleszteni, kreditet farmolni. Szerintem ha nem sűrgős a BP akkor randommal élvezetesebb, kifizetődőbb.
-
peterson79
őstag
Kapsz kreditet és Battle Pass pontokat, de mást most nem.
Szerintem el lehet vele lenni. Nekem Arlequin-el nagyon adja, már nyertem vagy 5 meccset. Top 5-ben általában bent vagyok. Első 3 szintig nehéz, amíg nincs meg az erősebb motor, de aztán lehet futrinkázni
az első hely 20 pont, a top 5 10. elég jól haladok így. -
hege01
tag
Értem én, hogy az ér a legtöbbet, de azzal az 1 db IX-esel is ami van alig játszok, mert még nem tudom felvenni a versenyt a profikkal, dísznek nem biztos hogy kéne egy X-es is.
Kár hogy nem lehet elcserélni egymás közt, szívesen odaadnám valakinek, aki vágyik rá és nem jutott hozzá. Sajnos túl óvatosan licitáltam és nem tudtam behúzni semmit. -
kchryss
veterán
Fórum alapján 40,5M és 41M között volt a minimum nyertes licit EU szerveren. Nem gondoltam hogy ennyire felnyomják az árát ilyen nagy készletnél is.
Ruszki szerveren meg ha jól hámoztam ki fordítóval a percenként írt több száz komment közül akkor 35,6M volt a minimum nyertes licit. (Ott 20 000 volt készleten)
Amcsi szerveren reddit alapján szintén 41M körül volt.Durva belegondolni hogy egy ilyen egyszerű húzással mennyi kreditet vont ki a WG a játékból egy ma már a metát nem is felborító átlagos vagy az alatti tankkal. Már az is durva mennyiség ha a készletet szorzod a minimum nyertes licittel, de biztos sokan voltak akik jóval többet licitáltak érte.
Ruszki szerveren egy játékos 100M körül licitált, mindent felrakott rá, 5 éve ezt a tankot várja mert akkor pont lecsúszott róla: [link]Örülök neki hogy nekem nem kellett licitálni érte meg annak is örülök hogy most már elővehetem a T22-t úgy hogy nem néznek ki a csapatból mint egy csaló leprást.
Eddig alig játszottam vele, egyrészt mert sokszor megszólták a játékosokat akik játszottak vele másrészt mert tényleg játszhatatlan szintre nerfelték. Rosszabb statom van vele mint a 8-as tankjaimmal. Mondjuk szerintem ezután sem fogom nagyon elővenni, mert kevés eza buff amit kapott, de a töltésidő javítása miatt legalább majd az átlag sebzésemen javíthatok.
Pár mém fekete piaccal kapcsolatban:
A32 amcsi szerver arany süllyesztő: [link]
A32 EU szerveren: [link] -
Geller72
veterán
..Vagy az FV215b 183-at.
. Medet most amúgy sem akarnék venni, max valami nehéz/TD beesne normális áron, akkor esetleg szánnék rá. De minden áron semmiképpen nem veszek túlárazott, amúgy is középmezőnyös szarokat, amiket vagy megkapok esetleg sokkal olcsóbban (ha még nem lenne meg) prém shopban, vagy van ugyanolyan jó, esetleg jobb alternatívája a fejlesztési fában. (És esetleg már az is megvan, akkor n+1.-nek meg minek).
Arra mindenesetre jó ez a BM, hogy átnéztem a garázst és kiszórtam azokat a tankokat, amik nem kellettek, vagy nem jönnek be. Volt köztük prém is, néhány. -
kchryss
veterán
Azt egyébként nem hiszem hogy van olyan aki ennyit licitál érte. Viszont azt simán elhiszem van akinek ennyi kreditje van. Felrakta a licitet, megcsinálta a fotót, aztán licitált valami "alacsonyabb" 100m körüli összeget ami egy átlag játékosnak még mindig őrült magas, de neki meg sem kottyan és szinte biztos nyertes licit.
Nagyon kíváncsi leszek rá hogy mennyi lesz a minimum nyertes licit. Hajnalban kiderül.
-
BloodRay
veterán
Vicces vagy... Tudtad, hogy nem kötelező elszórni még a játékpénzed sem, nemhogy a valódit?...
Képzeld nekem is van pl bőven ezüstöm a játékban, de pl egy skin-ért nem szórnám el, nem is kényszerít senki. De ugyan így megértem ha valakinek meg tetszik és annyi JÁTÉKPÉNZ-t ad érte amennyit nem sajnál.
Mit fáj ez neked?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged