Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#221451) Nyugis válasza dokee78 (#221448) üzenetére


Nyugis
senior tag

szia!

megkérdezhetem, hogy a kinai TD-röl beszéltek?

(#221452) Geller72 válasza Nyugis (#221451) üzenetére


Geller72
veterán

Igen.

(#221453) Bad Pritt válasza peterson79 (#221449) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Így vágja ki mindig, hogy ne látszódjon a neve. Az okát én sem értem, de hát na, mindenkinek megvan a maga keresztje. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#221454) Nyugis


Nyugis
senior tag

lenne egy szentségtelen kérdésem:
mi a tapasztalat jelenleg tier 8-9-10 ben az artyknak mekkora a létjogosultsága?
ezzel az átszervezéssel hasznosak?
usa artyt gondoltam kihúzni, csak hogy legyen valami ilyenem is.. :B

(#221455) hulp01 válasza Nyugis (#221454) üzenetére


hulp01
senior tag

Nem tudom milyen átszervezésre gondolsz. Még nem történt semmi változtatás a játékban, csak sandbox tesztek voltak. Továbbra is mocskosul OP az egész kategória. Főleg magasabb tierben. Ha három van belőlük és nyílt pálya, akkor nagyjából játszhatatlan a játék. Az M53/55 nagyon durva ezen az ágon, megkockáztatom jobb, mint az utána következő tízes.

(#221456) h1mpi válasza dokee78 (#221448) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Én se szeretek vele játszani. Olyan kancsal, hogy sírok. A páncélja meg elég megbízhatatlan, néha működik néha nem.

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#221457) Nyugis válasza hulp01 (#221455) üzenetére


Nyugis
senior tag

köszönöm szépen!

ESETLEG abba tudnátok segíteni, hogy a gyakorló csatát (lényeg hogy BOT-ok ellen lehessen menni), újra lehet valahol / valahogy indítani?
szeretném jelezni, hogy a siemka ge**k - nem számítanak BOT-so játéknak!!
a gyerek meg van örülve, hogy kicsit játszhasson Ö is ezzel a "kiváló" játékkal! :D

(#221458) joergie válasza Nyugis (#221454) üzenetére


joergie
őstag

Ha engem kérdezel(én azért szoktam és szeretek artizni, és nem szégyenlem), a brit ág a legjátszhatóbb, pláne "kezdőnek". Sokszor érdemesebb eldönteni, hogy nem dmg-re mész adott csatán belül, hanem stun-dmg-el több xp-t lehet összegereblyézni. A briteknél gyakran van, hogy nem dmg-elsz, csak stun-olsz(viszont magasabb a rof-tüzelési gyakoriság mondjuk), és azt vettem észre, hogy nem tűnik fel nekik, hogy a legénységük 50%-on van, ezért nem javítanak, ezért a csapattársaid tudják stun alatt lőni őket.

wz 120 td:
nézzétek meg skill4ltu videóját róla. venti, töltésgyorsító ééés...távcső. Kombináltban jobban jössz ki, és tényleg, mióta ezzel a felszereléssel megyek, jobban adja. forgás, célzás nem fog annyit javulni, hogy érdemes lenne. viszont 440dmg/8sec/248pen egy tier8 td-től, ami mobilis, van frontpáncélja ami kb 210mm átütésig véd szemből síkon nagyon szeretem én is. Na pl egyszer mannerheim line(az a havas nagy gödörrel a közepén) egyszer nem volt lightunk, én mentem középre spotolni, tier8 csatában csináltam 4.4k spot dmg-et :DDD

winrate téma:
nekem azt mondja a wr, hogy szoros szituban egy magasabb wr-el rendelkező játékos jobban tudja, mit kell csinálni, hogy nyerjen. magasabb játékosintelligenciát jelent...többnyire. Nem azt, hogy lehet rá számítani. hanem hogy tud magára számítani. És nem érzelemvezérelt, ahogy krisz is írta, hanem tényeket elemez, esélyeket számol és cselekszik, amikor kell.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#221459) Khaosz55


Khaosz55
addikt

Object 263 bejön, tetszik, kíváncsian várom a folytatást, persze még odább van. Én felraktam a repeszpácélt az artyk ellen, mert kabrió a teteje.

(#221460) Bad Pritt válasza joergie (#221458) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

A WZ-120 td-re a távcső must have, ez nem is kérdés, nekem most 470 körül van a látótáv, gyakorlatilag nincs olyan tank a játékban így, aki outspotolna.
A ventit azért csréltem forgási mechanizmusre, mert lett bia a legénységen és így legalább egy kicsit kisebb a célzókör mozgás közben. Talán ez a legnagyobb hátránya amúgy a tanknak, ha 50-nel robogsz, akkor a Holdat nem találnád el 500 méterről vele. :D

(vert. stab. nem is mehet fel rá sajna, pedig az is egy hasznos cucc lenne.)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#221461) hulp01 válasza Nyugis (#221457) üzenetére


hulp01
senior tag

Erre sajnos nem tudom a választ. A kezdetek óta játszom a játékkal, és gyakorlóban még talán soha nem voltam. Voltak olyan játékmódok (meg tuti lesznek is még), amikor botok ellen kellett játszani, de ott sem egyedül, hanem mondjuk öten egy csomó bot ellen. És ha ott egy játékos a tapasztalatlansága miatt nagyon kilógott, akkor már elég nehéz volt lehozni. Korábban itt a fórumon írta valaki, hogy a wg alacsony tierben hozna be botokat (egy-két stat alapján szerintem már most is vannak), de hogy ez hogy működne (egy játékos, minden más tank bot? csak feltölti a létszámot, hogy meglegyen a 30 játékos? játékosok a botok ellen?), arról lövésem sincs.

(#221462) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Megvettem amúgy ezt az FCM36Pak40 csomagot, huh, ez a tank megér egy misét. :D

Egyrészt nagyjából képtelen helyváltoztató mozgásra még turbóval is, kisebb dombokkal is megszenved (Mines északi spawn hátul kempelős kis dombjára kemény 5 km/h-val vánszorgott fel, le is maradtam a középre felfutó hordákról), bármilyen arty-nak one shot és az ágyút is csak 14 fokban tudja mozgatni (tehát balra jobbra 7-7 fok), ami azt jelenti, hogy folyton forognod kell vele. Ez alapján elég gyász.

Viszont! Az ágyú op, mindent bevisz mindenhol, sok a lőszer, jó a dpm, a lemming vonatokat gond nélkül beaprítja. A másik, amin viszont csak kamilláztam: 400 méteres látótávja van, mikor a tier átlag inkább a 300-hoz van közel.
Raktam rá egy távcsövet, álca és látótávnövelő skillek vannak a legénységnek, szóval egészen érdekes helyzeteket lehet teremteni: mikor Sztyeppe pályán a puszta közepén álltam, felspotoltam valami Panzert, rálőttem, akkor se spotolt be, akkora különbség volt az én álcám és látótávom, meg az övé között. Elég broken. :D

Mindezekkel együtt sem egy jó cucc, mert néha még a kempelős td helyekre sem tudja időben elvonszolni magát, de azért néha meg-megvillan. Még a full HE spamet ki akarom próbálni, mert elég jónak tűnik az a lőszer is, a prém meg kb. teljesen felesleges.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#221463) köpet válasza kchryss (#221447) üzenetére


köpet
aktív tag

:R
Személetváltás folyamatban.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#221464) peterson79 válasza hulp01 (#221461) üzenetére


peterson79
őstag

A patch leírása szerint csak alacsony tierben aktívak jelenleg - azt hiszem Tier 4-ig - és csak akkor, ha túl kevés az aktív játékos és velük tölti fel a 30-as létszámot. Elvileg főleg kezdők találkoznak velük, mert hozzájuk rakja be. Kb ilyesmi, szokás szerint hülyén fogalmaznak.

(#221465) peterson79


peterson79
őstag

Ki játszik mostanában a 112-ővel? Mennyire jó a páncélja?

(#221466) Szibilla válasza Bad Pritt (#221462) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Majdhogynem az arty-nál is jobban utálom azt a vacakot, ha ellenem van...látszólag a semmiből lövöldöznek vele folyamatosan, gondoltam, hogy jó álcája van....és persze a tapasztalt játékosok előszeretettel használják alsóbb osztályban, képzett legénységgel, stb.
Nem korrekt, de ez van.

(#221467) Bad Pritt válasza Szibilla (#221466) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Persze, hogy nem korrekt, viszont gyakorlatilag ingyen adták és túl jó küldetéscsomagot pakoltak mellé. XP meg free XP boosterrel szerintem tízezres nagyságrendben lehet belőle free xp-t kinyerni majd.
De nyugi, high tierben is ugyanez lesz E 25-tel, Bourrasque-okkal, Object 279-ekkel. :)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#221469) Szibilla válasza Bad Pritt (#221467) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Szép kilátások. :)

Viszont ott már legalább lesz lámpa a parancsnokaimnak.

[ Szerkesztve ]

(#221470) Bad Pritt válasza Szibilla (#221469) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Amúgy egy tök egyszerű megoldása van a Pak counterelésének: ha meglátod, hogy valakinek 100-asával olvad a hp-ja, vagy kilőtt valakit a Pak, akkor szimplán menj át máshova. Ehhez persze az kell, hogy ne az első sorban erősködj, de low tierben szinte minden sokkal mozgékonyabb nála, szóval simán meg lehet kerülni még a kisebb pályákon is.
Ez amúgy később is hasznos lesz, csak azért, mert a meccs elején elindulsz egy helyre, nem kell ott maradni csakazértis, simán lehet oldalt váltani, néhány pályán még akár heavy-kkel is. T28 Protóval egyszer bebarangoltam az egész Empire's Border pályát, mert úgy alakult a csata, kicsit idegörlő volt hegyre fel, hegyről le, másik hegyre fel vánszorogni, de végül egész fasza kör lett belőle, mert mindenhol sikerült hasznosnak lenni. :)

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#221471) peterson79 válasza #40993792 (#221468) üzenetére


peterson79
őstag

Annyira tetszik, hogy Te mindent tudsz :R
Csak így tovább.

(#221472) Szibilla válasza Bad Pritt (#221470) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Nyilván egy gyorsabb géppel ez megoldható, viszont egyelőre még jó, ha a saját helyemmel tisztában vagyok, később talán már arra is lesz energiám, hogy azt lessem, a többieket ki lőtte ki. :) Tény, hogy hajlamos vagyok beragadni egy-egy helyen.

(#221473) jano_77 válasza peterson79 (#221465) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ha nem tévedek akkor az Alpine Tiger valójában egy átfestett 112!?
Ha jól tudom, akkor felejtsd el ahhoz a küldihez (átlag 8 pattintás). Én is ahhoz használtam és szinte alig pattintottam vele. Magam sem tudom, hogy ezt a küldit mivel és mikor fogom tudni abszolválni, mert nem adja egyáltalán. :( :(((

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#221474) Szibilla


Szibilla
aktív tag

Gondolkodom rajta, hogy kellene egy prémium tank, angol vagy amerikai, amivel lehetne kreditet is termelni és legénységet is képezni, de viszonylag kezdőbarát is. Van javaslatotok?

(#221475) po1son válasza Szibilla (#221474) üzenetére


po1son
addikt

T26E5, de ne tipikus heavyként használjad, inkább keresd a hulldown pozíciókat vagy segítsd a med tankokat, 1v1ben szűk pálya részeken nem állja meg annyira jól a helyét, sok hp-t tudsz veszteni egy trade során, mert alacsony alfaval rendelkezik.
Gold lőszert nem igényel, a 230mm átütésű apcr nagyon rendben van, tudod gyakorolni a tankkal hogyan lehet permatrack-en tartani az ellenfelet, mert 5.5 sec körülre letudod vinni a töltését ez pont a határeset javítás sokaknál.
Mobilitása átlagos, nem is túl gyors nem is túl lassú, a 390 méteres alap látótáv nagyon rendben van.

[ Szerkesztve ]

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#221476) jano_77 válasza Szibilla (#221474) üzenetére


jano_77
nagyúr

Caernarvon AX - esetleg Turtle Mk.I - is szerintem jó lehet erre a célra és jelenleg bent vannak a shop-ban. Vagy ha kötvényből szeretnél, akkor amit po1son javasolt.

inferno88: Köszönöm a kiigazítást, tévedtem akkor! :R

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#221477) inferno88 válasza peterson79 (#221465) üzenetére


inferno88
őstag

Imádom a 112-t. Be kell dönteni a frontját valamelyik irányba és akkor még az alja is elég pattogós, de érdemes inkább azt takarva tartani. Lövések között a tornyot mozgasd a kupolák miatt! Igaz, hogy idő kell a "pontos" lövésekhez, de teljesen élvezhető. Ezt úgy mondom, hogy nem szoktam goldot tölteni.

Itt írtam is róla.

@jano_77: Az Alpine Tiger egy WZ-111. A WZ-111 egy csukaorrú, kakeszpáncélos, de gyors heavy. A 112 pedig egy kicsit lassabb, de normál módon döntött darab.

[ Szerkesztve ]

Semper fi!

(#221478) Warton válasza jano_77 (#221473) üzenetére


Warton
őstag

Tévedsz. Az Alpine tiger egy átfestett WZ111. A 112-nek erősebb a páncélja, a felső lemez szinte átütethetetlen tier8 alatti tankoknak, egyedül az lfp gyengébb, azt kell rejteni.

(#221479) zodo válasza kchryss (#221447) üzenetére


zodo
nagyúr

Akkor a számolós részt megbeszéltük.
Nem feszülők a wr-re vagy wn8-ra, modokat sem használók már jó ideje.
Ha a teljesítmény mutatók ha lassan de emelkednek vagy kőkeményen stabil.
Nem azt mondom hogy nincs jó napom és 2200 csata óta szívat a wr-el de összességében lefelé halad amit jelenleg nem tudok befolyásolni.
Ha +2 tierben akár top 3-5 sebző vagyok akkor nagy általánosságban tuti bukó csata lesz.
Megnézem a 0-t sebzőket és besírók mert legtöbb több éves acc pár száz esetleg ezer csatával semmilyen eredményekkel de lehet lila is aki helyett épp valaki más játszott mert hogy nagyon ritka noob vagyok aki azért egyet még halálában is megpróbál sebezni.
iyouxin csatát nem kellett nagyon kutatni az oldalán "klip aztán folytatás"
Csetet nem olvastam, így önmagában meg ezt adta át nekem.
Néha szoktam nézni a nagyok adását , néha én is érzem hogy most másképp játszok de mikor a 3. napja futok a napi min. 50% wr-em után hogy kék és lila köröket megyek miközben fesztünk aztán bead egy győzelmet mikor csak 1-2 sebzés ment be akkor kicsit kiakadok.
Első fiókomat 40 évesen regisztráltam, jelenleg 46 vagyok csak hogy tudjátok.
Nem sértődtem meg senkire csak néha olyan mintha nem egy játékkal játszanánk aztán fény évente mégis sikerül ász kört menni.

(#221480) peterson79 válasza inferno88 (#221477) üzenetére


peterson79
őstag

Köszönöm, akkor elindulok ezen az úton. Már elég sok mindent kipróbáltam, de ahogy Jano is írja, semmi sem adja. Egy esetleg két meccsen még csak-csak, de aztán mindig van egy betli amivel bukom az egészet.
Reggel láttam egy srácot aki ezzel csinálta meg, illetve valaki korábban belinkelt ide egy WoT fórumot, azon is ezt ajánlják.
Tegnap Defenderrel megcsináltam a légy 3-szor top sebzőt, ráadásul kitüntetéssel. :D örültem mint majom a farkának. Nekem az ilyen teljesíts folyamatosan jól a legnehezebbek. Char-t akarom még a másik ágon erre használni, most úgy tűnik az fog beválni. Udes és az M4 csak kecsegtet, de valahogy nem jön össze, pedig azok is nagyon jó tankok.

(#221481) BerserkGuts válasza zodo (#221479) üzenetére


BerserkGuts
őstag

"Nem feszülők a wc-re" :DD elsőnek ezt olvastam

12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

(#221482) peterson79 válasza peterson79 (#221480) üzenetére


peterson79
őstag

Szólhattatok volna, hogy a 112 prém tank :D :D :C

Franc se gondolta. Azt hittem normál, kifejleszthető tankról van szó..fááákkk :W :C ;]

(#221483) inferno88 válasza peterson79 (#221482) üzenetére


inferno88
őstag

Meghívásos programból meg tudod szerezni, ha érdekel amúgy.

Semper fi!

(#221484) L-e-f-i-e válasza kchryss (#221445) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Több ilyennel is találkoztam, akiket csata után valami miatt megnézegettem, és ez alapján következtettem, hogy ha random ennyi ilyet találtam akkor valszeg többen is lehetnek, nem csak úgy tippelgetem de persze statisztikai táblázatot nem vezetek róluk.....az egészet csak amiatt írtam hogy tök felesleges általánosítani, mert nem egy-egy ilyen játékossal találkoztam akinek tényleg magas win rate mellett átlagos vagy éppen hogy csak jó wn8 statja volt.

Nos ők jó esélyellel nem húztak semmilyen statot egyszerűen így hozta ki a játék nekik ahogy a játékos bázis nagy részének.

Ez persze nem azt jelenti hogy akinek magas win rateja van az tuti gyök2 win8al rendelkezik, SŐT bizonyára magasabb a win8 általánosságban hiszen a kettő össze függ ahogy írtad is, én csak arra akartam kilyukadni hogy van ellenpélda és szerintem nem is kevés.

Azok akik annyira bele vannak szerelmesedve a stathajkurászásba hogy tizedpontokra nézik napi szinten hogy változott egy -egy mutató, sőt célzottan gyúrnak rá ők vannak kevesebben, csak persze hangosabbak mert jellemzően ők azok akik aktívan fórumoznak is. - szerintem, statisztikai felmérésem erre sincs. :D

=^-^=

(#221485) L-e-f-i-e válasza Szibilla (#221474) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Én a Löwe-t ajánlom, szerint máig az egyik legjobban termelő prém tank a játékban. Persze akinek nem fekszik a viszonylag lassú heavy annak biztosan nem de akinek igen annak vele lehet termelni, különösen igaz ha fel van pumpálva megfelelő felszerelésekkel. :)

=^-^=

(#221486) po1son válasza L-e-f-i-e (#221485) üzenetére


po1son
addikt

lol, löwe eléggé idejét múlt tank, rendkívül alacsony DPM és ezt tetőzi a csiga lassúság, butaság kezdőnek ilyet ajánlani.

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#221487) peterson79


peterson79
őstag

Első Tankász a Beauty-val :D

[link]

(#221488) L-e-f-i-e válasza po1son (#221486) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Ok boomer... :)

Nyugodtan lehet játszani a Löwe-vel kezdőként is, brutálisan jó a toronypáncél, tier 9-ben is megállja a helyét. Persze hogy lassú, ez egy ilyen tank, van aki ezt szereti. A lövege nagyon pontos, átütése is kiváló, goldot kb sose kell vele lőni ami szintén fontos egy prém tanknál ha kreditet akar farmolni az ember. Kiválóan lehet vele távolra is lőni ha esetleg egy kezdő még nem tud közelharcban annyira érvényesülni sidescrapelni mondjuk.

Megfelelő felszerelésekkel bőven 10mp alá lehet vinni a töltés időt és úgy már nem is olyan vészes az a dpm.

Szóval igen bátran ajánlom kezdőknek is a Löwét, szerintem rendkívül élvezetes és jövedelmező tank kezdők és nem kezdők esetében is, főleg akiknek tetszik ez a játékstílus. :)

=^-^=

(#221489) peterson79


peterson79
őstag

És igen és igen és igen!!.44!!

Tudtam, hogy ezzel meg tudom csinálni a küldit :D :D :D

Igaz, hogy éppenhogy, de megvan. Char Futur az új szerelmem :D

(#221490) peterson79


peterson79
őstag

fúúú, gyerekek. 17-ből 14 win...ennek nem lesz jó vége :D

(#221491) Djuree válasza L-e-f-i-e (#221488) üzenetére


Djuree
félisten

sztem is elég hülyebiztos tank, jó páncél jó löveg csak lassú, de minden heavy lassu szinte szal ez nem szempont annyira. kreditet jol hozza az biztos, farmolni jol lehet vele.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#221492) Gyuri27 válasza L-e-f-i-e (#221488) üzenetére


Gyuri27
félisten

E75TS. Körökkel jobb mint a löwe.
Tény, hogy buff után nem lett szar (bár előtte se volt mig nem mókoltak rajta). De a ts jobb.

Amd - Radeon - Ryzen

(#221493) Szibilla válasza po1son (#221475) üzenetére


Szibilla
aktív tag

Kötvényem sosem lesz annyi, hogy ilyenre is elég legyen. :)

Megnézem, amit ajánlottál, de a jano_77 által ajánlott angol tank is tetszik. Még megfontolom, ha minden jól megy, BP-ből is lehet majd egy tankom, ha eljutok addig, akkor megveszem az improved-ot, ha jól értelmezem, akár az utolsó napon is megtehetem ezt. Onnan jó eséllyel az AE Phase-t választom majd, bár ez sem biztos.

L-e-f-i-e: Löwe nem opció, köszi, az egyrészt német, másrészt lassú tankokat nem kedvelem...akkor már inkább a Tiger 131, ahhoz adnak egy alapból BiA-s legénységet a csomagban, még ha a tank nem is ér sokat. :B

[ Szerkesztve ]

(#221494) po1son válasza peterson79 (#221487) üzenetére


po1son
addikt

grat, nincsen vele most magasan az ász határ, nekem erre is megadta most :))
szerintem a sebességét nerfelni kéne max 50-re, de amíg benne ülők csak örülök neki. :DDD

L-e-f-i-e - Egy lassú/lomha, nagy profillal/ kevés DPM-el rendelkező tank nem kezdőbarát a mostani metában. Ez a löwe kb majdnem egy kalapban van a T34-el, volt idő (~5 éve) amikor az ajánlott tankok közé tartozott, de mivel jelenleg rengeteg táras gyors tank van / 2-3 scout meccsenként / 2-3 arty meccsenként, vannak sokkal jobb alternatívák nehéz tankba.

Castor - Esetleg még ez segíthet a döntésben, az összes tier 8-as tankot rangsorolja iyouxin [link]
Amit jano ajánlott az teljesen rendben van.

[ Szerkesztve ]

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#221495) po1son


po1son
addikt

Május 7-től 11-ig kb mindenre leárazás [link]

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#221496) peterson79 válasza po1son (#221494) üzenetére


peterson79
őstag

A Char az teljesen rendben van így szerintem. Egy hiba és valószínű annyi, hacsak nem tudsz fedezékbe vonulni. Annyira nem gyors, kell figyelni a tárazásra, de nagyon, a helyezkedésre is. Szerintem nagyon jól balanszolták.

(#221497) kchryss válasza L-e-f-i-e (#221484) üzenetére


kchryss
addikt

Azért ha legközelebb véletlenül látsz egy ilyen stat eltérést akkor írd meg.
Én is szoktam bogarászni néha a játékosok statját és ilyet amit írtál még sosem találtam.
1-2% eltérés még oké olyan tényleg van, de olyan hogy egy 52% WR-es játékos wn8-a alacsonyabb legyen mint egy 48%-osé magas csataszám mellett szerintem nem létezik.
Ha van is ilyen az csak valami extrém fiókon lehet, például ha évekkel ezelőtt játszott valaki valamelyik tankkal sokat aminek azóta sokat változtak az elvárt értékei, vagy ha csak valamilyen ritka spéci tankkal játszik valaki, vagy ha egy gyengébb játékos sokat szakaszozik nála jobbakkal.

#221494 po1son
Na azért a löwe meg a T34 között több osztálynyi különbség van a löwe javára. A DPM pont hogy a mostani hulldown metában nem érvényesül, nagyon ritka az olyan szituáció amikor ki tudod használni a DPM-et és folyamatosan tudsz lőni. Én például sokkal jobban szeretem és sokkal jobban is tudok játszani a löwé-vel mint a patriot-tal.
Azt mondjuk nem mondom hogy a löwe kezdőbarát lenne.

(#221498) peterson79 válasza inferno88 (#221483) üzenetére


peterson79
őstag

Köszönöm a tippet.

A gyereknek már csináltam ilyet és még él a program, áthozták korábbról úgy tűnik. Már van rajta 200 pont, szóval nyertem egy kis időt.

Adnátok tippeket, hogy mire érdemes rámenni? Mivel menjek, hogy viszonylag gyorsan letudjam és ne csak 2 pontosával haladjak?

[ Szerkesztve ]

(#221499) Geller72 válasza Szibilla (#221474) üzenetére


Geller72
veterán

Két részre osztanám a válaszom (véleményem):
-Angol, vagy amcsi ágon nem tudok olyat, ami neked szerintem jó lenne.
Kezdőknek szerintem HT-t ajánlani hiba. Persze, light/med még nehezebb, de a HT is egy olyan osztály, hogy elég sok idő kell a tanulásához.
-Páncélhasználat, szögellések, sidescrape az előző kettő ismeretében, gyenge pontok ismerete, főleg low tierben kelleni fog.
-Pályaismerete a zártabb, városi pályákon, térkép használata, honnan - ki tud meglőni, hol vagyok fedezékben/arty safe-ben..stb.

Szerintem a kezdő kategória TD-ben egy leheletnyivel könnyebb. Ide is kell pályaismeret főleg, de a legtöbbször nem igényel folyamatos koncentrációt, több időd van a map-ot nézni, nem mellesleg TD-vel talán előbb ismered meg a pályákat, mint HT-val.
Ha a TD mellett döntesz és a fő szempont a credithozam, akkor szvsz. az egyik legjobb ebben a svéd Strv S1. Én nem emlékszem olyan csatára, hogy mínuszban zártam volna bármikor is vele. Ha nyertes csatában hátul üldögélsz és nyertek, még nulla teljesítménnyel is 20-30k creditet ad. Vesztesben meg annyi a jó, hogy úgy is le fognak rohanni, simán tudsz vele minimum kettőt lőni, mire kinyírnak, így meg azért fogsz legalább ennyit kapni a vesztes csatára is. Azt még nem próbáltam, mert eleve nem ilyen vagyok, de könnyen lehet, hogy vesztes csatára, nulla sebzéssel sem jössz ki mínuszban. A javítása olcsó, szerintem 10k alatt van még fogyóval is, a vesztes csatára meg annyit mindenképpen kapni fogsz.
Az átütése cefet, a sebzése is rendben van (390 HP), mindezt 8 sec körüli töltési idővel. A tízes TD is ennyit sebez, csak rövidebb a töltési ideje és kicsit nagyobb az átütése. 60 feletti a camója. 50km/h előre, 45 hátra, megfordulnod sem kell. Vannak dolgok amire figyelni kell, de alapvetően szerintem kezdőbarát tank. Főleg annak jó, akinek fontos a credithozam. 2k feletti sebzéssel, ~5k kombival, 3-6 killel nyertes csatában durván hoz. 2k-t meglőni sok esetben elég könnyű, 5 lövés, ha full passzív vagy, de kicsit is követed a többieket, fedezékben maradsz, nem spotolnak simán megvan.
Angol, amcsi ágon T8-ban nincs prém TD.
Szerintem.
:R

(#221500) Bad Pritt válasza peterson79 (#221498) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Én az M10 RBFM-mel csinálom, tier 5-ben egy 3000 dpm-es tankkal elég egyszerű összeszedni nagy kalibert, mesterlövészt, szárnysegédet, az meg jó sok pont.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.