Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hulp01
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Nem teljesen értek egyet veled. A példádban szereplő E75-ös játékos egészen biztosan nem tudja tartani a 2500-as átlagsebzést 200 meccsen keresztül. Azzal, amit leírtál, hogy mit csinált, tuti lövés nélkül hal meg egy csomó csatában, mert mondjuk nem téved elé senki. Ettől függetlenül a csapatban voltak olyanok gondolom, akik egy-két sebző lövéssel haltak meg. Ha ők is lesebezték volna a saját hp-jukat, akkor már lehet, hogy pont az E75 utolsó három lövése hozta volna le a meccset.
Ha megnézed a képet, akkor nem csak a sebzésben voltam jobb, mint az átlag, hanem mindenben. Jó, spotban egyedül nem, az legyen a lightok dolga. És elhiheted nekem, hogy nem a piros vonalról snipe-olgattam az összes meccsen. De a t10-es heavy dühöngőbe se megyek be vele, mert arra nem alkalmas. Gyakori a 300 alatti lövés, aminek semmi visszatartó ereje nincs t10-ben és a tradelgetés se nagyon éri meg vele.
Szóval szerintem aki a saját hp-jánál 30%-kal magasabb átlagsebzést tud elérni, az rendesen hozzájárul a csatákhoz. És továbbra se önmagában hoztam a példát, hanem hogy a server átlaghoz képest érthetetlen számomra a winrate. -
Gubu0101
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Nincs HE
RRO loszer van meg AP
Azert mar lassan kezdik kiismerni.Tegnap engem a kv3 kezdett goldalt csiepegetni,mikor 1v1-be kerultunk,tudta mi a szitu.
De volt olyan,hogy serene coaston volt ellunk 2db jottek a medes oldalra a dombhoz,de hamar belettek daralva,ott is szerintem a medek mar taraztak be a goldot
-
-
2thletme2day
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
Ez most amúgy egy új trend kezdete lehet? A prém ammo a nagyobb átütés mellett nagyobb damage-et is ad?
h1mpi
Teljesen player függő a dolog. Ma a megfullasztott BZ-176-os sem tudott mit kezdeni az OP IS-3 ellen. De amúgy igen. Alapjáraton undorító az a tank. Még csak egy kupolája sincs. Bele kell mászni az arcába míg tölt és parancsnoki állást vagy toronygyűrűt lőni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Aha... ketszer annyit sebzett mint te de biztos nem a gyozelemert jatszott...
Igy mar teljesen jogos, hogy alpari paraszt stilusban rairsz csata utan, ne haragudj hogy megkerdojeleztem bolcsessegedet!
Remelem perma chat ban-t majd kapsz elobb-utobb, a hozzad hasonloak miatt van letiltva a garazsban az uzenet fogadasa barat-listan kivulrol.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Swinegod
üzenetére
Azt mondja már meg nekem vki, hogy ha felveszem a plazmát az utolsó kilőtt bot után, de nincs egyetlen pont sem, ahová el lehet vinni, akkor mi a qva anyámat kezdjek vele?!? Lejár az idő, oszt kapom az üzenetet, hogy nem szállítottam le. DE hová anyámba kellett volna vinni?!? Többször is jártam már így.
-
Viktoár
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Az előző eventnek is ez volt a rákfenéje. Az elején alig volt wt játékos, később viszont csak wt-s volt. Valahogy limitálni kellene, mondjuk úgy hogy 2 wt-s meccset nem mehetsz egymás után csak ha közben játszol harrier meccset is.
Akkor lenne mindkét táborban játékos. -
Viktoár
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Áh már elengedtem a wt-s eventet. Hagyom a 13 éves fiamnak aki annyit wotozott hogy az előző wt-s eventben a wt-s kulcsokat lejátszotta.

Átmentem randomba, de ott is elküldött az anyámba a T95 szakasz meg csetre írta hogy reportoljon mindenki. Az volt a bajuk hogy nem mentem velük a darálóba hanem csiki-csukiztam a többi nehéztankkal.
2 arty mellett nem megyek a darálóba, annak nincs jó vége. 
-
Dobi 562
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Van akinek jo napja van es nyer sokat. Nekem mar regen volt ilyen. De azt is latom ez nem valami manipulacio a WG reszerol.
Lasd, alabbi pelda:
1-2 sorra mentek a Super Conquerorunk es Minotauro tobb mas tankunkkal egyutt. A dombot siman elfoglalta az ellenfel. Megneztem ezek 50k csatas jatekosok, ennyi ido alatt nem tanultak meg a terkepek kulcspozicioit, meg hogy hull down tankkal lehet keresni kene egy dombot.Vegeredmeny: 3 es fel perces csata, 2:15 bedaralas.
Jatekelmeny egyre kevesebb. Vagy csak ki kene kapcsolni az agyam es nem torekedni a minosegi szorakozasra. Taaank, meeeegy, loooo oszt csokolom.
-
po1son
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Én a nyerést sztornóztam, max kettő meccset gurulok harrier-el egy nap, de a többi küldetésből jönnek a pontok.
Mai event sztori: Írom chatbe a csapattársnak, hogy a plazmát 2. pontra vigye, mert teleportozik a WT, biztos elénk akar vágni.
Nem érdekelte, ment az 1. pontra, természetes 20 másodperc múlva megdöglött, mert tényleg pont oda teleportált, ki gondolta volna?!
A halála után beírtam chatbe neki, hogy gratulálok neki.
Kiderült egy kedves honfitársunk játszik és elküldött az anyámba, természetesen beindult a monitor fight.
-
Warton
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
Az egész ág olyan gyenge mint a lepkefing a mai metában. 50-100-zal mentem pár kört. Egyszerűen a lövések közti idő olyan sok, hogy szinte használhatatlan. Páncél nincs, még toronypáncél se, de legalább lassú a tank.

Hulldown tankokkal nem nagyon tud mit kezdeni, jön egy Cobra és te még csak a másodikat lőnéd, de már halott vagy. Eljárt az AMX-ek felett az idő, kéne egy kis buff. -
phoenix1989
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
a csapból is ez folyik. nem nehéz hogy a jg pz. de ki a tököm érdekli. az ilyen tankokat alapból ott kell hagyni a gecibe. én ezt teszem ha jön kran, chiff, is7 stb. ott hagyom a francba. amúgy a pályák is így lettek kialakítva ahogy néztem. tornyozz tornyozz. innenntől még kevésbé van létjogosultsága más egyéb tanknak. akkor is ha le tudnál nézni de torony páncél nulla.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Nem tudom minek nyomatjak a haromszogeket a WG-sek, nincs meg eleg beloluk. Ertem en, hogy ez mar egy uj korszak meg mindenki beta him, de azert na...
Minden masodik-harmadik csata 6-8 haromszog, 1-2 negyszog. Ja es persze valahogy nem a jobb jatekosok toljak a haromszogeket hanem az otlettelen kemperek, irany a bazis melletti elso bokor, aztan varjak hogy leadjak azt az egyetlen sebzo lovest.
Mondjuk ezt a kollegat mar tiszteltem a vegere, 14 percet
vart mozdulatlanul a bazis melletti bokorban mire leadta az elso loveset! -
Dobi 562
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Multkor talalkoztam egy Viperaval ellefelkent Pilsen-en. Behozta a gyarba a jatekos a heavy duhongobe es az egyik sarkon berakta hull downba egy bucka segitsegevel. Somua SM-mel voltam, az alap loszerrel 232mm atutessel nem talaltam rajta loheto reszt (csak a tornyot tudtam volna loni), attoltottem gold ammo-ra 263 mm pen, meg mindig piros volt a pancel atutes indikator. Mondom oke, akkor atmegyek a masik oldalra jatszani inkabb.
Jo jatekosok akik majd mernek elore menni es nem a piros vonalon toljak azok szerintem kapnak egy brutalis uj jatekszert ezekkel az olasz vadaszokkal. Kivancsi vagyok a Vipera mit fog nyujtani jatekelmeny szempontjabol egy Bisonte C45-hoz kepest (nalam top 3 8-as tank).
Az Udarny lesz meg jo, bejott egyedul heavy duhongobe, allt sidescrapeben 4-en lottuk 9-es tankok es 4k-t pattinott mire hajlando volt elhalalozni.
-
bigobert
tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Érdekes ez a pontosság dolog. A körön belüli szórás tekintetében nekem úgy tűnik, hogy a nemzeteknek megvan a saját szórási "jellegzetességük". Valamelyik a célpont elé "pottyant", a másik meg a célpont fölé "bikázza", mintha vmi furcsa tizenegyes-párbajról lenne szó.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Igen egy 8-as premium tankra erdemes beruhazni ha nem akar szendvedni a kredittel az ember de eleg sokat ki lehetett huzni maratonokon is. Nekem is van jo par amiert nem penzzel, hanem az "idommel" fizettem.
Ezen felul meg a havi premium ami szerintem nem vag foldhoz senkit.
Szvsz ha van az embernek egy hobbija amibe napi szinten beleol egy orat vagy orakat akkor ne sajnalja mar azt a havi 4k huF-ot magatol... Raadasul ezzel mennyi szopastol megkimeli magat az ember... Nem lesz kredithiany, kevesebbet kell szivni stock tankokkal, palyakizaras, a 750k kredit tartalek.
Az meg kesz rohej, hogy egyesek azt kovetelik a "fizetos" jatekos ne lohessen goldot mert o masra elkoltotte kreditjet es nem engedheti meg maganak...
Itt latszik sokaknal mar a garazsmanagment-en elbukik a dolog.El kene mar fogadni vegre igy 2022-ben, hogy a gold ammo es gold ammo spam onnantol kezdve a jatek szerves resze hogy kreditert megvasarolhatova tettek, tehat mindenki szamara elerheto. Ez egy kompetetiv jatek meg akkor is ha te csak ''kikapcsolodaskeppen'' gurulgatsz parat naponta. Ha te egyeni dontesed alapjan nem hasznalod a premium loszert akkor hatranyban leszel azzal szemben aki meg igen. Magasabb tier-ben ahol vastagabb a pancel meg tobb a tryhard jatekos (mivel ugye a tier X gunmarkok sok jatekos vegso celja) meg tobb gold spam van.
Szoval ha te egyeni dontes alapjan nem koltesz a jatekra vagy nem losz goldot az a te dolgod, de azt kovetelni hogy az se tegye aki meg kivaltja a havi premet az kicsit nevetseges.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ezen logika alapjan:En nem sajnalom a penzt a hobbijaimtol, meg is engedhetem magamnak, engem ez a resze nem erdekel.
En agresszivan jatszok, a porgesert, adrenalinert, izgalomert tolom a jatekot. Az en szemszogembol a legnagyobb problema a rengeteg kemper, meg haromszog, negyszog jatekos. En gyulolom, hogy legtobb palyan be tudnak a kemperek loni kulcspoziciokba hp kockaztatas nelkul. Akkor en most azt kovetelem, hogy vegyek ki a haromszogeket, negyszogeket a jatekbol, valamint alakitsak at a palyakat, hogy nehezebbe tegyek a jatekot a beta himek szamara.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kb annyira nevetseges az en kovetelesem mint a tietek.
-
manu75
aktív tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Éppen ez az. Mentek a szokásos bokorba. Mondjuk mára javult a helyzet úgy néz ki értelmezték a módot kaptam is pár gyors garázsmenetet.
Mindenesetre én köszöntem a creditet, jól jön a következő obj780-hoz. 
phoenix1989: Nekem tetszett ez a kacsavadászat mód, várom a következőt. Lehet az majd épp a bokorharcosoknak fog kedvezni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Mentem par csatat kivancsisagbol az E50M-el, gondolkoztam, hogy a ventit lecserelem fejlesztett edzesre de nem vagyok benne biztos jo otlet.
Ugy van, ahogy irod, celkoron belul szor mint az allat az agyuja. 28 loves, 19 talalat, 12 atuto. A heavy duhongoben jatszottam, alig tudtam elloni VZ-55 kupolat, T110E4 kupolat pedig gyakorlatilag nem is mozogtak... Erdekes. Megyek meg azert parat vele, lehet csak az RNG nem akarta adni ebben a csataban.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Japanoknal mar eleve az Type 61 es STB 1 mas jatekstilus...
E50-E50M meg sidescrape-elos med-heavy hybrid, nagyon jo lovegkezelessel.
STB-1 meg dombharcos, jo gundep, kemeny torony. A lovegkezelese viszont messzire van a jotol.
Meg talan az Type 61 ami tenyleg hasonlo jatekstilus mint a korai pantherek, de neki meg van gundep-je meg nagyobb alfaja.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Ha fejlesztett edzest hasznalsz akkor gondolom kozelharcra hasznalod, akkor nem ertem hogy nem talalsz el semmit, mehetsz a heavyk koze, egyik sem fog nalad pontosabban loni meg gyorsabban celozni...
Ha meg sznajperkesz vele, felesleges a fejlesztett edzes, rakjal ra stabilizatort vagy fejlesztett celzast a helyere.
Ha pontatlannak erzed a tankot akkor rosszul szerelted fel, arra a tulajdonsagra erosits ra a felszerelesekkel aminek a hianyat erzed.
Szerintem.
-
BigBear
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Ismerős. Az is szép, amikor azt látom, hogy a fél banda heavyvel meg lightokkal elhúz hátra sniperkedni vagy franc se tudja. Felderítés nuku, simán leszedegetik őket, én meg kínlódok a szokásos helyeken párbajozgatva túlerő ellen.
Már írtam, de hátha. Miért van az szerintetek, hogy amikor az ellen capeli a bázist, senki nem megy oda, nem merik kidugni az orrukat, mintha félnének 1-2 lövéstől. Rohadtul megalázó így veszíteni, mikor az ember valami lassúval van és hiába menne vissza. A gyorsak meg csak várnak a.... nemtudommire.
Ilyenkor ha gyorssal vagyok, én szoktam yolózni... nem egyszer mentette meg a meccset a dolog. Ha kilőnek, hát kilőnek, de tettem valamit és nem csak vártam a semmire. -
joergie
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
Ezért utálom a char futurt pl. Mindig arra a minimál felsőlemezre megy az autoaim szemből. 45mm úgyhogy tényleg csak a legnagyobb kaliberek ütik be.
hulp01
De ez általánosságban is igaz az életre. Ha egy témában specializálódsz, minél jobban kiismered, megismered a tőled függő, és független körülményeket, annál jobban fogsz tudni érvényesülni. -
tasiadam
veterán
-
BigBear
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Szerintem csak szimplán lökött.
Viszont 100x inkább megnézem a leghülyébb videóját, mint bármelyik "menőét", legyen az skill, Quicky, vagy bárki.
Mondjuk őszintén szólva rühellem megnézni a legtöbb nagymenő "mindenhűdefasza, ígymegúgytelehetszasztár, megintegyújabbkirálytank, húdejótalakítottmegintaWG stb" videóit. Imádom, amikor némelyikük villan, de még hosszú másodpercekig vigyorognak detektálva. Ez nálam bármely pálya bármely pontján kb. úgy zajlik, hogy villanok, max 2-3 s és bam-bam-bam-bam, arty, bármi vegyesen... De tuti én vagyok a hülye.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Nekem is van,kis odafigyeléssel 4/4 találat simán megvan,szerintem meg igen jó gun van rajta(nekem legalább is tetszik
)Az a 42mp újratöltés,meg igen kellemetlen az tény.
Nekem a prémium tank az farmolásra van,credit néha xp,nekem csak ezért nem férnek a fejembe ezek a dolgok.Ráadásul pont gsoral voltam mikor tolta rám a "goldot"
Amúgy nem hisztizek,ez örökös téma amúgy tudom
-
phoenix1989
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
az hogy volt e értelme vagy sem azt csak ő tudja. ezt nézői szemmel nem fogod tudni meg ítélni. azt gondolom szíve joga azt csinálni amit szeretne, mint ahogy másoknak is. Hazai szemmel nézve persze rossz hiszen kevesebb lehetőség maradt magyarul nézni tartalmakat,ha ez egy előre be nem jelentett váltás volt akkor egy szemét húzás az előfizetőivel szemben, hiszen nem angolra fizettek elő. abban az esetben ha előre tájékoztatta őket akkor viszont nincs miért panaszkodni.
-
-
tboj
aktív tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Nem is írtam, hogy lenne, de még mindig az áll hozzá a legközelebb. Ennek ellenére ott is rengeteg borzalmas csatát lehet kifogni. Jobban is utálom mint a randomot, ezért hoztam fel elrettentő példának
De lényegtelen, mert amit szeretnétek, az egy vágyálom. Túl sok a változó egy csatában, akkor is lesznek akár 15-0/1/2 meccsek, ha csak szuperunikumok játszanak egymással. Még a legmagasabb szinteken, pénzdíjakért játszó csapatok esetében is sokszor előfordul, pedig nem agyhalottak játszanak egymás ellen, ráadásul ott még koordináció is van csapaton belül. -
phoenix1989
addikt
-
h1mpi
félisten
-
Gubu0101
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Meg vettem en
Az a 3D skin brutal,meg a zene is az elejen
Teny,hogy nem egy heavy,inkabb valo tier 8-ba,szinte barmi rongya lo,de nem is kezelem ugy.Agyu az nem veszes,volt mar sokkal rosszabb tankom is.Tegnap mentem este 7 kort egymas utan,meg kicsit ra kell erezni, de jo lesz ez
-
Ispy
nagyúr
válasz
Swinegod
üzenetére
Úgy látszik igazad lesz, mert tegnap mocskos szarul ment vele, ma azért már jönnek a jobb körök, igaz ráraktam minden legényre camot és igyekszem hátulról osztani az észt. Ja és ráraktam egy optics-ot is, ha már kempelek, meg spotolok, akkor lássak is valamit. Így egy ilyen szegény ember bourrasqja még lehet belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pánik a memóriapiacon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

RRO loszer van meg AP
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Itt latszik sokaknal mar a garazsmanagment-en elbukik a dolog.
Vállalni kell a kockázatot!