Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#220051) Bad Pritt válasza köpet (#220050) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

9-et tudsz max szerezni az improved pass nélkül, szóval jól gondoltad.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#220052) köpet válasza köpet (#220050) üzenetére


köpet
aktív tag

A total of 18 Tokens can be earned in Season 4: 9 Tokens among the Base Rewards and 9 more Tokens among the Improved Rewards.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#220053) köpet válasza Bad Pritt (#220051) üzenetére


köpet
aktív tag

:R

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#220054) Swinegod


Swinegod
őstag

Aki kitalálta, hogy Ruinbergen a déli disznók be tudjanak lőni az északi nehezek pofájába de ez fordítva ne legyen igaz azt fel kéne áldozni a sátánnak, úgyis nagy fanok lehetnek egymás munkáinak

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#220055) Bad Pritt válasza Swinegod (#220054) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Északon tudnak fedezni a legszélső utcából, meg sokszor te is rájuk látsz, ha ők vannak a legszélső utcájukban, vagy a templom mellett. Ha nincs a te fedező utcádban senki, nem mész ki a térre.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#220056) kchryss válasza jano_77 (#220032) üzenetére


kchryss
addikt

Nem magamat dicsérem hanem próbálok segíteni hogy másoknak is több sikerélménye legyen. Próbálok átadni egy szemléletmódot, egy hozzáállást amivel bárki elsajátíthatja hogy hogyan tud fejlődni és jobb lenni, láthatóan te erre nem vagy fogékony. A kritizált hozzászólásomban például 2 replay-t is azért raktam fel mert lehet belőle tanulni és azt is leírtam hogy mit, de láthatóan ez már nem jutott el a tudatodig. Három okból szoktam replay-t felrakni, vagy azért mert lehet belőle tanulni vagy azért mert van benne valami érdekes/vicces szituáció vagy azért mert jó eredményt értem el és dicsekszem vele. És nem kell álszenteskedni ha épp jól megy neked a játék te is ugyanannyit dicsekszel mint én, sőt.
Nem szoktam magamat a tükörben nézegetni, neked viszont nem ártana ha néha tükörbe néznél ...
Azt meg jobb ha nem írom le hogy szerintem te milyen típusú ember vagy a beírásaid alapján, de szerencsére nem is kell leírnom mert látja mindenki.

Tegnapi két csatám. Nem akartam felrakni, de mivel annyira szereted ha dicsekszem:
Lynx 4600 dmg [Replay]




Udes 14 5 epic chrysler ellen [Replay]


(#220057) Swinegod válasza Bad Pritt (#220055) üzenetére


Swinegod
őstag

Régebbi map de tökmindegy, nehezek majdnem mindig a piros pontokon állnak, mert máshova nem lehet menni, max kicsit balra de oda meg szintén belő az arta szóval az is hasztalan, a teljes északi heavy hulldown részbe be tudnak lőni ellenben délen ahol 99%-ban a zöld részre állnak a nehezek, na oda nem a kékeken max 1 ember ha van de az is megbánja azonnal amint fel van spotolva szóval a dél gyakorlatilag immunis az arty tűzre kivéve abban az esetben ha nagyon pofátlanul beállnak az északiak törmelékének másik oldalára, de onnantól már nem a kattintó fogja eldönteni a meccset

kchryss: Nekem annyi jött le, hogy meta hulldown meg táras medekkel meg gyors nehezekkel, aka hulldown medekkel kell rankedezni, mert lassú tankokkal, pláne TD-vel kereken 0 szart sem érsz. Ja meg OP lightokkal mint a kocsi meg T100 LT

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#220058) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Skillnek mi baja van a Rankeddel? Többet mondja a fck-ot mint bármi mást :DDD

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#220059) Bad Pritt válasza Swinegod (#220057) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

A zöld pöttyödre is be tud lőni, ha kikukucskál valaki. :) Ugyanígy a templom túloldalát is belövi és a legszélső utcában ha a törmeléket használod hull downnak, akkor is minimum stunol, de sebezni is tud. Északot szintén belövi a legtöbb arty, mindkét utcát és a rámpát is.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#220060) Swinegod válasza Bad Pritt (#220059) üzenetére


Swinegod
őstag

Hát az én Bc-em aztán ugyan nem, CGC lehet, de engem ott talán ha 1x lőtt meg CGC és semmi más
Én emlékszem mikor a városokba még nem lőttek be gyakorlatilag sehova most meg kb van a Himmelsdorf ahol rák mentes vagy

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#220061) jano_77 válasza kchryss (#220056) üzenetére


jano_77
nagyúr

Úgy látom, hogy nem ment át amire céloztam, ezért segítek: Nem a replay-ekkel és a segíteni akarással van a baj, hanem az ÖMLENGÉSEDDEL, amit hozzá mellékelni szoktál!
Ha csupán betennél egy replay-t és leírnád, hogy volt pár nehéz szitu, ami sikerült megoldani és érdemes odafigyelni arra, hogy....az teljesen más lenne. Amúgy én nem szoktam kirészletezni, hogy milyen überfaszacsávó voltam, hanem beteszem a replay-t és annyit, hogy izgalmas csata volt.
Azt meg el is felejtettem, hogy nem csak a WOT van a kisujjadban, hanem mellette még nyelvész is vagy!?! Mi is a bajod az idézett mondatrésszel?!? Taníts kérlek, mert én az iskolában gyenge voltam nyelvtanból. :R

Viktoár: nem hiszem, hogy bárki is barátkozni akarna itt a fórumon, de azért mert elmondom a véleményemet még akár haverok is lehetünk! ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#220062) Viktoár


Viktoár
addikt

kchryss és jano_77 ez egy gyönyörű barátság kezdete. :DDD :DDD

Üdv:Viktor

(#220063) kchryss válasza jano_77 (#220061) üzenetére


kchryss
addikt

Neked sem ment át. Semmi ömlengés nem volt, ennyit szoktál te is amikor elérsz valami jó eredményt.

Az idézett mondatrész: "Keress vmi sokkal kevésbé stressz mentes játékot"
Ez a mondat így azt jelenti hogy még a wot-nál is stresszesebb játékot javasolsz neki. Ha ez így van akkor oké, de szerintem pont az ellenkezőjét akartad írni. Ebben az esetben pedig valamelyik szó felesleges vagy a "kevésbét" cseréled le mondjuk "inkább"-ra és akkor "sokkal inkább stressz mentes játék"-ot írsz vagy a "mentest" hagyod el és akkor "sokkal kevésbé stresszes játék"-ot írsz.
És szokás szerint személyes sérelemnek vetted ezt a megjegyzést pedig nem nyelvtannáciságból vagy kioktatásból írtam. Csak tényleg tetszett így leírva hogy a túlbonyolított mondatszerkezet miatt pont az ellenkezőjét jelenti a mondat. Azért jegyeztem meg mert én jót mosolyogtam rajta, nekem tényleg vicces volt, nem támadásból írtam. ;)

Többet a téma szerintem nem ér. Foglalkozzunk mindketten inkább a játékkal mint egymás cseszegetésével. Peace!

(#220064) kchryss válasza AtaWrc (#220048) üzenetére


kchryss
addikt

Érdemes. A progetto65 kifejezetten jó tank még a nerf után is. A super conq is nagyon jó, de a repeszt hányó 60TP-t és az egyre több nagy alfás tank miatt kicsit gyengült. Repesz nerf után még jobb lehet.

(#220065) hulp01 válasza kchryss (#220064) üzenetére


hulp01
senior tag

Plusz az SC-t (ahogy akármilyen heavy-t) nem merném használni rankeden a tetves artyk és a nyílt pályák miatt.
A Progetto65 szerintem is egy tök király tank annak ellenére, hogy a rankeden nem megy vele. És tök "vicces", hogy az előző körben obj268 4-gyel toltam, 1678 átlagsebzéssel és 49,77% winrate-tel, míg most a Porgettoval 1788 és 42,18%. Félre ne értsetek, ez gyalázatosan vacak teljesítmény mindkét esetben, de a Progetto ennyire vacak winrate-je nem igazán indokolt. Vagy fordítva, az objecté nem volt az. :) A rossz teljesítmény miatt van rossz winrate, ez igaz, viszont ha kicsit kegyesebb lenne hozzám az mm, akkor az átlagsebzésem is magasabb lenne, azt biztos.

(#220066) Swinegod


Swinegod
őstag

Valaki magyarázza meg nekem, hogy miért jobb az IS-3A autoreloadere, mint az ami az olaszokon van légyszi. Mert szerintem csak simán sokkal rosszabb, de mindenhol azt látom, hogy az emberek szerint jobb

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#220067) BÁ Nutrition válasza Swinegod (#220066) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

mert annak gyorsul a toltese ahogy urited, pl ha full tarat kilottel valakire akkor lesz a toltesed kb ott mint egy sima is-3nak, igy nem csokken le a dpm es nem leszel annyira vedtelen ures tarral. mig a progetto foditva mukodik, ures tarnal tolt leglassabban. konkret szamra nem emlekszem de mondjuk konnyen lehet h 4-5 masodperc is lehet amivel lassabb.
aztan az hogy osszessegeben mennyire lesz jo neked az is3A meg egy masik kerdes mert a proginak sokkal jobb a gunhandlingje, az is3A elegge nem franko ezen a teren

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#220068) peterson79 válasza jano_77 (#220061) üzenetére


peterson79
őstag

Jano, semmi értelme annak amit csinálsz. Tényleg rosszul írtál le egy mondatot, ennyi.
Szerintem nem kellene egy színt alá süllyedni, ne személyeskedj senkivel, felesleges. Nem lesz se Neked, se neki, se nekünk jobb.
Inkább tényleg maradjunk a játéknál. Nyugi.

[ Szerkesztve ]

(#220069) Szibilla


Szibilla
aktív tag

Így 50 csata után még tetszik a játék. :)

Több tanácsot is megfogadtam, amit írtatok, de az 5 ágat, amit elkezdtem, nem adom fel, csak prioritást állítottam, mikor mennyire van időm, hogy leszorzózzam. T5-nél úgyis hosszabb időre megállok, hogy a legénység és én is képzettebbek legyünk. Prémium tank nem kell, szerintem senkinek nem lenne ha jó, ha kezdőként T8-ban szerencsétlenkednék...azért az kár, hogy kötvény csak T10-es tankokkal szerezhető nagyobb mennyiségben. Sebaj, ráérünk, talán nemkapcsolják még le a szervereket. 😁

Elolvastam a WotWiki-t is, de a cikkek dátuma alapján kérdéses, mennyire aktuálisak a bennük leírtak.

Nevesebb streamerek videóiba is belenéztem, de jellemzően nagy tankokkal játszanak, nekem kevésbé relevánsak.

(#220070) Pug válasza peterson79 (#220068) üzenetére


Pug
veterán

Attol fuggetlenul abban van igazsag, hogy az unikornisunk utolso 2-3 ranked-es "helyzetjelento" hsz-e ipari onfenyezes volt. Amivel annyira szinten nincs gond, hiszen erre is lehet hasznalni a topikot. :K

(#220071) Swinegod válasza BÁ Nutrition (#220067) üzenetére


Swinegod
őstag

Ezt nem értem, hogy ez miért jó. IS 3A-val azért büntet a játék, ha egylövéses módban teli tárral használod. Vagyis azért ahogy az olaszokat használod gyakorlatilag mindig. Táras tankkal meg vagy azért üríted ki a tárat mert:
A: Ki akarsz végezni valakit, ebben az esetben kb tökmindegy, hogy fordított autoreloader, mert úgyis csak akkor mész rá ha tele a tárad és annak a max sebzése alatt úgy se mész ki, vagyis semmi értelme
B: Már csak meghalni fogsz ésúgyis mindegy, itt is mindegy
C: Látsz valakit egy nagyon könnyen lőhető pozícióban és kitárazol rá, hogy maximum dmged legyen amíg tudod lőni - Na itt tök jó lenne, hogy fordítótt autoreloader, hogy utána a lehető leggyorsabban tölts be, de ezért szerintem nagyon nem éri meg feladni azt, hogy egylövéses módban tele tárral tudd efektíven használni a tankot

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#220072) Black_Sheep


Black_Sheep
tag

Pingproblémával küszködőknek egy megoldás: [link]

#220056kchryss: bár viszonylag közel vagyok stat alapján hozzád, de ráérő időmben meg szoktam nézni a feltett csatáidat. Tanulni nem szégyen. Tedd fel ide továbbra is, van rá igény.

(#220073) notika77 válasza Swinegod (#220071) üzenetére


notika77
senior tag

De ha nem lövöd el a tárban lévő lőszert az nem túl effektív!
IS3-A-val nem kell számolgatnod, hogy mikor töltesz be, pufogtatsz ha van mire, majd a lehető leggyorsabban betölti a következőt és azt is küldheted, mert nem büntet a rendszer. Később, ha van egy kis üresjárat, akkor teletölti a tárat, amíg megkerülsz pl. egy háztömböt. Egy sima IS-3 (vagy bármelyik nem táras) pedig hiába kerüli meg veled ugyanazt a háztömböt ő csak egyet fog tudni lőni, te pedig hármat.

(#220074) jozefgucci1 válasza Black_Sheep (#220072) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Telekomosoknak nem segít sajna semmit . Tegnap ketten megcsináltuk nem javult semmit .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#220075) oke válasza jozefgucci1 (#220074) üzenetére


oke
senior tag

Most Én is megcsináltam, majd este meglátom, szintén Telekom.
Napközben 25-ös a ping, este 6 után megy fel 80-140-ig...

(#220076) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

T25/2 tank ász

Megvan a T28 prot szerencsére, száz meccs alatt vagyok vele, adom is el a francba, 47% winrate, 928 átlag dmg (ennyit csinálok az M10-zel is pl és abban nincs normális legénységem...), 0,8 átlag kill.
Az, hogy rossz, egy enyhe kifejezés erre a tankra, ez 7 éve volt rossz, azóta viszont egy szuperszonikus rakéta sebességével húzott el a játék mellette, gyakorlatilag borderline játszhatatlan.
2200 dpm felszerelve egy fasza legénységgel a T25 AT, vagy ha tornyost nézünk akkor a Challenger üresen tud ennyit és mindkettő gyorsabb, kisebb, jobb álcával bír. Nem igazán értem, miért nem nyúl hozzá ehhez a tankhoz a WG... vagyis de, értem, senki nem játszik vele, de akkor is szégyenteljes.
Gyakorlatilag pár olyan meccsem volt csak, ahol alkotni tudtam valamit és ehhez is a fent látható módon hülyék kellettek, akik begurultak a vágóhídra elém, sok hozzátett értékem nem volt.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#220077) po1son válasza jozefgucci1 (#220074) üzenetére


po1son
addikt

10. Évfordulós szülinapjukra meglephetnék magukat egy eu 3 szerverrel az esti órákra.

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#220078) popey37 válasza Bad Pritt (#220076) üzenetére


popey37
addikt

hát nem tudom, nálam jól muzsikál: 3 gunmark a csövön, jelenleg is 95% körül áll. wn8 2091, 55% feletti winrate.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#220079) Bad Pritt válasza popey37 (#220078) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Nálam iszonyat erős kontrasztban áll minden mással, akár tornyos, akár nem. :D Meg amúgy szerintem átlagban mások se mennek vele jól, mert a tank ász szint is alacsony vele, a wn8-hoz is kevesebbet kell összelőni és a gun markot is alacsonyabb átlagra megadta.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#220080) popey37 válasza Bad Pritt (#220079) üzenetére


popey37
addikt

én szeretek vele játszani, 1400 körüli csatám van vele. megállja a helyét a kilencesek között is, igaz ott tölteni kell a goldot. kevés ilyen jó td van a játékban. jó sebzés, jó átütés, pontos ágyú és a mozgékonyabb td-k közé tartozik.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#220081) manu75


manu75
aktív tag

Gondolom sok mindenkinek volt már hasonló nullás csapata, de ezzel lehet benne lennék a top 3-ban. Cáfoljátok meg. :) Egyébként tegnap szereztem meg ezt a rankedes tankot akinek van elég kötvénye ne sajnálja rá nem fogja megbánni, még az ilyen csaták is elmennek.

(#220082) Bad Pritt válasza popey37 (#220080) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Tuti ugyanarról beszélünk? :F

jó sebzés - 240 az alfája, mikor a vele egyszinten lévők közül soknak már 320 (T25 AT, Jagdpanther) vagy nagyobb (Sturer Emil, SU-152, T-34-2G FT). A dpm nekem 5skilles legénységgel, töltésgyorsítóval 2200 körül volt, ezt alapból tudja szinte minden más.
jó átütés - 170 az alap, ismételten az egyik legrosszabb a 7-esek közül. A prém legalább fasza 258-cal.
pontos ágyú - ez mondjuk átlagos, de ilyen alacsony átütés mellé lehetne pontosabb. Ennél a Super Hellcaté is pontosabb hasonló átütéssel, de még a Jagdpanther, Challenger, AT-7 ágyúja is jobb sokkal jobb pennel.
mozgékonyabb td-k közé tartozik - az egyik legrosszabb a mozgékonysága a hetesek közül, csak a Sturer Emil rosszabb nála, a többiek vagy ezen a szinten vannak kb. (T-342G FT, AMX AC 46) vagy sokkal gyorsabbak, mozgékonyabbak.

Semmiben sem igazán jó, az álcája is max átlagos, a többi tornyos td mozgékonyabb és/vagy jobb az álcája, a többiek meg sokkal nagyobbat csapnak. Ott az E 25 ellenpéldának, annál is szar a pen, szar a dmg, de cserébe megy 60-nal, láthatatlan és tűpontos az ágyúja 3400 dpm mellé. Egyedül az AT-7-nél lehet jobb, mert a páncél nem ér semmit már ebben a játékban, de annak is van egy irgalmatlan dpm-je.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#220083) popey37 válasza Bad Pritt (#220082) üzenetére


popey37
addikt

felejtsd már el azt a DPM-nek nevezett szart. mikor lövöd meg bármelyik tankal?
soha. az csak egy szám ami jól mutat: tudod, ugy számolják ki, hogy 1 perc alatt az összes kilőtt lövedék maxot sebez. na ez a játékban felejtős. de ha te erre gerjedsz, hajrá.
én inkább a tapasztalatra hajazok.
a T25 AT fix tornyos, máris szarabb mint a T25/2: mozdulsz, leesik az álca, dettó az összes fix tornyos TD.
az a 240hp sebzés inkább 250-300 között, ritkán lövök vele 240 vagy alatta és 6,2 alatt köpödi.
amugy most mentem egy tök jó csatát, kár, hogy vereség a vége:

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#220084) Bad Pritt válasza popey37 (#220083) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

felejtsd már el azt a DPM-nek nevezett szart. mikor lövöd meg bármelyik tankal?
Mondjuk ha normálisan helyezkedsz és folyamatosan tűz alatt tudod tartani az ellenséget? :) Olyankor azért jól jön, ha időben le tudsz bontani valamit, ha már nagy alfája nincs.

tudod, ugy számolják ki, hogy 1 perc alatt az összes kilőtt lövedék maxot sebez.
Nem, úgy számolják ki, hogy az átlagsebzést szorozzák fel, nem a maxot. :)

az a 240hp sebzés inkább 250-300 között, ritkán lövök vele 240 vagy alatta és 6,2 alatt köpödi.
Az a 240hp az 240, nem 250-300. Az, hogy neked néha mákod van és átlag felett sebzel vele többször nem jelent semmit. :)
De figyelj, én örülök neki, hogy te szereted meg jól megy, de ettől még nem lesz jó tank távolról sem. Én is tökre élveztem a Chi-Ri-t, nem is ment szarul, pedig egy szutyok tank. Peace.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#220085) Warton


Warton
őstag

Nem tudja valaki, hogy az IS-5 prémium tank vagy reward? Azaz termel creditet vagy sem?

(#220086) peterson79


peterson79
őstag

Még hogy nincs páncél a játékban? :D

Tortoise-val megcsináltam a legyen a legtöbb blokkolásod a meccsen küldetést. Egyszer 5000 felettit buktam, mert valaki 300 ponttal többet blokkolt egy ST-I-val, aztán végül csak sikerült összehozni és ráadásul 4-szer, így megvan a második része is.
Csak jelzem, hogy az utolsó úgy lett meg, hogy 1960-at blokkoltam és akkorát szopott a csapat, mint még soha :D kb 100 pont volt az átlag amit blokkoltak a többiek. Azt hiszem 2-15 lett a vége, de legalább meglett ez a rohadék küldi. Pfej de szarul kell hozzá játszani, istenem....

(#220087) Djuree válasza peterson79 (#220086) üzenetére


Djuree
félisten

nekem at-2-vel volt valami 3000 blokkolt, tobbszor is. malinovkan kialltam kozepre ugy hogy leginkabb csak szembol lottek a hulye piroskak. :DDD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#220088) kchryss válasza Warton (#220085) üzenetére


kchryss
addikt

Prémium kredit szorzója van. Én annak idején azzal farmoltam a legtöbb kreditet.
Még a defender előtti időkben volt, egyik első 8-as prém tankom volt. 8-as SH-ban ha jól ment a csapatnak akkor megengedték hogy hozzuk és ott a gyors csatákban klános bónusz mellett elképesztően termelte a kreditet. Aztán ha nem ment a csapatnak akkor mindig az is5-ök voltak hibáztatva és sokszor le kellett cserélni is3-ra őket. Aztán miután bejöttek az újabb op prémium tankok már nem nagyon fért be SH-ba a borzasztó lövegkezelésével.

Egyébként ha jól tudom akkor az összes 7-es és 8-as cw jutalom tanknak prémium kredit szorzója van, a 10-eseknek viszont mindnek normál szorzója van.

[ Szerkesztve ]

(#220089) Swinegod válasza popey37 (#220083) üzenetére


Swinegod
őstag

Csak a T25 AT-val hasonlítva, annak van rendes alfája, penje, dpm-je, sebessége, camoja, overmatchelésre alkalmas kalibere, tudod ilyen hasztalan dologok egy TD-nek. Ez a tank kb egy szinten van a Super Hellcattel ami vitathatóan, de az egyik legrosszabb tank a játéban.
A T25/2 csak egy lassabb, vagyis szarabb T20

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#220090) Viktoár


Viktoár
addikt

Most miért tudtam sebezni az Fv-t amikor a csövét lőttem el? Általában ilyenkor 0 kritikust ír.

15:3-ra nyertünk, ilyenkor mindegy hol találjuk el az ellenfelet? ;] ;]

Üdv:Viktor

(#220091) Krytec válasza Viktoár (#220090) üzenetére


Krytec
tag

Az AP vagy APCR lövedék nagy eséllyel átmegy a csövön és ha át üti a tornyát akkor sebez. A heat vagy robbanó lövedék szokott elakadni.

(#220092) Black_Sheep válasza kchryss (#220088) üzenetére


Black_Sheep
tag

A T23E3 5-6 éve volt CW jutalom tank, T7, nincs prém kredit szorzója.

(#220093) Viktoár válasza Krytec (#220091) üzenetére


Viktoár
addikt

Tehát nagy eséllyel? Akkor ez is random mint minden ebbe a szutyokba? :DDD :C

Üdv:Viktor

(#220094) kchryss válasza Black_Sheep (#220092) üzenetére


kchryss
addikt

Biztos vagy ebben? Szerintem 99% hogy van kredit szorzója.
Nekem is megvan az a tank és úgy emlékszem annyit szokott hozni mint a panther/m10. Mindkettő 7-es limites prém és elég hasonló a játékstílusuk is, kis alfás gyorsan köpködős papír med-ek. Volt hogy felváltva ezzel a kettővel nyomtam a maraton xp gyűjtős részét.

(#220095) jozefgucci1 válasza po1son (#220077) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Eu3 nem nagyon hiszek benne sajnos .

Nézi valaki Kajzo-t ? Ez a figura a kis prémgalléros fürdőköpenyében a kellemes taglejtéseivel , mint egy igazi csőköcsög :DDD Már csak szivárványos lepkék hiányoznak a képről és meg is lenne ,plusz még reklámozza is ,hogy 10 accot visz rangsorolt csatában :W

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#220096) CirrMee válasza jozefgucci1 (#220095) üzenetére


CirrMee
addikt

A lényeg az, hogy figyelnek a várgamingnál... :)

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#220097) hulp01 válasza jozefgucci1 (#220095) üzenetére


hulp01
senior tag

Akkor nézd meg Skill mai videóját. :D

(#220098) po1son válasza jozefgucci1 (#220095) üzenetére


po1son
addikt

(#220099) Putyin90


Putyin90
senior tag

Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan modot vagy addont (nem tudom melyik a helyes megnevezése) ami a csatában mutatja a gunmark százalákot és ahogy egyre többet sebzek úgy változik a színe is? Meg a menüben is írja az adott tankra a GM százalékát. Streamereknél szoktam látni.
Erre gondolok én:

(#220100) tasiadam


tasiadam
veterán

Ez mi az úr isten? Konkrétan minden tankja 2+ gunmarkos.

Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.