Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#216520) Geller72 válasza popey37 (#216517) üzenetére


Geller72
veterán

Ez nem ilyen egyszerű és a legkevésbé sem így van, ahogy írod. Az, hogy kiválltak egy eleve nekik kényszer unióból, az nem azt jelenti, hogy az unió tagjaként eleve orosz volt valaki. A volt szovjetuniónak rengeteg tagállama volt, amiket most baromira nem oroszként tartanak számon és eleve soha nem is voltak oroszok. Kapásból egy példa Kazahsztán. Ők Kazahok, nem oroszok, van saját nyelvük, ahogy az ukránoknak is. Próbáld meg egy ukránnak azt állítani, hogy ő tulajdonképpen orosz. Vagy a volt Yugoszlávia jelenleg - nem szerb országainak. Még a Montenegróiak, akik a legközelebb álltak a szerbekhez is vérig vannak sértve, ha őket kimondottan szerbnek állítanád be.

"attól, hogy szétbombáztak egy országot, a lakói ugyanugy megmaradtak annak, akik azelött voltak."
-De ezzel pont az ellenkezőjét bizonyítod be, mint amit állítasz. Akik eleve soha nem voltak oroszok, attól sem lettek azok, hogy unióba kényszerítették őket. És nem azt jelenti - mint ahogy te gondolod, hogy aki az unió felbomlása előtt orosz volt, az az is maradt. ;).

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.