Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#208426) dualface válasza jano_77 (#208415) üzenetére


dualface
tag

A hozzáállásodon kell változtatni. És ezt most hülyéskedés és szarkazmus nélkül mondom.

Tudom azt is, hogy nehéz meg végtére is ez egy vereség, de a valóság az, hogy te az adott csatából, körülményekből kihoztad a legjobbat, ami tökéletesen látszik is mindkét esetben, hogy toronymagasan jobb voltál mint a csapatodban bárki.

El kell tudni fogadni, hogy a csaták 80%-ában a másik 29 játékoson múlik, hogy mi lesz a végeredmény és nem rajtad. Ami rajtad múlik az a maradék 20% (lényegében ezek a csaták tartanak bent a játékban, ezért nyomod meg újra a battle gombot.) Ez a 20% dönti el, hogy az 50% átlaghoz képest hol leszel.

Tehát ha valaki full AFK bot, akkor sem megy 39-40% alá a winrate, hiába hogy sosem csinál semmit, a maradék 29 játékos megoldja, hogy mégis nyer 10ből 4 meccset.
Valamint a másik oldalról szuperunikumok se tudnak 64-65 fölé menni(10-20 ezer csata fölött, nem tudom mennyi most a legjobb winrate) akármennyire is földöntúli játékosok, mert vannak csaták, amikben egyszerűen ha SERB irányítja az orosz top meta tank gold ammo szórását, akkor se fog lehozni bizonyos csatákat.

Ha ezt el tudod fogadni anélkül, hogy minden ilyen csata után vérben forogjon a szemed, akkor nagyobb nyertes leszel, mint bármelyik unikum :)

Természetesen nekem sem megy mindig, és minél jobb játékos vagy annál nehezebben megy. Skill4LTU jó példa erre, mert végtelen nyugalommal könyveli el, amikor nulla meg kevés sebzéssel kiszedik random lehetetlen szituációban, vagy pl sebez egy csomót de 15-1-re kikap. Nem igazán jön be a dumája, de a higgadtságát tisztelem.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.