Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#197324) Zolee11


Zolee11
senior tag

Nem akarok egyenként reagálni, de igazából nincs is rá szükség.

Értem én és megértem, hogy mindenki bizonyítékot vár egy-egy feltevésre, állításra, nos ez egy üzem/gyár/gyártósor működése esetében, szabály, törvény, előírás megsértése, áthágásának bizonyítása érdekében valóban szükséges dolog. De én semmit nem akartam bizonyítani, mivel gondolom más is érzékeli a környezetét, tehát észreveheti ugyanazt amit én. Jó pár játékost ismerek, egyet értettek az elméletemmel. Az MM játéka is egyértelmű volt, mert mintát követ, aki ezt nem veszi észre, hááát, na mind1 is. Akkor is napokig magyarázkodtam, próbáltam rámutatni, milyen összefüggések alapján vélem így, de tök fölösleges volt. Hasonlóan érezhető a minta az RNG játékában is, csak nem ilyen mértékben. Tehát észrevető, hogy az nem random szerű mindig, főleg akkor, ha "szopóágra" kerül az ember. Mindenki más aki játszik ugyanúgy észreveheti.
Azt is elfogadom, hogy a lelki és egyéb állapotunktól is függ az élmény, az érzékelés, és a szájíz. De nem is az első vesztes csata után szoktam kiakadni. Aki ismer tudja, hogy igencsak birka türelmem van, más már kiakad rég, én még csak meg sem szólalok. :)

A lényeg, hogy valóban nincs mentés, akármi, bármi, mert egyelőre nincs olyan szabályozás, sem semmi, aminek megsértése miatt feljelenthetném a WG-et, de ha lenne, akkor lenne mentés is, és meg is tenném a feljelentést.
Gondoltam megosztom a közösséggel, és hátha van azért magyar érintettség a fejlesztői csapatban, és akár még olvasgatnak is itt...

Ahogy már más is írta, tényleg a középszerű játékosokat szívatja a játék, és a valós tudást ma már épp csak sejteti a WR is. Van olyan nap amikor 10.000 körül mozog, és van amikor pár ezer épp csak, ahogy a WN8 is ugrál. Olyan mértékben nyúltak bele a játékba, szabályozzák azt, ami szerintem nagy mértékben káros. Többször írtam, hogy ezt nagyon sok játékban tökéletesen kezelik, mindenki a megfelelő szinttel/szinten játszik, van küzdelem és van fejlődés. Ez a MM rettentően rossz, mert a piros játékost összeengedi a lilával...
Nincs elegendő játékos ehhez? Nem hinném.
Soha semmilyen más játékot nem szidtam még, pedig jó párral játszottam, akár évekig is.

Nyugodtan megnézheti bárki a statomat, volt aki meg is találta, mert korábban is megosztottam, nem titok, sosem volt az: ZoL_83

no brain, no problem

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.