Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#186701) Dobi 562 válasza ooloo (#186700) üzenetére


Dobi 562
addikt

:Y

Jol ertelmezem amit irtal?

Szerinted akinek hosszu az e-penisze annak azert hosszu mert a WG segiti? Belenyul? Manipulal?

Ez most komoly?

(#186702) Raysen623 válasza jano_77 (#186689) üzenetére


Raysen623
addikt

Maximálisan támogatom a köcsög XVM letiltását, mert elegem van abból hogy sokan az XVM által megjósolt nyerési esély szintjén állnak hozzá a játékhoz és ha vesztünk akkor az azé me' az xvm aszondta. Undorító az egész és sokan összekeverik a statisztikát a valósággal. :W

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

(#186703) ooloo válasza Dobi 562 (#186701) üzenetére


ooloo
őstag

Erről szó nincs ... akik jó értékeléssel bírnak , azok jól játszanak .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#186704) ballington


ballington
addikt

Skoda T-50 modul fejlesztést milyen sorrendben érdemes csinálni? Van 100k free xp-m, mit érdemes ebből elsőnek kifejleszteni?

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#186705) CirrMee válasza Raysen623 (#186702) üzenetére


CirrMee
addikt

A "köcsög" xvm régóta (talán egy éve is van már) nem tolja alapjáraton a nyerési esély számolgatását / mutogatását, mivel ezt a részt kiszedték belőle. Úgy rémlik, ehhez mostanság külön modot szükséges. Nem is túl ismertek ezek a modok, ezért aztán túl sokan nem is használnak ilyet, szóval a kirohanásod miatta inkább aranyos túltolt durcizás, mint valós probléma. Szóval kereshetsz más marhaságot, hogy miért kell betiltani. :)

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#186706) vepe válasza Dobi 562 (#186701) üzenetére


vepe
senior tag

Szerinted nem manipulál és azt csinál amit akar?

Mondhatok konkrét példát is, ha akarod, milyen érdekes dolgok vannak.

[ Szerkesztve ]

(#186707) ollie válasza CirrMee (#186705) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Teljesen mindegy, hogy mutatja e a konkrét százalékokat, vagy nem. Ugyanolyan toxikus a hatása a nélkül is. Nem is a nyerési esély mutatása volt a probléma. De ha már így véded, elárulhatnád, hogy miért van rá szükséged.

[ Szerkesztve ]

***

(#186708) CirrMee válasza ollie (#186707) üzenetére


CirrMee
addikt

A toxikus hatást a prő jómunkásemberek generálják. Saját tapasztalataim szerint a tomatok java része nem használja, nyafogni / nyüszizni meg a prők szoktak, mer'jajjdeláttyákhogyénprővagyok, aztán az milyen nagyon fáj nekik. Akinek van némi fogalma a játék alapvető dolgairól, az már induláskor látja a játékosok mozgásából/helyezkedéséből, hogy ki melyik csoportba sorolható, és xvm sem kell ehhez. Én sem megyek, vagy fordulok vissza az első vonalból, ha látom azt, hogy a többiekre nem lehet számítani, mert pl egyedül indulok az egyik irányba.

Szóval lehet hisztizni az xvm miatt, de nem az teszi pár perces unalmas sz*rrá a meccseket, hanem az idiótaságok erőltetése (kerekes g*cik, pályák elbarmolása, stb), vagy az elb*szott csapat összeállítás (tomato sqad a statpadder válogatott ellen).

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#186709) ollie válasza CirrMee (#186708) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Szóval akkor te használod vagy sem? Erre válaszolj. Mert ha használod, akkor elismered, hogy rossz játékos vagy a saját szavaid alapján. Ha meg nem használod, mert nincs szükséged rá, hiszen jó játékos vagy, akkor minek véded? De gondolom arra se jöttél rá, hogy hemzseg a mondandód az ellentmondásoktól. azt állítod, hogy a jó játékosnak nincs szüksége rá, a rossznak viszont előnyt ad. Akkor most ad előnyt vagy sem? Ha ad, akkor kvázi csalásként funkcionál.

***

(#186710) CirrMee válasza ollie (#186709) üzenetére


CirrMee
addikt

Szóval akkor te használod vagy sem? Erre válaszolj.

Használom, sehol nem írtam, hogy nem. Viszont egyre gyakrabban fordul elő, hogy napokig, vagy egy hétig nem használható, mert olyan szinten nyúlnak a játékba, hogy a fejlesztők gondolom nehezen követik. Olyankor játszom anélkül, szóval nekem nem életbevágóan fontos, csak használom, ha van.

Mert ha használod, akkor elismered, hogy rossz játékos vagy a saját szavaid alapján.

Nem állítottam, hogy prő, vagy rossz játékos vagyok. Talán valahol a kettő között, de ítéljék meg mások, nem dicsekszem azzal, hogy ez meg az vagyok.
Ezen felindulva azért spurizhatsz Qb csatornájára, és núbozd le becsületesen, amiért ő is használja. :)

De gondolom arra se jöttél rá, hogy hemzseg a mondandód az ellentmondásoktól. azt állítod, hogy a jó játékosnak nincs szüksége rá, a rossznak viszont előnyt ad.

Nem tudom kit vagy mit olvastál, de én azt írtam le, hogy a tomatók alig használják, viszont háborogni meg azok a statpadderek szeretnek a leginkább, akik elvileg nem is használják. Semmi olyasmit nem írtam, hogy kinek van rá szüksége, vagy kinek nincs. Akinek szüksége van rá az használja (pl Qb).

Akkor most ad előnyt vagy sem? Ha ad, akkor kvázi csalásként funkcionál.

Szerintem fordítva ülsz a lovon. A fejlesztők döntik el, mi számít csalásnak, és ez szerintem nagyon is jól van. Mivel legális, ha szerinted előnyt ad, használja minden emiatt hisztiző kisgyerek, és akkor nincs értelme előnyről beszélni.

Véleményem szerint plusz információt ad menet közben, nem pedig előnyt, pláne nem jogosulatlan előnyt.

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#186711) ooloo válasza ollie (#186709) üzenetére


ooloo
őstag

Miért lenne csalás ... inkább visszacsatolás . Eddig nagy vonalakban tudtad , hogy egy csata miért ment a levesbe . És nem azért , mert a csata első percében elkönyvelted a vereséget . Az xvm nem ad előnyt és nem ad hátrányt . Egyszerűen közli a csapatok összetételét eredményeik szerint .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#186712) ollie válasza ooloo (#186711) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

És az információ nem előny? Egyre jobban belekavarodtok a saját ellentmondásaitokba. Előnyt ad, ezért használjátok. Pont.

***

(#186713) ooloo válasza ollie (#186712) üzenetére


ooloo
őstag

Mindenkinek adott ... ne csúsztass! Az xvm inkább a fejlesztők aljasságaira adott és ad némi rálátást . Tehát az egyénnek semmilyen előnye vagy hátrány nem származik a használatából .

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#186714) vepe válasza ollie (#186712) üzenetére


vepe
senior tag

Az információ nagy előny mindenhol a WOT-ban is.

1.példa egy csata végén marad egy lila és egy piros játékos. Ha látják egymás "tudás különbségét" előnyösebb a jobb játékosnak?, illetve ha nem látnak semmilyen infót a jobb játékos esetleg másképpen áll a végjátékhoz?

Szóval ilyen alapon ez csalás is meg nem is, mert mindkettő látja az infót, de még is a jobbnak előnyösebb.

A másik, hogy a WOT egy pénzorientált vállalkozás és jól megterveznek mindent. Akik videóznak mindenben előnyt élveznek és mind-.e mellé aljas hazugok is.

És erre egy példa. Fame Klán, ebben többek között Dakillzor. Nyernek egy CW-t kapnak egy tankot (T-22.med), majd kavarodás, mert az ellen klánok bebizonyították, hogy a Fame tiltott módot használt (tundra, meg hasonlók). Erre mindenkitől elvették a T-22.medet. Több levelezés a wot-al, persze semmi pozitiv válasz.
Ez kb-3éve volt.

Párszor írtak a tagok a WOT-nak, hogy miért nem kaphatták vissza a tankokat, amikor ők nem csaltak, vegyék el azoktól akik csaltak. Válasz: nem lehet belenyúlni a rendszerbe, nem lehet visszaállítani semmit. Erre 1-2 hete mit látok, az elméletileg elvett t-22 med.-el Dakillzor streamel. Akkor ez, hogy is van. Nem lehet belenyúlni a rendszerbe? Közben lett írva a WOT-nak és válasz nem jött csak törölték a tiketet.

Nem a lóf@szt, ez egy program és a fejlesztők azt csinálnak, amit akarnak, az ilyen kis 8 éveseknek ezt bemagyarázhatják.

A wot már olyan, mint egy rossz Kínai kofa. Minden héten kitalálnak valami vacak tankot, bögrét meg tököm tudja mit és szedik le az embereket.

[ Szerkesztve ]

(#186715) ollie válasza vepe (#186714) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Akik videóznak mindenben előnyt élveznek és mind-.e mellé aljas hazugok is.

Ezt nehezen tudom értelmezni. Mi az, hogy akik videóznak, azok mind hazugok?

***

(#186716) vepe válasza ollie (#186715) üzenetére


vepe
senior tag

Wot-ra értettem, hogy hazugok.

(#186717) ooloo válasza vepe (#186714) üzenetére


ooloo
őstag

Pontosan .. ez egy nyereségorientált vállalkozás . A cél : minél több játékost , minél hosszabb ideig a játékban tartani . Ezt hosszabb ideig manipuláció nélkül nem lehet kivitelezni . Azt , hogy ez az erősen hullámzó egyéni teljesítmény valós , azt remélem senki nem hiszi el .

(#186716) vepe Igen. Minden olyan információs lehetőséget meg kell szüntetni , amiből ki lehet következtetni a csalásokat . Ebbe esik most bele az xvm.

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#186718) vepe válasza ooloo (#186717) üzenetére


vepe
senior tag

Igen ez egy kurva nagy biznisz és sok embernél függőséget is okoz. Sok haver a top accjától szabadult, mert már a családi életében okozott problémát. Egyik haverral beszélgettem vagy fél éve és a barátnője megmondta WOT vagy ő. :D

A másik nézd meg 10-20K csatával piros játékosok Löwe, defi, stb prém tankokkal nyomják, mert a fejlesztések nem mennek nekik. A Wotnak meg ez a jó. Vegyétek, vegyetek goldot, váltsátok át..stb,stb

Egyszer meg majd a szerverek leállnak, ha már veszteséges lesz és hopp ennyi volt. :K

(#186719) ooloo válasza vepe (#186718) üzenetére


ooloo
őstag

A múltkor nyilatkozott egy agykúrkász , hogy hivatalosan is felvették a betegségek közé a játékfüggőséget .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#186720) vepe válasza ooloo (#186719) üzenetére


vepe
senior tag

Egy felnőtt jobban kordában tudja ezt tartani-bár idősebb korosztály is tud túlzásokba esni-, de mondjuk egy 10-12 éves gyerek már kevésbé (és bizony sok kis srác nyomja). Hozzáteszem ez nem csak a Wotra igaz ám, hanem az összes játékra.

Egyébként meg összességében nem rossz játék a Wot, csak ne hajtanának ennyire a pénzre, gondolok itt a minden napra van valami, amire pénzt költhetsz. Ez már szerintem túlzás és kezd undorító lenni.

Nem azt mondom kell az újdonság, de az legyen olyan, ami nem kerül pénzbe aztán havonta mondjuk kidobnak egy tankot, vagy bármi mást.

A játékos kap egy képernyő-üzit, hogy milyen faca parancsnok és kaptál egy 10%-os kupont, mi a végeredmény és a lényeg, menj a boltba és vegyél valamit. Ingyen mit kapsz? :D , kb.semmit, max. 1-2 kódot, ami 1 nap prémnap, vagy valami kis apróság.

[ Szerkesztve ]

(#186721) Dobi 562 válasza vepe (#186714) üzenetére


Dobi 562
addikt

Csak a pontosítás végett.

A Fame tagok és mások (köztük az akkori Zwack jó pár tagja is) riggelték a csatákat hogy megszerezzék a T-22-est mert a küldetések lehetetlenül nehezek voltak. Tiltott modról tehát nem volt szó.

Miután ez kiderült, a WG bannolta kis időre a riggelésben részt vevő játékosokat, a T-22-t szarrá nerfelte és megszüntette a megszerzésének a lehetőségét. Tehát nem vette el a WG azoktól akik már megszerezték.

Ha akarod akkor este meló után belinkelem neked a hivatalos forrást, mert hogy olyan is van.

(#186722) nanus válasza vepe (#186714) üzenetére


nanus
senior tag

[link]

Csak ennyit kell a tikettbe írni :D

(#186723) popey37 válasza vepe (#186720) üzenetére


popey37
addikt

azért azt ne felejtsd el, hogy egy ilyen volumenű játék mint a wot nem kevés időbe, energiába, munkaerőbe, technikába kerül. ugye ezt fenn kell tartani, folyamatosan fejleszteni, ami nem kevés pénzbe kerül.
és minél nagyobb lesz annál többe, ez egyszerű matek.
bármilyen online "ingyenes" játékkal tolod, ugyanúgy kell költeni, mert másképpen nem tudsz előrelépni.
egy ingyenes online játékban előnyt csak pénzköltéssel tudsz generálni, az , hogy ki mennyit költ egyéne válogatja.

ami a legfontosabb: szerintem az americas army óta a wot a legjobb online game, nincs még egy ami csak megközeliti a színvonalát.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#186724) ooloo válasza Dobi 562 (#186721) üzenetére


ooloo
őstag

Már azt hittem arról van hivatalos forrásod , hogy a WG nem manipulálja a játékmenetet .... de sajnos nem . ;]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#186725) Barret001 válasza popey37 (#186723) üzenetére


Barret001
addikt

"bármilyen online "ingyenes" játékkal tolod, ugyanúgy kell költeni, mert másképpen nem tudsz előrelépni." Ez a jó játékosokra nem vonatkozik! A rosszakra sem,nekik még az sem segít,ha kapnak kis előnyt.

(#186726) popey37 válasza Barret001 (#186725) üzenetére


popey37
addikt

miért, szerinted a jó játékos úgy született, hogy a kisújjában volt a wot összes tudása? ugyanmár, az unicum gamerek ugyaúgy költenek mint mi, sőt, szerintem összességében a kelet europai régió euroköltése talán 50% a nyugatihoz képest: magasabb fizetés, stb..

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#186727) dokee78 válasza Dobi 562 (#186721) üzenetére


dokee78
félisten

Mi a riggelés?

(#186728) ooloo válasza vepe (#186720) üzenetére


ooloo
őstag

A másik agyrém .... E-Sport ! (?) :W sicc. A Sport intenzív , az egész testre kiterjedő intenzív izommozgással jár ! Tényleg valóra válik a zombi apokalipszis ... csak a valóságban élő , lélegző és nem rothadó zombikkal . ;]

(#186726) popey37 : Micsodaaaaa... a nézettebb "tartalom" közvetítők nem kevés pénzt költenek a játékra . Nem ritka a heti több száz eurós költekezés sem . Időről időre látható a garázsban az egyenlegük. Persze megtehetik , van miből .

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#186729) vepe válasza Dobi 562 (#186721) üzenetére


vepe
senior tag

Na ezt az egyet ne mond, mert részese voltam.... :D , tőlem is elvették 129 csata után.

Ennyit a WG-ről.

nanus: :D :D

ooloo: E-sport, hát igen. :D

[ Szerkesztve ]

(#186730) kchryss válasza dokee78 (#186727) üzenetére


kchryss
addikt

Egy csatába kerülve egymásnak segíteni megcsinálni a küldetéseket. Például hajnalban amikor kevés játékos van akkor összeszámolnak, egyszerre nyomnak a csata gombra, nagy valószínűséggel egy csatába kerülnek. Ha az ellenfélnél van és mondjuk pattintós küldetése van mindkettőnek akkor megbeszélik egymással hova menjenek a pályán és direkt lepattanókat lőnek egymásnak.

(#186731) vepe válasza kchryss (#186730) üzenetére


vepe
senior tag

Nem kell feltétlen egy csatába kerülni, ha megfelelő tankokkal mész 1-1 feladatra. Én lassan 2 éve nem játszom, gyerek nyüstöli, de pl. szeretné most az obj279-et és simán hozhatóak a feladatok. Ok, nem egy hét de 1-2 hónap alatt lehozható 1-1 tank, még nem vér profi játékosnak is.

(#186732) Dobi 562 válasza vepe (#186729) üzenetére


Dobi 562
addikt

Azoktól vették el akik ellen volt bizonyítékuk, de tiltott modokról akkor sem volt szó. Azért is érthetetlen miért írtad azt, hiszen elmondásod szerint te is részt vettél benne, sőt neked is volt T-22... Szóval riggeltél. Kvázi csaltál te is. Innentől kezdve szerintem nincs jogod számon kérni semmit a WG-n.

De ez csak az én véleményem.

(#186733) vepe válasza Dobi 562 (#186732) üzenetére


vepe
senior tag

1.Én nem csaltam.
2.Tiltott módokat is felhoztak érvelésnek.
3.Akik csaltak azoktól elvették (mi alapján döntötték el).
4.Sok olyan ember visszakapta, akiktől elvették, ezt 100%-ra tudom. Sok volt Trigg-es, Fame tag (élőpélda Daki), ők akkor miért kapták vissza?

Hagyjuk a WG-t. :D kb.ilyen válaszokat írnak:

We have created a follow up on your last tickets.

Your case has been forwarded to our supervisors and after reviewing your case, our decision stands.
You received the tank by to breaking the rules and, therefore, it will not be given back.

Please note that this is nothing personal, we even went out of our way to find a solution for you.
However our rules are clear and in our effort to treat every player the same, we cannot give you back the T-22 Medium.

As the decision has been made after deep consultation, we will close any further requests regarding this tank.

I do hope you and your family will still enjoy World of Tanks.

Best regards,

Ok, tegyük fel csaltunk, de ha elveszik az egyiktől akkor vegyék el a másiktól is. Anno azért vették el mindenkitől mert nem tudták bizonyítani ki csalt és ki nem, de az már mi, hogy egyik visszakapja a másik meg nem.

Mind1 nem idegesítem magam, nekem ekkor ment el a kedvem az egész WOT-tól.

(#186734) Dobi 562 válasza vepe (#186733) üzenetére


Dobi 562
addikt

Látod kezdhetted volna ezzel, hogy az fáj tőled elvették, mástól meg nem. :)

Szarrá lett nerfelve, ne sajnáld szerintem.

(#186735) vepe válasza Dobi 562 (#186734) üzenetére


vepe
senior tag

Nem az a fájó, hogy elvették, csak nem szeretem az igazságtalanságot. Én is csak egy játékos voltam és alap, hogy a WOT-ban mindenkinek egyenrangúnak kellene lennie.
Látod még sem. Szóval ez az egy fáj és nem a T-22.

Mind1 ne offoljuk szét a topikot, inkább posztoljátok a jó teljesítményeket.

Látom sok itt az ügyes játékos. Gratula Nektek!! :K

[ Szerkesztve ]

(#186736) jano_77 válasza ollie (#186709) üzenetére


jano_77
nagyúr

Én a jobb játékosok közé sorolom magam - remélem nem fogtok nagyképűnek nevezni emiatt - és én igen, használom. És nekem nagyon rosszul esik, mikor nem müxik, ugyanis nagyon sok dolgot tudok belőle leszűrni. Nekem sokat ad a játékhoz, mikor tudom, hogy vkire számíthatok egy adott szituációban vagy éppen nem és ez XVM nélkül azért annyira nem egyértelmű. Legalábbis nekem nem - vagyis annyira mégsem vagyok jó. :B
Na mind1, nekem fontos és szerintem az XVM fókusz miatt sírni hatalmas faszság.
Lehet kövezni.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#186737) KisApám


KisApám
addikt

Láttam olyan játékosokat, hogy amint felspotolódott az ellenfél, azonnal elindult akár a másik oldal felé, mert ott az XVM rossz stattal rendelkezező ellenfeleket mutatott. A WN8 b*zulásban segítette ez valamennyire.

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#186738) kchryss válasza vepe (#186731) üzenetére


kchryss
addikt

Ki mondta, hogy kell? Azt kérdezték mi az a riggelés én meg leírtam. Egy szóval sem írtam, hogy csak riggelve teljesíthetőek a küldetések ...

(#186739) jano_77


jano_77
nagyúr

Ha esetleg vkit érdekelné bármelyik írjon rám PÜ-t.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#186740) Raysen623 válasza CirrMee (#186705) üzenetére


Raysen623
addikt

Jó, ezt nem tudtam mert én speciel nagyon régóta nem használom. A chat sincs már tele a nyerési %-okkal játék indulásakor. Nem ettől lesz valaki pro vagy tomato. :R

Ettől függetlenül én az ilyen jellegű modok használatát nem szeretem, elég statisztikát gyárt a játék alapból és nem szeretem ha abból ítélnek meg hogy hány %-os nyerési rátám van a T34 prém tankommal, amivel mai napig a legtöbb csatám van.

Én is már az elején látom ha baj van és nem úgy indul el a banda ahogyan kellene adott pályán.

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

(#186742) dokee78 válasza kchryss (#186730) üzenetére


dokee78
félisten

:R

(#186743) BÁ Nutrition


BÁ Nutrition
addikt

durvan 3 hetig nem jatszottam, most meg elkovettem azt a hibat h igen, erre egy jo kis csalo sessionnel meg is jutalmazott ez az aldott "jatek"
:W

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#186744) #77646080 válasza BÁ Nutrition (#186743) üzenetére


#77646080
törölt tag

Miért játszol vele, ha ennyire rossz a számodra a vele töltött idő? Érdemes?

(#186745) Barret001 válasza BÁ Nutrition (#186743) üzenetére


Barret001
addikt

Jól belehúztál :D 30 napos winréted jobb mint az enyém...

[ Szerkesztve ]

(#186746) jano_77


jano_77
nagyúr

Azt hiszem az utóbbi hosszú idők copatását most kompenzálja vmelyest a WG :B

mondjuk már ideje volt kicsit vissza is adni, mert voltam már 55% felett is és ahhoz képest szépen vissza esett a WR. Ennyi csatánál pedig már elég nehezen csordogál felfelé. :U

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#186747) zodo


zodo
nagyúr

Xvm -et nem lehet valahogy meghackelni hogy használni lehessen az új patch érkezése után is ne kelljen 1 hetet várni az új kiadásra?

Nem szoktam aktiválni, konfig is talán vagy 1 éves mert csak kényelmi funkciók végett használom.
pl.: tank tartaléknak jelölés, automatikus személyzet csere, óra és dátum a garázsban, fix csapat panel, fix szerver választás, garázs nézetben tank statisztika.

Tank rewards kupon esetében ez mit jelent a faq-ban?
Kb. nincs olyan tank ahol jelölve lenne hogy arany vagy kredit kompenzáció járna ha már meglévő tankot vennék. :U

(#186748) ddt500hu válasza jano_77 (#186746) üzenetére


ddt500hu
veterán

Mondanám, hogy szintén zenész de nekem eddig is rendben volt a WR-em. :DDD

Aztán persze jön még kutyára dér. :U

(#186749) ollie válasza zodo (#186747) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ha olyan prémium tankot veszel (pénzért), ami már megvan, akkor goldban kapod meg az árát. Ez maratonoknál is elő szokott fordulni, hogy amennyiben már megvan a jutalom tank, goldban megkapod. Na itt nincs ilyen.

***

(#186750) Papooo válasza ollie (#186749) üzenetére


Papooo
senior tag

Már nincs gold kompenzáció maratonoknál.
Adnak némi kreditet, oszt kenjük a hajunkra.

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.