- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Jadro #240607 üzenetére
Nekem soha nem tartott 1 napnál tovább, jellemzően pár óra akár karácsony vagy az őszi RU játékos transzferkor pedig akkor még figyelmezettetek is hogy megnövekedett a feldolgozási idő.
Lehet hogy egyéb jegyek tovább tartanak.
Kizárólag fizikai visszaélést jelentek mert azt tuti büntetik. -
Jadro
veterán
válasz
Jadro #240516 üzenetére
Most már tuti hogy figyel a WG. Az előző negatív posztom után beadta állandóra az object 283-at a játékgép.
Lehet az is segített, hogy a VR-os Timeout podcast-et hallgatom és Zsozé atyával a gamblingről beszélnek éppen. Túl sok az egybeesés.
Bele is teszem Arnie-t parancsnoknak ha már éppen megszereztem. (Tavaly kimaradt.)
-
tasiadam
veterán
válasz
Jadro #240367 üzenetére
Ha funolni akarsz, fogj egy t50-2, vagy EBR-t, es csak az artikat spotold es old meg. Semmi mas. Instant max spot damage, max spot, 1-2-3 oles, perceken belul. Van par ilyen videom, ahol ezt csinalom, nem kicsit idegesek. A masik csapat fele meg jon ram, es nem helyezkedik, el is bukjak a meccset ekkor
-
-
2thletme2day
őstag
válasz
Jadro #239236 üzenetére
Az enyém ennél már csak bond cuccokkal lehetne sunnyogósabb de annyit szerintem nem hozna az a pár százalék, hogy megérjen 10k bondot. Most fejlesztett jutalom cuccok vannak rajta, cvs-el támogatva.
Minden évben van egy "jól megérdemelt jutalom" elnevezésű event amiben minél régebbi a regisztrációd, annál több és jobb cuccot tudsz megvenni tokenekből. Gondolom ilyenkor a depóban lenne egy olyan bolt ahol el tudod verni a tokeneket ha van. Ha nincs akkor a bolt sem jelenik meg.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Jadro #239234 üzenetére
Imádom én is azt a kis szutykot. Jó köröket lehet vele menni ha jó a csapat és persze te is tudsz helyezkedni. Ma mentem vele egy kört mert 3 ellenség felderítése volt a küldetés. Fjordos beültem a dzsumbujba a sziklás rész melletti tavacskánál és össze is jött 6,5k spot damage. Meg is nyertük a kört.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Jadro #239110 üzenetére
speciel most kifejezetten örömmel töltött el - és egyben nem kicsit meg is lepődtem - hogy a WN8 értékem már rendesen átlépte a 2000! Volt mostanában vmi kompenzáció vmi miatt, ami miatt esetleg az értékek megugrottak? Arra emlékszem, hogy 1977 mikor elértem tök örültem, aztán hogy 2K kötelébe értem. De ez meglepett (2064)
Egy ideje ugyanis már a WTR számot mutatta játékban és most vettem észre, hogy azt lehet választani, mit szeretnék látni.
Amúgy Kínai light tankokkal kifejezetten jól lehet lökni a WN8 értékén. -
tasiadam
veterán
válasz
Jadro #227772 üzenetére
akkor át kéne nevezzem magam ImWith14retardról ImWith14Bot-ra. Bár ha reportolják a nevem, az lesz a kövi.
Mondjuk azt is kurvára imádom, hogy berak valami full hulldownos mapra a fos obj705el, és az emilke, mert nobrain szar, heatet spamel végtelen hulldownal, én meg csak egyenesen tudok nézni, mert nekem 0. -
Swinegod
őstag
válasz
Jadro #227607 üzenetére
Én ezt is lose-nak ítélném ilyen logikával már most, mert hőskapitány Maus megy artyzni
Igen, ott is maradt a meccs 80%-ában
Városba egy büdös darab ember nem mehet, mert max 2-en mennek arra és úgy meg támogatás nélkül esélytelen bármit is csinálni. Az egész ellenséges csapat arra ment, én meg talán még 1 ember lőttük őket miközben a tortával voltka elfoglalva, de még úgy is jó szarul álltunk. Addig, valahogy, betolta a pár papír med a másik oldalt, majd minden élő emeny visszament a bázisra és megkúrták őket. Végül gyakorlatilag rajtam múlott a győzelem elég büdös rossz szituációból. Szokásaival ellentétben még a Futur se hagyott cserben
Egész meccsen aki csinált valamit az én, a haverom a torta aki tartotta a várost, hogy ne rohadnjanak csak le minket a bázison és a 121B aki kifejezetten sok kombinálttal zárta -
phoenix1989
őstag
válasz
Jadro #227607 üzenetére
javarészt pont azért ritka mert türelmetlenek az emberek majd sírnak hogy miért ilyen gyorsak a csaták, pedig ők maguk is tehetnek róla. első pillanattól látszott? sose lehet ennyire előre tudni ez csak megint az hogy áhh ez vereség lesz és gyorsan mindenki előre rohan amivel rá tesz egy lapáttal a bukásra és persze vége is lesz 3 perc alatt vereséggel.
-
HellGreg
őstag
válasz
Jadro #212434 üzenetére
Üzleti szempontból értettem, hogy óriási húzás, az én szempontomból nem az, mert az idén pl nem akartam erre költeni, de annyira csábító a lootbox-kaszinó, hogy csak elvertem vagy 50k ft-ot már most, és még csak 3 napja tart
persze ilyenkor azzal áltatom magam, hogy úgyis kéne az arany egész évre, de hát ha már játszani sincs kedvem, minek kéne gold?... és mégis vettem. Na most amikor meg úgy mentem neki az opsnak tavaly-tavalyelőtt, hogy juhúúú, akkor képzelheted mennyit költöttem...
A legdurvább a tavalyelőtti volt, ahol összeszedtem 170K goldot, és utolsó nap még megvettem a Caernarvon AX-et KP-ra, mert nem lehetett goldért.
És jó sok ilyen barom van mint én, nem halnak éhen WG-ék -
-
-
ooloo
őstag
válasz
Jadro #203922 üzenetére
Nem az eredményekről indult el a diskurzus , hanem egy adott szituációról , hogy azt-szerintem- más megközelítésben is el lehet képzelni . Kiderült , hogy nem lehet . Az , hogy bele lett keverve a teljesítmény , azt nagyon sajnálom .
Mitől lenne a kiragadott mondat közhely ?
"A közhely vagy klisé egy olyan gondolat leírására használt kifejezés, amelyet olyan gyakran és olyan módon használnak, hogy eredeti hatása és értelme elvész. " -
válasz
Jadro #200890 üzenetére
Én ma az ajándék prémmel meg a személyes tartalékokkal kifejlesztettem a Standard B-re a nagy ágyút (63k) és a második tornyot (24k) kb 25 csatából.
A motort (48k ?) és a rádiót (9k) nem fejlesztem ki, csak erre a tankra jók, és nem akarom megtartani.
41 csatánál járok és ki van fejlesztve a Progetto 65, igaz az az olasz nemzeti töredékekből ment, de brutálisan felgyorsult a tier X-be jutás, a svédeknél is valami hasonló volt. -
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Jadro #200209 üzenetére
Köszönöm.a választ!Igen akkor inkább a crew képesség a döntő hogy melyik vasat válasszam.Amiket fel soroltál azokat fogom használni akkor, viszont a T-55 miatt kezdtem el a játék annó,mivel még a katonaságnál azt vezettem 1994 ben Tapolcán a Kinizsi laktanyában és maradandó emlék lett!😁Most.a.T 54 van meg tier 9 Ben, és azt szeretném "kigyúrni" mikor van egy kis időm.Még valamiért a Chi Nu Kai tier 5 ös tank jön be nekem nagyon.Szerintetek a T 54 re milyen képességeket.adjak a személyzetnek?
-
válasz
Jadro #199775 üzenetére
Teljesen igazad van, csak hát nehéz a frusztrációdat félre tenni, amikor egy igazán jó csatád azon megy el (főleg akkor, ha szar játékos vagy, mint én és ritkaság az igazán kiemelkedő teljesítmény a részemről
), hogy egy elvileg valóban jó játékos veri a brét és nem játszik, ilyenkor inkább pls do not log in...
-
e-newsee
addikt
válasz
Jadro #198998 üzenetére
Nekem is gyanús. Nem hülyék, tudják, hogy mindenki be fog vásárolni ezekből a tankokból, mert mindegy, hogy 20k kreditet kapsz érte, akkor is nettó haszon. A goldosok meg pláne.
Szóval, vagy az lesz, hogy bevállalják, mert ugye egyszeri alkalom, utána úgysem tudod megint megjátszani ezt a "biznict", vagy pedig az eladási ára mindegyiknek kredites lesz, de lesz, amit goldért tudsz csak venni. Vagy még esetleg olyan is lehet, hogy ha a garázsodban lesz a változtatáskor, akkor első alkalommal az eredeti áron tudod eladni, csak akkor lesz az új ára, ha az új rendszerben vetted. Bár ez utóbbira kicsi az esély. Inkább arra tippelek, hogy venni arany, eladni kredit.
Ha mégis fel lehet majd halmozni így némi goldot, akkor meg tuti, hogy lesz utána egy Black Market. -
-
Macka
veterán
válasz
Jadro #196261 üzenetére
Nem 8000?
Nekem annyi rémlik.
Mindenki goldozik mindenhol. Tényleg nem értem. Múltkor mentem T8-ban top tierként , T7 és T6 mezőnyben, Scorpion G-vel. Erre betalál az ellenfél Defendere gold ammoval. Ennek mi értelme, hogy ilyen csatákban is goldozni kell?
Én még T10-ben sem goldozok, ha nem kell feltétlenül. -
Macka
veterán
válasz
Jadro #195633 üzenetére
Én T5-ig mentem le, de ott mi van gyerekek...
Megy mindenki arra, amerre a tankkal éppen áll, és a gold ammot is használják rendszeresen. Ahhoz képest a T8 randomban taktikai hadviselés.
Bár volt egy kör, ahol T8-T10 meccsben a Ferdinánd user beírta chatbe, hogy inkább meghal, és elindult spotolni Malinovkán a mező közepére. Végül nyertünk, hála neki, mert a huzásával kb 10 enemy tankot spotolt fel -
kchryss
veterán
válasz
Jadro #194755 üzenetére
T-100LT nem szokványos light ha a skillekről és a felszerelésről van szó.
390 az alap látótávolsága míg a többi 10-es light-nak a franciákat leszámítva 400 vagy 420.
Ezért érdemes a látótávolságra rágyúrni és azt kimaxolni. Ezen a tankon kifejezetten ajánlott a lila kötvényes optika felszerelésnek.Másik érdekessége ennek a tanknak amit sokan nem tudnak, hogy a mozgás közbeni soft statja az ágyúnak elképesztően jó. Ezek a hidden statok amit a játék hülye módon nem mutat, de tanks.gg-n például meg lehet nézni:
Ez azt mutatja, hogy torony mozgás és tank mozgás közben az egész játékban ennek a tanknak esik szét legkevésbé célzóköre. Az ilyen tekintetben legendás obj140-re, pattonra és M60-ra is ráver egy kört.
Ennek van pár érdekes következménye:
1) Nem érdemes stabilizátort tenni rá, mivel az csak 0,01-et javítana a ...moving és ...tank traverse értékeken, de venti helyére rakva 0,01-et rontana a Dispersion értéken és ugye a venti sok mást is javítana így például a látótávot is növelné kicsit.
2) Ezt még skill4ltu sem tudja, de amúgy láttam róla youtube-on gyakorlószobás teszteket és beigazolódott az amit a tanks.gg is mutat, vagyis hogy teljesen felesleges a legénységre a pillanatkép és a sima utazás skill ilyen soft statok mellett. A sima utazás csak a ... tank moving értéket befolyásolja a pillanatkép pedig csak a ...turret traverse-et. Ezek pedig olyan alacsonyan vannak, hogy 0 azaz semmi változás nincs bennük ezeket a skilleket használva.Így néznek ki a soft statok, venti-optika-töltésgyorsító felszereléssel, pótkajával, bia-val:
Ezeken az értékeken a pillanatkép és a sima utazás semmit nem javítana, a stabilizátor pedig olyan picit javítana amit meg sem lehetne érezni, a venti sokkal hasznosabb itt.
-
peterson79
őstag
válasz
Jadro #194739 üzenetére
Egyesek szerint az AMX 13 105 és a Sheridan nem éri meg az árát, elég ritkán is látni, ha meg jönnek is, akkor gyorsan halnak is. Bár ez igazából sok light-ra igaz lehet, kivéve a rohadt kerekeseket, azokat alig lehet kilőni...
A T-100lt mindenképpen elsődleges cél legyen, az az egyik, ha nem a legjobb 10-es light. -
h1mpi
félisten
válasz
Jadro #194714 üzenetére
Most egy érdekes dologra lettem figyelmes. Beléptem az amazon fiókba, hogy lemondjam a 7 nap utáni megújítást, de nem találtam sehol az ingyenes tagságom. Megnéztem a kapott e-mailben és nem prime tagságot indított el, hanem prime video tagságot. Nem lehet, hogy Ti is rossz prime tagságra kértétek a free trialt?
Én leírom, hogy kaptam meg:
1. új Gmail fiók
2. új Twitch fiók
3. beléptem a Twitch fiókba és rá klikkletem a kis korona formájú ikonra, aminek az a neve ha felé viszed az egeret, hogy "Prime-zsákmány"
4. utána ráklikkeltem a WoT-os "ingyenes próbaidőszak indítása" gombra
5. ez átvitt a havi package-ra, majd arra is klikk és "bejelentkezés folytatása"
6. Utána megkérdezi, hogy felhatalmazom-e, igen klikk Felhatalmazás
7. utána kiválasztom az "other parts of the world" lehetőséget
8. csinálok egy új amazon accot, megadom a kártya adatokat és már igénylem is a free lootot
9. majd a Wot accban össze kell linkelni az új Twitch fiókotRemélem ez így segít, Jano-nak is így tudtam megoldani és utána már működött Neki!
-
Jadro
veterán
válasz
Jadro #193989 üzenetére
Van tovább is.. A 10 vesztes meccs után kísérletképpen Skorpion G-vel beálltam A-line ra egy bokor mögé (Studzianki map) és elmentem zuhanyozni. 10 perc telt el mire visszaértem és még nem vesztettünk! Elkezdtem lövöldözni - Tier 10-es csata! - lőttem 5 alkalommal ami összesen 2181 sebzést okozott. Döntetlenre jött ki a menet és kaptam több mint 70 ezer kreditet. Ezért nincs túl nagy értelme ráfeszülni ebben a játékban semmire. Ettől még idegesítő a 10 vesztett kör amikor haladnál az XP farmolással is. Mint a példa mutatja, pénzt azt lehet keresni.
Persze ha nem zuhanyzok közben, talán még nyertünk is volna és most jönne a kánaán sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest