Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#186801) egyedülülő válasza Imilenni (#186796) üzenetére


egyedülülő
őstag

A szervereket amikor összeolvasztották ez a gond megoldódott.

"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."

(#186802) vepe válasza jano_77 (#186800) üzenetére


vepe
senior tag

Nagyon-nagyon sok hiba van a wot-ban így igaz, de tudod ízlések és pofonok. Relatív kinek melyik jön be jobban. Nekem valószínű azért fura, mert a wot grafikájához voltam szokva, de attól lehet a másik is egy jó játék.

A wot-ot ne, hogy félreértsétek nem istenítem, mert a régi dolog miatt neheztelek rájuk.

(#186803) Imilenni válasza vepe (#186799) üzenetére


Imilenni
addikt

Szóval, láttál egy videót, és máris ismered a játékot :D
Nekem videók alapján nem jött be, aztán lehúztam és élveztem. :K

S ne felejtsük, pár éve volt lehetőség arra hogy resetelj minden elköltött XP-t, és arra költsd amire TE akarod!!!

WOT-ban ilyen sose fog megtörténni :)

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#186804) vepe válasza Imilenni (#186803) üzenetére


vepe
senior tag

Nem játszottam vele, GB videója alapján mondtam, hogy nekem melyik jön be jobban, de ettől lehet egy jó játék. Kipróbálni sem akarom, mert utána meg lehet nem hagynám abba. :D :D
Wot meg a pénzre megy, amit valahol megértek.

(#186805) jano_77 válasza vepe (#186804) üzenetére


jano_77
nagyúr

Természetesen elfogadom a véleményed, mert minden szubjektív. DE!
Felelőtlen úgy nyilatkozni vmiről, hogy ki sem próbáltad, mivel az AW már a megjelenésekor fényévekkel előrébb volt grafikában mint a WOT. Talán a WOT most ért el oda, ahol az AW indított. Gondolom a fejlesztésekkel ott sem álltak le, tehát még jobb lett. De mostanság nem láttam, ez a múlt, amiről beszélek. ;)

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#186806) vepe válasza jano_77 (#186805) üzenetére


vepe
senior tag

Komolyan mondom, csak a kedvetekért a hétvégén megnézem, illetve kipróbálom ezt a játékot. :)

(#186807) Imilenni


Imilenni
addikt

Énis lehúzom szerintem, ha már össze vagyunk eresztve az Oroszokkal.
:R

Press "F" to pay respects.

(#186808) kchryss


kchryss
addikt

Vasárnap véget ért a nyári 11 napos klános mini kampány.
Mivel sokan nem érintettek innen így csak röviden írok róla hátha azért vannak akiket érdekel.

A várakozásoknak megfelelően a [TRVST] nyerte a kampányt. Ezüst érmes az [MVPS], bronz pedig a [DE-VI] lett.
Kampány előtt kész szappanopera zajlott, hogy ki hova megy a top klánoknál. Tömören a lényeg: A FAME nem indult a kampányon, a németek létrehozták az eddigi legerősebb német klánt a TRVST-t, Daki eredetileg az MVPS-sel kampányozott volna és a tervek szerint csatlakozott volna pár régi FAME-es cimbora, hogy egyenlő erőkkel küzdjenek meg a TRVST ellen. Aztán a TRVST-hez csatlakozott egy csomó FAME játékos, sokan keresztbe akartak tenni Dakinak, a többi FAME játékosnak megtiltották, hogy az MVPS-be menjenek. Daki végül meghátrált és inkább lelépett a DE-VI-be és innentől sok izgalom nem maradt.
Aki bele akarja kicsit jobban ásni magát az olvassa el ezt a cikket: Ezért lépett ki Dakillzot az MVPS-ből

Magyar klánok vegyesen szerepeltek. Sokaknál a nyári szezon miatt kevés volt az induló.
Itt van, hogy melyik magyar klán hány tankot hozott el (top8000 azaz a 4. oszlop) és hányadik helyen végzett (rank oszlop): [táblázat]

ZWACK, RE-AP, és DAILY a várakozásnak megfelelően jól szerepeltek, top30-ban végeztek mind, ZWACK a 12. lett, ezzel a legelőkelőbb helyen végzett a magyar klánok között.
M-B-Z szerintem várakozáson felül jól szerepelt, ők lettek a 4. legjobb magyar klán. VTEPS hozta a kötelezőt. DA-FI, 4SALE és DTQ vegyesen szerepeltek. Hoztak el egy csapatnyi tankot, de voltak náluk sokan akiknek nem sikerült a tankot megszerezni.
Mi a HAC-L-nél eredetileg nem is indultunk a kampányon. Kampány előtti nap jött a hír, hogy 1 csapattal mégis megyünk, de nem a tank lesz a cél, csak játszogatunk. Ehhez képest a 12 elhozott tank szép, ráadásul nagyon kevés csatával sikerült ezt elérni, 60,38% volt a győzelmi arányunk aminél csak a ZWACK-nak volt magasabb. Persze nem lehet összehasonlítani a kettőt mivel a ZWACK főleg az elit fronton harcolt mi pedig a kevesebb pontot érő alap fronton gyengébb ellenfelekkel, de úgy gondolom kihoztuk közel a maximumot a kampányból.
A többi magyar klán sajnos nem hozott el 1 tankot sem pedig küzdöttek érte derekasan.

Amit még érdemes megjegyezni és ami miatt nekem eléggé keserű szájízzel marad meg ez a kampány, hogy minden eddiginél több "donate acc"-ot húztak be tankszerző helyre a top klánok. "Donate acc" alatt azt kell érteni, hogy vannak akik saját játéktudásuk alapján nem kerülnének be a top klánokba, de fizetnek azért, hogy megszerezzék nekik a reward tankot. Régebben a szabályok ezt korlátozottan tették csak lehetővé, de az utóbbi kampányokon úgy változtak a szabályok, hogy sajnos nem sok akadálya maradt ennek a tevékenységnek. Az utolsó 3 napban ennek negatív hatását nagyon lehetett érezni. Elképesztő ütemben emelkedett a 8000. azaz utolsó tankszerző helyhez szükséges pont mennyisége és nem a korábbi 9-10 ezredik helyről jöttek fel a játékosok és táltosodtak meg hanem a semmiből pár csatával a top klánok által behuzigált emberek vitték fel a küszöböt.
Meg lehet nézni, hogy ZWACK-ba például a kampány ideje alatt 30-40 új játékos lépett be. Így néznek ki a ZWACK újoncai jelenleg ami elég mókás látvány ha arra gondolunk, hogy a legerősebb magyar klánról beszélünk:

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a pénzért eladom magam és tankot húzok másnak elég undorító dolog szerintem. :(((
Én büszke vagyok rá, hogy most már az 5. CW tankomat szereztem meg saját erőből, úgy hogy a több hetes kampány minden napján sok órán át csatáztam érte. És arra is büszke vagyok, hogy a klánomnál csak olyanok indulhatnak a kampányon akik már előtte itt voltak, kampány miatt sosem veszünk fel új embert és soha senkinek nem húztunk ki tankot pénzért pedig volt olyan kampány ahol ment olyan jól, hogy lehetőség akár lett volna rá.

Azt írtam az elején, hogy röviden, de ahogy nézem elég hosszúra sikeredett így is. Bocs érte. Akit nem érdekel a klános téma az görgesse át. :) ;]

[ Szerkesztve ]

(#186809) Imilenni válasza kchryss (#186808) üzenetére


Imilenni
addikt

Ez egy játék, valaki prémiumért fizet, valaki pedig a ritka tankokért :)

Press "F" to pay respects.

(#186810) vepe válasza kchryss (#186808) üzenetére


vepe
senior tag

Daki nehéz eset, ordibálós, a tagokkal olyan hangnemet enged meg magának, amit sok ember nem tűr el.

Sok jó játékos azért ment el a Fameból, pl.Kamil, aki egy csendes srác, meg nagyon sokan mások is.

Daki jó játékos, de van más is és aki normálisan is tud a csapatban beszélni a többiekkel.

Milyen tankokat lehetett nyerni milyen CW volt? Ugyanolyan, mint az év eleji, fame pontos rendszerben.

(#186811) wwenigma válasza kchryss (#186808) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Undorito, de mivel nem klanozok ezert nekem pl opcio lehet a jovoben...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#186812) kchryss válasza vepe (#186810) üzenetére


kchryss
addikt

Hasonló volt mint az év eleji, a szabályok ugyanazok voltak csak 3 hét helyett 11 napig tartott.
Obj907, Chieftain, 121B, M60 volt most megszerezhető. VK72 és a T95E6 most nem.
A pontokból pedig speciális festéseket, prém napot, kötvényt és most először női legénységi tagot lehetett még venni.

(#186811) @wwenigma:
Pletykák alapján amit hallottam meglepően olcsón "adták" a tankot.
Nálam egyébként most a mérték volt az amitől felkaptam a vizet. Mióta CW kampány van mindig volt rá lehetőség, hogy kevés csatával szinte egyéni teljesítmény nélkül megszerezhesd a tankot top klánokban. Régebben ez úgy volt hogy a tankok egy részét a legjobb helyen végző klánok között osztották szét míg a maradékot a többiek között egyéni teljesítmény alapján. Régebben is volt olyan, hogy valakit beraktak pár csatára amennyit a szabály előírt és így szinte 0 munkával megkapta a tankot amiért nem ő hanem a klántársai dolgoztak meg. Viszont ami a lényeg, hogy régebben a kampány befejezésekor aki a klánban volt az kaphatta meg a tankot, vagyis egy klán max 100 tankot szerezhetett meg. Most viszont csak egyéni teljesítmény alapján osztanak tankot és nincs klán megkötés, top klánokban pár csatával rengeteg pontot lehet szerezni amivel bekerül az ember a limitbe. Vagyis jelenleg egy top klán nem 100 hanem ennél több akár 150 körüli tankot is el tud hozni ha kirugdossa az embereit és újakat vesz fel. Ez már egyértelműen túl sok és nem fair, az az egészséges ha egy klán max 100 tankot szerezhetne.

Minden esetre én nyugodtabban alszom, hogy tudom a reward azaz a JUTALOM tankot úgy szereztem meg, hogy kiérdemeltem azt.

[ Szerkesztve ]

(#186813) AlexHerceg válasza kchryss (#186808) üzenetére


AlexHerceg
tag

Én nem cw-tem, de másodkézből szerzett infók alapján 25e HUF volt az ilyen ideiglenes klán belépés és -ezzel együtt a tankszerzés- opciója egyes helyeken...
.
Írtad:"Itt van, hogy melyik magyar klán hány tankot hozott el (top8000 azaz a 4. oszlop) és hányadik helyen végzett (rank oszlop):"
Tudnál adni egy linket, ahonnan az adatokat szerezted?

[ Szerkesztve ]

Hominem te esse memento...

(#186814) jano_77


jano_77
nagyúr

Fejlesztői hírrepeszek 303:
"Tervben van a láthatatlan textúrák javítása pl. a sziklákon és épületeken? Ezek átlátszóak, de a lövések nem mennek át rajtuk. Ez a probléma a HD térképek bevezetése óta fenn áll, de még mindig nincs javítva.
- Határozottan igen. Probléma van a Havoc motor testleképezésével az általunk épített terepeken, ezért a Havoc csapattal közösen dolgozunk a megoldáson.
"

Legalább most már tudom, hogy miért vannak olyanok, amik mostanában többször is előfordultak, hogy konkrétan látom, hogy a tank sziluettje tökéletesen látszódik, zöld az átütésjelzőm és láthatóan el is találja a lövés, de vmi "mágikus" mező elnyeli a lövésem, mielőtt a tankot elérné. Csessze meg a retek WG! :W :o

"Gondolkodtatok már egy indikátor bevezetésén, mely a kistérképen jelzi a fejre állt szövetséges tankokat? Esetleg az F7 "Segítség!" parancs helyett lehetne "Segítség, fejre álltam!"?
- A kommunikációs rendszer fejlesztése tervezési fázisban van
."

Na ennek semmi értelme, teljesen felesleges is rá időt pazarolni, mert hiába lenne bármilyen a felirat a chatben, ha a balfasz csapattársak akkor sem segítenek, miközben elgurul melletted! Nem az a baj, hogy nem veszik észre a segélykérést, hanem az, hogy szarnak rá. :U

"Miért nem opció a WG számára a speciális lőszerek számának korlátozása?
- Az, csak jelenleg nem a legfontosabb.
"

Micsoda pofátlan módon tudnak hazudni! Nevetségesek. :((

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#186815) h1mpi válasza AlexHerceg (#186813) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Ilyen esetben meg ekll adni az accod hozzáférését vagy elég ha bent vagy a klánban? Lehet a következő szezonba benevezek, mert a 907 vagy a Chieftain jó lenne :))

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#186816) Imilenni válasza h1mpi (#186815) üzenetére


Imilenni
addikt

Úgy tudom csak bevesznek a klánba, egyébként az én érdeklődésemet is felkeltette most ez, sose klánozok, aztán mindíg is kellett volna egy 907-es :B

Press "F" to pay respects.

(#186817) inferno88


inferno88
őstag

Reggel megnyitottam az utat az Obj260 LT15 küldetéséhez, remélem valamikor bedob valami őrült jó spot kört, mint múltkor azt a 9k felettit.
Viszont a T55A esetén ki szeretném venni a felhasznált parancsokat a heavy vonalból(HT15), amihez előbb teljesítenem kell a következőt: HP 3x-os pattintás + 2k sebzés.

Milyen stratégiát ajánlotok erre? Túl hamar elpusztul az ellenfél ahhoz, hogy elérjem a 3x-os pattintást.

[ Szerkesztve ]

Semper fi!

(#186818) Pug válasza inferno88 (#186817) üzenetére


Pug
veterán

Milyen járgánnyal próbálkozol a pattintóshoz?

ELADÓ Mous S24 Ultra Limitless 5.0 - MagSafe Speckled Fabric https://hardverapro.hu/apro/bontatlan_mous_s24_ultra_limitless_5_0_magsafe_spe/hsz_1-50.html

(#186819) BÁ Nutrition válasza inferno88 (#186817) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

elvileg vmi japan csodaval kene menned amit ha szerencsed van lelkesen lovoldeznek ugy is h nem utnek be.
oni?

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#186820) KISDUCK válasza jano_77 (#186814) üzenetére


KISDUCK
addikt

Hát szerencsére nekem jó tapasztalatom van fejreállás terén. Legutóbb oldalra borultam mellettem volt egy csapattárs aki épp lövöldözött. Írtam csetbe és nyomkodtam a helpet. Későn vette észre a harc miatt, de visszaborított és még bocsánatot is kért mert nem egyből vette észre.

(#186821) Pug válasza KISDUCK (#186820) üzenetére


Pug
veterán

Én is próbálom mindig visszapörgetni a felborult bogarakat. :K

ELADÓ Mous S24 Ultra Limitless 5.0 - MagSafe Speckled Fabric https://hardverapro.hu/apro/bontatlan_mous_s24_ultra_limitless_5_0_magsafe_spe/hsz_1-50.html

(#186822) AlexHerceg válasza h1mpi (#186815) üzenetére


AlexHerceg
tag

Fizetsz és a cw idejére bevesznek a klánba, így tankszerző helyen végzel.
Hogy valóban lehet ilyen,.erre utal egy korábbi hozzászólásban található táblázat, amelynél jól látható a narancs és nulla statos játékos az egyik magyar elit klánban. Nyílván nem a tudásuk alapján kerültek oda...

Hominem te esse memento...

(#186823) #77646080 válasza jano_77 (#186814) üzenetére


#77646080
törölt tag

Szerinted felesleges és értelmetlen, ezt elfogadom. Mások számára pedig hasznos és értelmes, ezt kérlek te fogadd el.

Nekem is többször érkezett már segítség, miután írtam a chat-en, hogy elakadtam/felborultam s én is számtalan esetben segítettem másokon. Ezt a kérést gyorsíthatja meg, ha nem a csetben kell megírni, mi a szitu, hanem egy kattintással tudathatod a segélykérést. Sok játékos - sok féle igény, reakció. Neked nem számít, másoknak pedig igen.

(#186824) inferno88 válasza Pug (#186818) üzenetére


inferno88
őstag

Mindenféle heavy-vel mentem, de főleg az Obj705-tel próbálkoztam leginkább(most húztam ki a 705A-t, de még nem vettem meg). Még a VK100 játszik, csak rühellem a lassú heavy-ket és amúgy mindig goldot használ a sok paraszt(bárcsak limitálnák a gold skulók számát). Az AMX 49 is jó lehetne erre, de azzal is vagy ledaráljuk gyorsan az ellenfelet vagy nyomják rám a 2-es gombot.

@BÁ: Lehet az ONI-t tényleg nem lenne hülyeség visszavenni.

[ Szerkesztve ]

Semper fi!

(#186825) jano_77 válasza #77646080 (#186823) üzenetére


jano_77
nagyúr

Félre értettetek, mert nem azt írtam, hogy szerintem nem lenne jó dolog és akár hasznos is, hanem azt, hogy tapasztalatom szerint felesleges lenne, mert sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy le sem szarják a segély kérést és simán elmentek mellettem többször is anélkül, hogy tett volna egy próbát a visszabillentésre. :(
Ettől még persze Nektek lehet más és ellentétes a tapasztalat, ezt nem vonom kétségbe. Szerencsések vagytok és örüljetek ennek. ;)

(#186826) e-newsee: nem az ötlettel van gond, az tényleg jó, csak hogy működjön olyan játékosokra van szükség, mint Ti, és én, akik segítenek is a bajba jutottakon. Ilyenből van kevés szerintem. :(((

(#186824) inferno88: ha jól rémlik nekem is vmelyik japán döggel lett meg, de hogy melyikkel, arra már nem emlékszem. Az is lehet, hogy a 2x pattintással keverem és a 3x még nincs is meg, mert én pont a heavys küldikkel vagyok nem kicsit lemaradva. :U

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#186826) e-newsee válasza #77646080 (#186823) üzenetére


e-newsee
addikt

Plusz, ha ki van kapcsolva a chat valakinél, akkor a beírt szöveg nem látszik, a sima "Help"-pel senki sem foglalkozik, de egy speciális segélykérés látszódhat, és/vagy a minimapon az indikátor. Szerintem sem rossz ötlet.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#186827) #77646080 válasza e-newsee (#186826) üzenetére


#77646080
törölt tag

Ebben teljesen egyetértünk. :)

(#186828) oke válasza inferno88 (#186817) üzenetére


oke
senior tag

Nekem a VK.100.01P-vel lett meg, Malinovkán délről indulva beálltam a 'házba' és ott lőttek folyamatosan-közben persze ficánkoltam a tankkal és a toronnyal. Csak egyet egyet durrogtattam, hogy ne vegyem el a kedvüket :). Mikor megvolt a pattintás, mentem sebezni, mert asszem 3000 sebzés is kell mellé. Ha jól emlékszem Top tier voltam.

(#186829) wwenigma válasza AlexHerceg (#186813) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nyátokat. :D Akkor elejtsék el, 5e max amit fizetnék érte.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#186830) ollie válasza kchryss (#186808) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Elég szánalmas ez a Zwack-os ábra.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a pénzért eladom magam és tankot húzok másnak elég undorító dolog szerintem

Az, undorító, és persze nyilván a Zwack vezetőségének megy a legtöbb pénz ebből. Bárcsak bannolnák ezeket (azokat is, akik fizetnek, és azokat is, akik átveszik a pénzt).

[ Szerkesztve ]

***

(#186831) Barret001 válasza ollie (#186830) üzenetére


Barret001
addikt

"Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a pénzért eladom magam és tankot húzok másnak elég undorító dolog szerintem" Multiplayer játékoknál általánosan elfogadott művelet! Inkább a gyűjtögetős, és questes játékoknál gyakori.Nagyon sokan csinálják pénzért. Van aki meg prémiumtankért fizet! Az jobb?

(#186832) Eugene Roe válasza Barret001 (#186831) üzenetére


Eugene Roe
őstag

A drog-dealer a hibás, vagy a fogyasztó? :) Tyúk, vagy a tojás?

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#186833) jano_77 válasza kchryss (#186808) üzenetére


jano_77
nagyúr

A 90-ik hely utáni játékosok elég fura hogy a klánban vannak - nyilván a fizetős szekció!
Illetve ha jól tudom, akkor ha kilépek egy klánból, akkor 2 napnak el kell telni, hogy beléphessek újra máshová. Ez így van még vagy rosszul emlékszem rá? Esetleg megváltozott az idő során? Csak mert van olyan delikvens, aki 07.13 kilépett, majd 07.14 vissza. Ha jól emlékszem, akkor ezt nem lehetett volna véghez vinni!? :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#186834) Imilenni válasza ollie (#186830) üzenetére


Imilenni
addikt

Szánalmas?
Miért?
Mindketten jól járnak vele, kereslet kínálat.
Szabályzatban pedig nincs tiltva.

Press "F" to pay respects.

(#186835) Jokerdapro


Jokerdapro
senior tag

no pain no gain! ;] ;]

(#186836) Lacek89 válasza inferno88 (#186817) üzenetére


Lacek89
tag

Nekem ezzel a csatával lett meg:[link]

A legjobb stratégia ha találsz egy olyan ellenfelet aki elég kitartó és elég tapasztalatlan.

[ Szerkesztve ]

(#186837) inferno88 válasza Lacek89 (#186836) üzenetére


inferno88
őstag

Mindenkinek kösz. Szerintem kipróbálom ezt a házas dolgot, amint lehet.

Semper fi!

(#186838) ollie válasza jano_77 (#186814) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Legalább most már tudom, hogy miért vannak olyanok, amik mostanában többször is előfordultak, hogy konkrétan látom, hogy a tank sziluettje tökéletesen látszódik, zöld az átütésjelzőm és láthatóan el is találja a lövés, de vmi "mágikus" mező elnyeli a lövésem, mielőtt a tankot elérné.

Nem, teljesen másról beszélnek.

***

(#186839) ooloo válasza Imilenni (#186834) üzenetére


ooloo
őstag

Pontosan ....

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#186840) kchryss válasza AlexHerceg (#186813) üzenetére


kchryss
addikt

A táblázatot a 4SALE klán parancsnoka tette közzé minden nap az aktuális állsáról a méltán hírhedt magyar wot-os facebook csoportban. Itt a csoport linkje: [link]
Ahhoz, hogy olvasni tudd a csoport posztjait kérvényezned kell a felvételt és fel kell venniük. Érdemes egyébként csatlakozni, mert olyan dolgokat lehet itt olvasni amit sehol máshol. Elképesztő a szellemi színvonal. ;]

A kampány posztom nem azt a reakciót váltotta ki, mint amire számítottam. :(((
Régebben a CW jutalom tank szimbólum volt. Tényleg a legjobbak szerezték meg, ha a harcmezőn találkoztál vele akkor tudtad, hogy aki vezeti attól félni kell, mert jó játékos. Manapság elég sok csatában látok bot 907-eket amiket paradicsomok vezetnek. Ez nagyon nincs így rendben!
A másik dolog: ez egy klános jutalom tank. Klánháborúban lehet megszerezni. Ne szerezhesse már meg olyan aki azt se tudja, hogy mit jelent a klánháború. Ez sincs így rendben!
Ha meg akarjátok szerezni akkor klánozzatok, higgyétek el sokkal nagyobb élmény így megszerezni. Én most is élveztem a kampányt, teljesen más élmény ilyen csatákban játszani, mint sima randomban.

(#186831) @Barret001:
"Van aki meg prémiumtankért fizet! Az jobb?"
Igen sokkal jobb. Belinkeltem tegnap, hogy mit jelent az a szó, hogy jutalom. A jutalmat ki kell érdemelni, teljesíteni kell érte nem pedig fizetni. Ne hasonlítsd már egy mezei prémium tankhoz amit eleve úgy terveztek, hogy pénzért vehető legyen. Gondolom ilyen alapon szerinted az is rendben van, hogy ha valaki pénzért diplomát vagy nyelvvizsgát vesz vagy jogsit.

(#186832) @Eugene Roe:
"A drog-dealer a hibás, vagy a fogyasztó?"
Ez a kérdés jó hogy előjött, mert én is meg akartam említeni. Természetesen a díleré a nagyobb bűn. Azt nem tudom annyira elítélni aki fizetett érte, bár jó véleménnyel sem vagyok róla.
Én egyébként inkább a prostitúcióhoz hasonlítanám. Nem ítélem el azt aki kurvázik, de azért azt többre tartom aki hódítással szerez magának nőt. A kurvákat viszont nem tartom sokra, bár itt is több kategória van. Ha normálisan szabályozva, bordélyházban működnek és megválogatják a vendégeket akkor nincs vele baj. Ilyen volt a régi kampány rendszer. Viszont folytatva a hasonlatot, ami például a ZWACK-ban is folyt most az az útszéli igénytelen kurválkodás és nemi beteg kliensekkel dugás gumi nélkül.

(#186833) @jano_77:
Nem tudom hogy van a kilépés szabály, évek óta nem léptem ki klánból. Szerintem még van ilyen szabály, de lehet, hogy abba a klánba amiből kiléptél oda vissza lehet menni csak másik klánba átlépésnél van időkorlát, de ebben nem vagyok biztos.

Egyébként a ZWACK deklaráltan "A legjobb magyar klán". Benne van a nevükben, hogy unikumok, oda régebben dicsőség volt bekerülni. A legjobb magyar játékosok voltak ott. Ők képviselték hazánkat a nemzetközi megmérettetéseken, ők voltak a top magyar klán ami alapján megítélték a magyar játékosokat. Hogy néz már ki ez hogy most tele vannak tomato-kkal, ez az igénytelenség teteje. Semmi bajom személyesen a paradicsomokkal, de nem a ZWACK-ban lenne a helyük. Ez sincs így jól!

(#186841) LZs?!


LZs?!
aktív tag

Akit érdekelhet...

Elajándékoznám az account-omat

Hosszú éveken át játszottam folyamatosan, de közel három éve tisztán élek. :DDD

Csak esetenként telepítettem újra és újra fel a játékot; legutóbb akkor, amikor a jubileumi cuccokat osztogatták (T50-2, stb.). Utána kb. két hétig játszottam, még egy KV-122-vel is megleptem magam, de ismét úgy felqrta az agyam ez a xar, hogy megint töröltem...

Az account: [LZs_WoT]

WN8 2015

WR 54%

Battles 26k

Főleg német (14k csata a 26k-ból), illetve mellette orosz, amerikai és kínai ágon játszottam, plusz francia light vonal. Prémium tankok azok, amiket a fent linkelt oldalon listáz: egy T8, pár T7 és T6 meg az apró, plusz a küldetéstankok; a T55A-hoz talán 2 (?) küldetéssorozat befejezése kell. Több ágon 4-5 skilles komplett legénységek, illetve a jutalom és küldetés hölgyek. 11M credit, 89k free XP, 5200 bond és 7 gold... :P

Ha valaki igényt tartaná rá, nem kérek érte semmit anyagiakban; pusztán annyit, hogy pár mondatban vázolja fel privát üzenetben, miért szeretné megkapni.

Péntek este 18.00-ig várom a jelentkezőket, akik közül roppant szubjektíven és teljesen csak szimpátia alapján választok ki valakit, akinek egyúttal át is küldöm majd a login adatokat - a többieknek külön-külön nem fogok válaszolni, sry. ;)

Nevermind...

(#186842) kchryss válasza Stigma.HC (#186645) üzenetére


kchryss
addikt

Na a 10-es brit light-ot már buffolták is: [link]
:D

(#186843) Stigma.HC válasza kchryss (#186842) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Nagyon jóóóó, mondjuk nekem így is kellett volna mert jól néz ki szerintem :DDD

Klános dologhoz. Talán legjobb élmények a játékkal kapcsolatban a ZWACK-os időszakból való. Onnan is a kampányok (főleg azzal a 2 napos komplett eltiltással az egész csapatnak) és a hajnali SH támadások/védések. Akkoriban még volt ilyenre időm.
Mikor már úgy mentünk CW-re, hogy nem volt semmi használható normális tankunk csak ami ott porosodott. Komarinra FV4202-vel egy élmény volt :DDD

[ Szerkesztve ]

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#186844) jano_77


jano_77
nagyúr

mi a retket csináltak az Obj.268.4-el?!?!?
pattintani ugyan pattint, de az ágyúja az valami botrányosan lószart sem ér!
19 lövés és 6 találat, amiből 4 ütött át. Mind beszűkült célkereszttel! :Y :W :o :O
ez már több a soknál, hogy rohadna meg a retek csaló WG!
majd neki megyek egy Chieftain-nek és ledobja a láncot, egy koccanástól! WTF?!?!? :W :Y

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#186845) gainwardgs válasza jano_77 (#186844) üzenetére


gainwardgs
addikt

Semmit

Csak rossz csata volt.

Kb ennyi szerintem, de amúgy Wg ismerve lesz az a tank még nerfelve az tuti :K

(#186846) jano_77 válasza gainwardgs (#186845) üzenetére


jano_77
nagyúr

nerfelve!? tudsz olvasni?!? :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#186847) gainwardgs válasza jano_77 (#186846) üzenetére


gainwardgs
addikt

Csak azt mondom hogy a jövőben még jobban le fogják rontani. Csak szokásos Wg stratégia ( T110e5, t110e4, foch 155 etc) és még lehetne sorolni.

Én is mentem vele ma 12 csatát de nem vettem észre hogy változott volna. Még.... ;]

(#186848) jano_77


jano_77
nagyúr

Az ilyen neveket hogy nem jelzi a rendszer a WG-nek!?, hogy tud ilyet vki létre hozni? :F

Illetve próbálok rájönni, de sehogy nem sikerül, hogy az ilyen debilek vajon miért erőltetik a játékot, miért nem törlik le a *ecibe azonnal már az első csata után?!? Mert kizárt, hogy élvezzen abból bármit is, hogy a csata kezdetektől azon a ponton a bokorban dekkol!? Azt hittem csata közben, hogy AFK, majd a végén, mikor egy MKA felment a hegyekből, akkor kilőtte, tehát nem AFK volt. :W :o Az ilyet biztos örökre tiltanám el a játéktól. :(((

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#186849) e-newsee válasza jano_77 (#186848) üzenetére


e-newsee
addikt

1. kép:
Gondolom van a regisztrációnál szűrés a trágár szavakra, de itt két "u"-val van írva, azt már nem érzékeli. Szerintem simán próbálta először, de azt nem engedte.
Amúgy ez is egy beteg játékos. Szinte az összes tankjával 263 csatája van wot-life szerint. Vagy az oldal bugos, vagy ez valami darwini oldalág lehet, és a spektrumon kellene mutogatni a legfurcsább defektek között. :D

2. kép:
Ránéztem a statjára. Elsőre azt mondtam magamban, hogy ugyan nem túl acélos, de hát csak 1780 csata, 480 e-pénisz, mondom ebből még bármi lehet. Aztán megnéztem, hány csatája van a T2 Mediummal. Gondoltam, max néhány csata, most kezdte az ágat, és még nem mer menni annyira vele, vagy ilyesmi.
De nem, mert lenyomott vele 1736!! csatát!! :Y
Oké, anno én is szerettem azt a tankot, na de ennyire nem.
Ehhez milyen perverzió kell? :F

Más:
Nektek sem megy ez az új wotcommander.com oldal?
Nekem bejön valami Microsoft Azure App Service oldal.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#186850) zodo válasza e-newsee (#186849) üzenetére


zodo
nagyúr

wotcommander.com nálam is Azure oldalát adja, újabb MS kódot nem fogok létrehozni csak emiatt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.