Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#187022) e-newsee válasza Warton (#187018) üzenetére


e-newsee
addikt

Nem is én hoztam fel a csapatjátékot. Pont azt írtam én is, mint te, csak nem ennyire kifejtve. A csapatmunka témát BÁ Nutrition hozta fel, hogy arról szólna az egész játék, de az siralmas. Én arra írtam eredetileg éppen azt, hogy ne is várjon csapatmunkát, mert a randomot a WG nem úgy találta ki. Azért is szoktam azt mondani, hogy ez nem csapatjáték, hanem 15-15 ember egymás elleni csatája.
Amúgy lehetne kikényszeríteni valami csapatjáték félét randomban is. Egyrészt a te ötleteddel, hogy valahogy leprogramozni, hogy a közvetlen előtted álló csapattárs által felfogott lövésért kapjon az illető extra XP-t, ha mondjuk a te tankod HP-ja kevesebb, mint 20%, a védőé meg mondjuk több, mint 80%. Nem lenne benne több "véletlen" ítélet, mint mondjuk egy láncolásban, ami helyett valójában sebezni próbáltál.
Én meg a héten induló PvE módból nosztalgiázva a Leviathan játékra olyasmin gondolkodtam, hogyan lehetne a randomot botokkal csapatjátékra kényszeríteni legalább a bázisok körül. A Leviathan ellen az volt a jó, hogy a teljesen ismeretlen játékosoknak is össze kellett dolgozni, mert a Leviathant csak úgy lehetett hatékonyan sebezni, majd megölni, ha a játékosok akkor lőtték, amikor valaki elterelte a figyelmét. Emlékszem, egy csomó üzenetet kaptam (és írtam is) az event alatt, hogy tök jól összedolgoztunk ismeretlen játékosokkal, és csiki-csukiztunk a Leviathannal, hogy még a kapu előtt elfogyjon a HP-ja.
Valami ilyesmit lehetne bevezetni a bázisoknál is. Lenne egy automata védelmi rendszer, ami rálátna a bázisra, és folyamatosan lassítgatná a foglalást. Nem nullázna, csak x másodpercre megállítaná. De csak akkor lőné a foglalókat, ha nincs más játékos a közelben, vagy ha a foglaló emberke megáll. Egyébként a körön kívüliekre fókuszálna. Adni neki egy durva látótávot az auto spotra, mint a frontline-os lövegeknek, kevés, és kicsi gyenge pontokat, hogy messziről nehéz legyen snipeolni, így közel kelljen menni, meg valami csata tiertől függő közepes sebzést, hogy azért legyen benne kockázat is. Mindjárt muszáj lenne az embereknek összedolgozni, ha gyorsan akarnak befoglalni. Valakinek mindig el kellene terelni a védelmet, míg a másik foglal.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.