Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy ma feltelepítettem a teszt szervert és a garázsban minden pirosban úszik valamiért. A tankokról pedig hiányzik a textúra. A tigrisről amivel mentem még a lánctalp is elvonult valahová. Sniper módban vörös képernyő texture missing felirattal.Aztán kilépett a játék valami hibaüzenettel. Találkozott bárki hasonlóval tesztszerveren??
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz CHaooSS #50377 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy a razer oldalán kiadott kódoknak van e lejárati ideje, mert nem használnám még el a kódot ha nem muszáj, csak jövő héten.
Sorry véletlen neked címeztem.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
Köszönöm szépen.
-
egyedülülő
őstag
válasz Cray Tyler #52002 üzenetére
Ha modern tankokat szeretnél mint sokan mások, köztük én is, ez lesz a te játékod.--> Armored Warfare
-
egyedülülő
őstag
válasz TESCO-Zsömle #62053 üzenetére
A z adatlapomon van a laposom. Azon bármit bárhogy állítok maxon fut.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Pedig a járművek sokkal szebbek a GF-ben mint az új HD moddelek a wotban. Aztán a játékélmény megint más lapra tartozik. Szar grafikájú játék is be tudja szippantani az embert.
-
egyedülülő
őstag
Csak érdeklődnék, hogy belőtték e a saját tank HD, a többi nem effektust a játékba. Mert pl amikor IS-el megyek és még van ott több IS, mind echte olyan mint az enyém, nem látok grafikai eltérést.
-
egyedülülő
őstag
Várható, hogy decemberben megint lesz esetleg nyeremény tank vagy valami különlegesebb tank, a piacon?
-
egyedülülő
őstag
Akinek csak pörög a homokóra, nyugodtan váltson át a másik ikonra ami a game mellett van és kattintson megint a game-re vissza utána. Rögtön be fogja tölteni a választható játékok listáját, ahol a wot-ra kell kattintani. Nekem ez segített, hogy betöltse rendesen az oldalt.
-
egyedülülő
őstag
válasz egyedülülő #73279 üzenetére
Legalábbis a he lőszerrel. Aztán lehet félreinformáltak.
-
egyedülülő
őstag
válasz Bingisz #75280 üzenetére
Én amióta játszom a WoT-al, álmodozom arról, hogy mai tankokkal mehessek és nem vagyok egyedül vele szerintem, hiszen ezek a járművek a mai harcok "hősei" mondhatni és ezek vesznek körbe minket már nem a régi gépek..
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Ehhez mit tetszenek szólni?---->T95E2
-
egyedülülő
őstag
Csak érdeklődnék a meghívásos akció kapcsán, hogy akkor most csak az számít, ha platoonba megyek a meghívottal, vagy az is elég, ha ő megy egyedül és én csak meghívtam a játékba.
-
egyedülülő
őstag
Köszönöm az infót.
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy új gépre feltelepítettem a WoT-ot, de amikor rányomok az indításra csak tölt pár másodpercig, mintha beugrana valami, ami el is tűnik, aztán vége. Találkozott már valaki hasonlóval?
-
egyedülülő
őstag
A küldetésben megnyerhető járműveket sorban lehet csak megnyitni vagy bármelyiknek neki lehet kezdeni?
-
egyedülülő
őstag
válasz Kakumix #82929 üzenetére
A foglalással szívok én is. Legalább 15-20 alkalommal próbáltam, de még nem sikerült. Ráadásul, ha eljutok a foglalókörbe, ellenségek hada zúdul rám állandóan. Máskor ez nem szokott feltűnni annyira.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Csak érdeklődnék, hogy az megszokott dolog-e, a tier V Chaffee rendszeresen tier VIII-as tankokkal kerül össze?
-
egyedülülő
őstag
válasz MinionFlasH #84822 üzenetére
Nehézkes lenne beilleszteni az eddigiek közé őket.
-
egyedülülő
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy él e még a tesztszerver és csak én nem tudok belépni vagy már lekapcsolták.
-
egyedülülő
őstag
válasz Habib[HUN] #87211 üzenetére
Az AW kapcsán magam is nagyon optimista vagyok.
-
egyedülülő
őstag
Csak kérdezném, hogy a napi első mérkőzés szorzója és a mentor program szakaszos szorzója együtt érvényesül e.
-
egyedülülő
őstag
"Orosz" játéktól ne várj mást. Még itt túlteng a patriotizmus, a nacionalizmus és a legtöbb játékosuk is ezen vidékről való, így logikus, hogy nekik kedveznek. Üzleti szempontból érthető.
-
egyedülülő
őstag
válasz szallasi007 #88439 üzenetére
24" 1920*1080
-
egyedülülő
őstag
Az M10/Panther-t érdemes megvenni?
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Itt árult valaki Jagdtiger 8.8 kódot, csak nem találom a hozzászólást. Tudna valaki segíteni az ügyben?
-
egyedülülő
őstag
válasz PR0JECTNR56 #89008 üzenetére
Örök hála!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest