Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#187501) e-newsee válasza 5-ös kezelő (#187497) üzenetére


e-newsee
addikt

Szigorúan saját véleményt mondok! Nem vagyok egy nagy játékos az 1000 körüli recentemmel (ami a T-44 fejlesztése miatt jelenleg inkább 800), nagy medes meg pláne nem, de talán nem minden hülyeség, amit itt le fogok írni.
A T-43 nekem összességében megtetszett a végére, bár nem vagyok vele túl jó. De a T-44-gyel nem bírok barátságra vergődni. Alapként egy rakás kaka. Semmit nem ütsz át, keveset sebzel, nem is tölt túl gyorsan, gyenge a páncélzata, és az alap motorral valami rettenet lomha. És csak hogy fokozza az élményt, rengeteg XP kell, mire a sokkal használhatóbb, fejlettebb 100mm-es ágyút rá tudod tenni. Kb. 56k Xp, és akkor még lehet, hogy az erősebb lánctalp is kell, de arra nem emlékszem. Akkor még 14k. És mindezt tulajdonképpen egy stock tankkal, sokszor tier 10-ben. Na ezekre érdemes áldozni free XP-t, ha van elég. Az ágyúra mindenképpen!
Ha tovább akarsz menni az Obj 430-ra (és miért ne tennéd), akkor az még 170k-ba fog fájni, mert előtte van a 122mm-es löveg is, amit szintén ki kell farmolni hozzá. (Az Obj-tel nekem speciel szerencsém volt, mert kaptam 2 tervrajzot, és tudtam még csinálni párat a múltkori tankrewards-os nyereményekből, így csak a fele XP kell magához a tankhoz. Ha kapok még egy orosz nemzetit, akkor meg még egy töredéket tudok gyártani.)
Visszatérve a T-44-re, nekem most jelenleg minden lényeges ki van rajta fejlesztve, kivéve a legnagyobb motort, mert az annyit már nem tesz hozzá, és sem a T54-hez, sem az Obj-hez fog kelleni. De még így sem lopta be magát a szívembe, pedig már elég mozgékony, használható az ágyúja (én a nagyobbik 100-assal használom, kövezzetek meg), és elég jó a látótávja is, meg vannak benne 3. skilljüket taposó legények is. Van benne potenciál, ha valakinek fekszik a stílusa, de én valahogy mégsem érzek rá.
Amennyire látom a tankkal kapcsolatos véleményeket, elég megosztó. Van, akinek nagyon bejön, és tolja vele a 2k+ sebzéseket átlagban, és van, akinek nagyon nem adja. Én inkább az utóbbi vagyok. A T-43-mal úgy voltam, mint az IS-szel. Amennyire utáltam az elején, annyira megkedveltem a végére, amikor elkezdett úgy működni, ahogy vártam tőle. Na a T-44 nem ilyen. Az elején nagyon rühelltem, most már csak kicsit utálom. Pedig nemrég kapott egy toronypáncél buffot, de még így is sokszor keresztülhugyozza mindenki. Bárki. Akárki.
Szóval a T-44-től ne várj csodákat! Nem elkeseríteni akarlak, csak nem akarom, hogy túl nagy elvárásokkal vedd meg, hogy "Höhőőő, ezzel most végre majd megyek jó kis köröket!", aztán az álladat szedegesd, mint én.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#187502) jankule2


jankule2
újonc

Üdv mindenkinek! A svéd meddel kapcsolatban érdeklődnék, az Udes 14 alt 5-ről lenne szó. Nem vagyok nagy medes, inkább heavy, es TD fekszik nekem, de kell a küldetésekhez, es néha elkelne a sebesség ami az emlitett két ágnak annyire nem a sajátja. Az érdekelne, ki hogy használja, mit rak rá, melyik lövege a hatásosabb. Egy kulfoldi oldalon sokan a nagyra esküsznek,mert a vékony páncélzat miatt egy lövés, és utána tipli. Mások meg sokallják annak a töltési idejét...

(#187503) BÁ Nutrition válasza e-newsee (#187501) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

En szerettem. Meg a toronybuff elott 2csillagos lett. Szerintem kell ra a legjobb motor, annak a tanknak a mozgekonysag a lelke szinte. A 100as agyu jo ra, miota van tornya meg szemtelenkedni is lehet vele. Lehet h nem jo stilusban jatszotok vele.

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#187504) Barret001 válasza e-newsee (#187501) üzenetére


Barret001
addikt

"Höhőőő, ezzel most végre majd megyek jó kis köröket!"
Aki gyenge játékos,annak mindegy mivel megy!
Aki jó játékos,az a legszarabb tankokból is jó eredményt hoz ki.

(#187505) e-newsee válasza Barret001 (#187504) üzenetére


e-newsee
addikt

Nyilván, de ez a két véglet.
A gyenge játékos azért gyenge mindennel, mert az alap tank kezelési ismeretekkel is hadilábon áll, ezért ugyanúgy kimegy orral előre egy hátsó tornyos tankkal, mint egy TD-vel. Kialakult játékstílusa pedig nincs, mert annyira nem ismeri egyik osztályt sem.
A jó játékos titka abban rejlik, hogy képes alkalmazkodni a tankhoz, és pár csata után, vagy akár már a paraméterekből sejti, hogyan kell egyáltalán elindulni vele.
A kettő között pedig ott a nagy többség, akiknek egyik tank bejön, mert az ő stílusukhoz passzol, a másik meg nem, mert távol áll tőlük az a módszer, ahogy eredményesen tudnának játszani velük. És amikor megpróbálják ráerőltetni a saját stílusukat, akkor azt a tank megbosszulja, annyira pedig nem jók, hogy alkalmazkodjanak.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#187506) wwenigma válasza inferno88 (#187500) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Tegnap kaptam megint de nem érvényes rá sajna. :(

jankule2: UDES 14 Alt 5 . A torony használhatatlan szoval a nagy ágyú a jobb trade miatt mert be fog lőni bármi IS.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#187507) jankule2 válasza wwenigma (#187506) üzenetére


jankule2
újonc

Köszönöm. Már a nagyobb lánc megvan, igy a teherbirás megengedte hogy felszereljem. Töltésgyorsító, célzás gy.,és fokozott szellőzést kapott. Már valamilyen szinten harckepes, bár az alap lövegnek van szórása. Meg a 12°-os gundep tetszik. 🙂

(#187508) ollie


ollie
MODERÁTOR

Első játék a skodával. Mondjuk nem sok a sebzés, de legalább elvégeztem light munkáját.

***

(#187509) oettinger01


oettinger01
őstag

Ezt a dögcédulás sztorit ami most fut elmondja valaki, hogy megértsem?

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

(#187510) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Ket Asz zsinorban. Mondjuk az elso csatat nem ertem hogy tudtuk megnyerni.

Replay 1

Replay 2

(#187511) zodo válasza oettinger01 (#187509) üzenetére


zodo
nagyúr

Rákattintasz a garázsban lévő dögcédulára és kb. mindent megtudsz vagy elolvasod a cikket.
Fesztivál ideje alatt gyűjtőd a jegyeket amit beválthatsz adott értékben (5 és 25 jegy) így halad előre a "cicoma" és ha elértél egy újabb szintre kapod az érte járó jutalmakat.
Küldetések fül alatt volt már Fesztivál napok ahol napi 7 jegyet lehetett szerezni, most fut a Fesztivál hétvége 30 jegyért.
Jön majd a Frontline, Tank Racing ahol szintén lehet majd jegyeket szerezni.

Dobi 562

Nem semmi! :C

(#187512) wwenigma válasza oettinger01 (#187509) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Illetve szerintem javasolt a random 5 jegyért mert nincs duplikacio es mind megszerezheto igy is.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#187513) Dr.Én


Dr.Én
veterán


Ismét egy kis esti móka...igaz most a kis profilból..ha már a WG hozzám vágott 7 nap prémet :DDD

WOT: kissio

(#187514) Greentea


Greentea
senior tag

Végre beadta az ászt és második csíkot. :) Nem nagyon kedvelem a 8-as Centet, szinte mindenben rosszabb mint az Fv4202.. 100+ csata után 2 lövéssel kevesebbet is tudok vele lőni mint az Fv-vel csatánként átlagban. De már csak 60ezer xp :D

(#187515) Dr.Én válasza Dr.Én (#187513) üzenetére


Dr.Én
veterán

majdnem nyertünk... :D ők foglaltak előbb pár másodperccel :U

WOT: kissio

(#187516) ooloo válasza 5-ös kezelő (#187497) üzenetére


ooloo
őstag

Szégyenkezni nincs okod ... mindenki volt kezdő . Na jó , nem mindenki .... itt a fórumon egyesek rögtön a második csatájukkal a profi ligába léptek . ;]

Halkan megjegyezném , hogy 10 E csatával én is vérvörös statisztikával rendelkeztem . Most sem vagyok sokkal jobb de rajta vagyok az ügyön . A kredit miatt soha nem fájna a fejed , ha beruháznál egy Skorpion G - Strv S1 párosra . Ezekkel a tankokkal akkor is hozol a konyhára , ha csak belépsz a csatába . Mellesleg , ha legényeket képeznél bennük a Német és Svéd TD vonal egész kellemes .
Az előbb említett prémium járművekkel 3 hét alatt megkerestem 6db X-es tank árát !

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#187517) jano_77


jano_77
nagyúr

Na itt telt be a pohár az STB-1 számára! Elegem lett ebből a retek roncshalmaznak való szarkupacból. :W Hányom tőle, már csak ha rá gondolok is. :O
Előddel mentem 3 full lila csatát és ahogy látható 3600+ átlag sebzéssel. Ezután mondom akkor megyek a nagy tesóval is és arra is behúzom az 5x XP lehetőségét és két olyan baszott vérvörös retard NOOB csata, hogy hányom magamtól miatta. :O :((( :U

Csak azért nem adom el, mert 10-es tank és elfér a garázsban a másik 153 tank mellett.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#187518) zodo válasza Dr.Én (#187513) üzenetére


zodo
nagyúr

Gratu de mire adott 7 nap prémet?

(#187519) Dr.Én válasza zodo (#187518) üzenetére


Dr.Én
veterán

a kis profilt csak azért csináltam a toborzó program miatt ..
végig toltam, meglett a cél...

kb 3-4 hete be se léptem ..a héten kaptam a WG-töl egy emailt
( Congratulations, Commander!
A surprise is waiting for you in-game.
Get at least 7 days of Premium time and maybe even more.
Log in now to get your hands on your gift.)

ez volt az e-mailben

WOT: kissio

(#187520) zodo válasza Dr.Én (#187519) üzenetére


zodo
nagyúr

Köszi

(#187521) jano_77 válasza zodo (#187511) üzenetére


jano_77
nagyúr

Az elemek száma mitől fog növekedni, mitől kellene, hogy növekedjen? Mert a Kuponok száma emelkedik, bár elég lassacskán, de a másik az 5-ön áll mereven. :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#187522) wwenigma válasza jano_77 (#187521) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

A kuponokbol csinalj randomot, a dogtagra kattintva majd bal also sarok.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#187523) jano_77 válasza wwenigma (#187522) üzenetére


jano_77
nagyúr

Köszi, holnap megnézem :R

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#187524) Thrawn


Thrawn
félisten

Megszálló és Lopakodó plecsni artyval :DDD

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#187525) JONAS77


JONAS77
aktív tag

A csapatom későbbiekben áthelyezhető más harckocsiba is, ha mondjuk vennék egy prémium tankot? Szóval mobilis, ha arról lenne szó?

[ Szerkesztve ]

Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 12

(#187526) wwenigma válasza JONAS77 (#187525) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Ha olyan prémet veszel aminek a tipusa megegyezik azzal amiben most vannak akkor igen. Tehat med/heavy/light osztaly.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#187527) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

Ma utolert engem is a végzetem, egy jatszhatatlan sz@rkupac volt az egesz, reg lattam ennyi idiotat egy rakason. :W Nehany ember nem tudom miert indit jatekot ha arra keptelenek hogy egyszerre lélegezzenek es jatszanak...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#187528) Chris0321 válasza wwenigma (#187526) üzenetére


Chris0321
addikt

A nemzetnek is egyeznie kell, nem? Vagy változtattak rajta?

(#187529) wwenigma válasza Chris0321 (#187528) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Ó köszi, nem irtam oda. Természetesen a nemzetnek és a tanktipusnak is egyeznie kell! Idegállapotba voltam Maonika...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#187530) Chris0321 válasza wwenigma (#187529) üzenetére


Chris0321
addikt

Nincs mit, késő volt már. Én a legénység skill-eire is rákérdeztem volna mert érdekes a kiosztása.

(#187531) jim bcs


jim bcs
MODERÁTOR

Hú de nehéz szülés volt, Object 430U 1. gunmark. Már jó ideje olyan csatákba pakol ahol 55%-tól fentebb nem lehet menni, ha el is értem a 60% környékét tutira visszavágott 2-3 meccs alatt 55 környékére, most 62%-nál szívatott a rendszer vagy 6 órát. Érdekes algoritmusa van a WG-nek.

Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

(#187532) Fücsök007


Fücsök007
őstag

Megosztanék pár infót ami érdekelheti a többséget, pár lelkes magyar felvette a kapcsolatot egy WG-nél dolgozó orosz emberrel, tőle van az infó:
A kutatócsapat jelenleg a Japán TD ágat kutatja. A Svájci tankokról mostanság kevés hír érkezett, de valószínűleg kész van, és várhatóan év vége felé fogják bejelenteni az érkezésüket. (1-1,5 év míg a kész változat játszható!) :))
Szóba került, hogy a magyar tankokat esetlegesen beépítik egy EU-s fejlesztési ágba, ami később Worldwide néven vált ismerté, ami már nem Európát, hanem az egész világot magába foglalja. WG ezt a lehetőséget először a World of Warships (WoWs) nevű játékában fogja kipróbálni, és ha pozitív lesz a visszajelzés, akkor kezdik a fejlesztést a WoT-ra is.
Egyre közelebb kerülünk ahhoz hogy hivatalosan is bejelentsék a magyar tankok érkezését. Sajnos még mindig nem lehet tudni semmi konkrétat, hogy önálló vagy közös techtree-be fogunk-e szerepelni.
A magyar játékosok száma és a Magyarországról befolyó pénz az utóbbi időben erősödni látszik a többi nemzethez képest, ezért a WG nem gőzerővel, de már kacsingat a magyar piac felé.
A magyar tankos adatok átkerültek a kutatás és fejlesztés részleghez, de sajnos prioritást még most sem élvezünk, egyelőre.

Továbbá a 2015-ig feldolgozott magyar tankokról:
WG magyar tankokról szóló adatai. Hiányos adat! Az informátor csak ennyit közölhetett.

Light:
-FT
-Toldi
-Toldi IIa
-V-4
-39M/40M Csaba

Medium:
-Turán I
-Turán II
-Turán III Prototípus.
-Turán III
-Tas Prototípus
-Tas

Páncélvadász:
-Toldi Páncélvadász
-Zrínyi I
-Zrínyi II

Spaag. (Önjáró légvédelmi ágyú, a játékban td ként lenne importálva, de WG így rögzítette az adatokat.)
-Nimród
-Nimród 80 (Szebeny-féle páncélvadász tervezet)

Fake:
-Tas rohamlöveg. Wg tudja hogy kevés az esély rá, hogy létezett, de elismeri. Ez volt angolul hozzá jegyzetelve:
"by Pál Korbuly, Jarosław Janas and Á. Bíró - There is no direct evidence of the project. The assumption was made by the son (Pál Korbuly) of the lead developer (János Korbuly) for of the manufacturer (Weiss Manfréd) in the late 80's. The base of the theory was the 2 prototype suspensions of the Tas, jumping to the conclusion that the second one was for a TD. This was later debunked, as army officials actually ordered two full prototypes of the Tas."
A jelenlegi listában nincs említés a V-3-ról vagy a Straussler MBT-ről.
FT... Lehet hogy a Fejes Tankot rejti? Nem tudjuk mert több adatot nem közölt róla.
3 másik tankot is említ, de nem adhat ki róla adatot, mert a WG más nemzetek levéltárában bukkant rájuk, aminek kutatását a WG pénzelte, így az az ő tulajdonukat képezi.
A jelenleg bent lévő Turán III PT modellje szándékosan hibás, azért, hogy ha a magyar tankág bekerülne valamilyen formában ne vegyék el a Turán III-ast a magyar ágtól.
Toldi IIa fejleszthető tank lenne. Nem kerülne be a Toldi III, a felsorolásban sem említik. (Nincs indokolva, de szinte biztosan onnantól kezdve lenne kötényzet a tankjainkon. Mi másért lenne fejleszthető?)
V-4 lenne az ajándék prémium tank az egyedi futóműve miatt.
Megjegyzésben annyi van még írva, hogy nincs nagy tierbe alkalmas magyar tank. Ez arra enged következtetni, hogy a WG 3 tankja kis és/vagy közepes tier besorolású tankok lehetnek.
Zrínyi II adatai fel vannak dolgozva, kész van a tank. Tier5-be van tervezve. Eredetileg a Személyes küldetéseknél a Stug IV helyére került volna, mint német prémium páncélvadász. Nincs infó arról, hogy most mi a helyzet vele.
Tas csak prototípusként létezett, de mivel terveztük a sorozatgyártását, ezért a WG elismeri a létezését.
Tehát amint kész lesz a jelenlegi ágak kiegészítése (japán, olasz, cseh), és játékmechanika kiegyensúlyozása, várhatóan jövünk mi is. :C

[ Szerkesztve ]

(#187533) jim bcs válasza Fücsök007 (#187532) üzenetére


jim bcs
MODERÁTOR

Nem túl acélos a magyar ág, ha ez így marad mindegy ha be se kerül, bosszúságon kívül mást nem érnek el vele, játékra majd csak alkalmatlanok.

[ Szerkesztve ]

Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

(#187534) Fücsök007 válasza jim bcs (#187533) üzenetére


Fücsök007
őstag

2015 év végén abbahagyták a kutatást, ebbe nincs benne a Straussler MBT, illetve az 1945 utáni fejlesztések. Nincs minden felkutatva a hazai fejlesztésekről, bár egyes adatok 2023-ig titkosítva vannak. :(
Ha normálisan csinálják meg, akkor nem lesz bosszúság kihúzni az ágat. A lengyel ág kevésbé hiteles, és mégis bekerült, ráadásul nem fogják bővíteni, nincs mivel.

[ Szerkesztve ]

(#187535) jim bcs válasza Fücsök007 (#187534) üzenetére


jim bcs
MODERÁTOR

Kíváncsi vagyok azért mit hoznak ki belőle, de ez így eddig elég kapufa.

Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

(#187536) Dobi 562 válasza jim bcs (#187531) üzenetére


Dobi 562
addikt

Milyen algoritmusra gondolsz? Tudtommal a gunmark valtozasa az altalad okozott kombinalt sebzestol fugg.

(#187537) jim bcs válasza Dobi 562 (#187536) üzenetére


jim bcs
MODERÁTOR

Amit írtam, mikor már csak egy hajszál hiányzik garantáltan visszavág, de ha felrakod a +xp-ket meg esetleg direktívákat akkor is, felejtsd el hogy nyerő meccseken vagy és ilyenkor még bónuszba minimum 5 meccsen keresztül garantáltan kapod a 15/2 vagy 15/4-es meccseket természetesen bukóra. Ezért nem használok semmi plusz xp-t meg egyebeket, több száz van pedig a garázsba, eladni sajnos nem lehet őket. Vannak jó meccsek, csak ritka mostanság, valamit nagyon nagyon elcsesztek az egyensúllyal.


[ Szerkesztve ]

Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

(#187538) Dobi 562 válasza jim bcs (#187537) üzenetére


Dobi 562
addikt

Nem lehet hogy azert erzed igy, mert ragorcsolsz nagyon? Nekem jo par 3. gm ugy lett meg, hogy nem is foglalkoztam vele csak jatszogattam lazan es osszejott.

(#187539) jim bcs válasza Dobi 562 (#187538) üzenetére


jim bcs
MODERÁTOR

Arra szoktam görcsölni mikor a fél banda beáll sniper üzemmódba a körtől fél méterre, spotter meg nincs, ha van is spotter az se csinál semmit. Nincs csapat, ahol védeni kellen oda senki nem megy, minden pályán meg van hogyan kéne eloszlani, ez rendre nem megy, az az 5x5-ös térkép feladja a leckét nagyon egyeseknek, nem tudják meddig lehet kimenni, nem tudják hol kell állni, kvázi semmit nem tudnak, az összes nehéz tank egy oldalra megy és oda ahová felesleges persze hogy 4 perc alatt beszántják az egész csapatot, csapatjáték volt régen, most veszettül ritka és lehetne még sorolni a lassan 2 éve fennálló egyre komolyabb problémákat. Azért pár éve 2 gunmarkot elég hamar össze lehetett focizni, most örülök ha 1-et felrakok, 3-ról már nem is álmodozok. Most a T-62A van 80%-on, kíváncsi leszek mikor vág vissza 63% környékére, gondolom a következő 2 meccs alatt.

[ Szerkesztve ]

Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

(#187540) Dobi 562 válasza jim bcs (#187539) üzenetére


Dobi 562
addikt

Teljesen igazad van, en is ezt erzem. De megis, nekunk kell alkalmazkodni ehhez az uj metahoz es ebbol kihozni amit lehet. Ezert van, hogy sokszor nem megyek el kulcspozicioba egyedul mert nincs ertelme, nem fognak a tobbiek tamogatni mert vagy szar helyen kempelnek vagy lemmingeznek a masik iranyba.

Az ilyen csatak nagy resze persze buko de probalom magam kilovoldozni azert. :DDD

(#187541) jim bcs válasza Dobi 562 (#187540) üzenetére


jim bcs
MODERÁTOR

Pont ezekről beszélek, ha segítséget kérsz is lesz@rják, ilyenkor idegességembe keresek egy tavat vagy egy jó mély vizesárkot és elmegyek búvárkodni, már ha van, ha nincs akkor cső az egekbe és kilövetem magam. Végülis pl. az IS-7-et is pont spottertanknak találták ki nem? ->

De lehetne még sorolni.

[ Szerkesztve ]

Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

(#187542) BloodRay válasza jim bcs (#187541) üzenetére


BloodRay
veterán

Gyönyörű hozzáállás, így pont egy debillel több lesz a csatában... Én se vagyok unikum és engem is 90%-ban növényekkel rak egy csapatba, de az utolsó hp-mig védem magam, lövöm az ellent, ez a minimum.

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#187543) jano_77 válasza wwenigma (#187529) üzenetére


jano_77
nagyúr

Minden másra ott a MasterCard ;]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#187544) Chris0321 válasza jim bcs (#187541) üzenetére


Chris0321
addikt

Az öngyilkosság nem megoldás, ilyenkor is ki lehet hozni a csatából némi sebzést. Arra alapból készülni kell, hogy nem kap az ember segítséget, én már el sem indulok egyedül vagy másod magammal egy oldalt lefogni hanem szépen keresek egy megfelelő fedezéket és ott várom az ellent aztán lesz ami lesz. Általában a bázison van erre megfelelő hely és ha szerencsém van még segítséget is kapok. Ha nem, akkor pedig némi sebzést össze tudok hozni míg le nem rohannak, ilyenkor már csak arra megyek.

(#187545) ooloo válasza Chris0321 (#187544) üzenetére


ooloo
őstag

Fizetett érte ... azt tesz a járművével amit csak akar . Egyébként is .. haditechnikát nem adunk az ellenség kezébe ! ;] Az a legkevesebb , legjelentéktelenebb dolog , ha valaki öngyilkosságot követ el . Természetesen , a másik oldalon lehet zsörtölődni miatta , de ennyi . Amúgy meg Fair Play-t emlegetni a tankos játék tekintetében erős túlzás lenne ... ott szegi meg a saját szabályait a WG ahol csak tudja .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#187546) Chris0321 válasza ooloo (#187545) üzenetére


Chris0321
addikt

Én az összes öngyilkost reportolom, gondolkodás nélkül. Nem tudom a wg mennyire bünteti de gondolom ha sokszor csinálja az ember akkor kap valamit.

(#187547) ooloo válasza Chris0321 (#187546) üzenetére


ooloo
őstag

Szerintem magasról tesz a WG a feljelentések többségére .. talán a trágár szavakat használók és a tiltott mod-okat használók ellen fellépnek , de ott is csak a látszat kedvéért . A figyelmük 99.9 % -át a harácsolás köti le .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#187548) Chris0321 válasza ooloo (#187547) üzenetére


Chris0321
addikt

Az a baj, hogy nincs egyáltalán semmi visszajelzés arról, hogy történik-e valami ha jelentesz egy játékost. Hacsak nem írod fel a nevét és nézed meg később nem kapott-e kitiltást így pedig nehéz elhinni, hogy történik is valami. A dezertálást régen sem szerették, lásd itteni fórumozó esete így remélem a sorozatosan megfulladó játékosokat is büntetik.

(#187549) Barret001 válasza Chris0321 (#187546) üzenetére


Barret001
addikt

És miből derül ki hogy öngyilkos? Szemtanúja vagy? Fulladtam már meg véletlenül,és lökött saját csapattárs a vízbe...Ezek többször előfordult esetek.

(#187550) ooloo válasza Chris0321 (#187548) üzenetére


ooloo
őstag

Azért ne vedd annyira komolyan ... ez egy játék . Amúgy is hemzseg a csalásoktól . Nem mondom , ha látnám , hogy a lefektetett szabályok szerint folyik a játékmenet , akkor bosszantana egy-két dolog . De így ??

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.