- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Imilenni #242881 üzenetére
Akkor lehet csak sikerült valamit rendesen megcsinálniuk?
Sokat nem várok tőlük amikor képesek voltak a Progetto 65-öt az alapján másodjára nerfelni, hogy sokan játszanak vele. Érted? Nem a győzelmi arányt nézik, mert abban egyébként nem lóg kis a sorból, középmezőnyben van, hanem hogy sokan játszanak vele.
Akkor ez alapján a Rinoceronte buffot sikeresnek fogják gondolni mert a Battle Pass meg a ToTs miatt sokan fognak játszani vele.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Imilenni #242614 üzenetére
Ez valóban lehetséges. A WG zseniálisan időzített, ha most ténylegesen elégettek a játékosok egy csomó aranyat az xp váltásra.
viktoár: dehogy sajnálom, van FV TD-m, már csak legénység kell bele. Annak legalább körbeforog a tornya teljesen. Csak kipróbáltam volna és a szabad xp-t nem sajnáltam volna rá, ennyi. 1 tankot szerettem volna behúzni most az aukciókban. Eddig olyan brutál túlárazott volt mind vagy a nyomorult k2, ami jellemformáló tank és már több játékos is mondta, amikor kérdezték tőlük, hogy milyen, hogy ha tehetné, visszakérné inkább az aranyat, amit kiadtak érte
holnap várhatóan tier9 prém tank jön, gondolom színaranyért
azt is felverik 15-20e környékére, én 10e -ig tudok elmenni, esélytelen. Ennyi volt az aukció, nekem ebből nem lesz most tank idén.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Imilenni #241571 üzenetére
Az M4 54-et is buffolták nemrég. OP is lett mint a segg. Előtte mindenki megállt a 9-esnél mert nem volt értelme a 10-esnek. Korábban a Kranvagn sem volt túl acélos aztán buffolták és olyan lett amilyen. Most azt most nerfelték. Annyi biztos, hogy idén hozzányúlnak a Rino-hoz. Valószínüleg buff lesz de erről több infó nincs. Szóval lehetséges, hogy valamikor lesz buff a 10-es heavyre de, hogy mikor és mekkora nagyságú azt nem tudhatja jelenleg senki.
Én tegnap délelőtt néztem az eseményhez tartozó ismertetőt és már akkor is ott volt, hogy meddig tart szóval nem utólag ismertetik. Amúgysem jellemző a wargamingra. Eddig minden esemény korrektül volt dokumentálva. Mettől meddig tart, mik a nyeremények stb, stb...
-
jano_77
nagyúr
válasz
Imilenni #241283 üzenetére
Szerintem NE próbáld ki, mert nincsenek japán nehezek. Ellenben vannak új Kínai nehezek, amik olyan kínaiasra sikeredtek, vagyis kici occó
T8-as prémiumot meg sem közelítik. Én megvettem a 8-as és 9-est, de már bánom. 10-est biztosan nem veszem meg, max majd egyszer vmikor a távoli jövőben, ha akciózva lesz, de akkor is csak azért, hogy ne hiányozzon T10-es vas a garázsból. -
-
-
Elf
aktív tag
válasz
Imilenni #238275 üzenetére
"Aki értelmesen játszik, az előbb többet fog nyerni, mint veszíteni.
Egyszerű statisztika.."Ez ott kezdődik hogy kinek mi az értelmes játék?
Nekem pl. ülni a bokorban egy háromszöggel percekig és várni a kapást nem értelmes játék de egyértelműen hatékonyabb nyerés szempontjából.
Sőt. Az én játékélményemet ezek a pecások kifejezetten rontják. Pedig ők a nyerők. Statisztikailag...
Ilyenkor mi van? -
válasz
Imilenni #238288 üzenetére
Kijavítom a fenti mondataim egy részét. Mert látom nem sikerült a lényeget értelmezni
"Láttam hogy használhatatlan tankokat választanak.Medek meg fos Td-k." Láttam előre hogy az adott pályára amit kaptunk használhatatlan tankokat választanak. Medeket meg fos Td-ket.
-
törölt tag
válasz
Imilenni #238283 üzenetére
Meghívtalak a Babinénibe!
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Imilenni #238271 üzenetére
A szórakozás megítélése erősen szubjektív...van, akinek az is szórakozás, ha csak megy előre a tankjával és közben a virágokat számolja a réten...mivel ez egy MMO, el kell fogadni, hogy ilyenekkel is összeakadhatsz csapattársként, ami persze bosszantó, de ugye az már nem, ha az ellenfélnél van ilyen...azokat szokta pl.: Skill "tourist" felkiáltással szitává lőni.
Ahogy írtam már, én nem ebbe a kategóriába tartozok, a tesztelgetés alatt nem azt értem, hogy "jé, a W-re ez is megy előre,, stb."...játszok, ahogy tudok, sebzek, amennyit tudok, de az pl.: pont nem érdekel, hogy a foglalókörbe rohanjak az első percben és ott álldogálva/bújkálva próbáljam pattintani a lövéseket vagy védjem a másikat, aki mögém bújik el...nekem ez nem élmény, nem is csinálom, még ha mondjuk ezzel 5 vagy 10%-kal több csatát nyernénk meg, akkor sem.Én sem szeretnék bántani senkit, aki ezt is teljesítmény-orientáltan akarja űzni és ráfeszülve csak a győzelmet hajszolja, ám tegye, nekem mindegy, csak ne várja el másoktól is, hogy ugyanezt csinálja és pláne ne kritizálja őket azért, mert más céllal ül le játszani. Ebben a módban pedig minden játékosrétegnek előbb-utóbb meglesz a helye, szintje.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Imilenni #238269 üzenetére
Azt hol írja a WG, hogy nekik szól? Azért is ad háromféle tankot hozzá azoknak is, akiknek még nincs T10-esük, igaz?
Jahogy ti azt gondoljátok, hogy csak nekik szól...na ez alapvetően nem igaz, de akik így gondolják, azok majd eljutnak magasabb ligákba és ott hozzájuk hasonlóakkal játszhatnak...mi meg jól elleszünk a homokozóban, nincs itt semmi hiba, ezt szerintem a WG jól találta ki.
-
hulp01
senior tag
válasz
Imilenni #238262 üzenetére
A ranked sokkal inkább jutalmazta az egyéni teljesítményt. Szerintem az igazságosabb volt. Ha kiemelkedő teljesítményt nyújtottál (legalább is a többiekhez képest), akkor kaptál pontot akkor is, ha veszített a csapat, míg ha semmi hasznod nem volt, akkor nem kaptál semmit még győzelem esetén se. Mondjuk lehet, hogy a végén hasonló eredményt kapna az ember, mint itt, nem tudom.
Nekem jelenleg 74%-os winrate-em van ebben a módban, míg rankeden volt, hogy 40% alatt. Az sem tükrözte a tudásomat, de ez a 74% se. Teljesen érthetetlen ez a mák. Csak a guruló ammorack-kel (SC) játszottam eddig a módban. Randomban képtelen vagyok bármit elérni vele (30%-os winrate). Általában benne vagyok az első 3-4-ben, de az első hely nagyon ritka a csapaton belül. Ráadásul néha érthetetlen számomra, hogy egyes játékosok hogyan végezhettek előrébb nálam, miközben semmivel nem tettek többet. A killt szerintem itt is irreálisan magasra értékeli a játék, abban pedig nem vagyok annyira erős. -
Raysen623
addikt
válasz
Imilenni #238054 üzenetére
Ez egy olyan adu-ász, amit minden ilyen esetben előhúz valaki. Arcade és arcade közt is van különbség, no meg mindent lehet jól is meg rosszul is csinálni.
#238055xAttilax: Köszönöm, azt hiszem el fogom olvasni.
Mondjuk eddig is néztem marketing videókat a játék mechanikáját illetően, de ugye azoktól kissé távolabb van a valóság. Összességében azért sikerült jó csatákat is menni, bár elég óvatos voltam tegnap.
#2380572thletme2day: Amennyiben a néha BUG-os azt jelenti, hogy patch után teljesen másképpen kell játszanom ugyanazzal a tankkal, akkor tényleg. Tegnap legalább is érdekes volt megtapasztalni az "új" rendszert. Nem azt mondom hogy nem üdvözlöm, de még nem érezni annyira a hatását a játékban.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Imilenni #237954 üzenetére
Én is kinyitottam, örültem is neki, de eddig értelmes kört nem sikerült vele mennem. Mondjuk annyira nem is erőltettem vele a játékot. A T27-et én is kinyitottam. Természetesen korábban már megvolt, becseréltem, erre most megint megvan. De ez már marad ugyanabból az okból mint #237959 Achill3uS -nak.
-
popey37
addikt
válasz
Imilenni #237954 üzenetére
hát nem tudom, de az a 200-as alfa inkább a tier 7-be valo, foleg ugy, hogy 160-190 a sebzés mint 200. az astron 320. annak a 200-nak nincs visszatarto ereje, pláne ha tier9-ben vagy, kirohognek vele mire belelosz kettot ki is szedtek. hiába tolt gyorsan ha nincs pen és átutés.
-
-
Warton
őstag
-
Dobi 562
addikt
válasz
Imilenni #237623 üzenetére
Nem irtam, hogy nem hasznalhato hull down-ban sem. Azt irtam jol balanszolt, tehat nem OP. Mar az osszes tartalomgyartonak van rola Youtube videoja, nezegesd meg oket.
Nekem tetszik es orulok, hogy vegre nem egy belohetetlen OP hull down mocskot tolt az arcunkba a WG. Szerintem ebbe az iranyba kene elmenni az uj (tier 9) prem tankok kiadasa teren.
-
Warton
őstag
válasz
Imilenni #231937 üzenetére
Inkább az a baj, hogy a nagykaliberű lövegeknél is +/-25%. 115 dmg-nél kit érdekel, de egy 900-as alfánál már nagyon nem mindegy. Múltkor Su-152-vel 1lövéseztem egy fullhps borsót 1100dmg-el (nem ammorack volt!). Na az se normális. Nagykalibernél lehet kisebbre venném az RNG-t.
104mm-ig +/-25%
105-151mm között +/-20%
152mm-től +/-15% -
zozyk
addikt
válasz
Imilenni #231828 üzenetére
Grab Discounts as You Hunt for the Hidden Tiger!
Available from January 31 at 06:00 CET through February 4 at 06:00 CET (UTC+1) -
zola96
senior tag
válasz
Imilenni #231398 üzenetére
Remeljuk. Regen csak hallottal rola, hogy esetleges valaki latott olyat aki vett egyet. Most meg.. tavalyelott ladanyitas, tavaly blackmarketen kidobhatta.. hatha. De tenyleg mar csak gyujtoi erteke van. A regi wow faktor. Pancelja semmi, talan dpme kicsit jobb lett a buff ota.
-
joergie
őstag
válasz
Imilenni #230962 üzenetére
Szerintem nincs. 4-4et lehet szerezni körönként(pl most ez a 2 hét) ha végigcsinálod valamelyik ligáig, ami egyszeri játékosként is elég kredit és időigényes. +1et körönként, ha bekerülsz a golden league-be, de oda földi halandó ritkán jut. Meg lehet próbálni, de ha nem sikerül.
Pont ezért csináltam meg az előző körben legalább a kvalit, hogyha mentálisan leszek olyan állapotban most, meg legközelebb, hogy nekimenjek végigcsinálni kétszer, akkor legyen esélyem a tankra. -
hulp01
senior tag
válasz
Imilenni #209312 üzenetére
Sebzel 3k-t, és befoglalod a bázist és nyertek, vagy sebzel 3k-t és kilövöd az utolsó foglaló tankot és ezzel nyertek. Ha a foglalásnál elég a részvétel, akkor szerintem védekezésnél is elég az, hogy egy foglalóba sebzel, nem neked kell a teljes foglalás resetelni, ha többen is vannak az ellenfélnél. De itt lehet, hogy az angol verzió pontosabb információt adna.
-
Viktoár
addikt
válasz
Imilenni #209176 üzenetére
Tegnap volt 2 kulcsom a wt-hez, mondom a 11 éves fiamnak hogy elmegyek fürödni pötyögje le ha van kedve.
Jövök vissza fürdésből és ott virít a győzelem felirat a monitorom. Mindezt úgy hogy talán ha 3-szor hagytam a wot elé ülni.WTF?
Utoljára a zöld szmötyi gyűjtős halloween-es eventnél engedtem. Eszem a szívét a kis tökfejnek annyit tud a játékról hogy tankok vannak benne, menni és lőni lehet.
Ha így tudott győzni...... Ma már meg sem próbáltam neki kulcsot szerezni a wt-hez pedig mondta hogy menne mégegyszer.
-
peterson79
őstag
válasz
Imilenni #209176 üzenetére
Nem tudom mit csináltak a botokkal, de kurvára feltekertek bennük valamit. Konkrétan nem lehet nyerni T55-el. Tegnap se és ma sem nyertem, egyetlen egy kibaszott meccset sem.
Tele van fogalmatlanokkal az egész szaros játék. Még jó, hogy 5000 sebzés elég, hogy kapjak ládát, vagy matricát, mittomén, de jött egy valahogy. Én ezt többet nem játszom gyerekek. Lenyomom azt az egy-két meccset, oszt csá. Játszik a kukim ilyen szarral... -
-
peterson79
őstag
válasz
Imilenni #208681 üzenetére
Ez mind szerencse és persze egy kis tudás is, ilyen nekem is volt már. Kb 5 perc alatt értem max szintre, mert folyamatosan harcoltam, az a legjobb fejlődésre, pikk-pakk kapod az XP-t.
Ugyanakkor, ha pont rosszkor jön a következő ellenfél és még nem vagy max HP-n, párszor lepattansz, neki Raven-je van és még tudja is használni, mindjárt jön a csata vége feliratDe hát ezért játék, következőben majd Neked lesz ilyen.
-
köpet
aktív tag
válasz
Imilenni #207989 üzenetére
Múlt héten mentem egy ász kört hellcat-tel, az volt ilyen. Elképesztő élmény, amikor minden lövés talál és sebez, az ellenfél meg nem reagál le semmit érdemben (itt nem az rng volt ellenük, egyszerűen nem lőttek vissza időben, főleg az arty-kon csodálkoztam, mert máskor vakon is szórják a bevett helyeket, ha felspotoltak biztosan jött a csomag).
Általában én is munka után játszom, sokszor elég megviselt állapotban, amit ez a játék nem tolerál. Jó mérőeszköz lehetne, mini mentál teszt 2.0... -
hulp01
senior tag
válasz
Imilenni #207981 üzenetére
Gratula, szép kör. És nem, nem lesz mindig ilyen, ez csak a beetetés része.
Tegnap Grillével kaptam egy álomkört. Prokhorovka, no light, no arty és nem túl jó ellenfél sok, nagy hp-s döggel. 5k feletti sebzés, de ami a durva, hogy egy Leo spottolt a fenti bokorból. Neki lett igazán szép köre, 9k spot és 6k sebzés.
És tegnap találkoztam olyannal is, hogy az ellenfélnél a legjobb játékosnak 850 feletti xp-je volt, pedig ők vesztettek. Jó, csinált vagy 6k sebzést.
Elengedtem a t10-et és obj430-cal toltam. Bár a stat alapján annyira nem ment jól, mégis élvezetes csatáim voltak és nem mellesleg 20k xp-t sikerült gyűjteni a LIS küldetéshez. Ha minden nap ennyit tudok csinálni, akkor pont nem lesz meg. Szombaton sajnos alig tudok majd játszani, pedig akkor lehetne ennek a dupláját is csinálni. -
hulp01
senior tag
válasz
Imilenni #207928 üzenetére
Lassú. Ugyanúgy megvan a táras tankok betegsége. A legritkább esetben talál be minden lövés. Cserébe legalább sokkal könnyebben kap ammorack lövést, mint az 50b. De annál azért jobb a páncélja. Az 50b közelebb áll egy medhez. De pont az előző csatában egy kib@szott ebr kétszer belelőtt a frontomba (50b), és simán kinyírt 480 hp-ról. És nem az ebr105, hanem a nyolcas prémium. Azt a gyökeret a wg-nél, aki ezeket berakta a játékba a farkánál fogva kötném fel.
Skill szerint csak heattel érdemes használni, ahogy az 50b-t apcr-rel. Én normál lőszerrel használom őket. Bár a T57-tel nem nagyon mentem az újrakezdésem óta, és akkor is szar volt. Akkor már inkább az 50b. A mobilitás fontos, a páncél nem sokat ér. -
jano_77
nagyúr
válasz
Imilenni #207851 üzenetére
Ne is mond. Orbitális szopás volt ez a mai nap sajnos! Ahogy írtad, lökdösnek, beálltak elém, de legfőképpen semmit nem csináltak, hanem csak elhaltak gyakorlatilag nem tudom mitől!
Rengeteg hasonló csatám volt, ez az utolsó - nem a legszörnyűbb, de mégis durva. Hűen mutatja a napomat.
Illetve ha nem lett volna elég a nyominger csapatok tömkelege, akkor ráadásként még ott voltak a hasonlóan bosszantó nüansznyi lemaradások a küldi - LIS CS-52 maraton - feltételeitől, mint itt is: 34 dmg a 4200-hoz! -
-
hulp01
senior tag
válasz
Imilenni #207777 üzenetére
Az nem jó, mert ha az elején csinálod, akkor simán lehet spot dmg-ed mondjuk Malinovkán. Az nem full afk.
Cseh lesz az a szlovák, nem?
(#207774) jano_77
Nekem nincs. Bár természetesen úgy is kijöhet pluszban, de sokkal ritkábban. De a tankrewards miatt lesz most prémem 3 nap, meg ugye közben pár szinten van itt is egy-egy nap prémium. Meglátjuk. A depóban is tuti van eladnivaló. Ha más nem, egy zsák consumable (nagy javító, meg nagy eü csomag, meg ilyen kaják), amiket úgyse használok soha. -
e-newsee
addikt
válasz
Imilenni #207768 üzenetére
A referralt így húztam egy kis accon. Persze nem az elejétől, mert későn olvastam a tippet, de még így sem tudtam eleget rontani a statisztikán. Annyira nem egy emberen múlik a csaták nagy része, hogy komolyan nem értem, néhányan hogyan tudnak 100 alatti wn8-akat, és 42%-os WR-et összehozni sok tízezer csatával. Még AFK üzemmódban is többet adna az RNG.
Már sokszor gondolkodtam rajta, hogy csinálok egy AFK accot, veszek rá egy 6-os tankot, de soha nem nyúlok hozzá csata közben, és megnézem, mi lesz mondjuk 1000 csata után. -
e-newsee
addikt
válasz
Imilenni #207765 üzenetére
Referral program üzemmódban kell csapatni, ha nem sajnálod a statot.
Végy 3-4 gyors könnyű tankot!
Yolózz be az ellenséghez a csata legelején, gyűjts be legalább 9 spotot (Felderítő medál)!
Ha szerencséd van, kicsapsz két artyt (Pascucci medál) is.
Ha meghalsz, irány a garázs, és mehet a következő csata.Így a következőkre számíthatsz:
-Lesz egy, vagy két medálod, ami megdobja az alap XP-t.
-Az artyk miatt lesz némi sebzésed is, és két killed, az is extra XP.
-A csapat ezután vagy nyer, vagy veszít, de a lényeg, hogy pörgeted a csatákat, és ha jól csinálod, összességében több XP-t tudsz begyűjteni óránként, mint ha böcsülettel végignyomnád a meccseket.
-És végül a legfontosabb, hogy több privát anyázást kapsz, mint ahány része volt a Szabó családnak. -
e-newsee
addikt
válasz
Imilenni #207756 üzenetére
Jaja, jópofa. Viszont a maraton az nem egyszerű. A tier X-es küldik sem egyszerűek nekem. Talán a 3-as szint, ami még hamarabb meglenne, mint az XP-s, de csak azért, mert nem kell hozzá győzni. Győztesben a top XP tier 10-ben, az nekem magas.
Szóval, ha seggelnem kellene, akkor 246.000 alap XP, ami 500-as átlaggal számolva is 492 csata 10 nap alatt. Azért az nem kevés. -
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
Imilenni #207349 üzenetére
Utóbbi! Ki kell fejlesztened a tornyot és nagyobb löveget, viszont utána rögtön meg is veheted az STB-t. Köszi a tippet a SH-hez.
dualface: én is egérrel jelölöm, hogy melyiket szeretném fejleszteni. Gyorsabb számomra, mint a CTRL- számbillentyű. Ha már a billentyűk kerültek szóba, szerintem is elég fos, hogy nem a 4-5-6 számokon vannak a javítás és egyéb dolgok. Nekem is eléggé kiesik és nehézkes megnyomni a csata hevében a 3-ast, ahhoz, hogy javítsak. Ezt jó fosul találta ki a WG.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Imilenni #207315 üzenetére
hogy építed fel pontosan a Raven-t? Mikor melyiket választod (1-2)?
Nekem nagyon kínkeservesen megy a haladás. 9-es szintre sikerült elszenvednem magam, de nagyon ritka sajnos, mikor be tudok kerülni az első 5-be. Tudom ez az én hibám is, de az baromira bosszant és hátráltat is, hogy az auto célzásom vmiért nem működik. Mire rá tudok állni a célra, már kaptam 3 lövést is, mert Neki viszont ahogy megpillant, azonnal hőkövetőként áll rám és el is talál, akár kanyarban is. Nem értem miért nem tudom befogni rendesen a célt. Esetleg vki tud segíteni, hogy pontosan hogyan is működik a gyári auto célzás? Mert hogy NINCSEN fent semmilyen mod, mert akkor nem működött a SH mod.
Nekem eddig a Harbinder (brit), Raven (amcsi) és a Arlequin (franszia) járgányok jöttek be. Némettel egy csatát mentem, lassú mint a dög, de belőtt minden - ellenben én nem tudom sebezni sokszor azt a szart. Orosz dög mert valami fájdalom, mennyire szar. Lassú, lomha mint egy bálna, de cserébe még csak eltalálni se nagyon tud semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fűnyíró topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged