Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Hát, nem mondom hogy nem működött, de azért nem belőlem veszik a tengerparti házat, max pár téglát bele.

Bad Pritt:
Pontosan. Baráti körben is elkezdtek most páran a WoT-ot, ugyanezt mondtam, hogy T5-nél kezdődik igazán a játék, addig csak bohóckodás.
Alapvetően mondjuk megvan az előnye ennek is, hogy low tierben legalább a nagyon alapokat begyakorlod (lövés, célzás, jon-megy-megáll, ilyenek), T5-től meg a lényegesebb dolgok jönnek. -
hulp01
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Az Emil II-nél is asszem így kellett csinálni. Akkor talán nem is látszik a kupola, szóval semmi esélye eltalálni az ellenfélnek. Nem teljesen van egyben a torony, mint az 50b-nek, hanem a hátsó rész marad vízszintesben, vagy közel ahhoz, és az eleje dől. Ezáltal némi védelmet ad a kupolának. Mint egy rohadt nagy lövegpajzs. Legalább is én így emlékszem, bár az Emil II nevű rémálmot próbálom örökre kitörölni az emlékezetemből.
-
popey37
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
nem hiszem hogy rosszabb lesz, a t34-85M és az M6 ugyanilyen. van velük kb 300 körüli csatám és 2500 wn8, az M6 3 gunmark, a t3485m 2. ennek is lemegy kb.2500 környékére és ott megáll./ bár rajta leszek, hogy ne igy legyen./
sőt, most dicsekszem kicsit: az M6-al voltam top1 játékos is.
-
Djuree
félisten
válasz
Eugene Roe
üzenetére
hát nem egy sniper az biztos.
-
Djuree
félisten
válasz
Eugene Roe
üzenetére
nem tudom, ennyire nem érdekel, én csak a száraz számokat nézem.
-
Djuree
félisten
válasz
Eugene Roe
üzenetére
a kötvényes t8 prémek közül a legjobb a penje, vagy legalábbis annyi mint a jobbaké. elég jól be lehet lőni vele aki szembejön, jó nyilván nem mindenkit. goldot sose lövök prémium tankkal, mert ezekkel a kredit miatt megyek az meg viszi a hasznot rendesen...
-
popey37
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
az e50m elég jól pattintgat, a nagylövő ágyukat is rendszeresen pattintja, a kis szarok viszont folyamatosan belőnek, egy nyolcas mednek nincs még goldal sem 270 feletti átütése és simán belő szemből.
a mai statom vele:E 50 M 10/14 2 729 2 385 CMD: 3 098 MoE: 69.67% (+2.24%)
-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Az RNG szerepe teljesen tudatos, ez altal elvezheti vorospisti is nehanapjan a jatekot. Elobb allnak le majd a szerverek, mint hogy az RNG-hez hozzanyuljanak
-
Djuree
félisten
válasz
Eugene Roe
üzenetére
ez a kínai td elég brutálnak tűnik. az átütése picit kisebb de nagy alfa, jó armor, neki a legtöbb a dpm.
jó lenne ha ki lehetne őket próbálni.
löwe az jó, az tetszik. t34 tetszene még de az meg már nincs ahogy látom. -
Djuree
félisten
válasz
Eugene Roe
üzenetére
pénzszerzésre kell igazság szerint, van már 4 t8-am de kéne valami új cuccos.
-
e-newsee
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
És a tank mi? Páncélozott harcjármű. A német Panzerkampfwagen szó szerint azt jelenti.

-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
8 éves az acc-om, eddig a két karácsonyi ládás hülyeségeken kívűl egyszer költöttem a játékra és kb 4 hónapig volt eddig prémiumom, vagyis a játék 95%-át FTP-ben nyomom, amikor szükségesnek érzem akkor gold-dal lövök, kurva sok baj van a játékkal, de ezt a mártirom rinyálást a gold miatt hagyjuk már, hogy nincs rá lehetőség, mert egy üres bullshit...
-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
De, a lehetőség midnenkinek ott van, mióta nem szó szerint gold a gold lőszer....
-
Dobi 562
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
wtf?
MINDENKI számára elérhető ne hülyéskedj már!
Ti tényleg így számolgatjátok a kreditet? 8-as prémtankkal mész 1 kört már spammelheted is a goldot tier 10-ben. Ha nem lőnék goldot nem tudnék mit kezdeni a kreditemmel.
-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Elérhető F2P-ben is, csak persze jövedelmezőbb alacsonyabb tier-ű tankokkal kell farmolnod a cash-t a high tier csatákhoz, de ez a kezdetek óta így van...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
A lane-swap alatt konkretan mit ertesz?
Azt sokszor eszrevettem, hogy nem futottam el a tobbiekkel mikor mindenki "taktikailag visszavonult" mert ugy iteltem meg, hogy tudjuk tartani/nyerni a poziciot. Csak hat rankeden mindenki annyira felti a srafot, hogy inkabb elszalad es bizik benne le fog tudni adni meg par sebzo lovest a red line-rol, mert akkor hiaba bukjuk a csatat nem fog vesziteni semmit. Lehet tul rugalmatlan vagyok ehhez, meg az is kozrejatszhat, hogy miota feloldottak a karantent itt nalunk, heti 6 napot dologozok es munka utan faradtan gyengebben jatszok.
Kevesebb az idom is ami WoT-ra jut es most inkabb randomozok, az jobban kikapcsol mint a ranked. Div 1 rank 6 a vege, nincs kedvem tobbet jatszani vele. Ha az evad minden reszeben eljutok div 1-ig akkor is meg lesz az a 9-es amcsi reward tank + elobb-utobb meg lesz a kotveny a Kpzt 50t-re is.
Az biztos, hogy a kovetkezo ranked-nek mashogy fogok nekiallni. Ez az elso jo volt tapasztalat szerzesnek. Tapasztalatot akarok gyujteni addigra Obj 277-el, STB 1-el. A bonusz csatakat is okosabban fogom felhasznalni, Div 1 elejen ellottem a 30 vesztes csatas etapban az osszes duplazomat, inkabb rank 5-tol kellett volna pedig felhasznalnom oket, hogy haladjak.
-
e-newsee
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Bár a hőkövetés nem jó, mert a menetszéltől ezek jégcsaposak.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ez nagyon morbid volt...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem tudom mi van mar megint a jatekosokkal. Minden csata ugy nez ki, hogy 1-2 tankkal magam mellet tartjuk a frontot tulero ellen, a tobbiek nezik 50-100 meterre mi tortenik. De amikor le vannak sebezve az ellenfelek 1 lovesnyi HP-ra akkor hirtelen az osszes be akarja huzni azt a kurw@ frag-et, kepesek kitolni ezert a fedezekbol... -
Dobi 562
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Oke, igy mar vilagos!
En meg nem jatszottam rankedet, ez lesz az elso, hogy kiprobalom magam. Szerintem bizonyos helyzetekben a Kranvagn jobb lehet mint az SConq de ugy altalanossagban en is az SConq-ot vinnem elsokent ha heavy-zni akarnek.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Nem tiszta a dolog. Most akkor neked konkretan problemad van a Kranvagn-al, meghozza az, hogy a TeDe-k repesszel "csak" 3-500-at sebeznek a tornyaba? Es ezert nem szeretnel Kranvagn-et latni a ranked-ban?
-
BloodRay
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ezt most nem teljesen értem mit szerettél volna írni, de pont ez a jó benne, higy kicsit extrább egy normál heavy-nél.
De mi, legyen táras, menjen 60-al és még sebezhetetlen tornya is legyen?? De lőjön is helyetted weakspotra nem?
Persze csak ha te vezeted, az ellené legyen fos.
-
BloodRay
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Mennyit szeretnél?...
Szerintem jó kis tank, pedig anno nem gondoltam, hogy ennyire megszeretem a svéd nehezeket. -
Eugene Roe
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
9-10 olasz med az abszolút kedvenceim, és igen, durva dolgokra képesek, de nagyon tudnak bűnhődni a legkisebb hibákért is. Szerintem a rammer elvétele bőven elég nerf nekik, mert a tárazás csak a pontosság miatt ér valamit. Rammer + pontosság-csökkentés együtt ki is végzi őket

-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Nem, a 46-ról szó sem volt. A tech tree 10-es és 9-es nerf van tervben.
"Along with the changes to the characteristics of the vehicle, we are also considering an option to remove the ability to mount a Gun Rammer on the Italian Tier IX-X vehicles.
Progetto 65:
Turret Traverse Speed: from 36 to 34
Aiming Time (s): from 2.1 to 2.5
Increased the dispersion after firing a shot
Dispersion at 100 m (m): from 0.33 to 0.35
Removed the ability to mount the Gun Rammer
Apart from the Tier X vehicle, changes were also made to the Tier IX vehicle." -
jim bcs
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ennek ennyi volt az erőssége semmi más, azon felül hogy arty mágnes.
Amúgy attól függ honnan nézed, ott van pl. a progetto, ebr, cheftain T95/FV4201, stb. amikről még a kum is pattan full oldalról ahhoz képest normális. Az egyetlen orosz volt amit még lehetett valamire használni, esetleg örömöt leltél benne. Ezzel én el is felejtem az orosz fát úgy ahogy van.
-
phoenix1989
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
nem sok. csak szükség esetén töltök goldot. 5-10 gold van a tankokban
-
Met
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Hát ez nem túl sok.
Azt hittem hogy ha sérül valamelyik modul akkor azt "célozza" hátha robban vagy gyullad.
Na mindegy. -
kchryss
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
10 ezer csatával még nagyon az elején jársz. Ha már tapasztaltabb leszel sokkal gyorsabban jön minden, így a kötvény is. Ez egy ilyen egyre erősödő spirál, több csata, egyre jobb játéktudás, egyre jobban tudod mit hogyan érdemes fejleszteni, gyorsabb haladás, több tankkal az eventek egyre hatékonyabb kihasználása.
Az első 10-es tankomat olyan 6-8 ezer csata után vettem a másodikat pedig több mint 15 ezer után. Ma már jóval kevesebbet játszom mint akkoriban mégis sokkal jobban haladok mindennel, mert tudom mikor mivel érdemes játszani. Szinte csak akkor húzok tankot ha sok szorzó van hozzá, kreditet pedig többnyire frontline-ban farmolok elég hatékonyan. Sima randomban meg mostanában csak 9-es és 10-es tankokkal játszom.Ruszki szerveren 1100 csatám van és már van egy 10-esem amit nevetségesen kevés csatából húztam ki. 5000 kötvényem van ott amit nem tudom már honnan szereztem, mert a 10-esemmel még nem játszottam és még nem rankedeztem ott. Egyébként pont a ranked miatt húztam ki ilyen "sürgősen" a 10-est. Rájöttem hogy progetto-val élvezetes rankedezni, prém lőszer szinte nem is kell bele így meg még kredit farmolásra is jó, kb 100 csatából megvan a 3-as és 2-es divízió amiért jár 4800 kötvény. Ha maradnak ezek a jutalmak akkor ezt meg fogom csinálni ruszki szerveren is és a kötvényből veszek 8-as prém tankot.
Szerintem ez a pve mód ami jön is adni fog kötvényeket. Illetve amit már tudni, hogy a fődíja egy fejlesztett venti lesz ami úgy működik mint a battle pass-os leszerelhető célzásgyorsító és töltésgyorsító. Ezt jó lenne behúzni mindkét szerverre, de már előre érzem, hogy ki fog idegelni. Valószínűleg idén is szakaszban éri meg majd játszani ezt a módot.(#202623) e-newsee
Nem tudom mikor változtattak ha változtattak. Én csak mostanában figyeltem. -
ooloo
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Az "ingyen" játéknak ez az "átka" ... marha lassan haladsz . Sokat nem vesztettél a kevés kötvénnyel . Mondhatni semmit .
-
ooloo
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Próbálj meg magasabb tier-ben játszani ..... a X-es tier ontja a kötvényeket . Én egy gyenge közepes játékos vagyok de már összekapartam 2db fejlesztett optikát ( 10000 kötvény ) és ezek után most van cca. 12000 db.
Nagy ritkán alacsonyabb tier-ben is ad ... de ez nem számottevő .
-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
CW-n igen ritka az alaplőszer használata az aranylőszer átütése pedig 320mm, ami elég. Nem Type5-öket kell lőnie, hiszen az el sem ér oda, ahol egy STRV kempelne.
-
galervin93
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Azzal az ágyúval meg a buff óta finomodott egyéb statokkal? Még a PTA is, nem még a nagytesó.
Az meg hogy a Leoval lehet oldalról is, csak előny a svéddel szemben.
Jelenleg a PTA + Leo a 9-10-es mezőnyben igen előkelő helyen vannak, fel is mentek velük masszívan az elvárt értékek, nem véletlenül. -
Swinegod
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Kellett a crew meg a pénz az E4-hez
Pedig hidd el pont az volt az all-time kedvenc tankom, de mivel még nincs (nem volt) 10-es tankom nagyon kellett az E4
Nemmondom mocsokul hiányzik a 10°ágyúsüllyedés, a rendesen forgó torony meg az a kis extra sebesség -
Eugene Roe
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
*T8-ak közé is be tudok keveredni
-
Greentea
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Én sajna nem érzem azt a 0,32-t, pedig 5skilles legénység van benne
Célzási sebessége viszont lassabb, de valszeg a dpm hiányát érzem nagyon. -
Balcsix
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ja, akkor gondolom nerfelték ezt is, akkor ezek szerint elvesztette "troll" tulajdonságát mára.

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
El lettem bizonytalanodva. De van még időm agyalni, 29-e messze van még. Farmolni csak jó lesz vmelyik a három közül.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ismerek pár olyan streamert aki nem megy le kutyába aprópénzért, még évekkel ezelőtt is az egekbe emelték az arty menetek feltételeit, pedig folyamatosan kérték, pl. nézőszám x ezer elérése esetén és akkor ment mondjuk 1 kört, hogy szavadon fogjalak, volt ezek között olyan is aki behívott egy prostituáltat és beültette játszani, talán artyval [link]
...de most nem arról a 0,01% ról van szó, csak szimplán az artysta játékmód kvalitásait boncolgatjuk
-
e-newsee
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Nem csak streamerek vannak kék/lila statokkal.
-
peterson79
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Egyébként az arty-s küldik pont erre vannak kitalálva..meg hát az összes többi is. Az adott szerepkörnek megfelelő játékra ösztönöz, pl arty-nál stun-olj egyszerre 3 tankot vagy sebezz 3000 HP-t, de hozhatnám példának a TD-k sebezz 6000-et, Med-ek gyújtsd fel vagy Heavy-k sebezz, szenvedj és lőj 12000 HP-s küldijeit..
Mind-mind arról szól, hogy hogyan használd JÓL a tankodat... -
e-newsee
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Na azzal nem tudok egyetérteni, hogy valaki mást csinál, akár artyzás közben is. És most nem arról van szó, hogy töltés alatt betolsz egy harapás szenyát.
Hanem arról, hogy olyan dolgot nem szeretek csinálni közben, ami elvonja a figyelmem a csatáról. Attól, hogy én épp nem veszek részt benne aktívan, mert épp töltök, attól még a csata folyásáról igenis fontos, hogy tudomásod legyen. Arra kiváló alkalom a töltésidő, hogy a minimapot, meg a tankok HP-ját, pozícióját kicsit jobban kielemezve próbálj meg előre gondolkodni, hol kell majd a segítség, vagy mikor merre kell pozíciót váltani, még mielőtt valaki rádesik, és meghalsz. Különösen akkor, ha már csak fél csapatok vannak életben, akkor még fontosabb, hogy figyeld a "lapjárást". De ugyanez igaz bármelyik táras tankra is, amivel mondjuk épp fedezékben várod ki a 30-40mp-et, amíg betölt. Szóval ne vedd rossz néven, de szerintem a YT nézés csata közben az egyik legrosszabb, amit lehet tenni. Mindegy, milyen tankkal vagy. -
e-newsee
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Akkor nem szóltam. Csak itt a WoT-os topikban Total War-t emlegettél a WoWs-al együtt, és félrevitt.

-
egyedülülő
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
A Total War Warhamerre én is elköltöttem egy vagyont. Megvan minden kiegészítő ami megjelent a két részhez.
-
e-newsee
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
A Total War-ra totálisan megérte!
Én is kipróbáltam, nekem nem jött be. De legalább nem vesztettem sokat.
-
kchryss
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
-
Ispy
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ingyen nincsen semmi, ezt már tudhatnátok.
-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Jaja, én is szeretem az önámítást
-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
De, az konkrétan a tűz kitörésének esélyét csökkenti, de nem írnak semmit HP-ról.
-
Chris0321
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak tornyos járműre szerelhető a vert. stab. a torony nélküliekre csak a célzásgyorsító.
-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Dobsz egy in-game nevet? Kíváncsi vagyok az eredményességre ilyen stílussal.
-
Rison77
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Csak olyanokra tudod becserélni amik goldért megvehetőek alapból az ingame shopban. Jó is lenne, ha az újabb prémek is megvehetőek lennének, de akkor elesnének a fat pure közvetlen bevételtől.

-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Vegyesek a vélemények a Lancenről. Az ágyúja megbízhatatlanabbnak tűnik, mint a Revoé.
-
Macka
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Mondjuk a shopban kaphatóak közül ennek van a legnagyobb értelme.
-
Macka
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
A pen jó is, csak relatíve kicsiket sebez, és ehhez képest sokáig tölt, a tank meg lassú. Én szeretem nagyon, lehet vele jó köröket menni, de már lejárt az ideje sajnos.
-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
A Löwét nem mondanám op-nak. Ha az lenne, azzal lenne tele a tier 8. A T-44-100 is inkább csak határeset.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Teljesen mindegy minek nevezzük, a játékos felfogta, hogy amíg az IS-7 életben van, addig tűzerőt képvisel, amit érdemes játékban tartania, akár annak árán is, hogy benyelt tőlem és a T-10-től is egy-egy találatot, mire az IS-7 rendbe szedte magát.
Ez pont rímel arra, amit po1son is írt, hogy sokan elfelejtik, hogy ez egy csapatjáték. Nyilván egy mezei random csatában valamilyen szinten önzőnek kell lenni, de ha semmit nem teszel azért, hogy a többieket is segítsd játékban maradni, akkor jön az, hogy szép lassan beáll az átlag alatti winrate.
-
dualface
tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Én tavaly ősszel kezdtem el a kerekes ágat, és hát bár sokan szidják őket, mintha mind OP állat lenne, de ez nem helytálló. Én eléggé sokat lightozok, a német kivételével minden ágat húzok, ill. a britet még nem kezdtem el.
A kerekes tier 6-os egy rakat fos, nagyon lassú, gyorsulása is fos, az ágyúja is átlag alatti, látótávja nulla, tökre nagy a sziluettje, a kerekei meg kicsik. Engem mindig nagyon könnyen és nagyon hamar kiszedtek, a többi light ellen 1v1 nincs esélyed vele, mert már rég látnak és lőnek, de te még spotolni se tudod őket, közelharcban meg nagyobb és lassabb vagy mint ők.
A tier 7 (itt tartok most) már használhatóbb, a kerekek néha tényleg benyelnek pár mágikus lövést, az ágyú is jobb, de sebesség még itt is eléggé limit (nincs gyors/fordulékony módválasztás). A látótáv itt is nulla, viszont a camo érezhetően jobb. Egy orosz LTG vagy WZ ellen esélyed sincs vele 1v1-ben, tehát nem mondanám kimondottan erősnek a tierjében.
A T8 Lynx-ről sem olvastam sok jót, a mérete ennek is nagy, az ágyúnál történt komolyabb előrelépés, meg ha jól tudom itt már van módválasztó.
Az EBR 90 az első amit erősnek érzek, mert itt már megvan a gyorsaság, a kis méret, nagy kerekekkel, jó ágyúval, viszont a látótáv ami még itt is gyengeség. Ebben a tierben kezdi megelőzni a többi tankot.
A 10es EBR 105, pedig ezeket kiegészítve és még egy lapáttal rátéve még a jó látótávot is megkapta, meg egy 500-at baszó HE ágyút, ami abszolút overkill a tierben.
Konkrétan a tier 9-es T-54 ltw-el 1v1 rámjött egy narancs játékos az ebr 105-el, és úgy ölt meg hogy egyszer se tudtam megsebezni, ő pedig 3 lövéssel kiszedett. Igazából egy lövésem volt rá, amikor jött felém, azt benyelte a kereke, utána pedig úgy ment körbe rajtam, hogy a torony és test forgásom összeadva lassabb volt...igazából itt jöttem rá mennyire OP, mert ugye ha heavy-kkel meg TD-kkel ezt csinálod az oké, de amikor egy másik light se tudja leforogni, ott már valami nem oké. Az már csak hab volt a tortán, hogy minden lövéssel elvitt legalább egy modult és egy embert, így a második lövésénél végem volt, mert elhasználtam a javítót, gyógyítót és ott voltam ammorackelve, parancsnok nélkül. 3x 500 sebzés és ennyi voltam.Szerintem nem az egész kerekes ág szar, csak a 10-est tolták marhára túl, a balance valahol a 8-9-es tier között lehet. Tier 7ben egyszer egy arta mellém fingott 20 méterrel úgy hogy elég gyorsan mentem, 3 kerekemet elvitte, 15 lett a végsebességem, és olyan easy célponttá váltam mint állat. Ez eléggé rendben van így, inkább azt kéne megoldani, hogy a benyelt 0-ás lövés legyen kevesebb...igenis menjen át a keréken és sebezzen, ha van mögötte tank, ugyanúgy mint a track esetén.
-
e-newsee
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Nekem ez jut róluk eszembe mindig. Nem lehet rajtuk értelmes pontot eltalálni, mert akkora a kerekük.

-
peterson79
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Több helyen is olvastam, hogy küldetésekre ajánlják, nekem azért kellene. Igazából sosem láttam, hogy valaki dícsérte volna és megállt a Super előtt, csak gondoltam hátha

szerintem Én is váltok majd, legfeljebb még nem adom el... -
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Pedig most a Scorpionnal kapott 1 hét prém + prém szorzó + 5x XP + adventi 50% bónusz + személyes tartalék kombóval elég jól lehet haladni, egy vesztes csata is ad 1k xp körül, egy győztes meg 10-12k is lehet.
A Leoval kb 3 nap alatt szedtem össze 90k xp-t az Udesre -
h1mpi
félisten
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Egyik ládás tankkal sem lesznek OP-ok . Mindegyiket szitává lehet lőni...
-
ooloo
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Én erről a rejtett statisztikáról nem is hallottam . Nekem csak az tűnt fel , hogy sokkal pontosabb a jobb játékosok lövege , mint az enyém . A páncélátütési mutatóikról nem is beszélve . Mondom ezt úgy , hogy a Skorpion G lövegének a szórása 0.28/100m . A légy faxáról le kell lőnie a pattanást . Ezt meg is teszi 2000-3000 HP sebzésig . Ha ezt elérte , az istennek sem hajlandó eltalálni a célt . Jobban mondva onnantól kezdve 20%-ra csökken a találati arány . Valamit olvastam arról , hogy az első lövés után gyárilag romlik - a játékról van szó - a löveg pontossága . De ezt hamar elvetettem , mert már több esetben felhívták a figyelmemet , hogy ez árkád játék és nem szimulátor .
-
zodo
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
köszi
-
peterson79
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Nem emlékszem mit írtál be, de most nyitottál valamilyen 8-as tankot?
Ahogy előttem már írták, a Progetto egyik legjobb Frontline-ra, mert gyors tank valamint a Scorpion illetve amit most lehetett szintén nyerni az orosz tesója, az SU 130 és az Obj 703 is jó lehet majd oda. -
Bobyjack
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Hát nem is szar tankkal kell menni. Annak a Progetto, meg az LT-432 fekszik eléggé és dől is a kredit velük. Beraksz egy boostert és esetleg prémiumod van, meg sebzel hozzá 8-10k-t átlagban, akkor egy nap alatt milliókat tudsz farmolni.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Én még abban, se vagyok biztos, hogy szükségem van prémiumra egyáltalán. 36 sor X-ese van a garázsban és még 3 vár megvételre. A pár visszalévő sor fele egyáltalán nem érdekel (Manticore, francia és angol artyk, német light sor) a pár még érdekes sor pedig 8-9-es szinten tart.
Az XP booster nélkül a csak kredit boost nekem nem teszi vonzóvá a prémium fiókot. Frontline hetek miatt még prémium nélkül is ömlik a kredit. Főleg ha a 100+ raktáron lévő kredit boostert használja az ember.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Eugene Roe
üzenetére
En most nezem at majd az ez evi kiadasokat mert nem irkaltam rendesen de ugy nezem hogy 2017.10.19-én vettem 360 napot és azóta nem...
Van még 200 napom...
Tegnap nyitottam 3x25 dobozt, ez esett belole:4,3M credit
27750 Gold
56 prém nap
Julia Winnfield
Obj. 140 skin
T110E4 skin
Jg. Pz. E100 skin
1x AM 39
3x Sexton I
1x Pz.Kpfw. III Ausf. K
1x Bretagne Panther
1x Sherman VC Firefly
1x E75 TS
1x Obj. 703-II (122) -
h1mpi
félisten
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Azért írtam, hogy user error volt, mert rossz gombokra volt rakva a lövés. És kb. 1 mp késéssel lőtte a single shotot is...
-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
+ albumonként meg kell lennie legalább 72 dísznek, hogy megkapd az albumonként járó teljes 1%-os kredit bónuszt (ez lesz felszorozva az ünnepi légkör szorzójával, 10-es szinten 10-zel).
-
xFreex
aktív tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Megkapod az albumhoz tartozó egyedi álcafestést.
-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Az E 75 TS prémium tankról volt szó.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
En minden pattintost (2. kampany) a VK 100 01P-vel csinaltam, imadom azt a tankot.
-
nanus
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
-
ooloo
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Azért ne juss el egy játékból kiindulva az űrhajózásig .....
Nem Neked szól ...... Csúsztatások és a szavak kiforgatása ... ezzel nem nagyon lehet érvelni . Szerintem .
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Hülye példák tömkelege.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Tehat akkor te buntetned azokat akik bevasaroltak az OP premium tankokbol? Es a tobbi premium tank? Azokat ugyanugy kezelne a rendszer mint a normal tankokat?
Mit szolna az aki tenyleg azert vett Defendert mert jol esik tier 6-7-et alaznia vele? Vissza kapna a penzet?
Ha stock tankkal jatszok, keves xp-t szerzek akkor utana mehetek gyenge jatekosokat alazni fullos tankkal, nem?
Szerintem ez az otlet tobb sebbol verzik.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Percek ota probalom megerteni amit irtal, de nem megy.
Mas rendszer szerint szamolja az XP-t minden tank-osztalynak.
"premium tankok noobok helyett jo jatekosokkal kerulnenek szembe"
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Nem tagadtam, sőt írtam is hogy jó volt a leosztás. A csapat teljesítményén és az ellenfél 1v5 foglalásán volt a hangsúly.
Azt gondolom bottom tierként nem tudnád a HP több mint felét lesebezni. Vagy ha igen akkor az igazán süvegelendő teljesítmény.
-
Barret001
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ha elsőre nem,akkor a második lövés már gold
-
Dobi 562
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
A King Tiger C-vel jatszva az az erzesem, hogy a Tiger II-t eleve tier 7-re kellett volna balanszolnia a WG-nek. Sok jatekost kimeltek volna meg a csalodastol.
-
ooloo
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Látom , hogy felületesek az ismereteid 1848-1849-es eseményekről .
-
kchryss
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Eldugta a defender a kupoláját?

Van olyan szitu amikor tényleg csak a repesz sebez és a 0-nál jobb a több kisebb sebzés és a láncolás. Az agyatlan ész nélküli repesz szemetelés mindenre viszont a botok ismertetője. Ha már a tigrist hoztad szóba, emlékszem amikor valamelyik 7-es meddel találkoztam 2 ellenséges tankkal, az egyik egy tigris volt, először őt akartam fókuszálni mert alapból veszélyesebb tank, de az első lövése után rájöttem, hogy repesszel tolja, onnantól ignoráltam, kinyírtam a másik tankot majd őt is. Kb 10x lőtt meg ilyen 50-100-akat sebezve, ha nem repesszel lő már rég halott lettem volna, így meg köszöntem szépen és lehoztam a csatát. -
peterson79
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Erről csak annyit mondanék, hogy nekem úgy tűnik van akiknek sikerült embernek maradni az embertelenség leges legközepében is. Ez sajnos már akkor sem mindenkinek és hát azóta még kevesebb embernek sikerül...de még akad pár belőlük, csak ritka. Nekem ezen akadt meg a szemem és ez lehet a korommal is jár, nem tudom. Mindenesetre a gyerekemnek még próbálom ezt a fajta, régies, becsületes gondolkodásmodot továbbadni, remélem sikerül és megállja a helyét ebben a kegyetlen világban.
Off vége és bocsánat a hosszuságért.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Felesleges rohanni elore, eloszor vegezni akarok a tech tree tier 6-7 kerekessel es majd utana eloveszem az EBR-t, addigra lesz nemi tapasztalatom es jobb legenysegem is.
-
törölt tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Free to play játszok, nem költök rá.
Ezért maradt a T92 / JT 8.8 választási lehetőség a referral program jutalmaként, csak nincs velük tapasztalatom. A kötvény miatt mindenképp megcsinálom, napi 6-8 jobb csatával simán megéri, a tank a kérdéses. -
jano_77
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Az a baj, hogy mikor én haza érek, akkor Ő még dolgozik - otthonról - legtöbbször épp egy telkonf-ban van. Na ekkor nem nagyon alkalmas leállni beszélgetni Vele, mert nem figyelne úgy sem, SŐT. Ilyenkor tényleg bekapcsolom a gépet egyből, mert mi a szart csináljak munkából hazaérve? Nézhetném a TV-t is vagy szerinte, kimehetnék az udvarra és folytathatnám a munkát ott. Mert kis pihi az nem jár.
-
galervin93
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Én át(vissza)tértem a pecára. Azóta panaszkodik, hogy inkább gépezzek, mert akkor legalább otthon vagyok.
Na még mit nem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jano_77
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Nekem a játék mellett a boost-ok tetszettek legjobban. 50%+ minden csatában az nagyot dobott az akkor fejlesztés alatt lévő tankokon.
Mondjuk jelenleg nincs tank, amit fejlesztenék vagy húznék így tulajdonképpen ez annyira nem is kel, hogy mozgasson - hacsak nem a kredit boost miatt - mert a legénységeim is egészen jónak mondhatóak.
-
peterson79
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Hmm, ez érdekes hsz. Eddig a Defender volt az istenített tank, most meg nem jó már az sem? vagy keverem valamivel vagy azon is állítottak valamit Ivánék...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Igen, pont ez a baj veluk. Legtobb jatekosnak kimerul annyiban a "tedezes", hogy elbujik a bazis melletti elso bokorban. A sajat TD nem tamogat, az ellenfele meg kilo low hp-rol miutan vegigkuzdotted a frontot, leadja a csatankenti egyetlen sebzo loveset, felspottolodik, meghal.
-
e-newsee
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Manapság azért könnyű beminuszolni egy-egy csatát. Lősz pár lepattanót, ettől begurulsz, rányomsz a 2-es gombra, azzal meg mellélősz. Aztán kapsz egy arty áldást, amitől ledobod a láncot. Mire javítasz, jön a másik arty, újabb track. Aztán végignézed, ahogy kiszednek a lesben álló TD-k. És egy ilyen csata igazából független a tehetségtől. Aztán jön az üzenet csata után, hogy hogyan lettél egy top tankkal 0dmg-es. Hát így.
-
e-newsee
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Prémium tankkal is T9-10 ellenfeleket kapsz, méghozzá ugyanolyan gyakorisággal, tehát azt ne vegyük bele. De tény, hogy f2p módon nehezebb. Illetve, mivel az a játék alapja, fordítva mondanám: pénzért könnyebb. De ez teljesen normális. Fent kifejtettem, hogy miért.
Viszont alacsonyabb tierben is össze lehet farmolni a 3,9 misit, nem is túl nehéz. Rendszeresen lehet szerezni credit boostereket is, amihez nem kell prémium fiók, vagy tank. De van pár prémium tank, amit megkaptunk ingyen (T-50-2, T-34S), és nem is rosszak. Lehetett szerezni egyszerűen a kisebb maratonokból is, még ha nem is 8-asokat, pl.: T-34-85M, RBFM. Mindkettő kiváló tank, és nagyon jól lehet velük farmolni, ha nem túl fakezű az ember. Nekem ugyan van pár vásárolt prémium tankom, de azokkal is képes vagyok minuszos csatákat menni. Mert a prémium tank nem IDDQD, csak sokan azt hiszik. Prémium előfizetésem meg az 5 éves pályafutásom alatt talán ha 3x30 nap volt, amit én vettem.
Szóval, aki arra fogja, hogy nem halad, hogy nincs prémium tankja, ezért nem jön a della, meg az XP, az csak kifogást keres. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Még nem vettem aranyat, de már majdnem. Futja rá, de előbb a széria tankokat gondoltam kifejleszteni, megismerni. Farmoláshoz jó az ajándék francia prém TD, szóval nem kell mínuszba mennem anyagilag.
E-Newsee és Ooloo : Köszönöm a jó tanácsokat.

Dr. Én : Tízezernél tartok, ANF125, de tervezem a névváltoztatást, ha eladtam a mocit.
-
ooloo
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ritka az a bevetés , ahol az összes lőszert kipengetik...
Nem gondolnám , hogy a Németek hülyék lennének nem kihasználni az automata lőszer adagolót , ha az harci helyzetben előnnyel járna . Ellenben hasznosabb kütyükkel pakolják fel a vasat ott is ahol a lőszer adagoló helye lenne . A leghatékonyabb páncélos a Leopard 2A7+ hagyományos ( hús és vér ) töltőkezelővel ... helyes . Nem beszélve arról , hogy az automata nem tudja átvenni egy másik legénységi tag szerepét . Szerintem....
-
ooloo
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Pedig a tankos játék arról szól , hogy rontsd el az ellen 15 játékosának a játékát . Viszont ez a kerekes "anomália" nem passzol a jelenleg kifejleszthető és megvásárolható tankok csoportjába . Kilóg , mint a lóláb . Természetesen ez az "anomália" nem zavarja a WG-t csak az a tetves xvm .
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
e-newsee
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Pont ezért ad a játék sok pontot arra, ami a tank dolga. Ha idegen feladatért adna, akkor még kevésbé azt csinálná mindenki az adott tankkal, amire való. Teljesen felborulna a játék, nagy káosz lenne a pályán. Így is az van néha, de egy ilyen húzással kimaxolnák az entroópiát.
-
DVlad
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Szerintem épp te ülsz fordítva a lovon.
A kisebb osztályúnak a nagyobb sebzése többet ér. Ezen elv alapján és amúgy is logikus lenne, hogy egy nem szpotter szpotolása többet érjen, hiszen nehezebb összehoznia, mint egy szpotternek. Persze lehet, hogy nincs így, de józan paraszti logikával alátámasztható szerintem. -
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Azért 5k spot nem gyenge. A bruttónak jóval magasabbnak kéne lennie.
-
popey37
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
azt miért is? azért mert a spotter elbujik hátul és heavyként nekem kell előre menni hogy tudjak lőni valamit?
Ha neked ez a trendi akkor töröld le a wotot és menj legózni.a másik fele meg az, hogy ez az 5k spott nem láncolás erdménye, hanem első felderités, ami tudtom szerint nem a heavy tankok dolga. de én kérek elnézést ha nem így van.
ha meg nem tudsz szöveget értelmezni, akkor ülj be az iskolapadba.
-
kchryss
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Hajnalban már nem volt időm jobban kifejteni. Nem azért raktam be a torony tesztelős videót, mert elégedetlen lennék a toronnyal. Csak fel akartam hívni rá a figyelmet, mert a WG kommunikációja alapján sokan gondolhatják, hogy eltüntettük a gyenge pontokat = belőhetetlen lett a torony. Jó tisztában lenni vele, hogy valójában hol mivel lőhető.
Szerintem teljesen rendben van így a torony és egyetértek veled, hogy jó ha van gyenge pont. A tank szerepkörének tökéletesen megfelel ez a torony, alap lőszert 10-ből 7x pattintja, prém lőszert 10-ből kb 4x pattintja ha nem közvetlen közelről lövik, a nagy td-k meg hadd lőjék be az a dolguk, nem kell belenézni a lövésükbe.
Egyetlen dolog amit sajnálok, hogy az STB1 buff miatt a Centurion AX rosszabbnak tűnik. Itt egy összehasonlítás a patch előtti STB1, a patch utáni STB1 és a Centi AX: [link]
Mint látható a buff előtt szinte mindenben jobb volt az AX, a buff után meg szinte mindenben jobb lett az STB1 miközben ugyanazt a szerepkört töltik be. Mindkettő flankelős med, közepes távolságról hatékony és keresni kell velük a jó terepviszonyokat ahol ki tudják használni a jó csőlehajlást. Egy ruszki med-nél aminek rossz a csőlehajlása fontos hogy kemény legyen a torony mert neki más a szerepköre, egy jó csőlehajlású med-nél viszont elég az ha nem lőhető be konzisztensen, 50%-ban pattint.Az STB1 egyébként egy dolog miatt volt a két legrosszabb med között és ez az ágyú karakterisztikája, azon belül is a borzasztó mozgás közbeni soft statok. Pont ezen javítottak a legtöbbet, ezért lett most jó tank. Illetve az ágyú - mozgékonyság - páncél hármasból egyértelműen az előbbi kettő a fontos ma a játékban és elég nagy lóerő buffot is kapott ami szintén sokat dobott rajta. Pedig szerintem erre a mozgékonyság buff-ra nem is volt szüksége.
Jelenleg egész jól vannak egyensúlyozva a 10es med-ek. Egy tank lóg ki lefelé, méghozzá a 121 és egy tank lóg ki felfelé a 430U. Az az érdekesség, hogy ennek a két tanknak ami jelenleg a legjobb és a legrosszabb pont ugyanaz a szerepköre. Mindkettő med testbe bújtatott mobilis heavy. Ezt a kettőt kéne még egymáshoz képest kiegyenlíteni, a 121-et kicsit buffolni a 430U-t meg kicsit nerfelni. A 430U-nál szerintem elég lenne egy sebesség nerf, mert ilyen tipikusan mindig a ruszkiknál van hogy hiába páncélozottabb és nehezebb egy tank mégis megy mint a rakéta. Lásd obj268v4.
Illetve még a T62A-val kéne kezdeni valamit. Ezzel a tankkal nem az a baj, hogy rossz lenne, mert nem az. Hanem az, hogy mióta buffolták az obj140 tornyát, a T62A elvesztette az egyediségét. Valami változtatást ki kéne találni rá amitől nem lesz jobb vagy rosszabb tank csak egyedibb. No meg a Centurion AX is kaphatna valamit, például egy jóféle prémium HESH lőszert amitől egyedi lenne.Ja és a rám aggatott pro jelző sértő az igazi pro-kra nézve.

Persze ha Dakira értetted akkor oké.
(#185504) @peterson79:
Délután 2kor keltem, nem kell értem aggódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pedig hidd el pont az volt az all-time kedvenc tankom, de mivel még nincs (nem volt) 10-es tankom nagyon kellett az E4
Hanem arról, hogy olyan dolgot nem szeretek csinálni közben, ami elvonja a figyelmem a csatáról. Attól, hogy én épp nem veszek részt benne aktívan, mert épp töltök, attól még a csata folyásáról igenis fontos, hogy tudomásod legyen. Arra kiváló alkalom a töltésidő, hogy a minimapot, meg a tankok HP-ját, pozícióját kicsit jobban kielemezve próbálj meg előre gondolkodni, hol kell majd a segítség, vagy mikor merre kell pozíciót váltani, még mielőtt valaki rádesik, és meghalsz. Különösen akkor, ha már csak fél csapatok vannak életben, akkor még fontosabb, hogy figyeld a "lapjárást". De ugyanez igaz bármelyik táras tankra is, amivel mondjuk épp fedezékben várod ki a 30-40mp-et, amíg betölt. Szóval ne vedd rossz néven, de szerintem a YT nézés csata közben az egyik legrosszabb, amit lehet tenni. Mindegy, milyen tankkal vagy.
Ezért maradt a T92 / JT 8.8 választási lehetőség a referral program jutalmaként, csak nincs velük tapasztalatom. A kötvény miatt mindenképp megcsinálom, napi 6-8 jobb csatával simán megéri, a tank a kérdéses.
Mondjuk jelenleg nincs tank, amit fejlesztenék vagy húznék így tulajdonképpen ez annyira nem is kel, hogy mozgasson - hacsak nem a kredit boost miatt - mert a legénységeim is egészen jónak mondhatóak.