Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#16772) GrooveHero


GrooveHero
addikt

Újabb hírek érkeztek. Ha a fordításban vagy a helyesírásban találnál hibát kérlek jelezd priviben

-A 8.8-as patch egy érdekes újítást fog hozni: a játékosok, akik elvesztik a csatát, de szereznek egy medált, vagy kitüntetést (tudod, sniper, steel wall és a többi) ugyanannyi xp-t és kreditet kapnak, mintha nyertek volna.

-jelenleg az E100 és a KV-2 kivételével a nehéz tankok alpha sebzése legfeljebb 490. Habár vannak egyéb nehéz tankok, amik átléphetik ezt az értéket, mint pl. az IS-7 BL-10-zel.

-Ha azt szeretnéd, hogy egy tank bele kerüljön a játékba annak ellenére, hogy a Wargaming nem látja szükségét 300.000 aláírásra lesz szükség.

-Elfoglalt tankoknál lehetőség lesz arra, hogy más nemzet legénységét ültetsd a tankba, mint aki csinálta eredetileg a tankot. ( pl. német legénység az elfoglalt T-34-be)

-A modok, amik megváltoztatják a szövegeket (pl. "újratöltés 18mp alatt") nem lesznek bannolva, mert nem jelentenek előnyt a játékosok számára

-A VK4502P statisztikailag jól teljesít

-Arany visszatérítés csak akkor lesz, ha a prémium tankot drasztikusan megváltoztatják. Azonban Serb azt állítja, hogy az EULA szerint nem kellene nekik kompenzálni semmit

és simán változtathatnak. Csak úgy.

-A játékosoknak lehetőségük lesz a pályákhoz a preferált színjavító szűrőket választani. Pl. néhányan panaszkodnak, hogy a Port nevű map "kékes színű". Lehetőség lesz ezt kikapcsolni.

-Az álcázási rendszer teljes átdolgozásra fog kerülni, de nem mostanában. Habár a magas fű több, mint valószínű, hogy nem fog adni álca bónuszt.

-Az opció (ami a 0.7.2-ben volt), hogy ha csak egy modul, vagy egy személy sérül a tankban egy gombnyomással javítható legyen, nem fog visszatérni, mert csak összezavarta a játékosokat

-A kedvezőbb MM besorolás a frissen kifejlesztett tankoknál magasabb tierben kb. 10 csatát, míg alacsonyabb tierben 3-5 csatát jelent.

- A Tundra map 1x1km nagyságú

-A "Capture the flag" -szerezd meg a zászlót- játékmód jelenleg nincs tervben.

-A 8.8-as teszt már nincs olyan messze

-A Pantherek elvesztik a nem történelemhű motorokat, ez azonban nem érinti a a francia Maybach-okat. Ezeket csak akkor veszik ki, ha "szükséges"

-A Type 59-et nem vették ki a játékból, mert "nem volt rá szükség"

- Játékosok által módosítható textúrák (a hivatalos, nem a moddolt) nem lesznek, mert ehhez egy teljesen új rendszert kellene tervezni

- A pályákat nem valóságű harci helyszínekről modellezik, mert azok nem csak szimplán egy tankos játék számára felelnek meg, hanem többfajta harcmodornak is kedveznek.

-A Foch 155 elülső páncélja túl gyenge? "Milyen szörnyű..."

-Az eltávolított Panther motorokért nem jár majd free xp kompenzáció

-A különbségek ugyanazon torony esetében (oldalpáncél 80/82mm), de több Porsche modellen -rendben vannak.

-Csak komplikált kiegyensúlyozási esetekben (arty csere/változtatás) fordulhat elő, hogy egy accounton a garázsban lévő ugyanolyan típusú tankból több is szerepel

-A "sérült/károsodott páncél" mechanizmus (pl.: átütött páncélt könnyebb újra átlőni) technikailag lehetséges és megoldható, de nem kerül bevezetésre, mert csak összezavarná a játékosokat

-Puha talajon (sárban) a tankok megsüllyedése nem lesz bevezetve

-Az összes tank lövedék a játékban nagyjából kb. 700 métert tesz meg, az tüzérség lövedékei pedig max. kb. 1400 métert

-A 2012 elején megerősített hír, miszerint a KV220 kap egy erősebb motort nem lesz bevezetve, mert Storm ellene van

-Pearl River pályán a második híd nem lesz megváltoztatva, hogy a tankok át tudjanak rajta menni.

[ Módosította: Qru ]

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.