Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
válasz galervin93 #121648 üzenetére
Esetleg visual cc+ ,de nem tudom melyiket használja...talán a 2010et
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
Jarod1
addikt
miért lehet aaz hogy az ESC gomb nem reagál amikor kilőttek nem tudok kilépni?
no közben az xvm frissítés megoldotta...
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
Kérdés: eddig mindig 35-45 között volt a ping értékem és bármit csinálok a hálózatommal/eszközeimmel 85-125 között ingadozik a WOT-ban és fertelmesül laggol. Tapasztalat..? Win10 OP.
-
zodo
nagyúr
válasz kchryss #121649 üzenetére
Úgy tudom itt találni az elvárt értékeket és innen letölthető azaz frissíthető az xy:\World of Tank\res_mods\0.9.15.2\scripts\client\mods\stat mappában lévő expected_tank_values.json fájl.
-
kchryss
veterán
válasz fradi81 #121654 üzenetére
Itt az eredeti ruszki: [link]
Első hozzászólás alján wotstat.zip amit le kell tölteni.
Ez azért is jobb, mert a forráskód is mellékelve van benne amiből fordították. Így aki kicsit ért pythonhoz az kedve szerint módosíthatja, bővítheti a modot.
A legtöbb verzió szerintem úgy készül hogy a yassenkrassen félét fejtették vissza és úgy írták át. Ez pedig elég nagy hülyeség főleg hogy elérhető az eredeti orosz forráskódja.Csináltam hozzá egy magyarított config fájlt: [link]
Elég puritán lett, csak a lényeges infókat raktam bele. Csak a random csatákat számolja. Ha ezt használod akkor törölj mindent amit a yassenkrassen félével másoltál fel.Friss elvárt értékeket innen lehet letölteni: [link]
Lap alján a JSON-ra jobb klikk és cél mentése. A fájlt nevezd át "expected_tank_values.json"-ra és írd felül vele a modban lévőt.(#121656) @zodo:
Igen jól tudod onnan tölthető. Ez a szomorú hogy még mi is tudjuk, de akik a modokat kiadják képesek 2015-ös verziót benne hagyni. Aztán a felhasználó meg csodálkozik hogy miért nem annyi a wn8-a mint a stat oldalakon ... -
zodo
nagyúr
Biztos olvastátok hogy 9.16-al lehetőség nyílik majd a 6. érzék hangját, játékon belül azaz minden varázslat nélkül lecserélni.
- Ehhez nem kell más mint egy tetszőleges.mp3* fájl amit át kell nevezni sixthSense.mp3**-ra.
- Aztán bemásolni az xy:\World of Tanks CT\res\audioww mappába.
- Végül a Beállítások => Hangok => 6. érzék aktivált hang, lenyíló menüben => User Sound-ra váltani.* mp3 fájl hosszáról nem tudok de nyilván senki nem akar egy teljes számot végig hallgatni.
** Beállításokban a felugró infópanelen is kis betűvel van írva de nagybetűvel írva sem lesz gond.Tipp: Esetleg pár hangminta itt
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
Nos tegnap összeszereltem az új gépemet, ez lett a vége:
Asrock H110M-HDS
G4400
Gigabyte GTX 750Ti
8 Gb HyperX Savage
128-as SSD, ezen van a játék.Ezen a konfigon az SD kliens gyakorlatilag fullon fur, csak az extra effekteket vettem vissza, amúgy is csak zavarna, pláne hogy az erőforrást is eszi feleslegesen.
Egy kérdés ezzel kapcsolatban: szerintetek a HD kliens hogyan futna? Jelenleg Vsync-kel sima 60 fps, nem is megy alá, szóval van benne tartalék, megérné letölteni?[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Jolet
őstag
válasz galervin93 #121660 üzenetére
Mindenképpen
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
lacibacsi
addikt
Nézd meg az én configom. Simán viszi a HD klienst 1400x1050-es felbontással, 80-110 fps között ingadozva.
(#121662) jano_77 : Szebb, részletesebb, élvezetesebb.
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
fradi81
veterán
sd és hd között a különbség annyi hogy a textúra csúszkát eggyel magasabbra tudod húzni szóval nem sok.
kchryss kösz ez jó lesz
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
galervin93
őstag
válasz lacibacsi #121663 üzenetére
Köszi srácok, akkor ha hazaértem letöltöm. Kíváncsi vagyok, milyen különbség van a két verzió között. (Bár az igazság az, hogy eddig 13ezer+ csatát lenyomtam szinte low grafon, laptopon, ehhez képest amit most látok kb. egy új játék... Mentem tegnap pár kört, de azt vettem észre nem is a játékkal foglalkozok, hanem a "tájat" nézem, nem is sebeztem semmit...)
Szerk.: élsimítást lehet választani hd-n?[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
zodo
nagyúr
válasz galervin93 #121665 üzenetére
FXAA, TSSAA-LQ és TSSAA-HQ lehetőségek lesznek/vannak.
-
jano_77
nagyúr
Lehet tévedek, nem ülök most a játék előtt, de ezek az SD-nél is vannak!?
Ha teszem azt én is rászánom magam és átváltok a HD kliensre, de mégsem jön majd be, akkor vissza tudok váltani az SD-re anélkül, hogy a játékot újra kellene tennem 0-ról?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
lacibacsi
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz jano_77 #121670 üzenetére
A modnak nem kavar be az SD HD váltás
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Jolet
őstag
ki hogy áll a küldivel?
nekem volt 4 játéknapom és 3 nemzetből megvan a 150.000 sebzés, sajnos a kill nem áll ilyen jól
orosz 81 kill
német 71 kill
amerikai 87 killna most neki fogok az angol ágnak is
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
nyunyu
félisten
válasz Jolet #121674 üzenetére
~24%-nál járok 33 óra játék után.
Mondjuk én a gyengébb ágakkal kezdtem, amikhez nem nagyon van tankom:
- 67 Chi-To+27 O-I: 64678/96
- 146 Skoda T25: 89591/100Aztán amikor pár óra után már elegem van az állandó szívásból, akkor előkerül a nagyvas:
- 80 WT4: 140824/76WT4 0,95 frag/meccs értéke nagyon csalóka, ugyan jóval magasabb, mint a Skoda T25 0,68 értéke, de azzal nem kamikaze módon játszom, így egy meccs SOKKAL tovább tart.
Így viszont az óránkénti fragok száma már nem olyan rózsás, alig 6-7.Skodán nincs 6th sense, aztán ha látom, hogy BT8 valamelyik nemszeretem pályán, és az ellenfélnek 2x annyi sárga nyolcasa van, mint nekünk, akkor arra a meccsre nem pazarlom az időmet, uzsgyi előre, szembejövő scoutba beleereszteni egy tárat, és minél hamarabb kilövetni magamat.
Aztán jöhet is a következő tank, hátha azzal kegyesebb lesz az MM, és lesz esélyem sebzést/fragot gyűjteni.Nincs annál rosszabb, amikor 10 percig küzdesz az életedért, hátha leesik valami jutalomfalat alapon. Általában nem szokott.
WN8-at/statot már rég leszarom.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Sixkiller6
őstag
válasz humilislupus #121681 üzenetére
kijött a cossacks3?
szerk: most guglizom, hogy már 20án, na akkor van hétvégi program[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
Patrick76496
őstag
válasz jr1994 #121467 üzenetére
Igen, azt én is észrevettem már, hogy ott is furcsa, de így sem az igazi. Annyi biztos, hogy a venti/bia/hasonló cuccoktól javulnia kell a forgási sebességnek. De hogy ettől skilltől is, az még kérdés.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
BÁ Nutrition
addikt
t28 mastery, topgun 6kill, nagykaliber noob módra replay
ez meg Scorpio topgun vegen szep forditassal 9-13rol asszem noob modra
persze szerencse kellett boven 7kill, nem kifejezetten fraglopas volt, ennek ellenere csak egy tankba lottem 2x
replayyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kchryss
veterán
válasz Sixkiller6 #121682 üzenetére
Első részének demojával jó sokat játszottam anno kisiskolás koromban.
Felváltva játszottam azzal és az Age of Empires 2-vel.
Nagyon jó játék volt csak sajnos az ai sok marhaságot csinált. De mióta wot-ozom azóta rájöttem hogy az emberek még hülyébbek mint a gyenge ai.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
És a küldetésért megint garázshely. Előző garázshely leárazásnál vásároltam kb 7-et azóta meg folyton adják a küldetésekhez, már ez lesz a 8. amit küldetésért kapok az előző hetekben.
Fogyó és felszerelés leárazásnak örülök. Legénység reset helyett jobb lett volna átképzés akció. -
-
jano_77
nagyúr
ÚÚÚÚÚÚÚTÁLOM az összes tetves nyomorék arty-t!
A T-55A SPG-15 miatt viszont kénytelen vagyok menni vele, de annyira rühellem, hogy már magam is leköpöm, hogy ilyennel megyek!
Gusztustalan, hogy szinte alig ad be egy-egy lövést, de a nagy többség az elrepül a tankok felett vagy előttük pottyan a földre és ha sebzek is 4-500 dmg! M53/55 nincs még nagy löveg.
Sosem lesz nekem meg az, hogy top XP, top sebzés - min 3K dmg és még éljem is túl! Szép mese lenne az biztos.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
zodo
nagyúr
-
CirrMee
addikt
Inkább az lenne a kérdés, ezeket a *,fsb fájlokat szét lehetne e szedni. Nálam van még a régi modból egy példány, abban benne vannak a hangok, csak az fsb fájllal nem tudok mit kezdeni alapjáraton.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
galervin93
őstag
válasz lacibacsi #121663 üzenetére
Nos letöltöttem. Nagyon pöpec. A fényeket/árnyékokat,illetve az extra effekteket kissé visszavéve fullon fut 60 fps környékén, néha picit alatta (55-ig megy le, ha olyan van). Élsimítás csak fxaa, a másik hiába szebb, nagyon visszafogja a játékot (40 fps környéke). Annyit nem ér nekem, korrekt a látvány így is.
Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen low-budget konfig ilyen jól teljesít majd. Persze más játékoknál, ahol van több szálas támogatás, már nem lenne ilyen rózsás a helyzet, szerencsére én csak wotozok.
Köszi mindenkinek a segítséget!Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest