Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#122151) fradi81 válasza Stanislav84 (#122149) üzenetére


fradi81
veterán

"egy közösségnek amúgy jót tesz, ha új tagokkal bővül"

Így van, de aki idejön hogy kv5 10 kill de titkolja az accát amiből kiderülne az igazság az mit akar egy közösségben? ;]

moto g72, Ninebot d28e

(#122152) h1mpi válasza jagada (#122137) üzenetére


h1mpi
nagyúr

A TVP VTU-val nekem is jó a statom, nem is értem miért?! Talán a pontos ágyú, jó dpm miatt, de tier9-ig elég jól lehet hentelni a népet :DDD

Már majdnem megvan a 2. jel a csőre (83%), de mindig visszaesik egy-egy rossz csata után :P

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#122153) lacibacsi válasza Stanislav84 (#122149) üzenetére


lacibacsi
addikt

"Játékosnevem Syrn84, augusztusban kezdtem a játékot a nulláról. Korom a nevemből is adódik. "

Ennyi pont elég. Nem kérünk senkitől sem személyit. De hidd el, hogy egészen más, ha "látom", hogy kivel beszélgetek. Bár a fórum "öregei" még nem írtak ebben a kérdésben, de tudom, hogy ők is másként beszélgetnek az olyanokkal, mint amilyen most már te is vagy, mint bármelyik más, az okosságait "névtelenül" szóró taggal. (Egy "hülye kérdés" teljesen másként ítéltetik meg egy 500 csatás vérpisti, egy 15k csatás vérpisti, vagy éppen egy akárhány csatás unicum részéről.)

A nyitott fórum miért lenne zárt amiatt, hogy valaki beírja a játékos nevét? Szerintem ettől nem zárt lesz, hanem éppen, hogy nyitottabb, mert belelátok a másik kártyáiba és tudom, hogy all in-t mond, akkor az tényleg úgy van. A vérpistik nem tiltottak ezen a fórumon, viszont ha tudom, hogy egy vérpistinek kell választ adnom egy kérdésre, akkor lehet, hogy másként fogalmazok, mint ha egy "good player"-nek válaszolnék.

A "bizonygatás"-sal nem tudom mire gondoltál. De itt nem kell bizonyítani semmit sem. Ez nem egy "kiválasztottak klubja", ahová bizonyítani kell valamit és csak akkor kerülhetsz be ide. Nem erről szól a történet. Csupán arról, hogy legyen bennünk annyi mersz, hogy felvállaljuk, hogy kik vagyunk.

(#122151) fradi81: Na, ő is gyorsan eltűnt innen... :K

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#122154) jano_77 válasza jozefgucci1 (#122122) üzenetére


jano_77
nagyúr

Miért kevés a 3 csaj a Svéd medbe?!? Pont annyi kell bele! Én oda tettem a kettőt és ami még hátra van a HT-ért, az lesz a Vezetőm. :K ;)

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#122155) robogo81 válasza fradi81 (#122151) üzenetére


robogo81
aktív tag

A wotreplay.com-on 59 db. kv5-ös pool medálos replay van,a wotreplay.ru-n 416. :B
Talán közöttük van az említett egyén is,aki a nevét nem vállalta,pedig szerintem mindenki kíváncsi lett volna rá. :DDD

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#122156) galervin93


galervin93
őstag

Kezdek összezavarodni a svéd gépeken...T8 TD ??? Nagyra nőtt ELC? Bármi is legyen a vege, ezek a gépek nagyon fura szerkezetek lesznek.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#122157) jozefgucci1 válasza jano_77 (#122154) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Ezt jó , hogy mondtad , mert én azt hittem , hogy 4 szőke ciklon fog benne ülni :DDD Kössz az infót.

Valakinek ez a hatodik érzék "jel nincs meg véletlen , mint a videóban ? :C 18+ vigyázat

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#122158) robogo81 válasza jozefgucci1 (#122157) üzenetére


robogo81
aktív tag

Ezzel tudsz kezdeni valamit?! :DDD
Már látom előre a rossz gondolatokat.

[ Szerkesztve ]

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#122159) jozefgucci1 válasza robogo81 (#122158) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Hát köszi de sajnos nem egyedül vagyok az irodában és az íróasztalom is nyitott , jaj , hogy te nem :DD

Köszönöm szépen . :R Ebben a formában már be tudom illeszteni ;] Már csak az a dilemma , hogy a gyerek is szokott néha gurulni pár kört ..... :B

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#122160) robogo81 válasza jozefgucci1 (#122159) üzenetére


robogo81
aktív tag

Rajzolj rá egy szemüveget,olyan minionos fejű lesz akkor.

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#122161) jagada válasza jozefgucci1 (#122157) üzenetére


jagada
őstag

Ezt boop-nak hívják, ha jól emléxem, benne van Aslain-ban is!
Vagy innen is leszedhető:
[link]

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#122162) Stanislav84 válasza lacibacsi (#122153) üzenetére


Stanislav84
tag

A "bizonygatást" arra írtam, amit fradi81 is írt. :)

A zártságot arra írtam, hogy nehezen tud esetleg érvényesülni valaki, mint a "zárt körbe" belépni.

A bemutatkozásnál meg a fordítottja is igaz, hogy én se tudok rólatok semmit (kivétel természetesen akinek az aláírásában szerepel).
Ha meg valaki mondjuk nem büszke arra, hogy milyen statja van, az nem szívesen tárja ország-világ elé. De attól még szívesen kommunikál (és nem feltétlen kérkedik). Akkor ha ő kérdez és ahogy írtad a "hülye" kérdése másképp ítéltetik meg, ő nem érezheti magát kívülállónak? :)

És szerintem te is tudod, vannak olyan emberek akik 15K csata után is ugyanannyit értenek a játékból, mint valaki 500 meccs után. :)

De tényleg nem akarok ezen vitatkozni, csak az álláspontomat jeleztem. :)

u.i.: Majd jelentkezem legközelebb a 10 killes KV-5-ömmel :D

(#122163) rlazol válasza kobipeti (#122148) üzenetére


rlazol
addikt

kobipeti - A Bulldog igen jó gép, de a táras ágyúja miatt a T37-vel nemigen hasonlítható össze, az amx12t-vel már inkább, bár annál is jobb. VAnnyit tudj róla, hogy nagyon kéri a jó legénységet.
A "nemtudás" relatív dolog, a light a legnehezebb típus. Ha érlelni akarsz, akkor inkább HTben érlelj alacsonyabb szinteken, ha szeretsz lt-val menni, akkor nyugodtan vedd meg és tapasztald ki, milyen vele játék. Max félreteszed, amíg meg nem szokod a nagyokat.
Nem tudom, van-e 8-9-10-es tankod, mert ha nincs és először egy 7es LT-val találkozol velük, az nem biztos, hogy jó terv. Ha ismered ezeket a tankokat is (tudod a töltési idejüket, gyenge pontjaikat stb) akkor szerintem hajrá.

Stanislav84: statpadder-nek nem hívnálak, de noobnak se. Szépen mennek felfelé a mutatóid (hamarosan lepipálsz pl engem), látszik, hogy egyre jobban belejössz és szokod a játékot. Köszönjük a bemutatkozást!
Így már maximálisan el tudom fogadni a véleményed, el tudom hinni a beszámolóid. Ahogy a többiek is írták: Volt itt olyan, aki idejött, hogy ő 10+ killes csatát futott KV-5-tel, és még pár hasonló sztori, aminek a hitelességét jó lett volna legalább egy screenshottal igazolni, de sose kaptunk meg. Más hsz-eiből pedig az derült, hogy alapokkal (pl legénységképzés) sincs tisztában. Láthatod, hogy itt mindennaposan osztunk meg egymással ilyen-olyan sztorikat, a reakcióm szempontjából nem mindegy, hogy elhiszem-e. Pl. ha egy "ismeretlen" játékos sír arról, hogy vele hogy kicseszik mindig az MM vagy értetlenségét fejezi ki, hogy miért nem kapott ászt, akkor felhívom a figyelmét a statokra vagy az XP számítás-ra. Ha ugyanezt egy unikum teszi, akkor tudom, hogy csak sír (vagy trollkodik, ugye diegho? ;] ) és kb teszek rá. :U

szerk.: az első hsz-ben megtalálod az ingame nevünket. Ha valaki kérdez, válaszolunk, de attól még nem mindegy, hogy egy 150 WN8as kérdez T10-ről vagy egy 1200-as - egyszerűen nem ugyanezt a választ kapja! A technikai válaszon felül előbbinek szolídan javasoljuk a tanulást és a lowtier-t.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#122164) zodo


zodo
nagyúr

Következő havi Medium tank, Top of the Tree szavazás Okt. 10. -ig.

(#122165) Don Vittorio válasza nyunyu (#122138) üzenetére


Don Vittorio
őstag

Én a cseheket a T 25-tel csináltam. Nem is akartam feljebb menni. Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem, hogy összesen 170 meccset mentem vele. Most 57% a winrate-je, de 62 is volt közben. Egy baj van vele, hogy nagyon gyakran teszi Tier8-akkal szembe. Csak a mission miatt fejlesztettem ki. Az ötösig megvettem szabd XP-ből, aztán 81%-os winrate-tel ültem át a T25-be, de ezt még felkészülésként csináltam, mielőtt elkezdődött a kampány. Jelenleg úgy néz ki a legénysége hogy a második perk a BiA, és az áll 70% körül. Mivel tudtam, hogy mire számíthatok, és, hogy camper statpadder noob leszek, eleve hatodik érzéket és álcasort választottam a legénységnek. Most nyilván nem tolom tovább, átnyergelek a japánokra, de, majd, ha megcsináltam a BiA-t, akkor még a kapitány is meg fogja kapni az álca skillt. Minden esetre, mióta megy a kampány, és új tankokkal játszom, nem tudom tartani a 2200+ napi átlagot, úgyhogy szép lassan esik vissza. Majd kiderül, hogy, ha jó lesz a legénység ezekben a tankokban, mennyit változik a játék képe.
Ja, TheBraveLionOFFJudah a nicknevem a játékban. :-)

40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.

(#122166) csapee válasza rlazol (#122163) üzenetére


csapee
senior tag

A nemet bulldogot mondja szerintem, az nem taras.
Mondjuk olyan wn8-al T10-ben hurkatoltelek lesz belole. De ha tetszik neki es nem sajnalja a penzt vegye.

Csapee

(#122167) Don Vittorio válasza csapee (#122166) üzenetére


Don Vittorio
őstag

A német Bulldog egy rakás szar. Az egyik legrosszabb nyolcas light a játékban. Full álcával is rendre meglátnak - bár ez betudható lenne annak is, hogy az álca- és észlelési rendszer nagyon rossz, és, hogy a kilences-tízes tankok messzebb látnak, mint sok light. Ez egy baromság. De, hogy magával a tankkal van a baj, azt bizonyítja, hogy a "rendes" Bulldoggal bármikor jobbat lehet játszani TierX.ben. (Mondom ezt úgy, hogy megvan a némettel a Mastery.)

40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.

(#122168) kobipeti válasza csapee (#122166) üzenetére


kobipeti
aktív tag

A 7-es amerikai nem prém lesz akciós, meg az egész ág. Én is ettől félek (mármint a töltelék léttől, meg nem akarom más szórakozását elcseszni), rohangálok alant, tier-7ig vannak tankjaim, de az esetek nagy részében, tier-6 ba játszom, ott elblodogulok, ha nem vigyázok egy-két hónap és besárgulok (mármint remélem nem májilag, hanem játékilag :) )

(#122169) galervin93 válasza kobipeti (#122168) üzenetére


galervin93
őstag

Maradj még egy kicsit az alsóbb tierekben. Persze vonzóak a nagyvasak, de ez a játék nem erről szól. Rengeteg tudást kel gyűjteni és azt megfelelően alkalmazni is. Enélkül semmi élvezet nem lesz a játékban. Egy-két ezer csatát játsz még le T5-ben, ha ezt megteszed, a megszerzett tapasztalatokon túl lesz néhány jól képzett brigádod is attól függően, hány tankkal toltad T5-ben. KV-1 az egyik nagy favorit, valamint medek közül a T-34. TD-ből német Pz.Sfl. IVc, T67. Ezek jó alapot nyújtanak, ha ezekkel megvan az alap tudás, lehet feljebb lépni. Mindegyik jó ágakhoz vezet, szóval a továbblépés is megoldott. Csak sok kitartás szükséges!:-)
Szerk.: T6-ban a fentiek "utódai" szintén jó gépek (T-34-85, T-150, Nashorn, Hellcat). Ezek gyakorlatilag az egész "palettát" lefedik, küldetéseket is lehet tolni velük, szóval van bevétel is, nem leszel deficites.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#122170) CirrMee válasza rlazol (#122163) üzenetére


CirrMee
addikt

Utolsó: azt a névlistát szokták is frissíteni? :)

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#122171) Hafy75


Hafy75
aktív tag

Sziasztok

Eddig ilyen még nem volt HT-ban ülve nálam..:D

[Ammo]

Na!!!

(#122172) jano_77 válasza zodo (#122164) üzenetére


jano_77
nagyúr

azt lehet esetleg tudni, hogy a Cseh med ág miért nincs a lehetőségek között!? :F

Látványosan amúgy a BC vezet, még a Lengyeleknél is! :K

(#122173) rlazol: Lacikám, hát már hogy a viharba ne lenne! SkodaT500-nél tartok jelenleg.

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#122173) rlazol válasza CirrMee (#122170) üzenetére


rlazol
addikt

csapee: Azt írta: W. Bulldog, ebből én az amerikaira következtettem :P

kobipeti: mivel 7es a max tankod, azt javaslom, esetleg vedd meg, de nagyon menj vele, amíg nem leszel 8as-9es tankokkal gyakorlott játékos.

CirrMee: utoljára tudomásom szerint tavasszal volt, a topikgazdákat Moderátorokat kell megkeresni annak, aki frissíteni szeretné, be szeretne kerülni.

jano_77: van kifejlesztett cseh med tankod? :F

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#122174) kchryss válasza kobipeti (#122168) üzenetére


kchryss
addikt

Most akciós ha van bőven kredited akkor szerintem vedd meg és szorzózgasd. Mellette nézz a 6-7-8-as lightokról replayeket és videókat.
WN8 nem díjazza a spotolást. Azt neked kell tudnod hogy azért ennyi a wn8-ad a lightokkal mert tényleg a spotra mész rá vagy pedig nem játszol még elég jól velük. Van sok olyan light aminek annyira op az ágyúja hogy azt ki kell használni és többet segítesz vele ha lősz mint ha spotolsz. 12t és a bulldog például ilyen. Ha te vagy az egyetlen spotter akkor nyilván menj spotolni, de ha +1-es csatába tesz és van több kisebb light akik spotolnak akkor vigyázz a hp-dra és használd ki az op ágyút.

[ Szerkesztve ]

(#122175) kchryss válasza jano_77 (#122172) üzenetére


kchryss
addikt

Azért nincs mert májusban már volt.
E50m hasonló okok miatt nincs.

(#122176) rlazol válasza kchryss (#122175) üzenetére


rlazol
addikt

ja, bocsánat jano_77, félreértettem a kérdésed. Előző kérdésem tárgytalan (és értelmetlen).

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#122177) Sixkiller6 válasza Stanislav84 (#122149) üzenetére


Sixkiller6
őstag

sztem nincs azzal semmi baj, ha vki 84 évesen elkezdi ezt a játékot

- no es importante -

(#122178) Jadro


Jadro
veterán

Szemezek ezzel a SU-122-44-el így a leárazásban. Su-85 és 100 felhasználók vélemény? A szerdai patch-csel jön a Svéd prémium is? Azt meg kellene venni már csak a legénységhúzás miatt is.A svéd ágnak úgyis nekiállok.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#122179) kchryss válasza Sixkiller6 (#122177) üzenetére


kchryss
addikt

galervin93 is 93 évesen kezdte. Lehet egy otthonból játszanak. ;]

(#122180) kobipeti válasza rlazol (#122173) üzenetére


kobipeti
aktív tag

Köszönöm a tanácsokat. Az LT-15 (stug) meg lesz így is, amiatt kár lenne a majdnem tuti csalódásra költeni :) Lehet TD-ágon megyek feljebb, azzal kevesebb a kudarcélmény.

(#122181) Sixkiller6 válasza kchryss (#122179) üzenetére


Sixkiller6
őstag

az azért jó, mert a kezdődő alzheimer miatt észre sem veszik a laggot

- no es importante -

(#122182) Sixkiller6


Sixkiller6
őstag

nem tudom, van-e olyan verseny, hogy legtöbb dmg kill nélkül, de most egy Tier9 menetben, pattonnal 13 hit, 4457 dmg, 0 kill

- no es importante -

(#122183) WOT-H-A-C válasza Jadro (#122178) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Én szeretem. A löveg kitérés elég gyér,illetve a süllyedés is, de kompenzálja a tank gyors forgása. A módosított d25 szerintem jól muzsikál rajta. Ha top tier-ben van, akkor igazzi troll. Én nagyon szeretem. :)

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#122184) Jadro válasza WOT-H-A-C (#122183) üzenetére


Jadro
veterán

Köszi, szerintem beleugrok a héten. Nézek még pár videót. Amikor velem szemben áll, elég trollnak tűnik. :)

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#122185) jano_77 válasza Jadro (#122178) üzenetére


jano_77
nagyúr

Lehet tudni, hogy mennyi lesz a svéd prém és ingame vagy shop lesz elérhető?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#122186) Enzolord válasza jano_77 (#122185) üzenetére


Enzolord
addikt

Első körben store, azután ingame, amikor bejön a többi.. :)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#122187) Jadro válasza Enzolord (#122186) üzenetére


Jadro
veterán

Erre tippelek én is. Árban meg a T6-os prémium árakon. Lásd T-40 vagy Cromwell. Kb.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#122188) kchryss


kchryss
addikt

Nálatok is bugos a lőszersorrend? Tegnap vettem egy su-152-t, be akarom állítani hogy repesz legyen az első helyen, de folyton visszarakja 3. helyre. :((

(#122189) kchryss


kchryss
addikt

9 td egy oldalon

És 4 perc alatt halott mind ...

(#122190) nightmare13 válasza kchryss (#122188) üzenetére


nightmare13
senior tag

Igen, utolsó patch óta ilyen...

JadroWot

Elég jó gép a SU-122-44, nekem is megvan, pedig én nem vagyok egy jó játékos :) Nem annyira gyorsul jól, kicsit lassan forog, de 6,5 másodpercenként küldi az áldást :)

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#122191) jagada


jagada
őstag

Ezt a retek TVP VTU-t 10 csatából 12x miért rakja T10-be?? Annyira OP tenk, hogy kell az neki, nehogy túl könnyű legyen lenyomni a saját szintűeket?

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#122192) Jadro válasza jagada (#122191) üzenetére


Jadro
veterán

Hátulról kell vele osztani, nem frontba való gép még saját tierjében sem. Lassan szűkül, de azért elég jó a lövege. Nem lett a kedvenc tankom, de a végére egész jól belejöttem vele. Most a T9-es Skodával ha olyan jól menne mint azzal, örülnék. :)

nightmare13: Csak meggyőztök. :) Úgyis kellene egy kis legénység húzás is azon a fertályon.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#122193) jano_77 válasza jozefgucci1 (#122122) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ma du korábban értem haza és gondoltam gurulok párat. FCM-el voltam, meg volt a 3K+ dmg és volt egy M103 killem is - ezt csak utólag láttam már sajnos :U - és egy Conqueror volt már csak az enemynél. Háta mögött álltam, vártam, hogy betöltsek és mikor már csak 1 sec volt vissza, a T49 -ünk oda libbent és kivágta előlem! Nem voltam ideges, ááááááá dehogy!!!!!!!!! :W :O :W

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#122194) nyunyu válasza Don Vittorio (#122165) üzenetére


nyunyu
félisten

Én a cseheket a T 25-tel csináltam. Nem is akartam feljebb menni. Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem, hogy összesen 170 meccset mentem vele. Most 57% a winrate-je, de 62 is volt közben. Egy baj van vele, hogy nagyon gyakran teszi Tier8-akkal szembe.

Nekem főleg az volt a bajom, hogy T 24-gyel kezdtem a legénységet pár hónapja szorzózgatni, aztán maraton előtt T 25-be átpakolva még a 100% alap skill sem volt meg, nemhogy 6th sense, meg a többiek.
Mire kifejlesztettem a T-34-100-at, akkor jártam talán 57% 6th sensenél.

Maraton végére se lett fullos a 6th sense, az meg aggresszíven medezéskor nagyon nem mindegy, hogy időben észreveszem-e hogy spotoltak-e, és 3 korábban nem látott tank feni már rám a fogát, vagy sem.

Meg táras tankkal hajlamos vagyok fedezékből kibújni, aztán amíg ki nem ürül a tár, addig kint maradni.
Viszont így a T 25-ről állandóan lelőtték a lánctalpat, aztán mire a gagyi legénységgel vissza tudtam volna tenni, meg betöltött a tár, addigra állandóan garázsba küldtek. :(
Egylövetű tankokkal jobban tudok gazdálkodni, ott minden lövés után fedezékbe húzódok, hátha nem találnak el közben :)

Eleinte féltem a T-34-100-tól a gyenge legénység miatt, de nagyjából ugyanolyan paraméterei vannak, mint a kínai T-34-1-nek (gun dep, célzási idő...), így annál legalább valamennyire tudtam hagyatkozni a korábbi rutinomra.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#122195) h1mpi válasza jagada (#122191) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Tegnap én is észre vettem, hogy elég sokat vagyok 10-ben

(#122192) Jadro: A 9-estől én is félek, a teszt szerveren nem adta... ellenben a 10-es nagyon az lesz az igazi

[ Szerkesztve ]

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#122196) jr1994 válasza jano_77 (#122185) üzenetére


jr1994
addikt

A kérdés inkább az, hogy jönnek-e a karácsonyi leárazás előtt? Jó lenne goldból, 30%-os akcióval megvenni a 6-os prémet.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#122197) jano_77


jano_77
nagyúr

Vajon ennek a Protonak milyen álcája van/volt!? 2 skill sort tett fel a srác álcából és kétszer festette le a tankot!? A JT - gyanítom, hogy nem szar legénységgel, mert bőven LILA volt - konkrétan ott vette csak észre! HOGY?!?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#122198) jagada válasza h1mpi (#122195) üzenetére


jagada
őstag

Utolsó meccsre meg lett vele az ACE, megkönyörült rajtam az MM és T9-be rakott, ezzel meg lett a hiányzó 4 frag a tokenhez. Most egy jó darabig nem akarom hallani, hogy mámeje, meg cserveho!!

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#122199) jagada válasza jano_77 (#122197) üzenetére


jagada
őstag

Ilyen a KV-2-nek meg néhány arty-nak is az álcája, függetlenül attól, hogy mit írnak róla papíron.

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#122200) h1mpi válasza jagada (#122198) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Azt nekem is beadta már, hála isten korábban :) mennyi volt az átlag dmg-ed vele?
Még 18K xp és jön a 9-es cseh

[ Szerkesztve ]

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.