- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
köpet
aktív tag
válasz
Sixkiller6 #253745 üzenetére
Ha rég nem játszottál akkor ha jól emlékszem 10 csatát "gyakorló" módban botok ellen kell menned valóban. Mondjuk ki lehet belőle lépni, ha jól emlékszem, de elég jól adja az xp-t, így nem feltétlen érdemes.
-
Plata
félisten
válasz
Sixkiller6 #253745 üzenetére
Válts át random csatákra,mivel sokáig nem játszottál be tesz botok közé hogy újra bele jöjj a játékba.
-
joergie
őstag
válasz
Sixkiller6 #229947 üzenetére
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6 #215085 üzenetére
bárki?
-
3
senior tag
válasz
Sixkiller6 #213560 üzenetére
Szerintem te is ugyanazt a klienst használod, amit mi, és ami kb. ugyanúgy néz ki és működik, mint tavaly. Lehet, hogy nem jól értem a kérdésed, vagy nem volt értelme feltenni...
-
Dr.Én
veterán
válasz
Sixkiller6 #213558 üzenetére
Még csak a dobozokból tud kiesni...shopban még később lesz kapható valszeg.
-
CirrMee
addikt
válasz
Sixkiller6 #210253 üzenetére
Fadinhoz nálam nem kellett 30k csata, de azt az egy példányt artistával sikerült megcsinálni...
-
Greentea
senior tag
válasz
Sixkiller6 #201700 üzenetére
+1 a 122-esre, kell az rá!
szerk:
Én azzal kezdtem el a játékot még 7 éve, és még nem tudtam akkoriban h be lehet kapcsolni a legénységfejlődés felgyorsításátszóval volt rajta 170ezer szabad xp
Gyorsan meglett a tier 8-as
-
Moleman
addikt
válasz
Sixkiller6 #201704 üzenetére
A 122-esnek sokkal nagyobb a dpm-je, én nem pazarolnám az időt a 100-asra.
-
Warton
őstag
válasz
Csak az ellenfélnek kell félnie a 122-estől. Teljesen jól használható. Télen játszogattam a KV3-mal és teljesen jól működött.
-
Melorin
addikt
válasz
Pont az a gun ami kell a kétcsövű kihúzásához, 100 mm D10T
-
Puculo
aktív tag
válasz
Sixkiller6 #199898 üzenetére
Nekem tetszik!
Számos Tamiya makett porosodik a komódban összerakásra várva.. de kidobni nincs szívem. Talán egyszer ha lesz elég időm..
-
peterson79
őstag
válasz
Sixkiller6 #199429 üzenetére
Tegnap néztem streamet róla, érdekes koncepció. Tank fanoknak kötelező.
Elsőre elég jól néz ki ahogy alkatrészenként le vannak modellezve a tankok. Még lőgyakorlatot is lehet tartani, ha jól láttam.
-
válasz
Sixkiller6 #199429 üzenetére
Ja, SirFoch még a megjelenés előtt streamelte.
-
Thrawn
félisten
válasz
Sixkiller6 #187364 üzenetére
Preload már leszedte a frissítést a kliens, gondolom reggel fogják élesíteni.
World of Tanks servers will be down on 7 August from 02:30 to 08:30 CEST (UTC +2).
-
ChristianID
tag
válasz
Sixkiller6 #187364 üzenetére
Elméletileg holnap hajnalban...
-
peterson79
őstag
válasz
Sixkiller6 #180396 üzenetére
Ha jól tudom 1.4.1-el jönnek és holnap hajnalban lesz a leállás.
Nem azért a két forintért, de weboldalt tudnak csinálni. Nekem legalábbis tetszik ez a "folyamatosan" töltéses megoldás vagy hogy mondjam, ahogy görgeted lefelé úgy adja be az új elemeket, jóféle
-
Kelvin
őstag
válasz
Sixkiller6 #180396 üzenetére
Elviekben holnaptól.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #178891 üzenetére
Ez amúgy mikor lett forgó tornyos? Mikor én csináltam még emlékeim szerint fix tornyos volt!?
-
jimmy74
őstag
válasz
Sixkiller6 #176428 üzenetére
Ez konzolos kód szerintem....
-
h1mpi
félisten
válasz
Sixkiller6 #175625 üzenetére
Gratu, ráadásul ez nem is egy jó tank
-
HellGreg
őstag
válasz
Sixkiller6 #175576 üzenetére
Persze 6-osok ellen könnyű... Engem még egyszer nem rakott top tiernek
Azért szép, gratula -
kchryss
veterán
válasz
Sixkiller6 #175153 üzenetére
Wotreplays-en beállítod szűrőknél, hogy ász kör, tier 6-9, regular aztán rendezed xp szerint növekvő sorrendbe:
[link]Ezzel megkapod a legalacsonyabban lévő ász határokat. Utána még szűrhetsz nemzetre és/vagy tankosztályra aztán kiválasztod azt amelyiknél nem azért ilyen alacsony a határ, mert fos a tank hanem, mert a többség nem tud vele játszani.
Orosz és kínai tankok közül például én ezekkel próbálkoznék ha van a garázsban: KV-85, T50-2, SU-152, T-34-85, MT-15, T-150Ezen kívül nyilván figyelembe kell venni, hogy milyen a játékstílusod, melyik tankokkal megy jobban mint az átlagnak, melyikhez van jó legénységed, szóval a táblázatot okosan csak segítségként használva választani tankot.
(#175156) @inferno88:
Nem érzem rosszabbnak a listát, sőt.
Type 59 = Defender - ez a húzó tank ami a sok eladást generálja, a defender ráadásul jobb tank mint a type 59
Skorpió maradt
Lorr vagy Patriot = IS3A
Az E25 meg ott van ritkaságnak és fun tanknak és azért, hogy akinek már a garázsában van az azt nyissa és kevesebb goldot kapjon. -
galervin93
addikt
válasz
Type64. Topkutyaként darálsz, bottomkémt meg kicsit óvatosabban, elején inkább vsak szpottolgatva, végén meg gyilkolászva. Artyk a végén jó eséllyel a tiéd lesznek, ha meg nem, akkor jön az assist, mindegy.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Amivel jó vagy.
Nekem két t10 ász lett pl.
De az nem feltétlen jó. Ha te vagy a top akkor kisebb tankok sebzéséért nem úgy jön. Ha meg t10 game akkor keresni kell azt a három t10 tankot.
6-7-8 tiert javaslom és sebezz magasabb tieres tankokat.
Meg próbálj kevéssé játszott tankokat keresni.
Népszerű tankoknál ugye magasabban van az ász. -
Papooo
senior tag
válasz
Sixkiller6 #174346 üzenetére
Fele-fele arányban tolom, és a goldskúlóval kezdem a csatát.
Persze, amikor négy lövésből kettő lepattant egy Alecto oldaláról, vagy a t-28 (nem az amcsi td) pattintott egy tárnyi goldskúlót, nem találtam viccesnek. -
Papooo
senior tag
válasz
Sixkiller6 #174343 üzenetére
Sajna, csak ezek vannak a garázsban, és nem akartam csak ezért a küldetésért tankot venni.
Természetesen volt vagy 15-20 csatám, amikor összejött 7. -
notika77
senior tag
válasz
Sixkiller6 #174247 üzenetére
1. Nem ismerik a játékukat és más néven van bent a fül a játékban, pl. a Service record/Szolgálati feljegyzés(?) első füle, a regisztrációd dátumával
2. Szerdán fog bekerülni -
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6 #174136 üzenetére
van vmi hír 1.3 release date-ről? csak mert rohadtul unom a pattintós küldiket, és ha jól olvastam akkor azokon lesz könnyítés.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #173971 üzenetére
azzal Acélfal!? Nice
Kchryss: jól látom, hogy az 53TP-nél mindent fejleszteni kell, semmi nem jön lentebbi tankról?
-
Puculo
aktív tag
válasz
Sixkiller6 #173789 üzenetére
Tuti hogy BT 7-es. Gyerekként az első 1:35 léptékű makettem volt..
-
válasz
Inkább egy BT-7 lehet, ennek van ilyen fura kialakítású sárvédője elől
-
Antonius1978
addikt
válasz
BT-5 vagy BT-7
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
T-46?
-
Project: A
tag
válasz
Sixkiller6 #172938 üzenetére
Nekem sehogy sem sikerült a dolog, sőt 4.000 Forint mínuszban vagyok jelenleg, de csak foglalkoztat a dolog.. Szeretném megszerezni a csajszit, feleségem és a saját felhasználómra.
Tudnál nekem segíteni ebben? Ha megtudnád nekem csinálni 2 darab twitch felhasználóra az összekötést akkor a játékon belül szívesen fizetnék 500 aranyat.u.i.: párhuzamban felajánlottam egy másik fórumtársnak is (tudj róla,a korrektség kedvéért)
-
e-newsee
addikt
válasz
Sixkiller6 #172938 üzenetére
Nekem egy "Oh, no..." jött a Twitch prime-nál, másodikra sikerült.
Kinéztem egy londoni címet, beállítottam az eddigi magyar cím mellé másodlagosnak, azzal sikerült az Amazon prime. Sima OTP-s webkártyával. WoT-Twitch link után már ott is volt a csajszi, meg a többi.
Aztán gyorsan töröltem a prime-okat (amazonon még él a hónap végéig), meg a londoni címet.Más:
Tudjátok, meddig lehet kedvezményesen free XP-t váltani? Van vagy 37k-nyi XP-m a tankokon, és le kéne vennem. (Múltkor kapcsoltam ki pár tankon a legénységképzést a 4x-es időszak alatt, mert kellett volna a free XP a nagyobbik Udes ágyúhoz, de közben megcsináltam vele a 15k XP-s küldit, így meglett máshogy.Viszont nem hagynám az elit cuccokon az XP-t.)
-
jano_77
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #172885 üzenetére
Igazán nincs mit.
Valaki nem is olyan régen írta itt, hogy lemaradt a KV-2 (R) variácóról és örülne, ha újra elérhetővé válna.
Égiek meghallgatták kérését és lám újra a SHOPBAN. -
jano_77
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #172883 üzenetére
Igazán nem kell sokat visszatekerned, mert a legvégén volt egy remek összefoglaló.
-
válasz
Sixkiller6 #172881 üzenetére
-
Chris0321
veterán
válasz
Sixkiller6 #172251 üzenetére
Szerintem ezzel üzeni a játék, hogy túl keveset játszol. Egyébként én nem tapasztaltam ilyet.
-
peterson79
őstag
válasz
Sixkiller6 #172030 üzenetére
a többiek merre kóricáltak? keresték az új 5 forintost vagy mi?
amúgy grat, szép kört mentél. Megvan a replay?
-
jr1994
addikt
válasz
Sixkiller6 #171043 üzenetére
Egy plecsni a gyűjteményedbe, de szerintem már élesedett a második fázis, legalábbis Daki délelőtt már azt csinálta.
-
hmb
aktív tag
válasz
Sixkiller6 #170843 üzenetére
Jatszani kellett egy csatat es automatikusan megkaptad,vagy ha a garazsban volt akkor creditet
-
törölt tag
válasz
Sixkiller6 #165080 üzenetére
A P. Victoria kapott anno hírességeket (Sabaton-legénység).
Arról pedig nincs infó, hogy esetleg a korábban megkeresett híres emberek közül mennyien nem fogadták el a lehetőséget (azaz nem szerződtek a WG-hez, nem adták az arcukat, ezúttal szó szerint). 😃
-
GoTReX
őstag
válasz
Sixkiller6 #163207 üzenetére
Hát tetszenek a nehéz Tankok ,amik valóban azok.
Tigris inkább egy jó med. lehet szuper snipe löveggel.
Mondjuk ha még türelemmel menetelek ott a Maus és társaik . Tudod az is zavar hogy szinte csak Orosz tankot látok mindenhol. Streamek , Youtube stb.
Értem én hogy ez játék és nem fedi a valóságot dehát na. Kicsit mellőzve vannak a német gépek.
-
notika77
senior tag
válasz
Sixkiller6 #162180 üzenetére
A torony szokott +HP-t adni és pár esetben az löveg is gyorsabban tölt. Ezeket nézd meg a játékban a tankok összehasonlításánál (a tankokat konfigurálni is tudod és többször beteheted a listába ugyanazt a tankot).
-
ddt500hu
veterán
válasz
Sixkiller6 #162122 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Sixkiller6 #161645 üzenetére
22k csatával a hátam mögött csak kétszer történt meg velem. Igen, ritkán fordul elő, de van ilyen.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Még én sem futottam bele a 30k csatám alatt, elég ritka, hogy így alakul egy lövés.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Igen. Legénység nélkül nem működik semmi, autopilot nincs.
-
jr1994
addikt
válasz
Sixkiller6 #161168 üzenetére
No meg amikor négyes tankkal játszol
-
palfitom
félisten
válasz
Sixkiller6 #160706 üzenetére
-
Greentea
senior tag
válasz
Sixkiller6 #160449 üzenetére
Pár csata és jönnek a tier 10-es csaták no para
-
jano_77
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #160438 üzenetére
Nekem bejön, szerintem használható. Mobilis - nem egy light sebességgel, de nem rossz - használható löveg és pattintani is tud. Kreditet is egészen jól hozza.
-
kchryss
veterán
válasz
Sixkiller6 #159583 üzenetére
Ha nem lenne semmi jutalom a végén már akkor is megérné csak az alap küldetés miatt is. Egyébként az 550e kredit értéknyi fogyócikk nekem például jól fog jönni. Szerintem egyik legjobb küldetés amit az utóbbi időkben beraktak.
-
zozyk
addikt
válasz
Sixkiller6 #159581 üzenetére
Kapsz egy csomó cuccot. 159506
-
notika77
senior tag
válasz
Sixkiller6 #158268 üzenetére
Pedig el is indítottam a játékot és megnéztem.
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6 #158132 üzenetére
ilyen másnál is van? nálam még mindig, aslain reinstall után is, viszont safe módban jó.
-
LML
tag
válasz
Sixkiller6 #158149 üzenetére
Köszönom.
Sejtettem..b@sszameg
-
galervin93
addikt
válasz
Sixkiller6 #158040 üzenetére
Nem tudom felfogni, hogy valaki 2-3 nem sebző lövés után miért nem vált célpontot?
Mondjuk ma nekem is volt egy meccsem, ahol Centi 7/1-gyel tök mindegy volt, mit csinálok, a száz méterre lévő E5 hasát sehogy sem lőttem be 3/3, aztán kínomban váltottam kupolára, de 2/2 pattant ott is, majd amikor elfordította a tornyát, ott bevittem, hogy a végén megint pattanjak egyet a tornyáról. No ez tipikusan az a meccs, amikor mindegy, mit csinál az ember,17 lövés, 13 találat, 6 átütés... -
palfitom
félisten
válasz
Sixkiller6 #158040 üzenetére
Huhh, az kemény!
-
palfitom
félisten
válasz
Sixkiller6 #158026 üzenetére
"lehet mixelni" - sőt, úgy a jó!
-
adamgreen
senior tag
válasz
Sixkiller6 #158018 üzenetére
ahogy nézem ez csak only NA
-
BogyóBP
addikt
válasz
Sixkiller6 #158007 üzenetére
Igen, ez a lényeg. Nekem a Obj 268 már elég régóta megvan, de egyik TD-mmel se szeretek úgy játszani mint azzal. A T110E4 et rendesen utálom, el is adtam. A 268 al benne vagyok a legjobb 1000 játékosban ami nem rossz.
-
Razermazer
őstag
válasz
Sixkiller6 #158007 üzenetére
Ahogy a kolléga írta, nekem is ki van fejlesztve mindkettő, de nem veszem meg, az mm elhaladt mellette és nem igazították hozzá, nem is fogják.
Ajánlom inkább, a szovjet és kínai td-et még sikerélmény is lesz, a kínai a kezdetben elég gyengus, ezért is az orosz a preferált először, ott vannak érdekes párologtató ágyúval rendelkező egyedek. -
sequator
senior tag
válasz
Sixkiller6 #157018 üzenetére
Üdv a Klubban.
Októberben én is lemetszettem egy darabot a bal mutató ujjamból kábelcsatorna vágás közben.Azóta kisujj, gyűrűsujj, középső ujjal játszom. Már elég jól megy, de a lightokat hanyagolnom kellett az elején. Úgy érzem, lassan majd a vissza szokás lesz nehezebb. Még mindig elég érzékeny az ujjam, így 3,5 hónappal az eset után.
Jobbulást!
sautia
-
h1mpi
félisten
válasz
Sixkiller6 #156583 üzenetére
Ha alá állsz be nem esik rád az eső (arty), de vigyázz a villámokra
-
Papooo
senior tag
válasz
Logikus: Egy kiböntött fa mögött jobban el tudsz bújni mint egy álló törzse mögött.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kivéve ha élére tudod állítani a tankot.
Amugy döntögesd, döntögesd...
-
Papooo
senior tag
válasz
Sixkiller6 #156581 üzenetére
Elméletileg annyit, mint egy hasonló sűrűségű bokor
-
nooop
csendes tag
válasz
Sixkiller6 #155930 üzenetére
-
szbalogh
addikt
válasz
Sixkiller6 #155935 üzenetére
Csak az amcsi. Az arty küldetések a legkönnyebbek.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Sixkiller6 #155933 üzenetére
A Lefety, meg az FV304 azért nem jó, mert azoknál nincs stun... M53/55 szerintem tutira jó hozzá. A GW Panther-rel az a bajom, hogy irtó lassan tölt. Hiába stunolsz nagyokat, ha ezt ritkán teszed. Mondjuk pályafüggő is a dolog. Ahol szépen csordában jön az ellenfél, ott nagyobb eséllyel lesz meg ez a küldetés. Artic region, El Halluf, Mountain pass csodás csőpályák ebből a szempontból.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Sixkiller6 #155930 üzenetére
Milyen vasad van hozzá? SU-14-2, 212A, Obj.261, M40/43, FV307 biztosan jó megoldás. Német és francia nyolcast nem javaslom, T8 felett pedig nem ismerek az oroszokon kívül mást.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Sixkiller6 #155818 üzenetére
Aslainban van rá egy mod, lentebb már ki volt tárgyalva.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Sixkiller6 #154120 üzenetére
https://m.prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/hsz_154094-154094.html
Telórol ennyire telik -
zodo
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #153137 üzenetére
Igen, pár patch óta keverhetőek.
-
popey37
addikt
válasz
Sixkiller6 #153137 üzenetére
keverni szabad, rázni tilos
-
adamgreen
senior tag
válasz
Sixkiller6 #153123 üzenetére
Tier7-8-9 ultimate RIP
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6 #150161 üzenetére
aslain mod a hibás, safe módban jó
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6 #150161 üzenetére
hmm, most X-re sem, sőt X-re állítva a secondary fire only-t a fő löveggel lő...
-
Razermazer
őstag
válasz
Sixkiller6 #147679 üzenetére
Ha valamivel mész egy csatát utána már ott lesz a gold és a kredit is, viszont egyelőre szart sem lehet fejleszteni(az sem működik), most néztem rudi videóját és ki is lépet, hogy ez egy hulladék szar amivel egyetértek. Tudod ezt a sok pénzt végre amit kiszednek az emberekből, a szerverekre kéne költeni nem ravepartikra
, nyaralásra dubaiban.
Szóval bugzik mint a szar. -
kchryss
veterán
válasz
Sixkiller6 #146928 üzenetére
Ez érdekes, kb az utolsó tank lenne a garázsomban amire megcsinálnám.
Mindegy milyen tank, a 3 MoE mindig nagy dolog, grat érte! -
sequator
senior tag
válasz
Sixkiller6 #145288 üzenetére
Köszi neked és jr1994-nek is.
Sajnos a fonetikus írás legtöbbnél hiányzik. A német nem gond, a franciával is elboldogulok nagyjából. A cirill írást sem okoz gondot kiejtenem, még ha olyan régen is voltak azok a "jó" kis orosz órák az iskolában.
Néhány anime megnézése után a japán is megoldható, de a kínai az nagyon hiányzik. Különösen, hogy még 130k Xp mire meg lesz a második T10es kínai nehéz is.
Az újakról (lengyel, svéd) meg semmi sincs.Egyébként Primo Victoriaában ülő zenészek angolul beszélnek, vagy nekik is van svéd szövegük?
sautia
-
jr1994
addikt
válasz
Sixkiller6 #145288 üzenetére
Asszem erre gondoltam
-
sequator
senior tag
válasz
Sixkiller6 #145283 üzenetére
Engem érdekelne az összes legénységi szöveg eredeti nyelven és fonetikusan is leírva, mert a kínai legényeim biztosan nem azt mondják, hogy "kajszi csimbók"
sautia
-
jr1994
addikt
válasz
Sixkiller6 #144938 üzenetére
Úgy tudod megállapítani, hogy eldöntöd, neked kell-e
-
notika77
senior tag
válasz
Sixkiller6 #143972 üzenetére
dupla
-
notika77
senior tag
válasz
Szintén az 50100-at ajánlom, mert lelövöd a HP-ját amíg a közelébe érsz és utána imádkozol, ne lője ki valaki, mielőtt rammolnád. Ez a küldim az első körben meglett.
-
jr1994
addikt
válasz
50 100
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Sixkiller6 #143537 üzenetére
A t4-el csak HE, az ötössel AP.
-
törölt tag
válasz
Sixkiller6 #143523 üzenetére
Nem tűntek el.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Sixkiller6 #143523 üzenetére
Bal felső sarok, legénység felett?!?!?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Sixkiller6 #143525 üzenetére
Csak a 105, másikkal nem fun.
Egyébként nekem a t4 is jobban bejött, mint a hetzer. Azt a trollal használtam és elég sok one shot volt. Mintha sokan nem lennének tisztába azzal, hogy azon is van troll ágyú. Ráesnek, aztán jön a meglepetés.
-
Emu
őstag
válasz
Sixkiller6 #138476 üzenetére
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ő csak azért rak 40 lőszert az egérkébe, mert ha olyan helyen éri lőszerrekesz találat, ahol nincs lövedék, akkor nem fogja eldobni a tornyát
@dokee: VSTAB, de a szellőzés helyett én optikát tennék.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Sixkiller6 #138474 üzenetére
Nem csak hogy jobban húz ,de még a lőszerrekesz sem olyan sérülékeny .
-
zodo
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #138378 üzenetére
Nálam éppen nem értél el a kör szélig a 6.6.5 xvm-el nézve.
Tankod orra eléri a kör szélét de nem tudom mi a hivatalos mérési/érzékelési pont ebben az esetben.
pl. ha a torony közepén lévő jeladó is számít és nem csak a tank elején lévő akkor valóban bukta mert az a pont nem haladt át a kör szélén ha utóbbi elegendő akkor is éppen necces.Szerk:
Látom közbe megérkeztek a hozzáértő válaszok.
Attól még fura hogy mást mutatnak a képek. -
vhw
addikt
válasz
Tudtommal körbeállással csak encounter (egy zászlós) játékmódban lehetett megállítani a foglalást.
Normál meccsen csak lövéssel/ütközéssel(sebzéssel). -
válasz
Nem áll meg a capture ilyenkor, csak ha sebzed az ellenfeleket (értelmeszerűen mindet kell, ha teljesen nullázni akarod a capture-t). Amit te szeretnél akkor működik, ha csak 1, neutral bázis van.
-
e-newsee
addikt
válasz
Sixkiller6 #138168 üzenetére
Szép kis kör a kis lucskossal!
És még passzol is a nevedhez.
(sixkiller)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest