Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#137004) Runner_fxr válasza Hasaggymeg (#136945) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Az egész úgy kezdődött, hogy gondoltam megnézem magamnak a híres No Comment Downhill pályát itt a János-hegyen. Most tették rendbe megint. Én úgy gondoltam a videók alapján, hogy majd valahogy lecsorgok rajta. Hát élőben azért elég vad: [kép]
A nagyon elmebeteg részeken le sem mertem menni, ott simán letoltam, de úgy a pálya nagy részét teljesítettem. Itt összefutottam pár DH suhanccal, dumálgattunk, aztán mentem velük, mutattak még egy két jó terepet. Rendesek voltak, mondták merre tudok kerülni, ha túl durvának ítélném. De én gondoltam megyek mindenhol utánuk, mert kemény vagyok. :D
Egy turista utat keresztezett egy elég meredek köves nyom. Az első felén lezúztam, ott nem volt gond, aztán a turista út keresztezése után a második szakasz előtt lelassítottam, na ezt nem kellett volna, itt óvatosabban mentem le, és valami megdobta a hátsó kereket, vagy az első kerék akadhatott meg a lassabb tempó miatt, előre billentem, hiába ültem ki a nyereg mögé, gyakorlatilag első keréken gurultam lefelé, aztán a lejtő alján becsapódtam, fejjel levettem egy követ, bal oldalamat végig lehorzsoltam, és a hüvelykujjam majdnem kitörtem, szerencsére csak rándulás lehet, mert mozog, de elég rendesen feldagadt. Egyből felpattantam, mentem tovább, volt nagy röhögés amikor megláttak. Mint egy varacskos disznó aki feltúrta az avart, úgy néztem ki, sisak behorpadva. :D Nagyjából ennyi volt.
A no comment így néz ki, ha teljesen végig mész rajta, én az elején a sziklás részen letoltam, a többi nagyjából ment.
[link]
Elfelejtettem elvinni a gopro rögzítő keretét, ezért nem kameráztam, de utólag belegondolva még szerencse is, mert nincs kizárva, hogy nem csak egy 70 ezres sisakot nullázok le, hanem a 150 ezres kamerát is.

Egyébként alig éreztem a fejemen az ütést, nagyot mentett a sisak, de azért egy jó kis pukli lett a fejemen is. Amikor levettem a sisakot és megnéztem, akkor kicsit elgondolkodtam, meglepő volt, hogy mit úsztam meg és hogy milyen könnyen meg lehet a baj.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.